Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεύτερη φορά κενός σάκος κύησης σε 6 μήνες, τυχαίο γεγονός;;

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια,

θέλω να ρωτήσω αν έχει ξανασυμβεί σε καμιά σας δύο φορές κενός σάκος κύησης. Τέλη Ιουνίου που μας πέρασε δύο μήνες μετά τον γάμο μου, έμεινα έγκυος για πρώτη φορά και τον Αύγουστο απέβαλα, ήταν κενός σάκος κύησης. Ο γιατρός το θεώρησε τυχαίο γεγονός οπόταν τρείς μήνες μετά αρχίσαμε ξανά πρόσπάθειες. Τον Ιανουάριο ξαναμένω έγκυος και τον τέλη Φεβρουαρίου ξανααποβάλω. και πάλι κενός σάκος κύησης. Και τις δύο φορές η εγκυμοσύνη σταματούσε στις πέντε εβδομάδες(τόσο έβγαζε τον σάκο και τις δύο φορές ο γιατρός) χωρίς έμβρυο μέσα. Εννοείται πως έκανα όλες τις εξετάσεις. Βγήκαν όλες καθαρές εκτός την γενική θρομβοφιλία που σε δύο βγήκαν ετεροζυγοματικός και μεταλλάξεις. Σήμερα έκανα και την ομοκυστεϊνη για να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα και περιμένω αυτή την βδομάδα τα αποτελέσματα του καρυότυπου. Είμαι μέσα στο άγχος και την αγωνία, κάθε βράδυ βλέπω εφιάλτες... Βρε κορίτσια σας παρακαλώ πέστε μου ξαναέτυχε σε καμιά σας δύο φορές κενός σάκος και να ήταν τυχαία γεγογονότα και να έκανε τελικά το μωράκι της;;

Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε

Μαρία

V5vWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 129
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! λυπάμαι πολύ που σου έτυχε κάτι τέτοιο, δύο φορές. Εγώ με την μία κ εχω φρικάρει κ δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Μου έτυχε τον Ιανουάριο κ ο γιατρός μου το θεώρησε τυχαίο γεγονός! Πήγα κ σε αιματολόγο κ μου είπε τα ίδια. Επειδή με έτρωγε πήγα σε άλλον γιατρό κ έχω ξεκινήσει εξετάσεις. Βγήκαν ανεβασμένα τα ΝΚ κ ομοζυγωτία σε μια μετάλλαξη. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης μου είπε ότι πρέπει να κάνω κάποιες ενέσεις κ να πάρω κ κάποια άλλα χάπια. Επίσης θα κάνω καρυότυπο, καμπύλη ζαχάρου κ προγεστερόνη.

Με αυτά θέλω να πω πώς τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτά τα πράγματα κ πρέπει με την πρώτη ατυχία να το ψάχνουμε το θέμα ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ! Ευχομαι να μας πάνε όλα καλα....

fA47p3.png?5wdXDgnUjYnWp3.png?T9zisx6U

Λυπάμαι πολύ που σου έτυχε και σενα τέτοιο άσχημο συμβάν.. Εμένα δεν μου έδωσε καμπύλη ζαχάρου και προγεστερόνη να κάνω.. Έχεις δίκιο, νιώθω τόσο άσχημα που δεν το έψαξα από την πρώτη φορά. ΄΄Ισως να μην ξαναπερνούσα τα ίδια.. Αλλά ο γιατρός επέμενε πως δεν υπάρχει υπάρχει λόγος και ότι είναι τυχαίο γεγονός, είπα και γω έτσι χάλια όπως ήμουν να μην με ρίξει κι άλλο.. Ούφ πόση αγωνία περνάμε όλες μας. Εύχομαι σύντομα όλες μας με ένα υγιές σποράκι στη κοιλίτσα μας...

V5vWp2.png

Όταν λες κενός σάκος εννοείς ότι μέχρι την 5η εβδομάδα απέβαλες χωρίς να χρειαστούν αποξέσεις;

Ο λόγος που σε ρωτώ ειναι γιατί αυτό που σου έτυχε ειναι αυτό που θεωρώ εγω παλίνδρομη. Πράγμα που έτυχε και σε μένα 5-6 φορές. Μια φορά όμως έτυχε να υπάρχει ο σάκος και να μεγαλώνει και να μην αποβάλλω χωρίς όμως να εντοπίζεται μέσα σε αυτόν έμβρυο. ο γιατρός τοτε μου είπε πως έπρεπε να διακόψουμε την κύηση (παρόλο που δεν υπήρχαν σημάδια επαπειλούμενης αποβολής) γιατί δεν υπήρχε λόγος συνέχισης της. Κατά την απόξεση πήραν μέρος τους σάκου και του εμβρυικού ιστού και κάναμε ανάλυση στο Ινστιτούτο Γενετικής. Εκει έδειξε πως από το έμβρυο έλειπε το χρωμόσωμα 5 και γι αυτό δεν μπορούσε να αναπτυχθει η εγκυμοσύνη. Μετά από ένα χρόνο έμεινα ξανά έγκυος και γέννησα ενα υγιέστατο κοριτσάκι (μετά από 8 χρόνια προσπαθειών και ανεπιτυχών εγκυμοσύνων (7 στο σύνολο). Η κόρη μου ήταν η 8η. :)

Μην απελπίζεσαι και μην τα βάζεις κάτω. Ο Θεός είναι μεγάλος για όλους μας!

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Νικουδάκι μου την πρώτη φορά το ανακαλύψαμε στην 7 εβδομάδα που είχαμε πάει στο γιατρό για τον πρώτο υπερήχο και την δεύτερη φορά την 6 εβδομάδα. Και τις δύο φορές την μέρα που θα πήγαινα γιατρό άρχισαν τα καφέ και όταν πήγαμε είδε τον σάκο κενό. Μετά συνέχισε με αίμα. την πρώτη φορά χρειάστηκε απόξεση και την δεύτερη όχι. Απλά απότι μουπε ο γιατρός σταματούσε η ανάπτυξη του σάκου την 5 εβδομάδα. Δηλαδή αυτό είναι παλίνδρομη και όχι κενός σάκος;; Παναγιά μου Νικουδάκι εγώ στις δύο και είμαι στα πατώματα, το σκέφτομαι μέρα νύχτα, εσύ με 7;; Φαντάζομαι πως ένιωθες... Ευτυχώς ο Θεός σε βοήθησε και τα κατάφερες!!! Ποιό ήταν το πρόβλημα τελικά σε σένα; Έκανες κάποια θεραπεία;

V5vWp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ και άντρας μου είχαμε κάνει ΟΛΕΣ τις εξετάσεις που ήταν δυνατόν κάποιος να κάνει. Πήγαμε και στον Κύπρο Νικολαίδη (αν τον έχεις ακουστα) στο Λονδίνο και μας επιβεβαίωσε πως δεν υπήρχε κάτι άλλο για να εξετάσουμε και πως ήδη είχαμε κανει πιο πολλά απ΄οσα χρειαζόταν. Αυτό που θα σε συμβούλευα από την πείρα μου είναι να κάνετε εξέταση DNA και οι 2 σας (αν δεν έχετε κάνει) και αφού η εξέταση θρομβοφιλίας σου έδειξε κάτι, όταν με το καλό μείνεις ξανά έγκυος να βάζεις αντιπηκτικές ενέσεις για να γίνεται σωστή αιμάτωση του εμβρύου.

Το πιο σημαντικό όμως δε στο είπα! ΠΡΟΣΕΥΧΗ και ΠΙΣΤΗ!!! Αυτά μου έστειλαν την κορούλα μου!

Ξέρω πολλές κοπέλες που στην αρχή απέβαλαν 1-2 φορές και μετά έκανα όχι 1 αλλά 3 παιδιά! Εφόσον μένεις έγκυος, εφόσον εγώ κατάφερα να κάνω παιδί, θα τα καταφέρεις κι εσυ! Είμαι σίγουρη γι αυτό που σου λέω... απλά μην το αφήνεις να σε παίρνει από κάτω και μην απελπίζεσαι... με πίστη και υπομονή ΟΛΑ είναι εφικτά!

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Δεν τον έχω ακουστά, είναι ειδικός στις καθέξιν αποβολές; Έχεις κάποια στοιχεία του να μου δώσεις ; Η εξέταση DNA τί ακριβώς βλέπει,είναι αιματολογική; εμένα μου έβαλε ο γιατρός την εξέταση anti DNA γιαυτήν λες; Τώρα είμαι δουλεια και δεν έχω όλες τις εξετάσεις που έκανα, οταν πάω σπίτι θα στις γράψω. Τελικά εσένα δεν σου βρήκαν κάτι δηλαδή; Αχ Νικουδάκη με ηρεμεί πολύ αυτό που μου λες, κάνω την προσευχή μου και παρακαλώ τον Θεό να μου στείλει μωράκι... Σευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου.

V5vWp2.png

Οχι, δεν μου βρήκαν τίποτα τελικά. Μόνο αυξημένη γλοιότητα στο σπέρμα αλλά αυτό δεν ήταν θέμα για τις αποβολές. Ο έλεγχος του DNA που λέω είναι ο έλεγχος των χρωματοσωμάτων σας, και των δικών σου και του άντρα σου. Καμιά φορά συμβαίνει ο ένας εκ των δύο να μην εχει τελείως φυσιολογικό DNA κι αυτό να προκαλει χρωμοσωμική ανωμαλία και στο έμβρυο και για αυτό να μην μπορεί να προχωρήσει μια εγκυμοσύνη.

Στη δική μου περίπτωση όλα ήταν νορμαλ και παρόλα αυτά απέβαλλα (οχι λόγω συσπάσεων και τέτοιου ειδους προβλημάτων, απλά ο συνδυασμός μου με τον αντρα μου δεν δημιουργούσε βιώσιμη εγκυμοσύνη). Αλλά από οτι μας είπαν ήμασταν σπάνια περίπτωση.

Ο Κύπρος Νικολαίδης είναι μεγάλος επιστήμονας, τον είχε δείξει απ΄ότι ξέρω και το National Geographic που θεραπευσε έμβρυο με καρκίνο ενόσο βρισκόταν στη μήτρα. Ειναι αυτός που ανακάλυψε και τον έλεγχο του μωρού για σύνδρομο Down μέσω της αυχενικής διαφάνειας. Μη νομίζεις όμως πως μας ειπε και τιποτα νέο... μας ειπε πως "οτι ηταν ανθρωπίνως δυνατο το κανατε, απο δω και περα ή συνεχίζετε τις προσπαθειες μέχρι να σας "κάτσει" καλή εγκυμοσύνη, ή αρχίζετε προσπάθειες με ξένο σπέρμα ή ωάρια ή υιοθετείτε". Κι εμεις κάναμε ακόμη μια προσπάθεια εναποθέτοντας ΟΛΕΣ μας τις ελπίδες στο Θεό. Αυτός δεν μας απογοητευσε! ;)

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Καλημέρα Νικουδάκι,

Δεν ξανάκουσα αυτό το πρόβλημα δηλ. συνδυασμός με τον σύζυγο να μην δημιουργεί βιώσιμη εγκυμοσύνη,πως το ανακαλύψατε αυτό;

Ο Θεός σας έδωσε την δύναμη που χρειαζόσασταν για να συνεχίσετε τις προσπάθειες και σας αντέμοιψε :D Για τον έλεγχο του DNA εννοείς τον καρυότυπο;Αυτό το κάναμε και περιμένουμε αποτελέσματα, ελπίζω ως την άλλη βδομάδα... αχ εύχομαι να είναι όλα καλά και μου μένει η υστεροσκόπηση. Μακάρι να έρθει στη ζωή μου το θαυματάκι σύντομα, το ίδιο εύχομαι και σε όλες τις κοπέλλες που παλεύουν...

Μου έδωσες πολλή δύναμη από όσα μου έιπες Νικουδάκη, το χρειαζόμουν πραγματικά,σ ευχαριστώ πολυ :D:D

V5vWp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

σας γράφω παρακάτω τις εξετάσεις που μου έγραψε ο γυναικολόγος:

Protein C & S

Anti DNA

APCA

ACA

Γενική θρομβοφιλία

Καρυότυπο για μένα και τον σύζυγο

Τοξόπλασμα IGG IGM

CMV IGG IGM

Βασικά αυτά που είναι σαν κωδικοί απότι κατάλαβα είναι τα αυτοάνοσα.

Πιστεύετε ότι χρειάζεται να κάνω κι άλλες αναλύσεις;

V5vWp2.png

Διαφημίσεις

Αν και δεν τις καταλαβαίνω για όλες τι πράγμα αφορούν γιατί είναι με τα αρχικά, φαινονται μια χαρά. Και αφού ανάφερες ότι έκανες και την ομοκυστείνη, νομίζω εισαι οκ. Αντε με το καλό τα αποτελέσματα!

Την υστεροσκόπηση γιατί θα την κάνεις? Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν είναι κακό που την κάνεις, κι εγώ την έκανα κι έκανα 2 φορές και λαπαροσκόπηση. Απλά γιατί σου την προτεινε ο γιατρός σου?

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Δεν παρεξηγώ αντίθετα σ΄ευχαριστώ πολυ :P που με ακούς και αλήθεια μου έδωσες πολλή δύναμη...

Υστεροσκόπηση ναι μου πε ο γιατρός μου να κάνω μήπως και υπάρχει διάφραγμα ή συμφύσεις,πράγματα που δεν φαίνονται στους υπερήχους. Όντως αν υπάρχει κάτι τέτοιο δεν φαίνεται από υπερήχους;; Και θα μου δημιουργούσε πρόβλημα τόσο νωρίς στην εγκυμοσύνη. Βέβαια τον είχα τρελλάνει εγώ ότι θέλω να κάνω ότι είναι ανθρωπινώς δυνατό και να καλύψω ότι υπάρχει σε εξέταση. Απ΄ εκεί και πέρα μόνο ο Θεός ξέρει και πιστεύω θα μου στείλει το θαυματάκι μου...

V5vWp2.png

Δεν παρεξηγώ αντίθετα σ΄ευχαριστώ πολυ :P που με ακούς και αλήθεια μου έδωσες πολλή δύναμη...

Υστεροσκόπηση ναι μου πε ο γιατρός μου να κάνω μήπως και υπάρχει διάφραγμα ή συμφύσεις,πράγματα που δεν φαίνονται στους υπερήχους. Όντως αν υπάρχει κάτι τέτοιο δεν φαίνεται από υπερήχους;; Και θα μου δημιουργούσε πρόβλημα τόσο νωρίς στην εγκυμοσύνη. Βέβαια τον είχα τρελλάνει εγώ ότι θέλω να κάνω ότι είναι ανθρωπινώς δυνατό και να καλύψω ότι υπάρχει σε εξέταση. Απ΄ εκεί και πέρα μόνο ο Θεός ξέρει και πιστεύω θα μου στείλει το θαυματάκι μου...

κλείσε ραντεβού στο ιατρείο καθ'έξιν αποβολών σε δημόσιο νοσοκομείο. εγώ έτσι μόνο βρήκα λύση στο πρόβλημά μου (2 παλλίνδρομες). εκεί υπάρχουν ειδικοί γυναικολόγοι που ξέρουν ακριβώς τί εξετάσεις πρέπει να κάνουν και δεν πάνε στα τυφλά.

Καλημέρα Σόφη,

είμαι από Κύπρο και απότι ξέρω δεν έχουμε κάποιο νοσοκομείο ή κλινική που να έχει ειδικούς γυναικολόγους για τις καθέξιν αποβολές. Περιμένω και τα αποτελέσματα του καρυότυπου και έκλεισα ήδη στον Φασουλιώτη στην Λευκωσία που απότι άκουσα είναι πάρα πολύ καλός και διάβασα διάφορα πολύ καλά σχόλια γι΄αυτόν και στο φόρουμ. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθώ άλλο και σύντομα να βρεθεί η λύση. Εσένα αν μου επιτρέπεις ποιό ήταν το πρόβλημα;

V5vWp2.png

Καλημέρα Σόφη,

είμαι από Κύπρο και απότι ξέρω δεν έχουμε κάποιο νοσοκομείο ή κλινική που να έχει ειδικούς γυναικολόγους για τις καθέξιν αποβολές. Περιμένω και τα αποτελέσματα του καρυότυπου και έκλεισα ήδη στον Φασουλιώτη στην Λευκωσία που απότι άκουσα είναι πάρα πολύ καλός και διάβασα διάφορα πολύ καλά σχόλια γι΄αυτόν και στο φόρουμ. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθώ άλλο και σύντομα να βρεθεί η λύση. Εσένα αν μου επιτρέπεις ποιό ήταν το πρόβλημα;

Για καρυότυπο πήγες στο Ινστιτούτο Γενετικής; Γίνονται και κάτι αναλύσεις για "φονικά κύτταρα" (killer cells) όπως ονομάζονται στο Μακάριο στη Λευκωσία. Αυτη την εξέταση την έχεις υπόψη σου; Μη σε τρομάζει ο όρος, όλοι έχουμε αυτά τα κύτταρα στον οργανισμό μας, απλά σε κάποιους μερικές φορές αυξάνονται παραπάνω από το κανονικό με αποτελεσμα να δημιουργείται πρόβλημα με το έμβρυο. Κάνεις όμως μια μικρή αγωγή και διορθώνεται το πρόβλημα. Εισαι από Λευκωσία και θα πας στον Φασουλιώτη; Ειμαι κι εγώ από Κύπρο κι ετσι ίσως μπορέσω να σε βοηθήσω λίγο παραπάνω.

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Σόφη,

όπως αποδείχθηκε, εκ του αποτελέσματος, το πρόβλημά μου ήταν τα αντιπατρικά αντισώματα. έκανα τα εμβόλια κι απέκτησα παιδάκι.

όπως αποδείχθηκε, εκ του αποτελέσματος, το πρόβλημά μου ήταν τα αντιπατρικά αντισώματα. έκανα τα εμβόλια κι απέκτησα παιδάκι.

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και σύντομα να έρθει και δεύτερο!! Τι εξέταση σου κάνουν για τα αντιπατρικά;

V5vWp2.png

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και σύντομα να έρθει και δεύτερο!! Τι εξέταση σου κάνουν για τα αντιπατρικά;

σε ευχαριστώ!! έχω ήδη 2 παιδάκια. το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά το 1ο μου παιδάκι, όπου όλα είχαν πάει καλά. η εξέταση είναι αίματος δικού σου και του συζύγου. βλέπουν κατά πόσο είναι "παρόμοια" τα αίματα (απλοική εξήγηση). όσο πιό πολύ μοιάζουν τόσο χειρότερα τα πράγματα (χαμηλά αντιπατρικά). η θεραπεία είναι 3 δόσεις εμβολίων (από το αίμα του συζύγου) πριν μείνεις έγκυος και μία δόση μόλις μείνεις έγκυος.

Για καρυότυπο πήγες στο Ινστιτούτο Γενετικής; Γίνονται και κάτι αναλύσεις για "φονικά κύτταρα" (killer cells) όπως ονομάζονται στο Μακάριο στη Λευκωσία. Αυτη την εξέταση την έχεις υπόψη σου; Μη σε τρομάζει ο όρος, όλοι έχουμε αυτά τα κύτταρα στον οργανισμό μας, απλά σε κάποιους μερικές φορές αυξάνονται παραπάνω από το κανονικό με αποτελεσμα να δημιουργείται πρόβλημα με το έμβρυο. Κάνεις όμως μια μικρή αγωγή και διορθώνεται το πρόβλημα. Εισαι από Λευκωσία και θα πας στον Φασουλιώτη; Ειμαι κι εγώ από Κύπρο κι ετσι ίσως μπορέσω να σε βοηθήσω λίγο παραπάνω.

Καλημέρα Νικουδάκι

Ναι τον καρυότυπο τον κάναμε στο Ινστιτούτο 23 Απριλίου και ελπίζω να έχω τα αποτελέσματα αυτήν την βδομάδα.. Η εξέταση για τα φονικά κύτταρα είναι αιματολογική φαντάζομαι,έτσι; Έκανα πολλές αλλα δεν θυμάμαι να μου έβαλε την συγκεκριμμένη, θα το ψάξω όταν πάω στο σπίτι. Είμαι από Λεμεσό, αλλά μου έχουν πεί για τον Φασουλιώτη ότι είναι εξαιρετικός γιατρός, μάλιστα η κοπέλλα που μου έιπε είχε τρεις αποβολές, πήγε σε πολλούς γιατρόυς και μόνο ο Φασουλιώτης βρήκε το προβλημά της. Άκουσα και για μιά άλλη μικρή κοπέλλα που είχε πρόβλημα με τις ωοθήκες της και την βοήθησε και τώρα έχει το μωράκι της.. Σε ποιά πόλη μένεις; Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη ποιές εξετάσεις σου έχουν γράψει και έκανες και σε ποιόν γιατρό κατέληξες στο τέλος.. Ευχαριστώ Νικουδάκι μου, χρειάζομαι οποιαδήποτε βοήθεια μπορείς να μου δώσεις, δεν ξέρω ποιόν γιατρό να εμπιστευτώ αφού ο δικός μου σαν να μην μου έδωσε όση σημασία θέλω, ελπίζω να καταλήξω στον καταλληλότερο. Μεγάλο λάθος που στην Κύπρο δεν έχουμε κέντρα για καθέξιν αποβολές αφού απότι καταλαβαίνω είμαστε αρκετές κοπέλλες που δεν ξέρουμε που να αποταθούμε και αν εκεί που θα καταλήξουμε θα μας καθοδηγήσουν σωστά....

V5vWp2.png

σε ευχαριστώ!! έχω ήδη 2 παιδάκια. το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά το 1ο μου παιδάκι, όπου όλα είχαν πάει καλά. η εξέταση είναι αίματος δικού σου και του συζύγου. βλέπουν κατά πόσο είναι "παρόμοια" τα αίματα (απλοική εξήγηση). όσο πιό πολύ μοιάζουν τόσο χειρότερα τα πράγματα (χαμηλά αντιπατρικά). η θεραπεία είναι 3 δόσεις εμβολίων (από το αίμα του συζύγου) πριν μείνεις έγκυος και μία δόση μόλις μείνεις έγκυος.

:D Άκουσα γι' αυτήν τη θεραπεία ότι αποδίδει αλλά επίσης ότι κάποιοι γιατροί είναι εναντίων.. Τον λόγο γιατί είναι εναντίων δεν τον κατάλαβα όμως. Είναι αυτό που έγραψα και στην Νικουδάκι, δεν ξέρεις ποιού γιατρού να έχεις εμπιστοσύνη, ο ένας λέει έτσι ο άλλος αλλιώς... Στην δική σου περίπτωση απέδωσε και απέκτησες το μωράκι σου!! Χαίρομαι πάρα πολύ να ακούω τέτοιες περιπτώσεις που μετά από ταλαιπωρία και πόνο ο Θεός στέλνει το θαύμα του !!!

V5vWp2.png

Αυτό που σου λέει η Σόφη για τα αντιπατρικά το κάνουν μόνο στο Καραισκάκιο στη Λευκωσία. Το έχω κάνει κι εγώ και τότε εκεί μας είπαν πως υπάρχει θέμα και γι αυτό είχα καθέξην αποβολές. Και τότε μας είπαν για τη θεραπεία των εμβολίων που σου είπε και η Σόφη. Παρόλα αυτά, επειδή εγώ δεν θα ησύχαζα αν δεν το έψαχνα πρώτα το θέμα, έβαλα τη μητερα μου και τον πατέρα μου να κάνουν κι αυτοί την ίδια εξέταση και είχαν το ίδιο ακριβως αποτέλεσμα με μένα και τον άντρα μου και η μητέρα μου δεν έχει αποβάλει ΠΟΤΕ! Αυτά που γίνονται ειναι έρευνες κι απλά υπάρχουν καποιοι που τις υποστηρίζουν και κάποιοι άλλοι όχι. Μετά από αυτό, δεν έκανα τη θεραπεία που προτείνουν κι όμως έκανα την κόρη μου. Τωρα ξέρω κι εγω τι να σου πω....

Αυτό που σου λέω για τα Φ.Κ. είναι σημαντικό και να πάρεις τηλ. στο Μακάριο να σου πουν τι πρεπει να κάνεις για να προχωρήσεις στην ανάλυση. Ειναι πολύ απλή διαδικασία κι έχεις το αποτέλεσμα σε μια βδομάδα.

Ο δικός μου ο γιατρός είναι ο Χρυσοστόμου στο Ιασώ στη Λεμεσό. Θεωρώ πως για τις προβληματικές περιπτώσεις είναι ιδανικός! Εσένα ποιος ήταν ο γιατρός σου;

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

:D Άκουσα γι' αυτήν τη θεραπεία ότι αποδίδει αλλά επίσης ότι κάποιοι γιατροί είναι εναντίων.. Τον λόγο γιατί είναι εναντίων δεν τον κατάλαβα όμως. Είναι αυτό που έγραψα και στην Νικουδάκι, δεν ξέρεις ποιού γιατρού να έχεις εμπιστοσύνη, ο ένας λέει έτσι ο άλλος αλλιώς... Στην δική σου περίπτωση απέδωσε και απέκτησες το μωράκι σου!! Χαίρομαι πάρα πολύ να ακούω τέτοιες περιπτώσεις που μετά από ταλαιπωρία και πόνο ο Θεός στέλνει το θαύμα του !!!

κοίτα, εγώ είχα ήδη ένα παιδάκι. η δεύτερη εγκυμοσύνη παλλινδρόμησε την 10η εβδομάδα. έψαξε ο γιατρός τις αιτίες και μου είπε θρομβοφιλία. ξαναμένω έγκυος, κάνοντας τη θεραπεία για θρομβοφιλία αλλά μετά την 6η βδομάδα δεν ανέβαινε καλά η χοριακή. με στέλνει για έλεγχο αντιπατρικών και ήταν χαμηλά. μου είπε ο γιατρός ότι ούτως ή άλλως δεν τα πολυπιστεύει (τότε γιατί με έστειλε να τα κάνω??). τελικά παλλινδρόμησε πάλι η κύηση στην 8η εβδομάδα. τότε άλλαξα γιατρό, έκανα κι άλλες εξετάσεις και το μόνο πρόβλημα ήταν τα αντιπατρικά. έκανα τη θεραπεία κι απέκτησα κι άλλο παιδάκι. οπότε, εγώ τα πιστεύω!!!:-P

Αυτό που σου λέει η Σόφη για τα αντιπατρικά το κάνουν μόνο στο Καραισκάκιο στη Λευκωσία. Το έχω κάνει κι εγώ και τότε εκεί μας είπαν πως υπάρχει θέμα και γι αυτό είχα καθέξην αποβολές. Και τότε μας είπαν για τη θεραπεία των εμβολίων που σου είπε και η Σόφη. Παρόλα αυτά, επειδή εγώ δεν θα ησύχαζα αν δεν το έψαχνα πρώτα το θέμα, έβαλα τη μητερα μου και τον πατέρα μου να κάνουν κι αυτοί την ίδια εξέταση και είχαν το ίδιο ακριβως αποτέλεσμα με μένα και τον άντρα μου και η μητέρα μου δεν έχει αποβάλει ΠΟΤΕ! Αυτά που γίνονται ειναι έρευνες κι απλά υπάρχουν καποιοι που τις υποστηρίζουν και κάποιοι άλλοι όχι. Μετά από αυτό, δεν έκανα τη θεραπεία που προτείνουν κι όμως έκανα την κόρη μου. Τωρα ξέρω κι εγω τι να σου πω....

Αυτό που σου λέω για τα Φ.Κ. είναι σημαντικό και να πάρεις τηλ. στο Μακάριο να σου πουν τι πρεπει να κάνεις για να προχωρήσεις στην ανάλυση. Ειναι πολύ απλή διαδικασία κι έχεις το αποτέλεσμα σε μια βδομάδα.

Ο δικός μου ο γιατρός είναι ο Χρυσοστόμου στο Ιασώ στη Λεμεσό. Θεωρώ πως για τις προβληματικές περιπτώσεις είναι ιδανικός! Εσένα ποιος ήταν ο γιατρός σου;

Καλημέρα ;)

Θα το ψάξω να δω πως θα προχωρήσω με την ανάλυση.. Σου έκαναν καθόλου υστεροσκόπηση; Με προβληματίζει αν όντως πρέπει να την κάνω ή όχι.. Αν όντως υπάρχει πρόβλημα στην μήτρα π.χ. διάφραγμα ή κάτι άλλο, θα απέβαλα σε τόσο αρχικό στάδιο και θα ήταν κενός σάκος; Ο γιατρός μου είναι ο Κερίμης στην Λεμεσό. Είσαι από Λεμεσό και σύ; :-P

V5vWp2.png

κοίτα, εγώ είχα ήδη ένα παιδάκι. η δεύτερη εγκυμοσύνη παλλινδρόμησε την 10η εβδομάδα. έψαξε ο γιατρός τις αιτίες και μου είπε θρομβοφιλία. ξαναμένω έγκυος, κάνοντας τη θεραπεία για θρομβοφιλία αλλά μετά την 6η βδομάδα δεν ανέβαινε καλά η χοριακή. με στέλνει για έλεγχο αντιπατρικών και ήταν χαμηλά. μου είπε ο γιατρός ότι ούτως ή άλλως δεν τα πολυπιστεύει (τότε γιατί με έστειλε να τα κάνω??). τελικά παλλινδρόμησε πάλι η κύηση στην 8η εβδομάδα. τότε άλλαξα γιατρό, έκανα κι άλλες εξετάσεις και το μόνο πρόβλημα ήταν τα αντιπατρικά. έκανα τη θεραπεία κι απέκτησα κι άλλο παιδάκι. οπότε, εγώ τα πιστεύω!!!:-P

Καλημέρα :P

Απότι κατάλαβα μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα μπορεί και όχι ετσι; Εννοώ ότι εφόσον είχες ήδη ένα παιδάκι και δεν είχες πρόβλημα σημαίνει πως ενεργοποιήθηκαν αργότερα.. Σημασία έχει πως τα κατάφερες και έκανες ακόμα ένα παιδάκι!!

V5vWp2.png

Καλημέρα :P

Απότι κατάλαβα μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα μπορεί και όχι ετσι; Εννοώ ότι εφόσον είχες ήδη ένα παιδάκι και δεν είχες πρόβλημα σημαίνει πως ενεργοποιήθηκαν αργότερα.. Σημασία έχει πως τα κατάφερες και έκανες ακόμα ένα παιδάκι!!

όπως λένε και οι γιατροί, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και δε σημαίνει ότι θα έχει και την ίδια κατάληξη με κάποια άλλη (εκτός αν υπάρχει σοβαρό διαπιστωμένο πρόβλημα). όμως, από την εμπειρία μου, λέω ότι καλό είναι να ψαχνόμαστε, ακόμη κι από την 1η φορά που θα συμβεί μια ατυχία, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να το ξαναπάθουμε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...