Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Recommended Posts

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΩ ΥΣΤΕΡΙΚΗ :oops: ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο 2,5 ΜΗΝΩΝ ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΔΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ;ΜΗ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΓΕΡΟ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχω φωτογραφία από το πρώτο του χαμόγελο όταν ήταν 17 ημερών

σε ηλικία 2 μηνών χαμογελάγαμε όποτε ήμασταν ξύπνιοι

νομίζω ότι είναι στο παιδί και δεν πιστεύω ότι παίζει κανέναν ουσιαστικά ρόλο το πότε πρωτοξεκινάει να χαμογελάει

κοινώς, μην αγχώνεσαι

δώσε χρόνο στο μωράκι σου να ξεδιπλώσει τα "ταλέντα" του :D

.png

Μην αγχωνεσαι καλη μου!!Αφου χαμογελαει δυο τρεις φορες τη μερα μια χαρα ειναι!Εμενα εκει στους δυο μηνες χαμογελουσε μονο οταν ξυπνουσε το ρπωι για να φαει κατα 6 τα χαραματα! :shock: Τωρα πλεον δεν τον χορταινουμε να γελαει συνεχεια!!Ειναι στο παιδι!!

bxBwp2.png EgDTp2.png

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΑΤΕ. :wink: ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ.

Διαφημίσεις

• 2 χρόνια μετά...

Ο μπεμπούλης μου γεννήθηκε στις 38 εβδομαδες και θα γίνει την 1 Απριλίου 2 μηνών. Μας παρακολουθεί όταν τρώει ή όταν του μιλάμε,

αλλά μας χαμογελάει σπάνια. Δεν μου χαμογελάει όταν του μιλάω ή όταν

του τραγουδάω και του κάνω παιχνιδάκια. Χτες το βράδυ αφού είχε φάει και τον έπαιρνε ο υπνάκος στην αγκαλιά μου του μιλούσα και μου χαμογελούσε... δεν ξέρω αν το έκανε συνειδητά ... τα ματακια του τα είχε

σχεδόν κλειστά . Σήμερα το πρωί που τον τάϊσα και του έκανα παιχνιδάκια

με κοιτούσε αλλά χαμόγελο δεν μου χάρισε. Έχω αγχωθεί πολύ μια και ο μεγάλος γιος μου ειδικά όταν τον αλλάζαμε μας γελούσε συνέχια. διαβάζω και σε άρθρα πως στους δύο μήνες θα πρέπει το μωρό να χαμογελάει όταν του μιλάει η μητέρα του και "μου έχουν κοπεί τα πόδια" ... δεν μπορώ να χαρώ το παιδάκι μου ...

Περιμένουμε την παιδίατρο στις 2 Απριλίου για το πρώτο εμβόλειο. Μήπως

κάποια από εσάς είχε κάπιοα ανάλογη περίπτωση? . Τι έκανε?

Είναι πολύ μικρούλι...

Νομίζω ανησυχείς άδικα (και χάνεις πολύτιμες στιγμές..)

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Και το δικο μου μωρακι ειναι 2 μηνων και κατι και δεν μπορω να πω πως γελα συνεχεια...Αυτο δε σημαινει πως εχει καποιο προβλημα ..αν ειναι δυνατον...ειναι πολυ μικρουλια ακομα και ειναι αδικο να συγκρινεις τα παιδια μεταξυ τους...

το καθενα ειναι ξεχωριστο και αντιδρα διαφορετικα...δεν θα περπατησουν και τα δυο την ιδια μερα, δεν θα βγαλουν δοντια την ιδια μερα κ.τ.λ.

Ανησυχεις αδικα....

Απολαυσε αυτη την περιοδο της ζωης σου γιατι δεν ξαναρχεται...

Φιλλια...

ulzbp3.png?RHvFPiSs3fxAp3.png?nm7c3Vpz

Διαφημίσεις

Το ιδιο ακριβως παθαμε και εμεις γιατι η παιδιατρος μας ειχε φρικαρει με αυτο το θεμα.

Τελικα ο μπεμπουλης μας χαμογελασε συνειδητα δυομιση μηνων και απο τοτε δεν σταματαει!

Κανε υπομονη λιγο ακομη, καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους

χαλαρωσε ...και εμενα η δικια μου χαμογελασε 2, 2μιση μηνων γεματα ....και αργησε να κανει βαρελακι ....και τωρα τα κανει ολα πολυ γρηγορα ..

μη συγκρινεις τα παιδακια σου .....ειναι και τα 2 δικα σου αλλα το καθενα διαφορετικο

0sb2p3.png

αδικα νομιζω αγχωνεσαι..ειναι πολυ μικρος ακομα!!

εγω ειχα παθει το αλλο..διαβαζα σε βιβλια οτι πρεπει στους 5 μηνες να γυρναει..τιποτα η δικη μου..διαβαζω οτι στους 8 πρεπει να μπουσουλησει..τιποτα η δικη μου!!φανταζεσαι αγχος ε??τελικα στους 9 μηνες περπατησε κατευθειαν!!στους 11 περπατουσε κανονικά, σαν μεγαλο παιδακι!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

αδικα νομιζω αγχωνεσαι..ειναι πολυ μικρος ακομα!!

εγω ειχα παθει το αλλο..διαβαζα σε βιβλια οτι πρεπει στους 5 μηνες να γυρναει..τιποτα η δικη μου..διαβαζω οτι στους 8 πρεπει να μπουσουλησει..τιποτα η δικη μου!!φανταζεσαι αγχος ε??τελικα στους 9 μηνες περπατησε κατευθειαν!!στους 11 περπατουσε κανονικά, σαν μεγαλο παιδακι!!

Ειναι μικρουλης μην αγχωνεσαι, καμια φορα ειναι χειροτερα οταν προσπαθεις υπερβολικα. Εμενα η κορη μου τα πιο πολλα παιχνιδακια τα εκανε μετα τους 3,4 μηνες, καθε παιδι εχει τους δικους του ρυθμους

Συμφωνώ με όσα έγραψαν οι προηγούμενοι-ες. Κάθε μωρό έχει το ρυθμό του, αλλά και την ιδιοσυγκρασία του, π.χ. η μεγάλη μου κόρη και ο τρίτος γιος χαμογελούσαν σχετικά σπάνια και μετά από πολλά καραγκιοζιλίκια (τώρα τα σκέφτομαι και λέω "τι έκανα";).Μπορεί και ο δικός σου να είναι...μουντρούχος!!:D:D:D. Μην ταλαιπωρείσαι άδικα,σιγά σιγά θα καταλάβεις το χαρακτήρα του.

διαβάζω και σε άρθρα πως στους δύο μήνες θα πρέπει το μωρό να χαμογελάει όταν του μιλάει η μητέρα του και "μου έχουν κοπεί τα πόδια" ...

Σταμάτα να διαβάζεις και απόλαυσε το μπεμπάκι σου!Και ναι, σου το λέω τόσο έντονα όσο φαίνεται!Δεν είσαι και πρωτομάνα να σε δικαιολογήσω!Αν είναι δυνατόν!Ούτε 2 μηνών δεν είναι. Με το να αγχώνεσαι δεν κερδίζεις τίποτα, ίσα ίσα το παιδί το καταλαβαίνει και κακό του κάνεις. Μην ψάζνουμε επιτέλους παντού να βρούμε θέμα όσον αφορά στα παιδάκια μας.

Συγγνώμη για το ύφος, αλλά ειλικρινά, χάνεις αυτή την περίοδο του μωρού σου που δε θα ξαναγυρίσει και όπως προφανώς ξέρεις, περνάει τόοοοοοοοοοοσο γρήγορα, δυστυχώς.

'Ενα έχω να σου πω, το πρώτο χαμόγελο ο ένας μου γιος το χαρισε στην γιαγια και αυτό στους 4 μήνες, ο άλλος ακόμα και τωρα που είναι 8 μου ρίχνει κάτι σπαστά και αυτά με το ζόρι, πιο πολύ χαμογελά στους ξένους έξω παρά σε έμας στο σπίτι. Μάλλον έχει βαρεθεί τισ φατσες μας!!!;)

κ μας έτσι βούζας ήταν!!!

κανα χαμογελο αραιά κ που....κ αν ...κ όχι ιδιαιτερα σε μας...έτσι...στο κενο!!!

μετα τους 3 μηνες κ μετα μη σου πω, αρχισε να χαμογελάει συνηδειτά σε μας!

καλε όπως σου ειπαν κ οι αλλες κοπέλες τσάμπα αγχώνεσαι, δεν ειναι νόμος στις μέρες ακριβώς πότε θα γελάσει ένα μωρό, άνθρωποι είναι κ αυτοί κ με τις ορέξεις τους!!!:D

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

αυτα που διαβαζουμε μιλανε παντα για το μεσο ορο και το παιδι σου δεν εχει ξεφυγει ακομα μακρια απο αυτο

επισης θυμιζω οτι τελικα ο ΜΟ τελικα σπανια υπαρχει οπως εδειχνε πολυ ωραια και μια διαφημιση

απο δικη μου παρατηρηση τα μωρα βλεπω να γελουν συνειδητα 2 μηνων και ανω

και θα συμφωνησω μη συγκρινεις τα παιδια σου

τελος σ' αυτη την ηλικια οι αλλαγες γινινται μερα με τη μερα αυριο η σε μια εβδομαδα μπορει να γελαει και τζαμπα αγχωνεσαι

π.χ. βαζεις το παιδι στον καναπε και το αφηνεις και καποια μερα ξαφνικα γυρναει και σου πεφτει, φανταζομαι οτι το εχουν παθει πολλοι

η αναπτυξη τους ειναι πολυ γρηγορη απο τη μια στγμη στην αλλη αλλαζουν

φιλακια μην αγχωνεσαι

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Μην τρελλενεσαι 2 μηνων ειναι λιγο νωρις και επισης μερικα παιδακια ειναι πιο σοβαρα απο αλλα. Η δικια μας χαμογελουσε μεν απο νωρις αλλα δεν γελαγε με την καμια. Μια σοβαροτητα βρε παιδι μου. Φυσικα καποια στιγμη αρχισε να ξεκαρδιζεται αλλα ακομα και τωρα ειναι σπανιο, και δεν γινεται με το παραμικρο. Συνηθως εχει σοβαρο υφος.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Ελπίζω να αγχώνομαι άδικα γιατί με αυτά που διαβάζω στα άρθρα για την

αναπτυξη των μωρών και για το πότε πρέπει να ανησυχεί μια μανούλα

κοντεύω να τρελαθώ ....

ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Ελπίζω να αγχώνομαι άδικα γιατί με αυτά που διαβάζω στα άρθρα για την

αναπτυξη των μωρών και για το πότε πρέπει να ανησυχεί μια μανούλα

κοντεύω να τρελαθώ ....

ευχαριστώ για τις απαντήσεις

παντως για 2ο παιδι διαβαζεις πολυ και μαλλον δεν κανει καλο

εγω στον δευτερο δε διαβαζα τιποτα ουτε ασχοληθηκα οπως στο πρωτο

και φαντασου οτι η δουλεια μου ειναι σχετικη με τα παιδια και την αναπτυξη τους

στα παιδια μου δεν ψαχνω να βρω ολα αυτα που λενε τα βιβλια και η επιστημη

δε θελω να τρελαθω ουτε εγω ουτε να τρελανω κι αυτα

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...