Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

delphi beach ερατεινη

τζιτζικι

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Η θάλασσα καλή είναι για τα παιδιά. απλά τα δωμάτια που είναι πάνω από την πισίνα ( θεα θαλασσα) δεν θα τα πρότεινα γιατι κάποια βράδια έχει ζωντανη μουσική στην πισίνα και αν θες εκείνη την ώρα να κοιμηθείς είναι αδύνατον. Καλύτερα τα πίσω θεα κήπος . Επίσης κοντά δεν έχει τίποτα ταβέρνες καφέ κλπ όπου θες πας με το αυτοκίνητο

Το θεμα θαλασσα είναι πονεμένο στην περιοχή. Αν φυσάει Μαΐστρος παγώνει η θαλασσα και δεν μπορείς να μπεις με τίποτα μεσα. Φυσικά δεν ξερεις πώς μπορεί να σου κάτσει. Τωρα η θάλασσα είναι γενικά πολύ καθαρή, έχει βοτσαλάκι και δεν είναι πολύ ρηχή.

Αυτό με την πισίνα ισχύει. Επίσης το έχουν ανακαινίσει και έχουν φτιάξει μια ωραία παιδική χαρά.

Η θάλασσα καλή είναι για τα παιδιά. απλά τα δωμάτια που είναι πάνω από την πισίνα ( θεα θαλασσα) δεν θα τα πρότεινα γιατι κάποια βράδια έχει ζωντανη μουσική στην πισίνα και αν θες εκείνη την ώρα να κοιμηθείς είναι αδύνατον. Καλύτερα τα πίσω θεα κήπος . Επίσης κοντά δεν έχει τίποτα ταβέρνες καφέ κλπ όπου θες πας με το αυτοκίνητο

α ωραια,μια που εχεις παει θα μπορουσες να μου δωσεις κι αλλες πληροφοριες?πχ καθαριοτητα?σερβις?φαγητο καλο?δραστηριοτητες ειχε για τα παιδια?επισης οπως βλεπω στο site περνας δρομο για τη θαλασσα η μου φαινεται?συγνωμη αν σε ζαλιζω,αλλα το budget μας ειναι πολυ περιορισμενο,οποτε πρεπει να σκεφτω διπλα κ τριπλα πριν καταληξω καπου

α και κατι αλλο,τι κοντινες εκδρομες εχει να πας?

Το θεμα θαλασσα είναι πονεμένο στην περιοχή. Αν φυσάει Μαΐστρος παγώνει η θαλασσα και δεν μπορείς να μπεις με τίποτα μεσα. Φυσικά δεν ξερεις πώς μπορεί να σου κάτσει. Τωρα η θάλασσα είναι γενικά πολύ καθαρή, έχει βοτσαλάκι και δεν είναι πολύ ρηχή.

Αυτό με την πισίνα ισχύει. Επίσης το έχουν ανακαινίσει και έχουν φτιάξει μια ωραία παιδική χαρά.

α βλεπω εχετε παει πολλοι,καλο αυτο:D

αν μπορεις κι εσυ να μου δωσεις εξτρα πληροφοριες,θα με εξυπηρετουσες πολυ;)

η παγωμενη θαλασσα δε με ενοχλει,αρκει να μην εχει κυμα,χρειαζεται και παπουτσακι για να μπεις?(για το βοτσαλο λεω)

Διαφημίσεις

α ωραια,μια που εχεις παει θα μπορουσες να μου δωσεις κι αλλες πληροφοριες?πχ καθαριοτητα?σερβις?φαγητο καλο?δραστηριοτητες ειχε για τα παιδια?επισης οπως βλεπω στο site περνας δρομο για τη θαλασσα η μου φαινεται?συγνωμη αν σε ζαλιζω,αλλα το budget μας ειναι πολυ περιορισμενο,οποτε πρεπει να σκεφτω διπλα κ τριπλα πριν καταληξω καπου

α και κατι αλλο,τι κοντινες εκδρομες εχει να πας?

Τι να σου πω τώρα για την καθαριότητα, καθαρό είναι δεν μπορώ να πω εμας τότε που πήγαμε ( καλοκαίρι 2010) μου μύριζε πολύ το δωμάτιο σαν χλώριο φαντάζομουν ότι είναι απο την πισίνα γιατι ήμουν στο πρώτο ζήτησα να αλλάξω δωμάτιο μου άλλαξαν αμέσως μας πήγαν στο τρίτο και εκεί μύριζε αλλα πολύ λιγότερο. σερβις καλό έχει φαγητό καλό όχι το τρελό φαγητο αλλα καλό.για την θάλασσα ναι παιρνας δρόμο απέναντι. η πισίνα απο ότι μου είπαν μεταγενέστερα γιατι εμεις δεν είχαμε μπει έχει θαλασσινό νερό δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει. Γενικά καλό ξενοδοχείο είναι με καλές τιμές αλλα κατεβασέ το σε κατηγορία από αυτό που βλέπεις στο σαιτ τους.

Στο ξενοδοχείο δεν έχω πάει. Εχουμε εξοχικό στην περιοχή. Γενικά το ξενοδοχείο μαζεύει αρκετό κόσμο. Ο δρομος για να περάσεις στη θάλασσα εχει κίνηση, αλλά αν θυμάμαι καλά έχει σαμαράκια για να κόβουν ταχύτητα.

Στο χωριό έχει καποιες καλες ταβέρνες και καφετέριες. Επίσης έχει και κουνιες και καποιες χρονιές φερνουν και ένα λουνα παρκ (μην φανταστείς κατι σπουδαίο).

Μπορείς να επισκευθείς το Γαλαξίδι και τη Ναύπακτο (αν εχεις υπομονή με τον χαμό που γίνεται το καλοκαίρι). Επίσης υπάρχει και ένα νησάκι που λέγεται Τριζόνια και πας με καραβάκι.

Η θάλασσα συνήθως δεν έχει κύμα. Δεν το πιάνει δηλαδή πολύ. Τωρα για τα παπουτσάκια, νομίζω ότι δεν είναι απαραίτητα.

ΤΟ ξενοδοχειο το ανακαίνισαν πέρσυ το χειμώνα αν θυμάμαι καλά. ΤΟ καλοκαίρι πήγε μια γνωστή μας και μας ειπε ότι δεν είναι όλα τα δωμάτια ανακαινισμένα. οπότε αν το σκέφτεσαι, καλό θα ήταν να ρωτήσεις πρώτα για τον τύπο δωματιου. Δεν ξερω αν φέτος το χειμώνα τελείωσαν και τα υπόλοιπα δωμάτια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...