Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δημόσια διαπόμπευση

agentP

Recommended Posts

Δεν συζητάμε για μια τυχαία διαπόμπευση. Συζητάμε για τη διαπόμπευση γυναικών που αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Τότε οι πρώτοι που θα πρέπει να ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ είναι αυτοόι που στερούν τα φάρμακα στους καρκινοπαθείς αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Να τα βάλουμε σε ζυγαριά?

Ή ΟΛΟΙ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ

Ποιος κρίνει και αποφασίζει, ποιος είναι ποιο επικίνδυνος για την δημόσια υγεία?

Οσο για τον γείτονά σου...το θεωρείς σωστό να πληρώνει όλα τά έξοδα του μαγαζιού, νοίκι, άδειες, εφορίες, ΙΚΑ κλπ τα οποία απαιτεί το υποτιθέμενο ψιλικατζίδικο και να έρθει ξαφνικά ένας που δεν πληρώνει τίποτα από αυτά και να του παίρνει τη μισή δουλειά?? Εσύ δεν θα εξοργιζόσουν? ¨Η θα έλεγες...αφού υπάρχουν κι άλλοι παράνομοι, αστον μωρέ ας μου φάει τη δουλειά κι εγώ το κορόιδο ας πληρώνω με αίμα τους φόρους μου. Αφού υπάρχουν κι άλλοι..........

Και φυσικά εξοργίζομαι...........αλλά όχι στο παρόν τόπικ:-D

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 454
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ? ΟΚ

Οι οικογενειάρχες που αναφέρονται στα κατωτέρω ποστ, τι προφυλάξεις πήρανε για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ?

Μία πόρνη οροθετική που κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις θα έχει επαφές με 100άδες σε κάποιες 'βάρδυες'. Ο άντρας μου θα βλάψει πολύ λιγότερο κόσμο. Ίσως για αυτό δεν θεωρούν αυτήν την περπτωση 'κακό' στην δημόσια υγεία.

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Κορίτσια εγώ βασικά τις γυναίκες τους / κοπέλες τους λυπάμαι!!! Άκουσα χθες οτι τηλεφωνούν αρκετές γυναίκες που θέλουν να εξεταστούν γιατι υποψιάζονται ότι τα καμάρια τους έχουν παει με ιερόδουλες... Εντομεταξυ η ηλιθιότητα κάποιων αντρών είναι ανεξάντλητη. Έδιναν κ παραπάνω χρήματα για μη χρήση προφυλακτικού. Πάντως το ενδιαφέρον θα ήταν να εξεταστούν αυτοί οι άνθρωποι απο ψυχιάτρους( δεν κάνω πλάκα). Σίγουρα υπάρχει κοινός παρονομαστής σε αυτήν την συμπεριφορά τους. Δεν είναι τυχαίο!!

Harlow επειδή παρέθεσες και το δικό μου μύνημα (το πρώτο αν δεν κάνω λάθος) να δηλώσω ότι για εμένα τουλάχιστον ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως όλο το κακό ξεκινά από τη ζήτηση, τους κυριούληδες δηλαδή που θέλουν σεξ/επί πληρωμή ή χωρίς/χωρίς προφυλάξεις/με ανήλικες/με ανήλικα κ.ο.κ. Δεν χρειάζεται πιστεύω να το γράφω σε κάθε ποστ. Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές όλοι το κατανοούν αυτό, δεν θέλει πολύ μυαλό να καταλάβεις πως όπου υπάρχει ζήτηση υπάρχει και η ανάλογη "αγορά".

Ποιος κρίνει και αποφασίζει, ποιος είναι ποιο επικίνδυνος για την δημόσια υγεία?

Πάντως όχι εγώ κι εσύ. Υπάρχουν σχετικοί νόμοι. Κατα πόσο καλύπτουν όλες τις περιπτώσεις δεν ξέρω. Αλλά σου ξαναλέω από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν όλα. Δεν γίνονται όλα με τη μία.

Με τη δική σου όμως τόσο απόλυτη λογική "Η όλοι ή κανένας" θα έπρεπε να ανοίξουμε τις φυλακές να τους αφήσουμε όλους, γιατί υπάρχουν και άλλοι ελευθεροι φονιάδες, παράνομοι κλπ εκεί έξω, οπότε ή όλοι μέσα ή κανένας!!

Διαφημίσεις

Harlow επειδή παρέθεσες και το δικό μου μύνημα (το πρώτο αν δεν κάνω λάθος) να δηλώσω ότι για εμένα τουλάχιστον ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως όλο το κακό ξεκινά από τη ζήτηση, τους κυριούληδες δηλαδή που θέλουν σεξ/επί πληρωμή ή χωρίς/χωρίς προφυλάξεις/με ανήλικες/με ανήλικα κ.ο.κ. Δεν χρειάζεται πιστεύω να το γράφω σε κάθε ποστ. Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές όλοι το κατανοούν αυτό, δεν θέλει πολύ μυαλό να καταλάβεις πως όπου υπάρχει ζήτηση υπάρχει και η ανάλογη "αγορά".

Α μπράβο!!!!!

Υπάρχει μία λίστα που αναφέρει όσα βενζινάδικα έχουν κακής ποιότητας καύσιμο. 'Ετσι ώστε να μην προμηθεύονται από εκει οι καταναλωτές. Για εμένα είναι το ίδιο πράγμα. Δεν μιλάμε για οποιοδήποτε άνθρωπο αλλά για κάποιον που 'πουλάει' σεξ.

Συγνώμη αν γίνομαι κυνική. Αλλά όταν το ανθρωπινο σώμα έχει γίνει πρόιόν, δεν βρίσκω πολλές διαφορές.

(και ο βενζινάς μπορεί να νοθεύει ας πούμε επειδή έχει άρρωστο παιδί, πολλά χρέη από τα χαράτσια, να μεγάλωσε χωρίς οικογένεια, κοκ...)

Εσυ αναφέρεσαι σε ζητήματα ανταγωνισμου, κι εγω μιλάω για ανθρωπινα δικαιώματα. Δεν είναι το ίδιο. Γι αυτό άλλωστε τα καταστήματα διαφημίζουν τις χαμηλές τους τιμές ενώ εμείς δεν παίρνουμε πιστοποιητικό απ το γιατρό οτι είμαστε πιο υγιείς απο τους άλλους να το τυπώσουμε σε μπλουζακια. Κι εγώ όταν το άκουσα σκέφτηκα αποσπασματικά και ηλίθία. Σήμερα; και μετά απο επεξεργασία που έκανα, κάτέληξα στο οτι δεν αφορα μεμονωμένο περιστατικό αλλά τακτική που μπορεί να οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια. Με πλήρη γνώση του τι λέω σκέφτομαι πως πρεπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τους φόβους μας και να ερχόμαστε αντιμέτωποι με την κοινωνία που εμείς δημιουργούμε. Δυστιχώς ευθύνη έχουμε όλοι μας. Και ξανααλέω οτι εγω με τον εαυτό μου δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένη.

I M NEVER WRONG.. ONCE I THOUGHT I WAS..

BUT I WAS WRONG..!

Καλησπερα,εχω γνωρισει απο κοντα και εχω μιλησει απειρες φορες με κοπελες που κανουν αυτο το επαγγελμα.Τον λογο δεν χρειαζεται να τον πω.Καταρχην να σας πω οτι οι περισσοτερες αλλοδαπες κοπελες ξερουν πολυ καλα τι ερχονται να κανουν στην Ελλαδα πλεον.Ισως 20 χρονια πριν να υπηρξαν πολλες θυματα ομως τωρα ερχονται γιατι η Ελλαδα θεωρειται παραδεισος του αγοραιου σεξ και πουθενα αλλου δεν θα μπορεσουν ετσι ανεξελεγκτα να βγαλουν τοσα λεφτα,αφορολογητα και τις περισσοτερς φορες χωρις ελεγχο.Δεν λεω βεβαια οτι δεν υπαρχουν πλεον θυματα αλλα πολυ λιγοτερες και αυτες ακομη οταν αρχιζουν και βγαζουν χρηματα γλυκαινονται και θελουν να συνεχισουν ακομη και αν τις γλιτωσεις!Στην Ολλανδια,στη Γερμανια τα πραγματα σε αυτο τον τομεα ειναι πολυ ελεγχομενα,οι κοπελες που πανε δηλωνονται αμεσως εχουν ασφαλεια,η αστυνομια τις προστατευει παρολα αυτα προτιμουν την Ελλαδα γιατι τα λεφτα εδω ειναι πολυ καλυτερα και οι πελατες πολλοι περισσοτεροι. Τωρα οσον αφορα τις υπηρεσιες τους.ΣΤα περισσοτερα μπαρ κονσομασιον στην Ελλαδα οι κοπελες εκπορνευονται,συν τα στουντιο,συν τους οικους ανοχης,το πεζοδρομιο,τα μασατζιδικα,τις αγγελιες κτλ.Μονο οι κοπελες που ειναι στους οικους ανοχης τους νομιμους βεβαια εχουν υποχρεωση να κανουν εξετασεις καθε λιγο.Ολες οι αλλες απλα βγαζουν ανανεωνουν μια φορα τον χρονο οι αλλοδαπες και μια στα 5 χρονια οι ελληνιδες την αδεια εργασιας και το βιβλιαριο υγειας χωρις εξεταση για ειτζ αλλα τις απλες εξετασεις που θα κανει οποιαδηποτε κοπελα ακομη και για καφετερια.Οι περισσοτερες κοπελες που εργαζονται σε αυτα τα μερη δεν λεω ολες εχουν φυσικα ανταγωνισμο μεταξυ τους και για να προσελκυσουν πελατες προσφερουν ολο και περισσοτερες υπηρεσιες πχ χωρις προφυλακτικο.Αυτο εχει βεβαια να κανει με την κοπελα,την ηλικια της,την ομορφια της,την ψυχικη και σωματικη της υγεια.Οσο χειροτερα για την κοπελα προσφερει ολο και πιο πολλα για να προσελκυσει πελατες.Οσες φορες ρωτησα κοπελες που ειχαν κολλησει αφροδισιο ή ηπατιτιδα κτλ μου ειπαν οτι δεν περιμεναν να τους συμβει και νομιζω το ιδιο συμβαινει και με τους αντρες.Στη ζωη γενικα δεν πιστευουμε οτι κατι κακο θα μας συμβει ευκολα αλλα οταν κανεις τετοιο επαγελμα ή συχναζεις σε τετοια μερη το ποσοστο να σου συμβει αυξανεται.Συμφωνω με την δημοσιοποιηση των προσωπων ειναι κατι που γινεται χρονια στην Αμερικη με αποτελεσμα γιατι οι δικες μας μεθοδοι ως τωρα δεν αποδιδουν.Βεβαιως την ιδια ευθυνη εχουν και οι αντρες πολλοι απο τους οποιους παντρεμενοι,με σχεσεις και πληρωνουν παραπανω για να κανουν αφοβα χωρις προφυλαξεις σεξ ή να κανουν αυτοι στοματικο ερωτα σε μια κοπελα που εκδιδεται και πιστεψτε με ειναι παρα πολλοι οσο κουφο και να σας φαινεται.Συγγνωμη για το μεγαλο post αλλα οτι σας ειπα ειναι 100% διαπιστωμενα δυστυχως

Έτσι ακριβώς είναι, κι εγώ το γνωρίζω εκ των έσω. Το είπα και παραπάνω και κόντεψαν να με βγάλουν τρελλή και ότι δεν βλέπω ταινίες του Χόλλυγουντ για να ενημερώνομαι :rolleyes:

Γράψε λάθος τότε.

Κι εσύ βρε κορίτσι μου be more specific:D

Αλλά εξακολουθώ να διαφωνώ μαζί σου για τα υπόλοιπα.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Υπάρχει μία λίστα που αναφέρει όσα βενζινάδικα έχουν κακής ποιότητας καύσιμο. 'Ετσι ώστε να μην προμηθεύονται από εκει οι καταναλωτές. Για εμένα είναι το ίδιο πράγμα. Δεν μιλάμε για οποιοδήποτε άνθρωπο αλλά για κάποιον που 'πουλάει' σεξ.

Συγνώμη αν γίνομαι κυνική. Αλλά όταν το ανθρωπινο σώμα έχει γίνει πρόιόν, δεν βρίσκω πολλές διαφορές.

(και ο βενζινάς μπορεί να νοθεύει ας πούμε επειδή έχει άρρωστο παιδί, πολλά χρέη από τα χαράτσια, να μεγάλωσε χωρίς οικογένεια, κοκ...)

Ακριβώς. Αναφέρει τα βενζινάδικα. Δε βγάζει τις φωτογραφίες των βενζινοπωλών μαζί με τα πλήρη στοιχεία τους (πατρώνυμο, μητρόνυμο κ.τ.λ.) στις ειδήσεις και στο ίντερνετ σε κάθε επίσημη ιστοσελίδα ενημέρωσης έτσι ώστε να γίνονται βούκινο σε όλο το πανελλήνιο.

Με τον ίδιο τρόπο θα έπρεπε να αναφερθούν μόνο οι συγκεκρινένοι οίκοι ανοχής ίσως και τα όνοματεπώνυμα των ιεροδούλων.

Σκέφτομαι σωστά = νιώθω καλά

Διαφημίσεις

Ακριβώς. Αναφέρει τα βενζινάδικα. Δε βγάζει τις φωτογραφίες των βενζινοπωλών μαζί με τα πλήρη στοιχεία τους (πατρώνυμο, μητρόνυμο κ.τ.λ.) στις ειδήσεις και στο ίντερνετ σε κάθε επίσημη ιστοσελίδα ενημέρωσης έτσι ώστε να γίνονται βούκινο σε όλο το πανελλήνιο.

Με τον ίδιο τρόπο θα έπρεπε να αναφερθούν μόνο οι συγκεκρινένοι οίκοι ανοχής ίσως και τα όνοματεπώνυμα των ιεροδούλων.

Το βενζινάδικο όμως έχει και κτίριο και οδό και όνομα.......αυτές δεν είχαν......πιάτσα έκαναν εδώ κι εκεί......

Εσυ αναφέρεσαι σε ζητήματα ανταγωνισμου, κι εγω μιλάω για ανθρωπινα δικαιώματα.

όχι, όχι...μιλάω για το δικαίωμα ενός 15άρη , επιπόλαιου και ανημέρωτου που ίσως δεν γνωρίζει δηλαδή ότι το AIDS κολάει και με το στοματικό για αυτό και κάνει χρήση προφυλακτικού μόνο στην διείσδυση. Ξέρετε πόσοι τέτοιοι υπάρχουν? Πολλοί, δυστυχώς. ΄

Συμφωνώ, αλλά έχουν οι οίκοι ανοχής όνομα; Και όταν είναι 2-3-4 μαζί στον ίδιο δρόμο, πολλές φορές δίπλα δίπλα, πώς ξεχωρίζεις τον ένα από τον άλλο για να καταλάβει ο πελάτης σε ποιον οίκο εργάζεται η οροθετική ιερόδουλη;

Επίσης αν δεν κάνω λάθος, κάποιες (οι περισσότερες?) από αυτές δεν εργάζονταν σε οίκο, αλλά στο δρόμο. Αυτές πώς τις ανακοινώνεις; Μια κοπέλα ψηλή, καστανή, λεπτή, που φορούσε μίνι και ψηλά τακούνια και έκανε πιάτσα στην Πατησίων; Χαιρετίσματα...

Συγγνωμη αλλα εσυ οταν πας να κανεις σεξ με καποιον απο μονη σου δεν καταλαβαινεις αν χρησιμοποιει προφυλακτικο ή οχι?Θες να στο πουν στις ειδησεις?

Το προφυλακτικο ειναι ενα θεμα που αφορα και τους 2...οχι μονο τον αντρα.

Καταρχήν δεν θα έπρεπε να δοθεί κανένα όνομα, ούτε των ιερόδουλων ούτε των πελατών... Ανέφερα για τους πελάτες ακριβώς για να δείξω την παράνοια της λογικής του Κράτους... Λυπάμαι που κάποιοι δεν το πιάσανε... Όσοι πήγαν με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη θα έπρεπε να κάνουν εξετάσεις...ΟΛΟΙ... όχι μόνο αυτοί που πήγαν με τις συγκεκριμένες. Οπότε είναι περιττή η δημοσιοποίηση και η διαπόμπευση των συγκεκριμένων.

Δευτερον, με τον άντρα μου δεν χρησιμοποιώ προφυλαξη (ούτε έχω εξωσυζυγικές σχέσεις). Σου φαίνεται αφύσικο?

και επειδή είμαι από τη Θεσσαλονίκη: ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Πάντως όχι εγώ κι εσύ. Υπάρχουν σχετικοί νόμοι. Κατα πόσο καλύπτουν όλες τις περιπτώσεις δεν ξέρω. Αλλά σου ξαναλέω από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν όλα. Δεν γίνονται όλα με τη μία.

Οι σχετικοί νόμοι λοιπόν - οι οποίοι εφαρμόζονται επιλεκτικά στην χώρα μας- ορίζουν και την υπευθυνότητα των εμπλεκομένων μερών σε μια υπόθεση.

Θεωρώ λοιπόν (προσωπική μου άποψη) ότι εάν ο άντρας μου ήτανε ένας από τους πελάτες έχει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης από την παράνομη ιερόδουλη.

Αλλά και πάλι ξαναλέω.....πως προστατεύετε οι δημόσια υγεία με αυτές τις φωτογραφίες?

Αυτοί που πήγαν μαζί τους θα πάνε όντως να εξεταστούν ή θα συνεχίσουν τη ζωούλα τους κανονικά θέτοντας σε κίνδυνο του υπόλοιπους με τους οποίους έρχονται σε επαφή?

Οπότε ΠΟΙΑ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ?

(κάποιος να μου πει οκ?)

Με τη δική σου όμως τόσο απόλυτη λογική "Η όλοι ή κανένας" θα έπρεπε να ανοίξουμε τις φυλακές να τους αφήσουμε όλους, γιατί υπάρχουν και άλλοι ελευθεροι φονιάδες, παράνομοι κλπ εκεί έξω, οπότε ή όλοι μέσα ή κανένας!!

Γιατί δεν αναφέρεις το αντίστροφο? ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ? εφόσον είναι εγκληματίες? είτε παρόνομοι είτε νόμιμοι?

Διαφημίσεις

όχι, όχι...μιλάω για το δικαίωμα ενός 15άρη , επιπόλαιου και ανημέρωτου που ίσως δεν γνωρίζει δηλαδή ότι το AIDS κολάει και με το στοματικό για αυτό και κάνει χρήση προφυλακτικού μόνο στην διείσδυση. Ξέρετε πόσοι τέτοιοι υπάρχουν? Πολλοί, δυστυχώς. ΄

Συμφωνούμε απόλυτα. η λύση είναι η διαπόμπευση; οχι. Η λύση είναι 1.Ενημέρωση 2.Πρόληψη 3. θεραπεία. Γιατί αραγε δεν υπάρχουν αυτά; γιατί τα 15χρονα δεν ενημερώνονται; γιατί το ειτζ θερίζει τους χρήστες; Αυτά πρέπει να απαντήσουμε κατα τη γνώμη μου.

Και σε ότι αφορά το σύστημα της Αμερικής που επικαλέστηκε μια φίλη πιο κάτω.. έχω να πω πως δεν ήξερα οτι στην Αμερική εξαλήφθηκε το έιτζ. Άσε που η Αμερική μ,ε τα τοσα εκατομύρια αστέγους και εξαθλιομένους καλά θα κάνει να κρατήσει τα μαθήματα δημοκρατίας κ δικαιωμάτων για τον εαυτό της.

BUT I WAS WRONG..!

Συμφωνούμε απόλυτα. η λύση είναι η διαπόμπευση; οχι. Η λύση είναι 1.Ενημέρωση 2.Πρόληψη 3. θεραπεία. Γιατί αραγε δεν υπάρχουν αυτά; γιατί τα 15χρονα δεν ενημερώνονται; γιατί το ειτζ θερίζει τους χρήστες; Αυτά πρέπει να απαντήσουμε κατα τη γνώμη μου.

Ναι, συμφωνώ, το έχω γράψει και παραπάνω, απλά επειδή δεν συμβαίνει, παίρνω τα δεδομένα που έχω.

Sofiade αλήθεια πιστεύεις πως ένας άντρας που πήγε χωρίς προφύλαξη με ιερόδουλη (ίσως όχι μόνο μία φορά), πληρώνοντας μάλιστα παραπάνω, θα το παραδεχθεί στη γυναίκα του αν αυτή τον ρωτήσει με τσαγανό;

Τι δηλαδή, θα του κάνει τον ορό της αλήθειας ή βασανιστήρια, γιατί άλλος τρόπος να ομολογήσει ένας τόσο βλάκας άντρας δεν υπάρχει......

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Ποια από όλες; :rolleyes:

Αυτή την ατάκα με την εξυπνάδα... Θα έπρεπε να την βάλεις στην υπογραφή σου.:D

μόνο διαφορετικότητα στη σκέψη, μην τολμήσεις και παρουσιάσεις, σ' έφαγε το μαύρο φίδι! ;)

:lol::rolleyes::wink::cool:

Με αυτη τη λογική έπρεπε να δημοσιοποιούντε τα στοιχεία όσων έχουν υπατήτιδες, κονδυλώματα, μηνιγγητιδες,σύφιλη,... κτλ Ίσως έπρεπε να ανοίξουμε και τη Σπιναλόγγα να πάνε τα μοιάσματα ή να κάψουμε τις μάγισες σε μια σεμνη τελετή κι απ έξω να ζητωκραυγάζει το "υγιές" πλήθος. Άλλη λύση και πιο αποτελεσματική είναι ο απεκαφαλισμός στο Σύνταγμα.

Κάποτε πρέπει να δούμε τις αιτίες των ναρκωτικών της πορνείας. Κι αυτές δεν είναι ξέχωρες απ τα υπόλοιπα. Καλά είναι να σκεφτούμε και τον ετήσιο τζίρο αυτών των δραστηριοτήτων. Βοηθάει στα συμπεράσματα. Καλημέρα μας.

Συμφωνώ.

Επίσης, συμφωνώ.

Για τα υπόλοιπα κορίτσια που είναι χύμα στο δρόμο..., οι περίφημες σκούπες της αστυνομίας τι κάνουν? Ποιός τους επιτρέπει να είναι εκεί και σ' αυτή τη κατάσταση?

Το κοριτσάκι που σας είπα ότι έτυχε να "γνωρίζω" περιφερόταν ανάμεσα σε πεζές περιπολίες αστυνομικών. Όλη της η εμφάνιση φώναζε ΘΑΝΑΤΟΣ. Γιατί δεν την συνέλαβαν ποτέ? Γιατί δεν την οδήγησαν για εξετάσεις?

Γιατί λοιπόν δεν παραιτούνται οι υπουργοί υγείας και δημοσίας τάξης των τελευταίων ετών? Οι αστυνομικοί διευθυντές? Γιατί δεν διώκονται όλοι οι ηθικοί αυτουργοί?

Ερχόμαστε μετά τη συμφορά και σκίζουμε τα ρούχα μας και πλακωνόμαστε στα φόρα και στις παρέες. Άντε λοιπόν κι αυτές τις μάθαμε και προφυλαχτήκαμε, με τις επόμενες κοπέλες τι θα γίνει? Γιατί... επόμενες και υπάρχουν και θα υπάρχουν. Αυτό θα έπρεπε να μας απασχολεί κι όχι να κάνουμε λαικό δικαστήριο, ο καθένας από τη θέση που επέλεξε ή έτυχε να έχει.

Και μην αναφέρεστε στην Αμερική, ως πρότυπο δημοκρατίας και ελευθεροτυπίας γιατί μου έρχονται - τουλάχιστον - γέλια. Εκεί δημοσιοποιούν(?) τα στοιχεία των όποιων παραβατικών(?) αλλά στέλνουν τους "αντιφρονούντες" στα... Γκουαντάνεμο?????

Κατά τη γνώμη μου, τώρα θα έπρεπε να μιλάμε για τις εκλογές... Αλλά εντάξει, όλες οι προσπάθειες χειραγώγησης και αποπροσανατολισμού έχουν και τον Δούρειο Ίππο τους. Κι από την Δευτέρα Τρίτη πρωί, θα ξαναγυρίσουμε όλοι στην αθωότητά μας...

Μια ερώτηση μόνο...

Σε περιπτώσεις παιδεραστών θεωρείς διαπόμπευση τη δημοσίευση των στοιχείων τους?

Θα σε καλύψω αν σου πω οτι στις περιπτωσεις των ιερόδουλων που συζητάμε οι πελάτες προσήλθαν και συμμετείχαν με τη θεληση τους και με ελεύθερη βούληση ενώ φυσικά στις περιπτώσεις παιδεραστίας απο βρεφική εως εφηβική ηλικία φυσικά δεν υπάρχει συνέναιση; Πέραν του ότι η κακοποίση όλων των ανθρώπων -πόσο μάλλον των παιδιων- αποτελεί κακούργημα και φυσικά διώκεται. η ασθένεια όμως δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί. Και για να κλείσω γιατί νομίζω πως η αποψη μου ασχετα απο συμφωνίες η διαφωνίες έγινε κατανοητη, πιστεύω ακράδαντα πως ο φόβος σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιείται για να ενταθεί κάθε είδους καταστολή. Οφείλουμε να προστατεύσουμε τα δικαιωματα μας. Ο στιγματισμος είναι καταλοιπο άλλης εποχης. Σκεφτήκαμε αλήθεια τι θα γίνουν αυτές οι γυναίκες όταν πέσουν τα φωτα;; Συγνώμη αν κούρασα αλλά θεώρησα εξαιρετικα άστοχο τον παραλληλισμό των ανθρωπινων δικαιωμάτων με την παιδεραστία.. Καλό μεσημέρι!

BUT I WAS WRONG..!

Έχω πέσει κάτω και κάνω αέρα στον ευατό μου:shock::shock:

Μόνο γι'αυτό δηλαδή πρέπει να γίνεται μια τέτοια δημοσιοποίηση?

Και όχι για να βλέπουμε ποιός ανώμαλος ζει δίπλα μας και ενίοτε μπορεί να τον βάζουμε στο σπίτι μας????????????????????

Και θα ξαναβγει κι από τη φυλακή?????

Βασικά εγώ θεωρώ ότι αυτοί οι αρρωστημένοι που καλύπτονται πίσω από το πεδίο της -και καλά- ψυχικής διαταραχής, στερούνται παντελώς κάθε δικαιώματος.

Κι εγώ προσωπικά θέλω την φωτο γιατί αν είναι γείτονας ή γνωστός μου , θα τον κάνω ασήκωτο από το ξύλο που θα φάει.

Όπως αυτός (μου πέφτει λίγο μακριά)

http://www.zougla.gr/greece/article/sok-gia-tin-ipo8esi-aselgias-sto-mesologi

Έτσι για το γαμώτο της ελάχιστης ηθικής - έστω-δικαίωσης για τον τρόμο που έχουν ζήσει χιλιάδες παιδικές ψυχές.

συγνώμη βρε κοπέλα μου, αλλά.....

από τη στιγμή που θα είναι στη φυλακή, εσύ πού θα τον βρεις για να τον βάλεις σπίτι σου ή για να τον σαπίσεις στο ξύλο????

αν διαπιστώσεις, εκ των υστέρων (από τη φωτογραφία), ότι τον έμπαζες στο σπίτι σου, θα είναι αργά. δεν έχει νόημα η δημοσίευση της φωτογραφίας, η ζημιά θα έχει γίνει. εκτός αν θες απλά να βλέπεις τη φωτό για να βλέπεις τον παιδεραστή και να τον φτύνεις και να λες στο παιδάκι σου... κοίτα, αυτός είναι παιδεραστής, αν δεις άλλον με τέτοια χαρακτηριστικά, μακριά!!!!!

ε, πείτε μου τώρα ότι κρατάτε αρχείο με τις φωτογραφίες των παιδεραστών για να τσεκάρετε φάτσες όταν θα βγουν από τη φυλακή. μάλλον τζάμπα τις κρατάτε, γιατί θα έχουν αλλάξει λιίγο μετά από μερικά χρόνια.

ή μήπως κρατάτε λίστα με τα ονόματά τους ώστε κάθε φορά που γνωρίζετε έναν άνθρωπο, να τσεκάρετε αν το όνομά του είναι στη λίστα??

συγνώμη βρε κοπέλα μου, αλλά.....

από τη στιγμή που θα είναι στη φυλακή, εσύ πού θα τον βρεις για να τον βάλεις σπίτι σου ή για να τον σαπίσεις στο ξύλο????

Θα ξαναβγει κοπέλα μου, δεν υπάρχει το ισόβια, κατάλαβες?

Γι'αυτό.

Και στη φυλακή οι παιδεραστές δεν περνάνε καθόλου καλά, αυτό είναι ένα έγκλημα που δεν γίνεται αποδεκτό από τον άγραφο νόμο των φυλακών.

Δεν χρειάζονται εμένα εκεί μέσα να τους σπάσω τα παϊδια, υπάρχουν άλλοι, που το κάνουν και καλύτερα.

Θα σε καλύψω αν σου πω οτι στις περιπτωσεις των ιερόδουλων που συζητάμε οι πελάτες προσήλθαν και συμμετείχαν με τη θεληση τους και με ελεύθερη βούληση ενώ φυσικά στις περιπτώσεις παιδεραστίας απο βρεφική εως εφηβική ηλικία φυσικά δεν υπάρχει συνέναιση; Πέραν του ότι η κακοποίση όλων των ανθρώπων -πόσο μάλλον των παιδιων- αποτελεί κακούργημα και φυσικά διώκεται. η ασθένεια όμως δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί. Και για να κλείσω γιατί νομίζω πως η αποψη μου ασχετα απο συμφωνίες η διαφωνίες έγινε κατανοητη, πιστεύω ακράδαντα πως ο φόβος σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιείται για να ενταθεί κάθε είδους καταστολή. Οφείλουμε να προστατεύσουμε τα δικαιωματα μας. Ο στιγματισμος είναι καταλοιπο άλλης εποχης. Σκεφτήκαμε αλήθεια τι θα γίνουν αυτές οι γυναίκες όταν πέσουν τα φωτα;; Συγνώμη αν κούρασα αλλά θεώρησα εξαιρετικα άστοχο τον παραλληλισμό των ανθρωπινων δικαιωμάτων με την παιδεραστία.. Καλό μεσημέρι!

Ναι πήγαν οι πελάτες με ελεύθερη βούληση....αλλά οι γυναίκες που πήγαν με αυτούς (με την τάχα ελεύθερη βούληση, έρμαια των βίτσιων τους το λέω εγώ αυτό) δεν πήγαν με γνώση τους ότι αυτός κοιμήθηκε με ότι άρρωστο κυκλοφορεί........

Η ασθένεια φυσικά και δεν πρέπει να ποινικοποιηθεί.......άλλωστε πολύ παλιότερα ειδικά την κολλούσαν και με μετάγγιση αίματος...

Πρέπει όμως επιτέλους κάποτε να ποινικοποιηθεί η ανοχή μας........πρέπει να γίνουμε αυστηρότεροι και να μπούνε επιτέλους όρια......

Αυτές οι γυναίκες κατεστραμμένες ήταν και πριν.......τελειωμένες υποθέσεις...αν γλίτωναν από την αρρώστια τους θα την πάθαιναν από κάποιο πελάτη πιο σκληρό από ένα νταβατζή ή γύρευε τι άλλο.........δεν πρέπει άραγε ποτέ να τελειώσουν και οι πελάτες που το παίζουν μετά και κύριοι?

Απλά με τον παραλληλισμό ήθελα να δω πάνω σε τι βάση γίνεται η συζήτηση.... τι ακριβώς θέλουμε να προφυλάξουμε κι αν αναγνωρίζουμε δικαιώματα σε ομάδες που αδιαφορούν για τα δικαιώματα των άλλων και εγκληματούν........

Θα ξαναβγει κοπέλα μου, δεν υπάρχει το ισόβια, κατάλαβες?

Γι'αυτό.

Και στη φυλακή οι παιδεραστές δεν περνάνε καθόλου καλά, αυτό είναι ένα έγκλημα που δεν γίνεται αποδεκτό από τον άγραφο νόμο των φυλακών.

Δεν χρειάζονται εμένα εκεί μέσα να τους σπάσω τα παϊδια, υπάρχουν άλλοι, που το κάνουν και καλύτερα.

απλά δεν κατάλαβα για ποιό λόγο ακριβώς θέλεις να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία του. εγώ θέλω για παραδειγματισμό των υπολοίπων, εσύ γιατί θέλεις? πού θα αποσκοπούσε μια τέτοια κίνηση, κατά τη γνώμη σου?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...