Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ!!!!

Recommended Posts

Και εγώ μία από υα ίδια. Μπορεί να έχω έντονους πόνους περιόδου κυρίως το βράδυ για καμία ωρίτσα αλλά μετά τίποτα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Εχθές ειδικά δεν πόνεσα ούτε μία στιγμη. Αφού κάποιες φορές το μόνο που υπενθύμισε την εγκυμοσύνη μου ήταν η ΚΟΙΛΙΑ μου. !!!

Ο γιατρός μου είπε ότι αν είναι μία φορά στην ώρα ο πόνος δεν έρχεται άμεσα ο τοκετός. Αργεί! Παρά μόνο αν υπάρχει συχνότητα και διάρκεια.

Grande ευτυχώς που υπάρχει και το forum και στηρίζουμε η μία την άλλη.

Rachel, embryoula και όποια άλλη κοπέλα περιμένει, έχω να πω ότι τα παιδιά μας είναι τεμπέλικα. Στρογγυλοκάθονται τώρα για να μας βγάλουν την πίστη μετά! Παίρνουν δυνάμεις τώρα κατάλαβες? :P

Πάντως όσες ξέρω που είναι στον μήνα τους τα μωρά δεν λένε να κατέβουν με τίποτα. Μήπως συμβαίνει κάτι ρε κορίτσια? :roll:

Διαφημίσεις

Eγω ουτε πονους εχω,περπαταω σερι 1 ωρα και με τρομερη ενεργεια...Τι να πω; Ο γιατρος μου εχει προτεινει να μπω την Πεμπτη για προκληση τοκετου.Μου εξετασε τον τραχηλο και μου ειπε οτι οτι ειναι σκληρος. :(

Και μένα έχει γυρίσει αλλά δεν λέει να κατέβει...αύριο θα την ξαναδώ στο Λητώ που θα πάω και θα κάνω εκτός από υπέρηχο και την NST. Άντε να δούμε πότε θα σκάσει μύτη το μικρό γιατί κοντέυω να σκάσω εγώ πρώτη... :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εμεις παλι απο οτι φαινεται διαφοροποιουμαστε απο τα αλλα μωρακια.......εχουμε κατεβει και εχουμε παρει θεση εδω και δυο βδομαδες (ναι,ναι πριν καν μπουμε στο μηνα μας) και γιατρος και μαια μας δινουν 1 1/2 βδομαδα μεχρι τη μεγαλη εξοδο της μαιμουδιτσας μας.......... :cool:

Fagm.jpg

Εγω δεν ξερω αν θα προλαβω να παω στο τελευταιο ραντεβου και ειναι ακομα νωρις για να ξερω. Εχει παρει θεση εδω και αρκετο καιρο αλλα πως καταλαβαινεις η βλεπεις αν εχει κατεβει? Γινεται να το καταλαβεις αν δεν στο πει γιατρος? Ειναι αυτο που λενε οτι εχει χαμηλωσει η κοιλια? Αν ακουω τους αλλους δεν θα βγαλω ακρη, αλλοι λενε οτι ειναι χαμηλα και αλλοι ψηλα :?

binvp2.png ZVLBp2.png

Ενα εμβρυακι μπορει ναι μεν να ειναι με το κεφαλι κατω, αλλα αυτο δε σημαινει οτι εχει παρει θεση........παιρνει θεση οταν εμπεδωνεται....... :wink: Εμας μας το εχουν πει μαια και γιατρος πως η μικρη εχει κατεβει και εχει παρει θεση......... :wink: Συγχρονως βεβαια εχει κατεβει χαμω η κοιλιτσα μας........ :wink:

Fagm.jpg

Επιτέλους και εμείς είμαστε έτοιμες...Πήραμε θέση, ξεκίνησε και η διαστολή και περιμένουμε την μεγάλη έξοδο της μπεμπούλας μας πως και πως!!! Μετράμε μέρες, για να μην πούμε ώρες :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Επιτέλους και εμείς είμαστε έτοιμες...Πήραμε θέση, ξεκίνησε και η διαστολή και περιμένουμε την μεγάλη έξοδο της μπεμπούλας μας πως και πως!!! Μετράμε μέρες, για να μην πούμε ώρες :lol::lol::lol:

Με το καλο κοπελα μου!!!!!!!!

Μ'ενα πονο που λενε....... :wink:

Fagm.jpg

Πωπω μπράβο βρε κορίτσια!!!!!!!! Άντε με το καλό να υποδεχτείτε τα μωράκια σας.

Εμένα ο μπουμπούκος μου φαίνεται ότι βολεύτηκε και δεν λέει να βγει....... :lol::lol::lol:

Πήραμε θέση είμαστε χαμηλά ο τράχηλος έχει χαλαρώσει αλλά ακόμα ούτε συσπάσεις ούτε πονάκια τίποτα...............

Άντε να δούμε ............... Μου αρέσει που ήθελα να τον βγάλω και λιονταράκι..........

Δεν πειράζει όμως γέρος να είναι και ότι θέλει ας είναι.............. :wink:

xOSvp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...