Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τροπος κατασκευης προσκλητηριων

ΟΦΗΛΙΑ

Recommended Posts

γεια σας.ετοιμαζομαι για βαφτιση, και τα προκλητηρια θελω να τα φτιαξω μονη μου.εχω βρει το θεμα,αλλα δεν ξερω πως να τα εκτυπωσω και να τα κατασκευασω.εχω βρει μια εικονα που θελω να εχει επανω,να την στειλω εξω σε τυπογραφειο να μου το τυπωσουν?να την τυπωσω και να την κολλησω σε κανσον και το κειμενο σε αυτοκολλητο χαρτι στην πισω μερια?δεν θελω να φαινεται φτηνο.τι να κανω κοριτσια μου?καμια ιδεα??

Διαφημίσεις

εγώ τα έφτιαξα μόνη μου και δε φαίνεται καθόλου φτηνό ,μάλλον το αντίθετο

Το δούλεψα στο εξελ ,εικόνα στα αριστερά εσωτερικά,κείμενο στα δεξιά εσωτερικά και το τύπωσα ,μπροστά έκανα μια χειροτεχνία. Χαρτί δεν ξέρω πως το λένε ,δεν είναι κανσόν ,ειναι πολύ όμορφο,το βρήκα έτοιμο α4 σε μαγαζί με είδη ζωγραφικής/χειροτεχνίας ( στην πάτρα). Πολύ καλύτερο από κανσόν. Τα παιδιά εδώ λενε για χαρτια σε α4 διαστάσεις στο διονυσόπουλο στην αθήνα( αν μένεις λεκανοπέδιο).

Αν θέλεις να βάλεις εικόνα μπροστά , τυπωσε το ,ανα ποδογύρισε το χαρτί και τύπωσε το εσώφυλλο, κανε μερικες δοκιμές σε απλό χαρτί να δεις πως πρέπει να το ταιριάξεις.

καλή επιτυχία

τελειααα,πες μου απο που τα πηρες?και εγω πατρα ειμαι.ο εκτυπωτης που εχουμε σπιτια μας, δεχεται αυτο το χαρτονι?η ειναι πολυ χοντρο?

λοοοολ αυτα ειναι!!!!!!!!! Εγώ δε μένω πάτρα ούτε απο την περιοχή είμαι, η διεύθυνση είναι ερμου 86 και καραισκακη

τηλ2610 270010 , γενικα εναι εξυπηρετικοι κ φιλικοι , το καθε χαρτι το ειχα παρει 0,25 ;

εκτυπωτη εχω εναν ινκτζεκτ και το περασα απο εκει. Ειναι λιιιιγο πιο χοντρο απο κανσον,περναει ανετα

αχ σ ευχαριστω πολυ πολυ!!! :Dκαι πως να το ζητησω αυτο το χαρτονι?να πω μαλλον για τι το θελω ε?εχει σε διαφορα χρωματα?

συνολικα δηλαδη ,ποσο σου βγηκε εσενα το ενα προσκλητηριο αν επιτρεπεται?

Διαφημίσεις

εχει ενα σταντ οπως μπαινεις αριστερα με διαφορα χαρτιά σε χρωμα και ποιότητα, εμένα μου στοίχισε περίπου 1,2 με το φάκελλο αλλά ειναι υπερπαραγωγή με πολύ χειροτεχνία ( πλέξιμο/κέντημα/δαντέλες) . Αν ήθελα μπορούσα να επιλέξω και πιο οικονομική τελική λύση.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...