Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ...!

Recommended Posts

Τριτη βραδυ 17/7 αργα....

Παμε για το καθιερωμενο μας περπατημα επι της παραλιακης με τον καλο μου. Για πρωτη φορα δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου ενιωθα παρα πολυ κουρασμενη. Γυρναμε στο σπιτι και εχω κατι περιεργα πονακια αλλα δεν δινω σημασια μιας και ημουν σιγουρη οτι θα γεννοθυσα το Σαββατο αφου ο μικρος μου ειναι αρκετα ψηλα ακομα στην κοιλια μου.

Τεταρτη 18/7 7.00 π.μ.

Ξυπναω απο τα πονακια μου και απο το αγχος που ολη νυχτα δεν εχω ακουσει τον πριγκιπα μου. Κανω τσισα και συνεχιζω να ποναω. Μετα απο λιγο ξυπναει ο καλος μου να ετοιμαστει για την δουλεια και ενω ξαναπαω για τσισα βλεπω πολυ βλεννα μαζεμενη με λιγο αιματακι. "Εχει γουστο" σκεφτομαι και κοιταζω το πλυντηριο που ηταν γεματο ρουχα και επρεπε να απλωθουν! (Εννοια που την ειχα!)

Περνω τον γιατρο μου τηλεφωνο και μου λεει "ετοιμασου σιγα σιγα ο γιος ερχεται...! Παλι καλα που δεν ειχε φυγει ο καλος μου για δουλεια!

Ψυχραιμοτατη εγω βαζω το πληντυριο των πιατων να δουλευει, μαζευω δυο τελευταια πραγματακια στην βαλιτσουλα μου, ενεργηθηκα μονη μου και εκανα το ντουζακι μου. Ετοιμη και καθαρουλα ξεκιναμε για το μαιευτηριο. Εν τω μεταξυ οι πονοι εχουν αρχισει να γινονται αφορητοι.... Στο δρομο εχει πολυ κινηση και οι πονοι δυναμωνουν παρα πολυ γρηγορα και ερχονται καθε δυο λεπτα. Με πολλες κορνες και ελιγμους φτανουμε στο Μητερα μεσα σε 20 περιπου λεπτα απο Φαληρο μεσω του κεντρου!!!

Με παραλαμβανουν και εχω ηδη διαστολη 4 μονο να με ξυρισουν προλαβαν και ερχεται ο γλυκος μου ο γιατρος και παμε στην αιθουσα ωδινων. Περιμενουμε τις εξετασεις για να κανω επισκληριδιο και οι πονοι ειναι αφορητοι κυριολεκτικα. Ο μοναδικος μου συζυγος ειναι μονιμα στο πλαι μου και μου κραταει το χερι σφιχτα.

Κανουμε επισκληριδιο και ηταν τελεια μονο μια πιεση ενιωθα απο τον μικρο που προσπαθουσε να κατεβει. Σε μιση ωρα ομως ξαναρχιζουν πονοι και ο πριγκιπας μου χανει για λιγο παλμους....

Ο γιατρος μου με κραταει λιγο ακομα μιας και ηθελα να παω με Φ.Τ. αλλα οταν μου εσπασε τα νερα τον χανουμε ολο και πιο συχνα.

"Δυστυχως παμε με καισαρικη" μου λεει και μου κανει δευτερη δοση επισκληριδιο και εμενα το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι καλα το παιδι μου!

Σε χρονο dt με ετοιμαζουν για το χειρουργιο. Με φιλαει ο καλος μου και ξερω οτι ολα θα πανε τελεια. Βγαινει εξω αλλα εμενα μου λειπει τρομερα. Ηθελα να συνεχεισει να μου κραταει το χερι αλλα δυστυχως δεν γινοταν....

Σε λιγο μου κανουν και τριτη δοση επισκληριδιο και νιωθω τον γιατρο μου να με πιεζει πολυ στην κοιλια κι ενας κυριος πανω απο το κεφαλι μου μου δινει κουραγιο και μου λεει τι ακριβως θα συμβει.

Ξαφνικα νιωθω ενα τρομερο ζουληγμα και ακουω ενα κλαματακι! Γυρναω το κεφαλι μου και βλεπω ενα πλασματακι να το καθαριζουν και να μου το φερνουν στον ωμο μου. Προσπαθει να με κοιταξει αλλα το τυφλωνουν τα φωτα του χειρουργειου... Τον παρατηρω και νομιζω οτι βλεπω το πιο ομορφο πλασμα του συμπαντος! Ενα πλασματακι με πολυ μαλλι καρφακι, τρελλο σαγονακι και χειλακια ζουμερα!

Δυστυχως μου τον πηραν γρηγορα ( :cry: ) ο γιατρος μου με ραβει κι εγω νιωθω να νυσταζω... Του λεω να τελειωνει θελω να παω στο μωρο μου.... Καθομαι μιαμιση ωρα στην ανανηψη και μολις με ανεβαζουν στο δωματιο μετα απο λιγο μου τον φερνουν.

Ανοιγει τα ματια του και με κοιταει αλλα δυστυχως λογω της επισκληριδιου εχω αναγουλες και μου τον πηραν παλι.

Οταν τον ξαναπηρα στην αγκαλια μου ενιωσα τοσο γεματη και τετοια συναισθηματα που δεν ηξερα ποτε οτι υπηρχαν ποτε!

Τοσες μερες στο μαιευτηριο ηταν το πιο ησυχο μωρακι με το μαλλι παντα χτενισμενο προς τα πανω! Κοινωνικοτατος και ησυχος παρατηρουσε τα παντα και εκανε δημοσιες σχεσεις με ολους και κυριως με ολες!!!

Θελω να ευχαριστησω ολοψυχα τον Γιωργο τον γιατρο μου που προλαβε τα χειροτερα και μου εδωσε την μεγαλυτερη χαρα στη ζωη μου, ολες τις κοπελες στο Μητερα που ηταν ευγενεστατες και πολυ εξυπηρετικες σε ολα τους και κυριως τον αντρα μου τον Μανο που ηταν σε ολα διπλα μου και μαζι αποκτησαμε εναν πανεμορφο αγγελο!

Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου κι ολες εσας που σας ενιωθα κοντα μου κατα την εγκυμοσυνη μου και μου σταθηκατε με τις συμβουλες σας! Να ειστε ολες παντα καλα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

Διαφημίσεις

Με συγκινησες τωρα...και ειμαι στο γραφειο και θα με παρουν τα ζουμια...

να σου ζησει ο πριγκηπας γερο και καλοτυχο και κουραγιο σε σενα μανουλα που τωρα αρχιζουν τα δυσκολα...

α,και εσυ ειχες το πιο ομορφο μωρο του κοσμου??????????

και γω που νομιζα οτι το ειχα εγω..... :lol::lol:

και οσες γραφουν εδω νομιζαν το ιδιο....χαχαχι

welcome back χαζομαμα πια...

Ο μοναδικος μου συζυγος ειναι μονιμα στο πλαι μου και μου κραταει το χερι σφιχτα.

Με φιλαει ο καλος μου και ξερω οτι ολα θα πανε τελεια. Βγαινει εξω αλλα εμενα μου λειπει τρομερα. Ηθελα να συνεχεισει να μου κραταει το χερι αλλα δυστυχως δεν γινοταν....

Τον παρατηρω και νομιζω οτι βλεπω το πιο ομορφο πλασμα του συμπαντος! Ενα πλασματακι με πολυ μαλλι καρφακι, τρελλο σαγονακι και χειλακια ζουμερα!

Οταν τον ξαναπηρα στην αγκαλια μου ενιωσα τοσο γεματη και τετοια συναισθηματα που δεν ηξερα ποτε οτι υπηρχαν ποτε!

Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου κι ολες εσας που σας ενιωθα κοντα μου κατα την εγκυμοσυνη μου και μου σταθηκατε με τις συμβουλες σας! Να ειστε ολες παντα καλα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

Με συγκίνησες κοριτσάκι.. να χαίρεσαι τους αντρες σου και να σε χαίρονται και εκείνοι..

Και μεις σε ευχαριστούμε που μοιραστικες μαζί σου την μοναδική εμπειρία της γέννησης του πριγκηπα σου... και ναι.. ποσο δικιο έχεις τα παιδιά μας απο τη στιγμή που θα αντικρύσουν τον κοσμο μας χαρίζουν συναισθήματα που δεν ξερουμε καν οτι υπάρχουν...

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Διαφημίσεις

προσπαθώ να συγκρατήσω τα δάκρυα μη με πάρουν χαμπάρι εδώ στο γραφείο.

Α ρε mimika να είσαι πάντα, μα πάντα έτσι ευτυχισμένη και αγαπημένη με τον άντρα σου και το μωρό.

Πάντα υγεία.

να 'σαι καλά.

Να σας ζήσει mimika! Όντως πολύ συγκινητική η περιγραφή! Κι επειδή κι εγώ γέννησα με καισαρική θυμήθηκα τα δικά μου... :)

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Δεν κατάφερα να συγκρατήσω τα δάκρυα . . . πολύ συγκινητική η περιγραφή. Πάλη καλά που είμαι μόνη στο γραφείο!

Να σας ζήσει !!! Άντε, ν’ αλλάξεις και το avatar να δούμε τον πρίγκιπα σου!

0sLw.jpg

Διαφημίσεις

Mimika να σας ζήσει να έχει υγεία και να τον καμαρώσεται όπως αυτός επιθυμεί.

Κι εγώ συγκινήθηκα :oops: , ήμουν κι εγώ από αυτούς που μας έβγαλαν έξω τελευταία στιγμή λόγο καισαρικής.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω ολους τοσο μα τοσο πολυ!

ΝΑ ειστε ολοι παντα καλα με τις οικογενειες σας και να χαιρεστε οσους αγαπατε κι οσους σας αγαπουν!!!

Κι εσεις με συγκινησατε πολυ!

Να χαιρεσαι τους αντρες σου και να ειστε παντα ετσι αγαπημενη. Φιλακια στην πατουσιτσα του μικρου σου.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

• 2 εβδομάδες μετά...

mimika να σου ζήσει ο γιος σου. Είμαι σίγουρη ότι έχεις γίνει πλέον μια χαζομαμά. Να είναι πάντα γερός, καλότυχος και ευτυχισμένος και εσείς να είστε πάντα κοντά του και να τον καμαρώνετε.

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...