Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απορία

Recommended Posts

εγώ δεν έχω ερωτικές επαφές με άλλο άτομο εκτός από το αγόρι μου,ούτε και αυτός με άλλη.. υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο σεξουαλικό μεταδιδόμενο νόσημα?? χαζή ερώτηση αλλά πάντα το είχα ..

Διαφημίσεις

θα σε στεναχωρησω αλλα υπαρχει...

π.χ σε πολυ-πολυ απιθανες περιπτωσεις μπορει να εχετε κολλησει κατι απο καποια τουαλετα, επισης παιζουν ασθενειες οπως AIDS ή ηπατιτιδες κτλ που ο αλλος μπορει να ειναι φορεας οσο κι αν φαινεται υγειης.

Καλο ειναι να συνηθισετε να χρησιμοποιειτε προφυλακτικο απο τωρα που ειστε μικροι σε ηλικια για να σας ειναι πιο ευκολο και μετα.

Α, και να ξερεις, συνηθως τα αγορια πιεζουν για μη χρηση προφυλακτικου, σου λενε ¨ελα μωρε λιγο δεν πειραζει¨...

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Ναι κοπελα μου δυστηχως και υπαρχει!

Μπορει καποιος απο εσας να εχει κολλησει απο οτιδηποτε οπως λεει και η αλλη κοπελα τουαλετες κλπ και να φαινεται υγειης!Καλο ειναι εφοσον ξεκινας τωρα την εσξουαλικη σου ζωη να βαζετε παντα προφυλακτικο και εσυ να εισαι αυτη που θα το απαιτεις!Εισαι υπεθυνη για το σωμα σου και πρεπει να το φροντιζεις!Στο μελλον μπορει να εχεις και αλλους συντροφους.. οποτε να εχεις παντα μαζι σου και να μην υποκειπτεις στα αγορια που λενε "ειμαι μια χαρα .. λιγο δεν παθαινεις τπτ"!Ποτε δεν ξερεις τι εχει κανει ο αλλος!Χαιρομαι που προβληματιζεσαι .. και φροντισε να εισαι παντα υγειης!

FvxMp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...