Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αναζήτηση αποκλειστικής μαίας για Ιασώ ή Ρέα.

Recommended Posts

Βρίσκομαι σε αναζητηση αποκλειστικής μαίας για το Ρέα ή το Ιασώ. Ο γιατρος μου συνεργαζεται μεν με καποια κοπελα η οποια σε μια πρωτη επικοινωνια δεν με καλυψε ουτε απο θεμα γνωσεων ουτε απο θεμα οικονομικου.

Οποια κοπελα εχει να προτεινει που να εχει γεννησει ή να εχει καταληξει σε αποκλειστικη μαια θα με βοηθουσε γιατι δεν ξερω που να απευθυνθω.

Όλα είναι μια ιδέα...

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Κοριτσια ξαναγραφω διοτι οχι μονο δουλεια δεν εκανα αλλα ταλαιπωρηθηκα κιολας. Μου συστησαν μια μαια για αποκλειστικη και για τα μαθηματα (στο χωρο της) δεν καλυφθηκα ιδιαιτερα ουτε απο τη ροη του μαθηματος σε ολα τα επιπεδα ουτε απο το γενικο"τουπε" που επικρατουσε. Επισης στην γνωριμια στην αρχη ζητουσε επιτακτικα να ειναι και ο συζυγος μου παρολο που εμεις δεν το θεωρησαμε αναγκαιο και επισης δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ . Καναμε την υποχωρηση και ηρθε. Τον λογο δεν τον καταλαβαμε...:rolleyes: Ενα "χαιρεται" ειπαν και κατι ανουσιες βλακειες. Εν πασει περιπτωσει εγιναν και αλλα σκηνικα με ακυρωσεις μαθηματων κλπ και γενικα ειδα μια αντιμετωπιση απομακρη πολυ. Αμφιβαλλω αν με εχει καταχωρημενη καν στη λιστα των τηλεφωνων της στο κινητο. Οταν της καλω και δεν απαντα με καλει 1-2 μερες μετα...:mad: Τι να την κανω λοιπον? να σκασω 300ευρω για να ειναι μαζι μου στον τοκετο απλα και να παρασταθει οπως η οποιαδηποτε μαια του νοσοκομείου (παρεπιπτοντως τελικα ιασω). Ισως φταει η ηλικια της ειναι αρκετα μικρη. Δεν ξερω. Αν εχετε υποψη καμια μαια οχι πολυ μικρη ομως και να ερχετε Ιασω και να κανει και μαθηματα σας παρακαλω ενημερωστε με. Δεν θα συνεχισω με τη συγκεκριμενη.

Όλα είναι μια ιδέα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...