Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Πριν από 4 ημέρες διαγνώστηκε ότι ο 3-χρονος γιός μου πάσχει από καλοήθης rolandic επιληψία. Οι γιατροί με καθησυχάζουν λέγοντας ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό και με βεβαιώνουν οτι είναι ένας τύπος επιληψίας που μόνος "γιατρέυεται" εως την εφηβία. Προτείνεται μια αγωγή( δεν γνωρίζω ακριβώς τα φάρμακα) για 2 χρόνια χωρίς όμως να είναι απαραίτητη, εξαρτάται καθαρά από τους γονείς. Και μόνο ο όρος επιληψία με τρομοκρατεί!! Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ή έχει κάποιος περάσει αντίστοιχη κατάσταση?? Δεν ξέρω τι να κάνω, δεν μπορώ να ηρεμήσω και δεν μπορώ να αποφασίσω αν πρέπει να ξεκινήσω την αγωγή.

Υ.Γ Τα συμπτώματα ήταν σχεδόν αδιάφορα, ξεροκατάπινε στον ύπνο του και νόμιζα ότι θα πνιγεί, η παιδιατρός μου υποψιάστηκε τι μπορεί να συμβαίνει. Μην αγχωθεί όλος ο κόσμος επειδή μπορεί ένα παιδί να βήχει ή να ξεροκαταπίνει!! δεν θέλω να φοβήσω κανέναν. Αν υπάρχει αντίστοιχη εμπειρία θα με καθησύχαζε πολύ!!

Διαφημίσεις

Πριν από 4 ημέρες διαγνώστηκε ότι ο 3-χρονος γιός μου πάσχει από καλοήθης rolandic επιληψία. Οι γιατροί με καθησυχάζουν λέγοντας ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό και με βεβαιώνουν οτι είναι ένας τύπος επιληψίας που μόνος "γιατρέυεται" εως την εφηβία. Προτείνεται μια αγωγή( δεν γνωρίζω ακριβώς τα φάρμακα) για 2 χρόνια χωρίς όμως να είναι απαραίτητη, εξαρτάται καθαρά από τους γονείς. Και μόνο ο όρος επιληψία με τρομοκρατεί!! Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ή έχει κάποιος περάσει αντίστοιχη κατάσταση?? Δεν ξέρω τι να κάνω, δεν μπορώ να ηρεμήσω και δεν μπορώ να αποφασίσω αν πρέπει να ξεκινήσω την αγωγή.

Υ.Γ Τα συμπτώματα ήταν σχεδόν αδιάφορα, ξεροκατάπινε στον ύπνο του και νόμιζα ότι θα πνιγεί, η παιδιατρός μου υποψιάστηκε τι μπορεί να συμβαίνει. Μην αγχωθεί όλος ο κόσμος επειδή μπορεί ένα παιδί να βήχει ή να ξεροκαταπίνει!! δεν θέλω να φοβήσω κανέναν. Αν υπάρχει αντίστοιχη εμπειρία θα με καθησύχαζε πολύ!!

καλη μου δεν ξερω τι να σου πω, αν οι γιατροι ειναι καθησυχαστικοι, χαλαρωσε,,εγω στη θεση σου αν τα συμπτωματα ηταν αδιαφορα δεν θα εδινα με ΤΙΠΟΤΑ φαρμακα,,,εξαλλου αυτα δρουν μονον συμπτωματικα απ οσο ξερω δεν ειναι οτι θεραπευουν αρα μαλλον πρεπει να αξιολογησεις με τους γιατρους αυτα τα συμπτωματακια και πως επηρεαζουν την καθημερινοτητα του

απο εμπειρια ειχα ξαδερφο με ελαφριας μορφη επιληψια,,,ειναι 45 χρονων εκανε μια ελαφρια κριση στα 8 και μια στα 15 και αυτο ηταν,,,εννοειται δεν πηρε ποτε φαρμακα,, ηρεμησε και ολα θα πανε καλα θα δεις

Σ'ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Η αλήθεια είναι πως χαρακτηρίζεται ως ελαφριάς μορφής. Αποφασίσαμε να μην δώσουμε φάρμακα μεχρι να δούμε τι συχνότητα μπορεί να έχουν οι κρίσεις. Μακάρι να μην χρειαστεί να περάσουμε καμία αλλη..

στα 12 ειχα μια λιποθυμια κ νομιζαν οτι επαθα ηλιαση.οταν ταξιδεψα στο εξωτερικο το κοιταξαν κ διαγνωστηκα με ελαφρια μορφης επιληψια.επαιρνα φαρμακα μεχρι τα 15 μου.απο τοτε δεν εχω ξαναπαρει κ ζω φυσιολογικα.ουτε ξανασυνεβη κατι παρομοιο

NRNSp2.pngsMstp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...