Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ειμαι υπερβολικη????

katerina24

Recommended Posts

Με πρόλαβε η Λαμπρινή

Είναι ειδικά επεξεργασμένη η σκόνη για τα βρέφη (καθώς και οτιδήποτε βρεφικό)

Το φρέσκο γάλα όμως ή ένα γιαούρτι, είναι για "ενήλικες"

Δεν μπορώ να δώσω στο μωρό την ίδια τροφή που τρώω εγώ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο ακριβως θα ρωτουσα κι εγω,την ιδια απορια με τη frene!!!

πηγαμε στο γιατρο και μας ειπε το κανονικο γιαουρτι να το βαλουμε τον αλλο μηνα! :P

9a7bp2.pngIm47p2.png

dora ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ!ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΔΙΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ,ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ.ΞΕΦΥΓΑ ΛΙΓΟ ΑΠ'ΤΗ ΣΥΖΥΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ ΣΥΖΥΤΗΣΗ.ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΗΣΩ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

z1QBp3.png UKB8p3.png

εχει δικιο η ωριονομαμα για το αγελαδινο γαλα...

ειναι το πιο επιβαρυμενο γαλα απο ορμονες κτλ

ειναι πολυ βαρυ σαν γαλα και δεν απορροφαται καλα απο τον ανθρωπινο οργανισμο

το κατσικισιο ειναι πιο κοντα στον ανθρωπο και οσοι εχουν προσβαση σε αυτο ειναι τυχεροι!

ξερετε ποιο ειναι το καλυτερο γαλα?? δε θα το πιστεψετε!

του .... γαιδαρου!! :lol::lol:

δε κανω πλακα αληθεια ειναι!

Διαφημίσεις

αυτο ακριβως θα ρωτουσα κι εγω,την ιδια απορια με τη frene!!!

πηγαμε στο γιατρο και μας ειπε το κανονικο γιαουρτι να το βαλουμε τον αλλο μηνα! :P

Τι να σας πω βρε κορίτσια πραγματικά δεν ξέρω

Τελικά ο κάθε γιατρός έχει τη δική του γραμμή

Με αφορμή αυτό το ποστ της Κατερίνας, πήρα μόλις τώρα τον γιατρό μας για να τον ρωτήσω μην τυχών και δεν έχω καταλάβει καλά

Ήταν απόλυτος! Τυριά και γιαούρτια μετά τον χρόνο!

Για τον άλλο μήνα (10ο) είπε να ξεκινήσουμε με τον κρόκο του αβγού σιγά σιγά καθώς και λίγο τις φακές.

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ έχω το μικρό Γιωργάκη οποίος είναι 16 μηνών. Του δίνω και εγώ διάφορα να δοκιμάζει αλλά όχι ποσότητα γιατί φοβάμαι. Όσον αφορά τα γάλατα εμένα ο γιατρός μου είπε να του δίνω το neslac της nestle γιατί λέει τα φρέσκα είναι βαριά ακόμα για το παιδί. Ξέρει καμία τίποτα για τα εβαπορέ; :? Βοήθειαααααα!

Οποιαδηποτε γιαουρτια μετα τον χρονο;

Οτι να ναι παντως....

Οσοι γιατροι τοσοι αποψεις...

Για να μην πουμε για τους γιατρους του εξωτερικου που προτεινουν προγραμμα διατροφης εντελως διαφορετικο από το δικο μας :?

Για να μην πουμε για τους γιατρους του εξωτερικου που προτεινουν προγραμμα διατροφης εντελως διαφορετικο από το δικο μας :?

Δεν ειναι τελειως διαφορετικο, εχει αρκετες ομοιοτητες. Καποια πραγματα ομως που διαβαζω εδω, ναι ειναι διαφορετικα.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Τι να σας πω βρε κορίτσια πραγματικά δεν ξέρω

Τελικά ο κάθε γιατρός έχει τη δική του γραμμή

Με αφορμή αυτό το ποστ της Κατερίνας, πήρα μόλις τώρα τον γιατρό μας για να τον ρωτήσω μην τυχών και δεν έχω καταλάβει καλά

Ήταν απόλυτος! Τυριά και γιαούρτια μετά τον χρόνο!

Για τον άλλο μήνα (10ο) είπε να ξεκινήσουμε με τον κρόκο του αβγού σιγά σιγά καθώς και λίγο τις φακές.

Ωριωνομαμα,σε καποιο ποστ λεει η Αγλαια πως τα μωρακια που θηλαζουν μπορουν να πιουν γαλα φρεσκο απο τον 10ο μηνα αλλα οχι καθε μερα...

οντως ο καθε γιατρος ακολουθει τη δικη του γραμμη και πολλες φορες αυτο που βλεπω συνεχως ειναι πως διαφωνουν στις στερεες....

αλλος σου λεει ξεκινησε με βανιλια κι αλλος φρουτα και παει λεγοντας!!! :roll:

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

υποθέτω ότι αυτό που λέει η Αγλαΐα έχει σοβαρή βάση

δεδομένου ότι μέσω του θηλασμού τα μωρά έχουν ήδη πάρει ένα σωρό ουσίες είναι "δοκιμασμένα"

ίσως ο δικός μου να είναι τόσο απόλυτος γιατί ξέρει ότι εγώ θήλασα ελάχιστα (δυστυχώς)

Διάβασα με προσοχή τα λόγια της Ντόρας και κατ αρχήν να πω ότι την σέβομαι απόλυτα για το έντιμο το ψύχραιμο και το "αντρίκιο" του λόγου της. Συμφώνώ σε όλα όσα είπε περί υστερίας και υπερβολών μερικών γονέων.

Διαφωνώ όμως στα σχόλια της περί διατροφής με πίτσες , γαριδάκια , σουβλάκια κλπ. Αυτή η διατροφή είναι βλαβερή όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όλους μας.

Θα εξηγήσω τις σκέψεις μου , με βάση ένα ωραίο παράδειγμα που και εγώ από αλλού το άκουσα :

"Φαντάσου τον άνθρωπο σαν ένα βαρέλι το οποίο γεμίζει με βλαβερά πράγματα: Χοληστερίνες, Ουρίες, Τριγλυκερίδια, Ζάχαρα κλπ. Ότι βάζουμε μέσα στο "βαρέλια" δεν ξαναβγαίνει. Όταν το βαρέλι γεμίσει ο άνθρωπος παθαίνει κάτι.

Από την γέννηση μας μπορεί το βαρέλι να είναι μεγάλο ή μικρό , δηλάδή να αντέχει πολύ η λίγο "γέμισμα" , πολύ ή λίγη καταπόνηση σε βλαβερές τροφές.

Προσέξτε τώρα! Το βαρέλι μπορεί να αρχίσει να γεμίζει σε μικρή ή μεγάλη ηλικία. Ο γονείς μας και οι γονείς των γονέων μας αρχίσαν να γεμίζουν "τα βαρέλια τους" σε πολύ μεγάλη ηλικία , στα τριάντα τους και βάλε , λόγω της φτώχειας που μάστιζε την Ελλάδα μέχρι την δεκαετία του 70 .

Έτσι , "το βαρέλι τους" είτε έτυχε να είναι μεγάλο είτε μικρό , γέμισε σε μεγάλη ηλικία , όταν γίναν 60 χρονών και βάλε επειδή λόγω ανέχειας αργήσαν να αρχίσουν να το γεμίζουν!

Σε εμάς οι γονείς μας - από άγνοια - αρχίσαν να γεμίζουν "τα βαρέλια μας" με σκατολοϊδια από γενησιμιού μας σχεδόν. Έτσι "το βαρέλι μας"

θα γεμίσει σε μικρότερη ηλικία εάν είναι "μικρό" και λίγο αργότερα εάν είναι "μεγάλο" . Πάντως θα είμαστε σε χειρότερη μοίρα από τους γονείς μας που θες από φτώχεια , θες από ένστικτο , αρχίσαν την αυτοκαταστροφή τους πολύ αργότερα από ότι οι ίδιοι την "επέβαλαν" σε εμάς..."

Να τελειώσω λέγοντας ότι έχω ανηψάκι ηλικίας 12 χρονών που τρώει ότι βρει μπροστά του. Έχει χοληστερίνη 260 - χωρίς πλάκα. Δεν ξέρω τι είδους "βαρέλι" έχει και πόσο τον παίρνει ακόμα να τρώει μεσημέρι βράδυ κρέας , αλλά δεν είναι κρίμα??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...