Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δυσκολες στιγμες..

elepet

Recommended Posts

Άντε μπράβο!!!!!!!

Μόνο καλά νέα από δω και πέρα, εντάξει;;;; :D

Τις καλύτερες ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση...αχ,πολύ χάρηκα με τα νέα σου μπράβο!!!!!! :D

:D:D:D:D:D:D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 256
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elepet

elepet 34 δημοσιεύσεις

• helen18

helen18 20 δημοσιεύσεις

• Jean

Jean 11 δημοσιεύσεις

• Elenia

Elenia 11 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Elepet όλα καλά?

Πιστεύω πως ναι...η γιατρός είπε ότι ειναι ιος και ακόμα περιμένει να βγουν κατι εξετάσεις για να τον εντοπίσει.Αλλά μπορεί λέει και να μην τον εντοπίσουμε ποτε.Της αρκεί λέει που είναι ίωση και όχι κάτι άλλο.Βέβαια οι λεμφαδένες στη μασχάλη επιμένουν και ζήτησε να τον ξαναδεί πάλι σε 1 μηνα.Σήμερα βέβαια δεν αισθανόταν πάλι καλά,ενώ τις άλλες μέρες είχε συνελθει αρκετά σήμερα έπεσε πάλι.Μπορεί και που βγήκαμε έξω να κουράστηκε..μπορει να θέλει απόλυτη ξεκούραση κια εμείς όλο και κάποθ πηγαίνουμε με τη μικρή..όχι τίποτα φοβερό μικρές βολτούλες..αλλά μάλλον τον κουράζουν κι αυτές. Ψυχολογικά εγώ πάντως είμαι off..αν και προσπαθώ αλλά με έχει κάνει κουρελι η όλη ιστορία.Τη Δευτέρα εινια να επιστρέψει στην δουλεια...αλλά δεν τον βλέπω να μπορει.Απο οικονομικά είμαστε αστα να πάμε..λεφτά δεν εχει πάρει απο τη δουλεια γιατι ακόμα δεν εχει παέι,εγώ δε δουλευω,ενα κάρο λεφτά για εξετασεις δώσαμε...τι να λέμε τώρα..και να μου λέει και σήμερα ότι πάλι δεν αισθανεται καλα

:roll::roll::( Τι να κάνεις όμως...ας ελπίσουμε να συνελθουμε συντομα..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Γιατί δεν έχει άδεια;;; Πώς θα γυρίσει ο άνθρωπος μετά από τόση ταλαιπωρία;

Τουλάχιστον σκέψου ότι τελειώσαν τα χειρότερα...ότι ήταν μία μεγάλη κρίση και πέρασε και ΄τωρα σιγά σιγά τα πράγματα θα καλυτερεύουν...!Βοήθεια από την οικογένεια έχετε τουλάχιστον; Μην σας αγχώσουν και τα οικονομικά τώρα, ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι αλλά κάνατε το καλύτερο και αυτό κόστισε...αλλά άξιζε τον κόπο...τι να πω, κουράγιο...και αισιοδοξία, ε; :roll:

αδεια ειχε μεχρι τη παρασκευη..απο δευτερα δεν του εχει γραψει κανεις αδεια.Αύριο θα μιλησουμε με τη γιατρο και αν του πει οτι πρεπει να κατσει κι αλλο σπιτι δεν θα παει.Εγω του λεω να μην παει γιατι φοβαμαι μην επειδεινωθει.Η δουλεια του εινια εξωτερικός πωλητης..ολη μερα δηλαδη στουε δρομους με το αυτοκινητο.Τι να πω..μακαρι να παει και να ειναι καλα.

Βοηθεια ειχαμε απο τους δικους μου και χρηματικη και με το μωρο..αλλά ποσο να σε βοηθησουν οταν υπαρχουν τόσα εξοδα..εχουν κι αυτοι τα δικα τους..παρ ολα αυτα βοηθησαν αρκετα.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Ναι embryoula μου,πήραμε τα χρήματα απο το ικα..θα πάρει και απο τον εργοδότη του τα υπόλοιπα, ε και???υπάρχουν τόσα έξοδα που δεν φτάνουν ούτε για τις πάνες της μικρής. Σήμερα πάλι ανέβασε πυρετο...38.Σε λίγο θα επικοινωνήσουμε με τη γιατρό να την ρωτήσουμε γιατι παλι πυρετο...είμαι ψυχολογικα χάλια.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Τι σας είπε η γιατρός τελικά?

Μην αγχώνεσαι, ίσως τώρα που είναι

ευάλωτος ο οργανισμός του κόλλησε καμμιά ίωση.

Μακάρι να ειναι ετσι αλλα δεν το νομιζω..Πήραμε τη γιατρό και μας ειπε ότι ξεχνάμε το θέμα του μικροβίου.Πρέπει να μπει λέει στον Ευαγγελισμο για περαιτέρω έλεγχο.Δεν ειναι καλά τα πραγματα δυστυχως.Μέσα σε όλα τσακωνόμαστε..εινια τεταμένα τα νευρα και των δυο.Δε θέλω να γίνομαι μελοδραματική αλλά νομίζω ότι εινια κατι σοβαρο και η ζωη μας διαλυεται.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

elepet οτι και να ακούς απο εκείνον να μην μιλάς για να μην δημιουργούνται εντάσεις. Να μην τσακώνεσαι. Και να σου φωνάζει μην απαντάς, μην μιλάς, δίνε του κουράγιο... σε άλλο πλοίο ταξιδεύεις εσύ και σε άλλο εκείνος... αν όντως (που απεύχομαι) τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως όλοι θέλουμε, εσύ πλέον είσαι ο καπετάνιος... να θυμάσαι ότι εσύ σκέφτεσαι το ενδεχομένως διαφορετικό σου αύριο.. αυτός όμως την ίδια του την ζωή!

Διαφημίσεις

Aς μην κινδυνολογουμε...

Σιγουρα το αγνωστο μας τρομαζει και μεγενθυνει τους φοβους αλλα η αισιοδοξια και η πιστη στην καλη εκβαση των πραγματων νομιζω ειναι η μονη οδος αυτη τη δυσκολη στιγμη.

Εlepet μου στο εχω ξαναπει σε pm και στο επαναλαμβανω. Ειμαι εδω....ξερεις εσυ...

Αυτό που μου συμβαίνει είναι ότι τη μια μπορεί να κάθομαι και να λέω μπαα μωρε τι να εχει σιγα,και να το βλέπω αισιόδοξα και απο την άλλη δεν μπορω να μην γεμίζω αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Είμαι στη δυσκολότερη φάση της ζωής μου...προσπαθώ να είμαι δυνατή αλλά ώρες ωρες ώρες λυγίζω :( πάει και ενας μηνας σχεδον που τραβάει η ιστορία αυτή, θέλω να πάνε όλα καλά και να συνεχίσουμε τη ζωή μας όπως πριν.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Οτνα φτάσεις στον πάτο[ η ετσι αισθάνεσαι] τοτε είναι που δινεις μια και βγάζεις και πάλι κεφάλι στην επιφάνεια. Κράτα τωρα και μην λυγίζεις .

Οπου μπορουμε να βοηθησουμε να μην διστάσεις να το πεις.

Ο άντρας μου ειναι ιατρικός επισκέπτης σε κάποια νοσοκομεια και ξέρει κάποιους γιατρους

Αν κάπου μπορει να φανει χρησιμος ....

Και να θυμάσαι πως ο Θεος δεν σου δινει σταυρό που δεν μπορεις να σηκώσεις.

Υπομονή. Αυτο σε κάνει καλυτερο άνθρωπο.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Αχ, βρε elepet πάνω που αναθαρρήσαμε λιγάκι... Ο θεός να βάλει το χέρι του και να σας προστατεύει.. Το μωρό έχεις άνθρωπο να στο κρατήσει? Αλήθεια στο Forum δεν υπάρχει καμία κοπέλα με άντρα γιατρό μήπως μπορεί να βοηθήσει με κάποιο τρόπο?? Γνωριμίες στον Ευαγγελισμό ή κάποια γνώμη για εξετάσεις?? Αν κάποια κοπέλα έχει κάποια άκρη εκει μέσα με κάποιον τρόπο ας βοηθήσει λίγο την κατάσταση βρε παιδιά..

phzU.jpgwddf.jpg

Ρε παιδιά είναι δυνατόν να ταλαιπωρούν ένα άνθρωπο ένα μήνα και να μην μπορούν να βρουν τι έχει?

Την ψυχολογία τους δεν μπορούν να την καταλάβουν ?

Ρε κοριτσάκι μου μήπως να πήγαινατε και κάπου αλλού μήπως και βρήτε κάποια άκρη?

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Αλήθεια στο Forum δεν υπάρχει καμία κοπέλα με άντρα γιατρό μήπως μπορεί να βοηθήσει με κάποιο τρόπο?? Γνωριμίες στον Ευαγγελισμό ή κάποια γνώμη για εξετάσεις?? Αν κάποια κοπέλα έχει κάποια άκρη εκει μέσα με κάποιον τρόπο ας βοηθήσει λίγο την κατάσταση βρε παιδιά..

κι εγώ αυτό σκεφτόμουν :roll: ....

Μακάρι να πιάναν οι ευχές μας για κουράγιο! Είναι πολλές!

elepet... λυπάμαι για τις νέες εξελίξεις στο θέμα της υγείας του άντρα σου! ελπίζω σύντομα να τελειώσει όλο αυτό το κακό... πολύ σας ταλαιπωρησε... :(:(:( όμως έχω να σου πω πως δεν είναι η ώρα να σκέφτεσαι τη σχέση σας! ας γίνει ο άνθρωπος πρώτα καλά με το καλό και μετά θα δείς πως όλα ήταν από την ταλαιπωρία! και τα νεύρα και οι καβγάδες... τα λόγια... για την ώρα μη δίνεις σημασία προσπάθησε να μη συνεχίζεις την ένταση... αστα για αργότερα! αν είναι και συνεχιστούν... του τα λες μετά μαζεμένα! που θα δεις... μετά θα είναι όλα ζάχαρη!! στο εύχομαι!

Περιμένω νέα σας!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Πως αισθάνεται κἀποιος που προσπαθεί να ανέβει μια ανηφόρα..και εκει που λέει αχ ωραία φτάνω..του εμφανίζεται άλλη μια μπροστα του..και άλλη μια..και πάει λέγωντας..ε..κάπως ετσι αισθάνομαι όλο αυτο το καιρο..

Σήμερα πήγαμε επισκεψη στη γιατρό για τον αντρα μου.Βγήκαν κάτι ακόμα εξετάσεις που περιμέναμε απο το ινστιτουτο παστερ.Τελικά έχει 2 ιους..τον έν τον λένε κυταρομεγαλοιο και τον άλλο ιο κοξακι.

:shock: Μα πως της λέω κόλλησε 2 ιούς??????? Ήταν πεσμένο λέει το ανοσοποιητικο του και κόλλησε τον ενα μετα τον άλλο. Ωραία ως εδω .

Στις εξετάσεις του μια τιμή..μικροσφαιρίνη λέγεται..ειναι πολύ πάνω απο το φυσιολογικό.Ρωτἀω λοιπόν εγω τη γιατρό..αυτη η τιμη τι ειναι???εχει να κάνει με τους ιούς που κολλησε?? ΟΧΙ μου λεει.Ε τότε με τι???απαντάω.

Η τιμή αυτη λέει ανεβαίνει είτε όταν υπάρχει φλεγμονή είτε όταν έχουμε ΛΕΜΦΩΜΑ. :shock: Μάλιστα της λέω..καλύτερα να μασάω παρα να ρωτάω..

Αν το παστερ λέει δεν εδειχνε ιο θα ηταν σιγουρη οτι προκειται για λεμφωμα..καρκινο δηλαδη...τώρα όμως λέει το αποδίδει στους ιους.

Δεν την ειδα ομως και να το αποκλειει..μιας και θυμαμαι απο πιο παλια που μας ειχε πει ότι ενας ιος μια λοιμωξη μπορει να χτυπήσει εναν οργανισμο που εχει πεσμενο ανοσοποιητικο..και να φταιει γι αυτο καποια παθηση του ανοσοποιητικου..κατι παθολογικο..όπως το λεμφωμα.

Τελοσπάνταν συνεστησε επανελεγχο σε 1 μηνα..μέχρι τοτε ξεκουραση καλη διατροφη και αδεια απο τη δουλεια.

Μου λέτε να προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη..και ειλικρινα προσπαθω..αλλά φοβάμαι..φοβαμαι πολυ..έμαθα να ζω στην αβεβαιοτητα τοσο καιρο τώρα..όσο σας γράφω..σχεδον μηνα.Πάνω που λέμε τελειωσε αυτο ειναι το βρηκαμε..δεν μπορουμε να ειμαστε εντελως σιγουροι..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Εγω νομίζω οτι πλέον φαίνεται το φως στο τούνελ! Βρέθηκαν 2 ιοι! αρα αυτοι φταίνε για όλο το μπέρδεμα. Εγω τώρα με τις εξετάσεις της εγκυμοσύνης φάνηκε ότι έχω περάσει κυταρομεγαλοιο χωρις να το καταλάβω... μάλλον ο συνδυασμός είναι που τον έριξε τον άνθρωπο. Μην βάζεις το κακό στο μυαλό σου . Ολα θα πάνε καλα!

ssttaa

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...