Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΟΤΟΜΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ...ΒΟΗΘΕΙΑ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 19 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ. ΗΜΟΥΝ ΣΚΥΜΕΝΗ ΚΑΠΟΥ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ, ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΑΠΩΣ ΚΑΥΤΕΡΟ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ Η΄ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ? ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ... Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΛΟΞ ΚΑΙ ΝΤΕΠΟΝ. Ο ΠΟΝΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ...

0vwrp3.png

mZ5jp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...