Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δυσκολες στιγμες..

elepet

Recommended Posts

elepet

είναι καλύτερα να τα ψάξουν όλα τώρα, παρά να πάτε σπίτι και μετά να μείνετε με την απορία μήπως κάτι δεν πάει καλά.

Πάντως η Vann έκανε μια σωστή ερώτηση; σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο νοσοκομείο είστε; Μήπως να πάρετε και 2η γνώμη αν κάτι δεν σου πάει καλά;

Εύχομαι ολόψυχα να έχεις θετικά νέα σύντομα!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 256
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elepet

elepet 34 δημοσιεύσεις

• helen18

helen18 20 δημοσιεύσεις

• Jean

Jean 11 δημοσιεύσεις

• Elenia

Elenia 11 δημοσιεύσεις

elepet θα ηθελες να σας στελναν σπιτι με λαθος διαγνωση?? νομιζω οτι ειναι καλυτερα που το ψαχνουν τοσο πολυ! να φοβασαι την αδιαφορια απο τους γιατρους (στο λεει μια καμενη). πολλες φορες (χωρις να ειμαι γιατρος και να κανω την εξυπνη) οταν δεν ειναι ενα αλλα πολλα δεν ειναι ευκολο να γινει σωστη διαγνωση γιατι μπερδευονται τα συμπτωματα και η αντιβιωση που του δινουν για το ενα δυσχαιρενει τη δουλεια τους.

υπομονη καλη μου. να θυμασαι οτι φοβοσουν πολυ χειροτερα...

Διαφημίσεις

Ελεπετ, κοριτσακι μου, η χορηγηση αλλεπαλληλων αντιβιωσεων σε περιπτωση λοιμωξης ειναι η συνηθης τακτικη των γιατρων. Αυτο ειναι το σωστο. Αν δεν ξερουν τι λοιμωξη ειναι-που συμβαινει συχνοτατα- χορηγουν διαφορετικες καθε φορα για να δουν σε ποια θα αντιδρασει ο οργανισμος. Οταν ειχα το παιδι μου στη θερμοκοιτιδα και παρουσιασε λοιμωξη το ιδιο εκαναν. Μην τρομοκρατεισαι, για το καλο του γινονται ολα. κανε κουραγιο, γλυκια μου, καταλαβαινω την αγωνια σου... Πολλα φιλια και μια τεραστια αγκαλια.

elepet τώρα πήρα χαμπάρι το θέμα :oops:

Ελπίζω αυτή τη στιγμή που γράφω να είναι όλα καλύτερα, ο σύζυγος να είναι καλά κι εσύ το ίδιο...

Σου στέλνω φιλιά και αμέτρητες ευχές...

Αν γνωρίζει κανείς κάτι, ας μας ενημερώσει.

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

elepet έλειπα διότι βαφτίσαμε την κορούλα μας και μόλις είδα τα νέα σου...

Περιμένουμε όλοι με αγωνία να μας πεις τι γίνετε.... πάντως συνεχίζω και θέλω να πιστεύω οτι δεν είναι τίποτα...

Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας το οποιο ειλικρινα με συγκινει..παρ οτι δεν με γνωριζετε εως τωρα.Τα πραγματα δεν ειναι καλα,βγηκαμε απο τη κλινικη σημερα..δεν του καναν καμια διαγνωση..δε βρισκουν τι λοιμωξη εχει..αν ειναι λοιμωξη τελικα.Σήμερα το βραδυ στις 9 ειχαμε ραντεβου με μια απο οτι λενε φοβερη παθολογο που δουλευει στο ΥΓΕΙΑ. Αυτη βλεποντας τις εξετασεις μας κατατοπισε περισσοτερο.Έχει διασπαρτα στοιχεια λεει που συνηγορουν σε λοιμωξη...αλλα ποια λοιμωξη?? πρεπει να το δουμε με ειδικες αιματολογικες εξετασεις..τις οποιες μεεεεερες περιμεναμε στη κλινικη και τιποτα!!! Περα απο τη λοιμωξη που πιθανων εχει και πρεπει να διερευνησουμε με την εισαγωγη μας απο τη Πεμπτη πλεον στον Ευαγγελισμο..υπάρχουν κι άλλα προβληματα! Κατα το διαστημα της παραμονης μας στην κλινικη που νοσηλευόμασταν όπως όλοι γνωρίζετε έπαθε δυο φορες επιληπτικο επεισόδιο... :cry: λυποθήμησε δηλαδη με σπασμους.Η γιατρός που πήγαμε σήμερα μας είπε ότι προκειται για επιληπτικες κρίσεις που ενεργοποιηθηκαν απο τη λοιμωξη και την εξασθενηση του οργανισμου.Βέβαια στη κλινικη ουτε που ασχοληθηκαν με τα επεισόδια αυτα...αστεια πραγματα ε?? σιγα να μην ασχοληθουν που ο ανθρωπος επαθε επιληπτικη κριση! Όσον αφορα στην ιγμορίτιδα είναι το λιγότερο που την απασχολει αυτη τη στιγμη..αμελητεο μπροστα στα αλλα.. :roll:

ΑΥΤΑ!! Ελπίζω να μην σας ταραξα με τα νεα μου.Τόσες μερες δεν σας γραφω γιατι δεν βρισκω κουραγιο..νιωθω κουραση και τα νευρα μου πλεον δεν ειναι σε καλη κατασταση.Δε κοιμαμαι τα βραδυα και νομιζω πως καποιος μας κανει πλακα.. :cry: Απο τη πεμπτη δεν θα εχω κανενα να μου κραταει το παιδι για να βρισκομαι κοντα του στο νοσοκομειο.Ζω με το τρομο οτι κατι σοβαρο κρυβεται πισω απ ολα αυτα...τις νυχτες με στοιχειωνουν εφιαλτες και νομιζω οτι χρειαζομαι ψυχατρικη υποστηρηξη πλεον....

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Elepet,δεν ξέρω τι να σου πω!

Πιστεύω οτι, ότι και να πούμε εμείς τα λόγια είναι φτωχά μπροστά σ΄αυτό που νιώθεις και στην κατάσταση που ζεις.

Τουλάχιστον αισθάνεται καλύτερα?Έπεσε ο πυρετός του?

Η γιατρός αυτή δεν έχει ούτε μια υποψία για το τι μπορεί να έχει ο άνθρωπος?

Οι εξετάσεις συνεχίζουν να είναι οι ίδιες/δηλ. δεν ξεπρίστηκαν καθόλου οι αδένες του?

Πολλές ερωτήσεις σου έκανα αλλά τι να υποθέσω κι εγώ.

Και πάλι αν ηταν κάτι κακό δεν θα το έβρισκαν αμέσως? Αυτά τα πράγματα φαίνονται.Για να μην βρίσκουν τι είναι ίσως να είναι κάτι απλό και απλά τους μπερδεύει ο συνδιασμός των συπτωμάτων.Με την αντιβίωση δεν υπήρξε κάποια βελτίωση?

Μην σκέφτεσαι τόσο αρνητικά,εγώ πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά και θα βγεις απ΄αυτόν τον εφιάλτη.

Να ξέρεις οτι όλες εδώ σε σκεφτόμαστε κι ας μην σε ξέρουμε και προσευχόμαστε να γίνει πάλι καλά ο άντρας σου και να συνεχίσετε την όμορφη ζωή σας.

Εύχομαι περαστικά και μην με παρεξηγήσεις ...κάνε και κανένα τάμα,προσευχήσου σε κάποιον Άγιο.Θα σε βοηθήσει και θα σου δώσει κουράγιο και δύναμη.

(Εμένα σε διάφορες καταστάσεις με βοήθησε πολύ η προσευχή στον Άγιο Ραφαήλ)

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες πές μου να σου στήλω πμ.

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

elepet μου

λυπάμαι πολύ που τα νέα σου δεν είναι και τόσο καλά και σου εύχομαι... προσεχώς καλύτερα.

Το μόνο που θέλω να σου πω είναι ότι τώρα εσύ πρέπει να είσαι η δυνατή που θα φροντίσεις την οικογένειά σου - τόσο τον άντρα σου όσο και το παιδί σου - για να περάσετε και αυτήν την δοκιμασία. Δεν πρέπει να λυγίσεις, γιατί εσύ είσαι ο βράχος της οικογένειας αυτή τη στιγμή.

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και περιμένουμε νέα σου ξανά.

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

Elepet καλό κουράγιο κορίτσι μου.Τί να πώ....

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, η κατάσταση να εξελιχθεί όσο γίνεται καλύτερα, το συντομότερο δυνατόν.

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Ελπετ βρες την δύναμη & το κουράγιο να αντέξεις !

Οσο αντέχεις εσύ ... όλα θα πάνε καλά ! Ο άντρας σου έχει την ανάγκη να σε βλέπει δυνατή και αισιόδοξη!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

elepet μου γλυκιά, είναι μια δοκιμασία που σας στέλνει ο Θεός. Μείνε ΔΥΝΑΤΗ για να του δώσεις κι εκείνου ΔΥΝΑΜΗ και κουράγιο. Ολα θα πάνε καλά, μείνε δυνατή!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Κορίτσι μου κάνε κουράγιο και δείξε πίστη και δύναμη τόσο για τον αντρα σου όσο και για το μωράκι σου.. Μην απελπίζεσαι και μην κάνεις μαύρες σκέψεις.. Συμφωνώ και εγώ οτι αν ήταν κάτι σοβαρό και άσχημο θα το είχαν βρεί.. Πολύ στεναχωρεθήκαμε όλες.. Μακάρι τώρα που βρήκατε μια καλή γιατρό με πραγματική διάθεση να σας βοηθήσει όλα να πάνε καλά.. Μην απελπίζεσαι και κουράγιο και πάλι.. Δεν υπάρχει κάποιος να αφήνεις το μωράκι σου?? Νομίζω οτι θα κάνει πολύ καλό στον άντρα σου να σε νιώθει κοντά του.. Να μην αισθάνεται μόνος του σε όλη αυτή την δοκιμασία την σωματική και ψυχολογική.. Σιγουρα και εκείνος θα είναι τρομαγμένος. Θα πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να του δίνεις δύναμη και θετική ενέργεια.. Πειμενένουμε ανυπόμονα νέα σου.. Κράτα μας ενήμερες για οποιοδήποτε νέο..

phzU.jpgwddf.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...