Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.

έχω μια απορία και θα ήθελα τα φώτα σας...

είμαι έγκυος στο δευτερο παιδακι μου και μιας και ο καιρος πλησιαζει εχει αρχισει και με απασχολει παλι το θεμα του θηλασμού.

Στο πρωτο μου παιδακι-θηλασαμε αποκλειστικα για 1 χρόνο-χρησιμοποιουσα θηλες σιλικονης μεχρι τον 6ο μήνα...

ενω αρχικα επιανε μια χαρα το στήθος, την τρίτη μερα που κατεβηκε το πολύ γάλα και το στήθος μου εγινε σκληρό, τα χείλη του γλιστρούσαν και δενμπορουσε να πιασει για να φαει...ζητουσα στο μαιευτηριο θηλαστρο για να μαλακωσει το στηθος και να πιασει το μωρο, αλλα μου ειπαν για θηλες και αφου εβαλα αυτες, μετα δεν καταφερα να του τις βγάλω...

το ερωτημα μου ειναι: είναι σωστή κίνηση, όταν κατεβει το πολύ γάλα, να βαλεις λιγο το θηλαστρο να αποσυμφορήσεις λίγο το στήθος για να μπορει το μωρο να πιανει καλυτερα και να μην εκνευριζεται???ή απλα θα δημιουργησω υπερπαραγωγη χρησιμοποιώντας το θηλαστρο?

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Διαφημίσεις

Όταν το στήθος είναι πολύ πρησμένο η θηλή τεντώνεται και το μωρό μερικές φορές δυσκολεύεται να την πιάσει. Για να ξεπρηστεί λίγο το στήθος μπορείς να βγάλεις και με το χέρι. Αν δεν τρέχει γάλα με το χέρι μπορείς από πριν να του κάνεις μασάζ και να βάλεις ζεστές κομπρέσες. με το να βγάλεις λίγο γάλα με το χέρι ή το θήλαστρο δεν θα πάθεις υπερπαραγωγή, αρκεί όμως να μην το κάνεις σύστημα και να μη βγάζεις μεγάλη ποσότητα κάθε φορά. Ακόμα και να πάθεις υπερπαραγωγή όμως δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Αν πάθεις υπερπαραγωγή αυτό που κάνεις είναι να δίνεις μόνο το ένα στήθος ανά 2ωρο, ή 3ωρό και μετά να αλλάζεις. Σε λίγες μέρες θα έχεις επιστρέψει σε φυσιολογική παραγωγή.

Σκέφτομαι σωστά = νιώθω καλά

προσπαθουσα να βγαλω γαλα με το χερι, έβγαινε...αλλα και παλι δεν ηταν αρκετό για ν αχαλαρωσει λίγο το στήθος...δεν εχω και τεραστια θηλή και οπως ειχε τσιτωσει δεν μπορουσε να πιασει...

εχω αγχος λοιπον, να καταφερω να θηλασω αυτη την φορά χωρίς ψευδοθηλές...

λέτε να βάλω θηλαστρο, ε?

γιατι οι μαιες στο ιασω μου ελεγαν, δεν χρειαζεσαι...

ρωταω γιά να ξερω αυτη την φορά να επιμείνω για θηλαστρο αν ειναι να γλιτωσω τις ψευδοθηλές...

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...