Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

τα πλανα μου αλλαζουνε!η υπηρεσια δεν εχει αποφασισει σε ποιο σταθμο θα παω(3ο μαρτιου ή 1ο ολυμπιαδος). με παιδικη μελωδια που μιλησα δεν εξυπηρετουν τριανδρια! το μικρο μου ειναι 9.5 μηνων κ πρεπει οπωσδηποτε μεχρι τις 20/10 να εχω καταληξει καπου! ακουω προτασεις!!!!!

πολυ θα ηθελα να τον βαλω στο ασυλο του παιδιου καθως εχω μεγαλωσει εγω κ ο αδελφος μου εκει, αλλα πολυ δυσκολο.........!!:cry:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 322
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα πλανα μου αλλαζουνε!η υπηρεσια δεν εχει αποφασισει σε ποιο σταθμο θα παω(3ο μαρτιου ή 1ο ολυμπιαδος). με παιδικη μελωδια που μιλησα δεν εξυπηρετουν τριανδρια! το μικρο μου ειναι 9.5 μηνων κ πρεπει οπωσδηποτε μεχρι τις 20/10 να εχω καταληξει καπου! ακουω προτασεις!!!!!

πολυ θα ηθελα να τον βαλω στο ασυλο του παιδιου καθως εχω μεγαλωσει εγω κ ο αδελφος μου εκει, αλλα πολυ δυσκολο.........!!:cry:

Καλος παιδικος στην περιοχη ειναι ο βρεφονηπιακος φωκα,δυσκολα ομως θα βρεις θεση τετοια εποχη.Δε χανεις τιποτα να ρωτησεις.

Η συννεφουλα-μποτσαρη πανω απο την εγνατια-παιρνει βρεφακια και εχει εμπειρη διευθυντρια,οι εγκαταστασεις ομως δεν με ενθουσιασανε.

Το ασυλο εχει απελπιστικα μεγαλα τμηματα...

Θα σου προτεινα να κοιταξεις κατι πιο μακρυα που να σε εξυπηρετει με λεωφορειο.Εγω απο παραλια μποτσαρη το στελνω πανοραμα στη χιονατη και ειμαι-επιτελους-ενθουσιασμενη,αλλα δε ξερω αν παιρνουν απο 10 μηνων.

καλη αναζητηση!

πολυ καλος σταθμος ειναι και το μαγεμενο δασος στα κωνσταντινουπολιτικα

Κοριτσάρες καλημέρα!!!

Τελικά εμείς ξεκινήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην Καραμελίτσα στην Πλαστήρα. Για πολλούς λόγους κι επειδή είναι πρώτη χρονιά επέλεξα το συγκεκριμένο σταθμό.

Θα ήθελα να επικοινωνήσω με pm με μανούλες που στέλνουν εκεί τα παιδάκια τους .

Ευχαριστώ

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

συμφωνώ με την φίλη Ρία,και εμέις εκεί πηγαίνουμε και περνάμε τέλεια ΜΙΚΡΟΙ - ΜΕΓΑΛΟΙ

SEFI καλησπερα!! βλεπω ειχα δικιο για τον συγκεκριμενο παιδικο!!! εγω δεν μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενη με τον δικο μας παιδικο, αλλα τι να κανω? φετος ειδικα που εχω την αδεια, δεν ειμαστε για παραπανω εξοδα... κριμα που δεν μας πηρανε και εμας εκει... πολυ διαφημιση του καναμε και γινανε πολλες αιτησεις!! αυτο που με ενοχλει αρκετα, ειναι οτι δεν τα βγαζουν καθολου εξω στην αυλη τα παιδια αυτην την εποχη, γιατι εχει γκαζον και θα εχει λασπες... με τοσο ωραιες μερες, ειναι κριμα να κλεινονται μεσα τα παιδακια...

3OaPp3.png CNKep3.png

Διαφημίσεις

SEFI καλησπερα!! βλεπω ειχα δικιο για τον συγκεκριμενο παιδικο!!! εγω δεν μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενη με τον δικο μας παιδικο, αλλα τι να κανω? φετος ειδικα που εχω την αδεια, δεν ειμαστε για παραπανω εξοδα... κριμα που δεν μας πηρανε και εμας εκει... πολυ διαφημιση του καναμε και γινανε πολλες αιτησεις!! αυτο που με ενοχλει αρκετα, ειναι οτι δεν τα βγαζουν καθολου εξω στην αυλη τα παιδια αυτην την εποχη, γιατι εχει γκαζον και θα εχει λασπες... με τοσο ωραιες μερες, ειναι κριμα να κλεινονται μεσα τα παιδακια...

να σου πώ την αλήθεια NESTOROUDI μου ο συγκεκριμένος παιδικός δεν θέλει και πολύ διαφήμιση...μπορώ να πώ οτι είναι από τους καλύτερους που υπάρχουν στην Θεσσαλονικη για να μη πώ ο καλύτερος και θεωρηθώ υπερβολική.Τα παιδιά αποκτούν πολλές γνώσεις όπως π.χ. 2 φορές την εβδομάδα αγγλικά,2 φορές γυμναστική και μουσικοκινητική αγωγή και 1 φορά μαγειρική.Κάθε εβδομάδα 1 ατομική εργασία και 2 ομαδικές εργασίες για κάποια θεματική ενότητα και άλλα πολλά.Γενικά το όλο κλίμα άψογο.

Είμαι πάρα μα πάρα πολύ ευχαριστημένη,λίγο να μπεις στο site τους θα καταλάβεις.....

Στεναχωρέθηκα που δεν μπορέσατε να είστε μαζί μας,θα είμασταν ωραίο παρεάκι,εύχομαι τα όποια εμπόδια αντιμετωπίσατε μέχρι στιγμής με τον παιδικό να λυθούν γρήγορα και πού είσαι...του χρόνου δυναμικά στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΕΛΩΔΙΑ!!!

Να σου ζήσει η μπεμπούλα,να είναι γερή και να είστε όλοι ευτυχισμένοι και με την πρώτη ευκαιρία-να ξεπεταχτεί λιγάκι η μικρή- να πάμε για κανένα καφεδάκι με τα ζουζούνια μας.Θέλω πολύ να τα πούμε από κοντά,πάνε οι παλιές καλές εποχές ε????

Κοριτσάρες καλημέρα!!!

Τελικά εμείς ξεκινήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην Καραμελίτσα στην Πλαστήρα. Για πολλούς λόγους κι επειδή είναι πρώτη χρονιά επέλεξα το συγκεκριμένο σταθμό.

Θα ήθελα να επικοινωνήσω με pm με μανούλες που στέλνουν εκεί τα παιδάκια τους .

Ευχαριστώ

Καλός είναι, εμείς μπήκαμε εκεί με το επιδοτούμενο. Ότι θέλεις με ρωτάς.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα!!!!

Τελικα εβρεθη θεση για το μικρο μου κ αυτη ειναι στον Βρεφονηπιακο του Φωκα. Πηγα την Δευτερα να ρωτησω κ τον εγραψα κατευθειαν. Κανονισα να μην με τοποθετησουν σε αλλη υπηρεσια κ να με κρατησουν στη Μαρτιου οποτε μια χαρα!!!!!

Ελπιζω μονο τα μικρα να μην τρομαζουν που θα με βλεπουν με τη στολη καθε μερα!!!!! Χτυπαει οπως κ ναχει! Λετε κ ο δικος μου να αρχιζει να γκρινιαζει αν με βλεπει ετσι?????? Πω πωπω θαχουμε δραματα!!!!!

Anyway, καλη μας σχολικη χρονια! κ οπως καθε χρονια που ξεκινα, εχουμε κ εμεις κ τις δραστηριοτητες μας!!!

Ελπιζουμε να σας γνωρισουμε, αν πηγαινετε κ στον ιδιο σταθμο, αλλα κ στην πισινα!!!!!!!

• 1 month later...

καλημερα κοριτσια,

καλη χρονια ευχομαι σε ολες σας, με υγεια και καλοτυχια για εσας και τα παιδακια σας.

Πολυ καλο το θεμα, κατατοπιστικοτατο.

Η μικρη μου ειναι 17 μηνων και σκεφτομαι να την στειλω παιδικο κατα τον Μαρτιο.

Θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερει καποια πληροφοριες σχετικα με τους δημοτικους βρεφονηπιακους σταθμους της Θερμης, Μελισσοπουλα και Ελαφακια.

Υπαρχει καμια περιπτωση να μας παρουν στα μεσα της χρονιας;

Για τους ιδιωτικους απο οσα εχω διαβασει εδω κλινω τελικα προς το Πολυχρωμο και την Παιδικη μελωδια, αν και εχω μια μικρη επιφυλαξη σχετικα με την περιοχη που βρισκεται η Παιδικη μελωδια.

Αν μπορει καποια ας μου στειλει πμ σχετικα με το κοστος αυτων των σταθμων.

MF88p3.png

Hf3jp3.png

• 1 month later...
καλημερα κοριτσια,

καλη χρονια ευχομαι σε ολες σας, με υγεια και καλοτυχια για εσας και τα παιδακια σας.

Πολυ καλο το θεμα, κατατοπιστικοτατο.

Η μικρη μου ειναι 17 μηνων και σκεφτομαι να την στειλω παιδικο κατα τον Μαρτιο.

Θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερει καποια πληροφοριες σχετικα με τους δημοτικους βρεφονηπιακους σταθμους της Θερμης, Μελισσοπουλα και Ελαφακια.

Υπαρχει καμια περιπτωση να μας παρουν στα μεσα της χρονιας;

Για τους ιδιωτικους απο οσα εχω διαβασει εδω κλινω τελικα προς το Πολυχρωμο και την Παιδικη μελωδια, αν και εχω μια μικρη επιφυλαξη σχετικα με την περιοχη που βρισκεται η Παιδικη μελωδια.

Αν μπορει καποια ας μου στειλει πμ σχετικα με το κοστος αυτων των σταθμων.

παιδικη μελωδια παιζει αν θα βρεις, πηραν πολλες θεσεις με τα επιδοτουμενα.. εμεις περασαμε στην παιδικη ακαδημια junior στη θερμη. στην αρχη στεναχωρεθηκα πολυ, γιατι δεν τον γνωριζα τον συγκεκριμενο σταθμο, αλλα τωρα εχω να πω πολυ καλα λογια...καλοι ανθρωποι-δασκαλες και ωραιοι χωροι, μεγαλες φωτεινες αιθουσες, τεραστια αυλη, ησυχια και λιγα παιδακια στην αιθουσα (πολυ θετικο για αρρωστιες αυτο!! )εχει και χαμηλο κοστος. νομιζω πολυ κατω απο 350 που εχουν οι αλλοι. δες το

3OaPp3.png CNKep3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Για τον παιδικό σταθμό "παίζω και μαθαίνω" στην ανατολική Θράκης γνωρίζει κάποια μαμά να μας πει λεπτομέρειες? Μια φίλη μου θέλει να στείλει τον μικρό της και ψάχνει περισσότερες πληροφορίες.

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα!

Είμαι κι εγώ μανούλα και ψάχνω βρεφονηπιακό σταθμό για την κορούλα μου η οποία τον Σεπτέμβριο θα γίνει 9 μηνών. Μας βολεύει η ανατολική Θεσσαλονίκη γιατί μενουμε ανατολικά και θα ήθελα να ακούσω κάποια πρόταση από μανούλες που έστειλαν ήδη τα μωράκια τους. Έχω ακούσει για το Μαγεμένο Δάσος και τον Νηπιακό Κήπο.Σχόλια κανείς???

γεια σας. είμαστε και εμείς στην αναζήτηση παιδικού για το κοριτσάκι μας που το Σεπτέμβριο με το καλό θα κοντεύει τα 3. Κατέληξα να κλείσω ραντεβού με ορισμένους σταθμούς για τους οποίους διαβασα καλά λόγια εδώ στο φόρουμ. Στο παιδικόραμα, το Πολύχρωμο και τη λίμνη των κύκνων. θα πάω την επόμενη εβδομάδα. το πρόβλημά μου όμως είναι το εξής και ελπίζω κάποια να με καταλάβει!! είμαι σίγουρη οτι θα μου αρέσουν λίγο πολύ και οι 3..φοβάμαι όμως βρε παιδιά το θέμα της μετακίνησης με το σχολικό! μένουμε στην καλαμαριά και αναρωτιέμαι ποσο θα μένει η μικρή μέσα στο λεωφορείο και απο που θα πηγαίνει..προφανώς απο τον περιφερειακό.Γνωρίζει καμία κάτι; ή έχετε να μου πείτε κάτι μήπως και ησυχάσω;;; φυσικά και αν έχετε και εμπειρία απο τους συγκεκριμένους σταθμούς. Ευχαριστώ!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους! Ξεκίνησα ψάξιμο για βρεφονηπιακό για τον 22 μηνών γιο μου. Έχετε καμία καλή πρόταση για την περιοχή Μπότσαρη - Ανάληψη;

kalimera ! emeis psaksame gia tin koroula mas pou otan ksekinisei tha einai 8 minon (ton Septemvrio) kai kataliksame stin Paidiki Melodia. Den exo dei pote pio peripoiimeno kai katharo xoro gia paidia. Episis einai poly kainourio me egkatastaseis eyropaikon prodiagrafon.

Καλημέρα Κατερίνα μου και σ΄ευχαριστώ για την απάντηση! Έχω ακούσει κι εγώ για τον συγκεκριμένο παιδικό τα καλύτερα, απλά ξεκίνησα αναζήτηση βάσει του κριτηρίου να είναι ο σταθμός σε walking distance από το σπίτι μου. Θα το έχω υπόψη πάντως, thanks καλή μου και καλή αρχή και σε σας!!!

Think Different

kalimera ! emeis psaksame gia tin koroula mas pou otan ksekinisei tha einai 8 minon (ton Septemvrio) kai kataliksame stin Paidiki Melodia. Den exo dei pote pio peripoiimeno kai katharo xoro gia paidia. Episis einai poly kainourio me egkatastaseis eyropaikon prodiagrafon.

καλησπερα! και συγχαρητηρια που καταληξατε, γιατι εμεις ακομη στο ψαξιμο ειμαστε! σου ειναι ευκολο να πεις σε ποιους βρεφονηπιακους πηγες και τι σου αρεσε/δε σου αρεσε στον καθενα? thanks!

γεια σας. είμαστε και εμείς στην αναζήτηση παιδικού για το κοριτσάκι μας που το Σεπτέμβριο με το καλό θα κοντεύει τα 3. Κατέληξα να κλείσω ραντεβού με ορισμένους σταθμούς για τους οποίους διαβασα καλά λόγια εδώ στο φόρουμ. Στο παιδικόραμα, το Πολύχρωμο και τη λίμνη των κύκνων. θα πάω την επόμενη εβδομάδα. το πρόβλημά μου όμως είναι το εξής και ελπίζω κάποια να με καταλάβει!! είμαι σίγουρη οτι θα μου αρέσουν λίγο πολύ και οι 3..φοβάμαι όμως βρε παιδιά το θέμα της μετακίνησης με το σχολικό! μένουμε στην καλαμαριά και αναρωτιέμαι ποσο θα μένει η μικρή μέσα στο λεωφορείο και απο που θα πηγαίνει..προφανώς απο τον περιφερειακό.Γνωρίζει καμία κάτι; ή έχετε να μου πείτε κάτι μήπως και ησυχάσω;;; φυσικά και αν έχετε και εμπειρία απο τους συγκεκριμένους σταθμούς. Ευχαριστώ!

Έχεις πμ

AtKRp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

να σου πώ την αλήθεια NESTOROUDI μου ο συγκεκριμένος παιδικός δεν θέλει και πολύ διαφήμιση...μπορώ να πώ οτι είναι από τους καλύτερους που υπάρχουν στην Θεσσαλονικη για να μη πώ ο καλύτερος και θεωρηθώ υπερβολική.Τα παιδιά αποκτούν πολλές γνώσεις όπως π.χ. 2 φορές την εβδομάδα αγγλικά,2 φορές γυμναστική και μουσικοκινητική αγωγή και 1 φορά μαγειρική.Κάθε εβδομάδα 1 ατομική εργασία και 2 ομαδικές εργασίες για κάποια θεματική ενότητα και άλλα πολλά.Γενικά το όλο κλίμα άψογο.

Είμαι πάρα μα πάρα πολύ ευχαριστημένη,λίγο να μπεις στο site τους θα καταλάβεις.....

Στεναχωρέθηκα που δεν μπορέσατε να είστε μαζί μας,θα είμασταν ωραίο παρεάκι,εύχομαι τα όποια εμπόδια αντιμετωπίσατε μέχρι στιγμής με τον παιδικό να λυθούν γρήγορα και πού είσαι...του χρόνου δυναμικά στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΕΛΩΔΙΑ!!!

Να σου ζήσει η μπεμπούλα,να είναι γερή και να είστε όλοι ευτυχισμένοι και με την πρώτη ευκαιρία-να ξεπεταχτεί λιγάκι η μικρή- να πάμε για κανένα καφεδάκι με τα ζουζούνια μας.Θέλω πολύ να τα πούμε από κοντά,πάνε οι παλιές καλές εποχές ε????

Δεν έψαξα να βρω σχετικό φορουμ, και ετσι θα ριξω εδω την γνωμη μου για το εκλπηκτικο αποτελεσμα της καλοκαιρινης γιορτης στην Παιδική Μελωδία, την περασμένη Κυριακή.

Μου είναι δύσκολο ακόμη να πιστέψω το αξαιρετικό κλίμα που δημιουργησαν τα παιδάκια, οι μουσικοί, ο χώρος και βέβαια και ολοι μας με την υπομονή μας και συμμετοχή. Στο τέλος αισθάνθηκα οτι ειμασταν ολοι μια παρέα. Χαιρομαι για την επιλογή που έκανα πέρυσι και καθώς πολύ κουβέντα γινότανε όλο τον χρόνο για την Παιδική Μελωδία, απέφυγα να δώσω περισσότερα θετικά σχόλια. Ολοι εμείς (οι τυχεροι) ξέρουμε.

καλημέρα και απο εμενα. Ενδιαφέρομαι και εγώ, καλώς εχόντων των πραγμάτων για βρεφικό σταθμό απο Σεπτέμβρη. Και ειδα τα τοπικ στο φορουμ. Μπορει καποια μαμα να μου πει που ειναι το "παιζω και μαθαινω" και που ο "νηπιακος κηπος";

Απο τη συννεφούλα εισαστε ευχαριστημενες, γιατι ειναι πλησιεστερα στο σπιτι μου;

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα, επανέρχομαι στο θέμα γιατί ενώ έγραψα την΄κόρη μου στη Λίμνη των Κύκνων αθα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο άκουσα κάποια πολύ αρνητικά σχόλια εκτός φόρουμ. Επειδή καταλαβαίνετε ποσο λεπτό και ευαίσθητο θέμα είναι, σας παρακαλώ, αν υπάρχουν γονείς στο φόρουμ που στέλνουν το παιδί τους στη ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ ας μας πουν την εμπειρία τους και τη γνώμη τους

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...