Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεύτερη φορά κενός σάκος κύησης σε 6 μήνες, τυχαίο γεγονός;;

Recommended Posts

Σευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Άννα μου, το σκέφτομαι σοβαρά να κλείσω εισητήριο και ναρθω μόλις καθαρίσω απτην περίοδο να την κάνω για να προχωρήσω παρακάτω.

V5vWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 129
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Άννα μου, το σκέφτομαι σοβαρά να κλείσω εισητήριο και ναρθω μόλις καθαρίσω απτην περίοδο να την κάνω για να προχωρήσω παρακάτω.

Κοίταξα το αρχείο μου σήμερα και όντως λέγεται Δημήτρης. Για τον ίδιο μιλάμε. Αν το αποφασίσεις, επικοινώνησε αμέσως μαζί του τηλεφωνικά, γιατί επιμένει στο να γίνεται η υστεροσκόπηση νωρίς (γύρω στην 7η μέρα). Αν χρειαστείς οτιδήποτε, στείλε μου π.μ. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να προχωρήσεις παρακάτω και να φτάσεις εκεί που θες χωρίς άλλες ταλαιπωρίες!

Άννα μου σ΄ευχαριστώ πολυ!! Περιμένω αυτές τις μέρες να αδιαθετήσω και να τον πάρω να κλείσω ραντεβου.. Εύχομαι και σε σένα ότι καλύτερο...Θα επανέλθω με νεότερα,Φιλιά χχχ

V5vWp2.png

Γεια σας κοριτσια! Ριγουλα τελικα αποφασισες να κανεις υστεροσκοπηση? Αντε με το καλο ευχομι να ειναι καθαροτατη και μετα βουρ για μπεμπακι! Τελικα Ριγουλα για τις εξετασεις ιστοσυμβατοτητας που ειχατε 1 κοινο τι σου ειπε ο γιατρος? Για την προλακτινη κ γω αυτο ξερω, οτι εμποδιζει τη συλληψη δε ξερω αν σχετιζεται με αποβολες αλλα υπαρχει θεραπευτικη αντιμετωπιση, συζητησε το με τον γιατρο σου.

Εγω δεν εχω νεα, εκτος ου οτι πηγα σε γιατρο κ μου ειπε οτι αυτο δεν ειναι κενος σακος (οπως κ στη δικια σου περιπτωση) απλα τερματιισε τοσοινωρις που δεν προλαβε να φανει εμβρυο, μου ειπε οτι φαινεται μετα τις 5000 μοναδες χοριακης κ

εγω δεν ειχα τοσο..

Ευχομαι πραγματικα μεσα απο την καρδια μου την επομενη φορα να μας πνε ολα κατ ευχην.. φιλακια!!

Amor μου, καιρό έχει να τα πούμε!!

Ναι περιμένω να αδιαθετήσω και θα έρθω Αθήνα για διαγνωστική υστεροσκόπηση στον Δημήτρη Δούμπλη( το αποφάσισα αφού το ψάχνω και δεν βρίσκω κανέναν που να μου τον συστήσουν- τον κ.Δούμπλη μου τον σύστησε η Αννούλλα όπως θα δεις πιο πάνω) . Θα μου κοστίσει γύρω στα 1000 ευρώ η υστεροσκόπηση τα εισητήρια και η διαμονή και θα αποφύγω και τη νάρκωση, αντί για 2000 ευρώ και πάνω που ζητάνε εδώ και σε βάζουν χειρουργίο με νάρκωση απλά για διαγνωστική. Για την ιστοσυμβατότητα δεν της έδωσε σημασία κανείς γιατρός... Ο γιατρός που με έστειλε να την κάνω, του έστειλα τα αποτελέσματα και ούτε μπήκε στον κόπο να με πάρει τηλ. αν και πήρα εγώ δύο φορές αλλά τπτ. Στεναχωρέθηκα πολύ από αυτό που μου λες,δηλαδή είχαμε έμβρυο απλά δεν φαινόταν και αποβάλαμε πριν προλάβει να φανεί;; Νευρίασα πολύ με τον πρώην γιατρό μου, είναι δυνατόν με 2000 χοριακή και να μου λέει κενός σάκος ενώ απότι λέει ο δικός σου μετα τις 5000 φαίνεται το έμβρυο; Δεν τόξερε ο δικός μου;;; Ψέματα μου λέγε να πάρει, και σιγά σιγά το χώνευα ότι αφού δεν είχε έμβρυο τουλάχιστό ήταν απλά σάκος... Τώρα;;; Θεέ μου βοήθα όλες μας να κάνουμε υγιής παιδάκια και να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης εδώ... Εναποθέτω όλες τις ελπίδες μου στον Θεό πια... Φιλάκια αμόρ μου χχχχ

V5vWp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...