Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ερώτηση για την κούνια – ριλάξ fisher price

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους ..Έχω μια ερώτηση σχετικά με το ριλάξ που αγοράσαμε ..Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα από ποτέ μπορώ να βάλω το μωρό στο ριλάξ, η μπεμπα μου είναι 15 ημερών. Αν κάποια έχει το ίδιο από ποτέ άρχισε να βάζει το μωρό της εκει; Ευχαριστώ πολύ

productdetailedimage188.jpg

Αριάδνη μου, ξημερώνει γιατί σʼ έχω..

EcQXp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω αυτήν που κουνιέται μόνη της και μετά γίνεται και καρεκλάκι, αλλά στο κουτί φαίνεται (αλλά και το γράφει αν θυμάμαι καλά ) ότι είναι και για νεογέννητα αν την έχεις στην τελείως ξαπλωτή θέση. Οπότε λογικά και η δικιά σου αφού είναι της ίδιας εταιρείας τέτοια θα είναι. Πάντως, εγώ στην πρώτη μου την έβαζα από την αρχή στο ρηλάξ (ήταν της Κικκο) και τώρα τη δεύτερη θα τη βάλω από την αρχή.

Ευχαριστώ για την απάντηση, δυστυχώς δεν ξαπλώνει τελείως, ανοίγει σαν καθισματακι και έχει μια κλήση,για αυτό δεν είμαι σίγουρη αν πρέπει να την βάλω

EcQXp3.png

Είχα περίπου την ίδια της fisherprice, αλλά πιο παλιό μοντέλο (αγορασμένη το 2006).

Το καθισματάκι δεν ξάπλωνε, ήταν σταθερό και έβαλα το γιο μου μετά τους 3 μήνες περίπου.

Δεν τον έβαλα πιο νωρίς καθώς ήταν σχεδόν καθιστός στο καθισματάκι και δεν ήξερα αν πρέπει...

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Καλημέρα σε όλους ..Έχω μια ερώτηση σχετικά με το ριλάξ που αγοράσαμε ..Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα από ποτέ μπορώ να βάλω το μωρό στο ριλάξ, η μπεμπα μου είναι 15 ημερών. Αν κάποια έχει το ίδιο από ποτέ άρχισε να βάζει το μωρό της εκει; Ευχαριστώ πολύ

productdetailedimage188.jpg

έχουμε ακριβώς την ίδια, την είχε δει η παιδίατρος και μας είχε πει μετά τους 2 μήνες. όντως κάποια στιγμή στον ένα μήνα μιά μέρα που γκρίνιαζε πολύ πήγα να τη βάλω αλλά αμέσως την έβγαλα, έχει μεγάλη κλίση η πλάτη και το βλέπεις το παιδί, δεν κάθεται καλά, γέρνει. πάντως μετά τους 2 μήνες μας έσωσε!! όλη μέρα εκεί την είχα και την είχαμε καταβρεί και οι 2. εγώ έκανα μια χαρά τις δουλειές μου και η μικρή δεν γκρίνιαζε καθόλου. Καταπληκτική λύση. Την είχαμε μέχρι που έγινε 5-6 μηνών αν θυμάμαι καλά.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως, για να ξέρεις, αυτή η κούνια δε θεωρείται relax. Τα relax ξαπλώνουν τελείως και είναι κατάλληλα από νεογέννητα. αυτό είναι άλλο πράγμα. πάντως εμάς το relax δε μας βόλεψε καθόλου, ποτέ της δεν έκατσε. γι αυτό χαρήκαμε πολύ όταν έκλεισε τους 2 μήνες και τη βάλαμε σε αυτή την κούνια. Τη συστήνω σε όλες τις νεές μαμάδες, είναι από τα πιο χρήσιμα πράγματα που είχαμε. την είχε καταβολευτεί η αδερφή μου (η οποία μας την είχε δανείσει), τώρα την έχω δώσει σε μια φίλη μου και σύντομα θα την πάρω πίσω για να τη χρησιμοποιήσουμε και στο δεύτερο μπεμπάκι.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Εμείς έχουμε μία παρόμοια της fisher price και γράφει και στο προσπέκτους ότι για να βάλεις το μωρό πρέπει να στηρίζει λίγο τη μεσούλα του. Εμείς τον βάλαμε περίπου 2-2,5 μηνών για λίγο να κάθεται.Είναι πολύ μικρούλι 15 ημερών για να καθίσει σε κάτι τέτοιο γιατί δεν είναι ριλάξ κανονικό να ξαπλώνει εντελώς και μπορεί να επιβαρυνθεί η μεσούλα του.

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα περιμένω να μεγαλώσει .. Να είστε καλά και να χαίρεστε τα μωράκια σας

EcQXp3.png

μου εχουν δωσει κι εμενα μια ιδια κουνια και ηθελα να ρωτησω μεχρι ποσα κιλα μπορουμε να βαλουμε το παιδι μεσα. Ο δικός μας τωρα είναι 9.5 κιλά. (9 μηνων)

Ο δικός σου πάλι νομίζω πως είναι μεγάλος, και από κιλά (αν δεις στον κατάλογο της fisher price γράφει μέχρι 9) αλλά και ηλικιακά. Δε νομίζω ότι θα του άρεσε να κάθεται εκεί σε αυτή την ηλικία, είναι λίγο περιοριστική αυτή η κούνια. 9 μηνών δεν προτιμάει να κάθεται κάπου πιο ελεύθερος? Εμάς από 5 ή 6 μηνών θυμάμαι δεν μπορούσα καν να τη βάλω να καθήσει μέσα, τεντωνόταν και αντιδρούσε.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...
Ο δικός σου πάλι νομίζω πως είναι μεγάλος, και από κιλά (αν δεις στον κατάλογο της fisher price γράφει μέχρι 9) αλλά και ηλικιακά. Δε νομίζω ότι θα του άρεσε να κάθεται εκεί σε αυτή την ηλικία, είναι λίγο περιοριστική αυτή η κούνια. 9 μηνών δεν προτιμάει να κάθεται κάπου πιο ελεύθερος? Εμάς από 5 ή 6 μηνών θυμάμαι δεν μπορούσα καν να τη βάλω να καθήσει μέσα, τεντωνόταν και αντιδρούσε.

Αχ εμείς έχουμε το ίδιο, παλεύω εδώ κ ενάμιση μήνα να βάλω τον μικρο μου μέσα κ να κάτσει αλλα τίποτα... Κ είμαστε 4μιση μηνών. Αρα σ ενα μήνα να πάψω να ελπίζω ε;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...