Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ!!!!

Recommended Posts

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ... ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΔΕΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ, ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ, Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΕΦΤΕΙ, ΕΧΩ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ..... ΜΕ ΕΧΕΙ ΖΟΡΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ... ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ???

Διαφημίσεις

κανε κουραγιο rachel μου κ μην μου αγχωνεσαι! η μικρη σου θελει να κατσει μεσα. της αρεσει!!!!! αφου ξεκινησαν τα πονακια οπου να ναι θα μας πεις κ τα ευχαριστα!!!! περιμενουμε νεα σου!!!

xzDLp2.png

fa5gp2.png

και απο μενα με το καλο κ με ενα πονο!!!!! υγεια πανω απ'ολα..!υπομονη...αξιζει η αναμονη :wink::D

Με το καλό! Ετσι και αλλιώς θα βγεί...δεν έχει άλλη επιλογή!

Ακριβως! Μεσα αποκλειεται να μεινει...

Απλως ειναι μια χαρα εκει που ειναι! Θα ερθει η ευλογημενη ωρα.

Με το καλο κ απο μενα. Και που εισαι ε? Οταν ερθει η ωρα να μπεις να μας πεις να περασουμε ενα νεο excitement, πολυ μ'αρεσει!

Διαφημίσεις

...και εγώ ανυπομονώ να δω την μικρούλα μου, και να πω και την μικρή πικρή αλήθεια μου...δεν αντέχω άλλο σε αυτή τη κατάσταση...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟ...έχω κουραστεί να είμαι τούρλα και να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Σε 1 μέρα μπαίνω στην 37η εβδομάδα και δεν θα με χαλούσε καθόλου να γεννήσω αμέσως. Η κοιλιά είναι έτοιμη να εκραγεί και όλοι αναρωτιούνται πως αντέχω ακόμη. ΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩ ΛΕΜΕΕΕ..... :?

Ααααχ... Τι μου θυμίζετε....

Τα ίδια ακριβώς με εσάς έλεγα κι εγώ...

Είχα κουραστει, ζεσταινόμουνα, ανυπομονούσα, δε μπορούσα να φάω, είχα τάση για εμετό κ αν έτρωγα λίγο παραπάνω κατέληγα να κάνω εμετό....

Σας καταλαβαίνω όλες απόλυτα...'

Ακόμα τα θυμάμαι κ τα δικά μου...

Υπομονή...

Είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε εξάλλου...

Κι εμένα τα ίδια μου λέγανε κ δεν παρηγοριόμουνα, ανυπομονούσα να απαλλαγώ από την κοιλιά που με βάραινε κ να κρατήσω στην αγκαλιά την μπεμπούλα μου...

Και τώρα την έχω εδώ, μαζί μου...Κοιμάται στο κρεββατάκι της...

Ξεκουραστείτε κ κοιμηθήτε όσο μπορείτε, γιατί σας περιμένει λίγη ακόμα κούραση με τα μωράκια...

Rachel μου, λίγη υπομονή ακόμη...

Κι εγώ ακριβώς τα ίδια με εσένα ένιωθα...

Κάνε κουράγιο κ έρχεται κ η μπεμπούλα σου...σύντομα, είμαι σίγουρη, αφού άρχισανε κ τα πονάκια.

Μετά θα θυμάσαι τις ημέρες της εγκυμοσύνης κ θα χαμογελάς...

Φιλιά πολλά κ περιμένουμε σύντομα τα νέα σου.

Βάλτε και εμένα μέσα!'Εχω μία κοιλιά κορίτσια, δεν μπορείτε να φανταστείτε!Όλοι με ρωτάν αν έχω δίδυμα!Μέχρι που είδα στον ύπνο μου ότι γέννησα δίδυμα. Πονάω από τώρα. Πονάν τα πόδια μου παντού (!!!) το τονίζω, πονάν οι γοφοί μου, με έχει κουράσει η ^^^&^Τ%:@#(@*#ζέστη .........δεν μπορώ να κάνω τίποτα και περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες!Ο μικρός μου εν τω μεταξύ δεν κάθεται σε ησυχία. Το κακό είναι πως γιατί μας βγήκε λίγο μεγάλος ότι κινήσεις κάνει θα έλεγα ότι είναι επίπονες. Άσε που συνέχεις με πιέζει και φοβάμαι μην κάνω πιπί πάνω μου!!!!Αχ, κορίτια υπομονή!

Rachel, με το καλό κοριτσάκι μου!Λίγη, λίγη υπομονή ακόμη και σε λίγες μέρες θα κρατάς το πλασματάκι σου στα χέρια σου!Με ένα πόνο! :P:P

Rachel αν αυτό σε παρηγορεί, ούτε και εγώ αντέχω άλλο. Κουράστηκα να μην μπορώ να κάνω τίποτα που να με ευχαριστεί και να έχω όλο περιορισμούς και νεύρα. Τι να πω δεν ξέρω. Πόσο ακόμα αντοχές να έχουμε οι γυναίκες ? Θέλω τόσο πολύ να το πάρω αγκαλίτσα και να του συστηθώ.... γεια σου μικρούλη εγώ είμαι η μαμά...! χεχε

Όταν λες ξεκινήσαν τα πονάκια τι ακριβώς πονάκια εννοείς μήπως μπορείς να μου τα περιγράψεις?

Διαφημίσεις

Υπομπνή!! Έρχεται!!!

ΑΑΑΧ τον Απρίλιο κοριτσάκι και εσύ σαν και εμάς θα είσαι και θα σου λέμε .... Υπομονή Έρχεται!!!

μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο

τι εγινε Rachel?ακομη?ετοιμη νυφουλα θα την γεννησεις!αντε κουραγιο,τελειωνουν τα "βασανα" σου!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Rachel αν αυτό σε παρηγορεί, ούτε και εγώ αντέχω άλλο. Κουράστηκα να μην μπορώ να κάνω τίποτα που να με ευχαριστεί και να έχω όλο περιορισμούς και νεύρα. Τι να πω δεν ξέρω. Πόσο ακόμα αντοχές να έχουμε οι γυναίκες ? Θέλω τόσο πολύ να το πάρω αγκαλίτσα και να του συστηθώ.... γεια σου μικρούλη εγώ είμαι η μαμά...! χεχε

Όταν λες ξεκινήσαν τα πονάκια τι ακριβώς πονάκια εννοείς μήπως μπορείς να μου τα περιγράψεις?

ΚΑΤ123 με κάλυψες πλήρως.... και εγω μια απο τα ίδια Rachel είμαι στα όρια της αντοχής μου και εχω δρόμο ακομα μέχρι το Σεπτέμβριο.........το πιο ατελείωτο καλοκαίρι της ζωής μου θα έλεγα. Θέλω να αρχίσουν οι πόνοι και να γεννήσω επιτέλους......όλοι μου λένε υπομονή, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο, αλλά και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε.....

(πείτε μου κάτι....όλοι μου λένε ΚΟΙΜΗΣΟΥ τωρα που μπορεις, αλλά......ΠΌΣΟ να κοιμηθεί μια γυναίκα που όλη μέρα ειναι σπιτι και δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ?) εεεεεεεε?

Διαφημίσεις

(πείτε μου κάτι....όλοι μου λένε ΚΟΙΜΗΣΟΥ τωρα που μπορεις, αλλά......ΠΌΣΟ να κοιμηθεί μια γυναίκα που όλη μέρα ειναι σπιτι και δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ?) εεεεεεεε?

επισης, ποσο μπορει να κοιμηθει μια γυναικα που ποναει ολο το κορμι της απο το βαρος, που για να γυρισει πλευρο θελει τουλαχιστον 5 λεπτα και πολυ προσπαθεια, με 5 μαξιλαρια αναμεσα σε ποδια,χερια,κατω απο τη μεση...

Ποσο να κοιμηθει μια γυναικα που σηκωνεται ανα 3 ωρες για κατουρημα, να ανοιγοκλεισει αιρκοντισιον,να πιει νερο,να ξυστει,να ριξει ενα βλεφαρο και να αναστεναξει απελπισμενα κοιτοντας το συζυγο που κοιμαται του καλου καιρου...

Ποσο να κοιμηθει μια γυναικα που βλεπει στον υπνο της,σε μορφη ταινιας τρομου, ολα τα πιθανα σεναρια που μπορει να προκυψουν με τον επερχομενο τοκετο, και οχι μονο?

Κι γω άρχισα να έχω συσπάσεις κ πετρώματα,ανώδυνα προς το παρόν κ ο μπέμπης είναι σε σωστή κ καλή θέση.Είμαι τουρλα,δεν μπορω να περπατήσω,χρειάζομαι στήριγμα συνεχώς κ θέλω αγκαλιά το μωράκι μου!!!!

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΩ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟΙ ΠΟΝΟΙ.... ΧΘΕΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΙΧΑ ΣΟΥΒΛΙΕΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΦΟΡΕΣ) ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΔΥΤΝΑΤΑ...

Αν δεν είναι τακτικοί,μην ανησυχείς.Κι γω έχω τέτοια πονάκια κ σουβλιές!Μην αγχώνεσαι,μην το σκέφτεσαι,όλα θα γίνουν.Το γάιδαρο τον φάγαμε,στην ουρά μείναμε!

κοριτσια καλημερα...

εγω χθες το βραδυ και σημερα το πρωι ειχα πονους περιοδου αλλα καθολου εντονους. τωρα που σηκωθηκα σταματησαν..

μου ειχε πει η μαια μου οτι αν αρχισουν οι πονοι περιοδου να παρω 2 μποσκοπαν, αν ειναι πονοι τοκετου δε θα σταματησουν. Δεν εχω παρει τιποτα ακομα γιατι δε ποναω και δεν ξερω αν η μπεμπα εχει κατεβει, αλλα μηπως ειχατε κατι παρομοιο?

μεχρι στιγμης δεν εχω νιωσει καποιον αλλο πονο η ενοχληση

και γω το ιδιο σημερα blue, ειμαι 36 εβδομ. και 1 ημερα. μου ειπε ο γιατρος οτι αφου δεν εχω αλλα συμπτωματα ειναι απλα προπαρασκευαστικα του τοκετου. τιποτα ανησυχητικο.ετσι θα ειναι αυτο το τελευταιο διαστημα