Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

Ξερει κανεις τι θα ισχυση φετος με τις αιτησεις για ΟΕΕ. εργάζεται και η Συζηγος και πρωτη φορα θα παμε σε παιδικο. απο φιλους μαθαμε οτι ο ΟΕΕ πληρωνει καποια διδακτρα. Σωστά?

Ισχύει για ολους τους ιδιωτικούς σταθμούς?

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 322
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το σάββατο που μας πέρασε βρήκα στην εισοδο της οικοδομής μας διαφημιστικά από εναν νεο βρεφονηπιακο που έχει ανοίξη κοντα στο carrfur και δεν το πήρα χαμπαρι καθόλου. έκλησα και ραντευου να τον δω απο κοντά για αυριο τετάρτη. Θα γράψω εντυπώσεις. Το διαφημιστικό κάλο είναι, να δώ και από κοντά.

αν μπορεις σε παρακαλω στειλε μου το τηλεφωνο, γιατι μου ειπε μια φιλη μου για αυτον τον σταθμο, αλλα δεν τον βρηκα. αν εχεις ηδη παει, ενημερωσε μας...ευχαριστω

3OaPp3.png CNKep3.png

αν μπορεις σε παρακαλω στειλε μου το τηλεφωνο, γιατι μου ειπε μια φιλη μου για αυτον τον σταθμο, αλλα δεν τον βρηκα. αν εχεις ηδη παει, ενημερωσε μας...ευχαριστω

καλησπέρα, αυριο θα ξερω πιο πολλα. το site ειναι http://www.paidikimelodia.gr

απο εξω και απο υποδομη ολα καλα. αν αυτα που δειχνουν ισχυουν και δεν ζητανε και τρελλα λεφτα, τοτε μαλλον θα ειναι κατι διαφορετικο απο οσα εχω δει και ακουσει ως σημερα.

Ξερει κανεις τι θα ισχυση φετος με τις αιτησεις για ΟΕΕ. εργάζεται και η Συζηγος και πρωτη φορα θα παμε σε παιδικο. απο φιλους μαθαμε οτι ο ΟΕΕ πληρωνει καποια διδακτρα. Σωστά?

Ισχύει για ολους τους ιδιωτικούς σταθμούς?

Ευχαριστώ

Υπάρχει και σχετικό θέμα γι' αυτό, αλλά δεν το βρίσκω τώρα!

Καλύπτει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσό το πρόγραμμα. Φέτος οι αιτήσεις γίνονται στην ΕΕΤΑΑ (http://www.eetaa.gr) και θα ξεκινήσουν 18/6.

Μπες στο σάιτ τους για να δεις την σχετική ανακοίνωση, λέγεται Πρόγραμμα "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

Όποια άλλη απορία έχεις, στη διάθεσή σου.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλησπέρα, αυριο θα ξερω πιο πολλα. το site ειναι http://www.paidikimelodia.gr

απο εξω και απο υποδομη ολα καλα. αν αυτα που δειχνουν ισχυουν και δεν ζητανε και τρελλα λεφτα, τοτε μαλλον θα ειναι κατι διαφορετικο απο οσα εχω δει και ακουσει ως σημερα.

Λοιπόν εχουμε και λέμε. Ο παιδικός που αναφέρθηκα προχθές, τελικά είναι πολύ καλύτερος από οτι δειχνει το site. Βασικά μετά από όλους σχεδόν της καλαμαριάς και αιγιάννη που γύρισα (και απογοητεύτικα), ΔΕΝ εχει καμια απολύτος σχεση με οσα ειχα εως σημερα δει. Τεράστιος. Πολύ μεγάλες αιθουσες και ψιλοτάβανες, με τεράστια αυλη με γκαζον και δεντρα. Εγω το αποφάσησα για τον πιτσιρίκο, Πάω αυριο με την συζυγο και το κλείνουμε !!! δεν υπάρχει περίπτωση να διαφωνίσει.

και για δίδακτρα, όσο και τα ισόγεια χωρις αυλη και φως μέσα στην πόλη.

Ψάξτε να τον βρείτε γιατί μόλις ανοιξε και το βρεφικό σχεδόν έκλεισε. Μου είπε η υπέυθυνη οτι θα συμμετέχουν στο προγραμμα της http://www.eetaa.gr , οπότε όλα καλά.

Διαφημίσεις

Καλύπτει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσό το πρόγραμμα. Φέτος οι αιτήσεις γίνονται στην ΕΕΤΑΑ (http://www.eetaa.gr) και θα ξεκινήσουν 18/6.

Μπες στο σάιτ τους για να δεις την σχετική ανακοίνωση, λέγεται Πρόγραμμα "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

Σε ευχαριστώ Maestria, το κατέβασα και ενημερώθηκα. Περιμένω και μαζευω δικαιολογητικά.

Λοιπόν εχουμε και λέμε. Ο παιδικός που αναφέρθηκα προχθές, τελικά είναι πολύ καλύτερος από οτι δειχνει το site. Βασικά μετά από όλους σχεδόν της καλαμαριάς και αιγιάννη που γύρισα (και απογοητεύτικα), ΔΕΝ εχει καμια απολύτος σχεση με οσα ειχα εως σημερα δει. Τεράστιος. Πολύ μεγάλες αιθουσες και ψιλοτάβανες, με τεράστια αυλη με γκαζον και δεντρα. Εγω το αποφάσησα για τον πιτσιρίκο, Πάω αυριο με την συζυγο και το κλείνουμε !!! δεν υπάρχει περίπτωση να διαφωνίσει.

και για δίδακτρα, όσο και τα ισόγεια χωρις αυλη και φως μέσα στην πόλη.

Ψάξτε να τον βρείτε γιατί μόλις ανοιξε και το βρεφικό σχεδόν έκλεισε. Μου είπε η υπέυθυνη οτι θα συμμετέχουν στο προγραμμα της http://www.eetaa.gr , οπότε όλα καλά.

λοιπον συμφωνω μαζι σου....πηγα και εγω απο κοντα να δω και μου αρεσε. το βασικο ειναι οτι πηρα μαζι το μικρο μου, να δω αντιδρασεις και ευτυχως θελει να παει...η τιμη ειναι πολυ καλη και το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν προσφερει βρωμιες στο πρωινο. Οι περισσοτεροι παιδικοι, δεν δινουν καθολου βαρος στη διατροφη των παιδιων. Γάλα με κεικ, γαλα με κρουασαν, κλπ. και μαλιστα απ οτι ειδα και συσκευασμενα...Αν ειναι δυνατον!!

θα βγαλει προγραμμα με τη βοηθεια διαιτολογου, υγιεινα πραγματα.

ο μοναδικος παιδικος που βρηκα και προσεχε και τη διατροφη, ηταν το http://www.europeancollege.gr αλλα δυστυχως οταν τον πηγα εκει, δεν ηθελε να ξαναπαει με τιποτα!!

υποψιαζομαι οτι ο αλλος παιδικος τον κερδισε γιατι ειχε πολλα παιχνιδια μεσα....

3OaPp3.png CNKep3.png

Παιδιά και εγώ έγραψα τελικά την κόρη μου στην παιδική μελωδία κοντά στο carrefour.Ταξίδεψα Θεσ/νίκη πριν 10 μέρες είχα σκοπό να πάω σε 2 που είχα καταλήξει.Τυχαία από γνωστό βρήκα το διαφημιστικό της παιδικής μελωδίας.Ενθουσιάστηκα τόσο που δεν πήγα ούτε να τους δω τους άλλους.Ισόγειο καθόλου σκάλες,πεντακάθαρο,φωτεινότατατο ,τεράστιος κήπος και η διευθύντρια δείνει πεπειραμένη (μου είπε οτι δουλευει 15 χρόνια σε σταθμούς).Πολύ γλυκιά με την μικρή και με το 8 έτών γιο μου που ήταν μαζί αλλά ταυτόχρονα επειδή ήταν και ένας μάστορας , η μία δασκάλα και το παιδί της εκεί δείχνει να έχει να μη της ξεφεύγει τίποτα.Θα έχει παιδίατρο κάθε εβδομάδα λίγα παιδιά ανά τμήμα και πρωινό.Επίσης επειδή διανύουμε και δύσκολες εποχές έμεινα ευχαριστημένη και με την τιμή.Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ότι επειδή οι τοίχοι ήταν άδειοι χωρίς ζωγραφιές ή δουλειες παιδιών φαίνοταν λίγο άδειο.Μου είπε όμως ότι με τη διακόσμηση δεν έχουν τελειώσει ακόμη (εκει ο άντρας μου που ξέρει ότι είμαι περίεργη με αγριοκοίταξε)οπότε δεν ξαναρώτησα. Με κέρδισε η καινουργίλα και η διευθύντρια που έδειξε ότι "το έχει" .Θα σας γράψω και μέσα στο χειμώνα για το πως τα πάμε.Πάντως η γνώμη μου είναι ότι όταν κάποιος είναι καινούγιος στο χώρο και θέλει να κάνει όνομα θα είναι και ο καλύτερος γιατί δεν είναι επαναπαυμένος στις δάφνες του.

Φιλιά και Καλό καλοκαίρι σε όλους σας

λοιπον συμφωνω μαζι σου....πηγα και εγω απο κοντα να δω και μου αρεσε. το βασικο ειναι οτι πηρα μαζι το μικρο μου, να δω αντιδρασεις και ευτυχως θελει να παει...η τιμη ειναι πολυ καλη και το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν προσφερει βρωμιες στο πρωινο. Οι περισσοτεροι παιδικοι, δεν δινουν καθολου βαρος στη διατροφη των παιδιων. Γάλα με κεικ, γαλα με κρουασαν, κλπ. και μαλιστα απ οτι ειδα και συσκευασμενα...Αν ειναι δυνατον!!

θα βγαλει προγραμμα με τη βοηθεια διαιτολογου, υγιεινα πραγματα.

ο μοναδικος παιδικος που βρηκα και προσεχε και τη διατροφη, ηταν το http://www.europeancollege.gr αλλα δυστυχως οταν τον πηγα εκει, δεν ηθελε να ξαναπαει με τιποτα!!

υποψιαζομαι οτι ο αλλος παιδικος τον κερδισε γιατι ειχε πολλα παιχνιδια μεσα....

NESTOROUDI μου τι κάνεις,όλα καλά,ο μικρός???και εγώ μίλησα εχθές με την υπεύθυνη στο τηλ. και λέω να πάω από εβδομάδα και εγώ με τον μικρό.Δεν ήξερα οτι πρωινό παρέχει ο παιδικός,πέρισυ που τον πήγαινα και ακόμη εκεί τον στέλνω με το πρόγραμμα,όλα του τα έδινα εγώ (πρωινό,πρόγευμα,μεσημεριανό),ίσως να δίνουν κάνα χυμό ή μπισκοτάκι αλλά προσωπικά και γι'αυτά μεριμνούσα εγώ για να ξέρω τι ακριβώς τρώει... η υπεύθυνη από το τηλ. μου φάνηκε πολύ καλή,γλυκομίλητη αλλά από το τηλ. όλόι έτσι είναι και ειδικά στην αρχή.Πάντως το σκέφτομαι σοβαρά φέτος να τον στείλω εκεί αλλά πραγματικά θέλω να το ψάξω όσο το δυνατό καλύτερα γιατί δεν θέλω κάθε χρόνο να τον αλλάζω σχολείο κτλ.

Τι λέτε βρε παιδιά,να πάω και από κοντά να δώ,αξίζει????

Παιδιά και εγώ έγραψα τελικά την κόρη μου στην παιδική μελωδία κοντά στο carrefour.Ταξίδεψα Θεσ/νίκη πριν 10 μέρες είχα σκοπό να πάω σε 2 που είχα καταλήξει.Τυχαία από γνωστό βρήκα το διαφημιστικό της παιδικής μελωδίας.Ενθουσιάστηκα τόσο που δεν πήγα ούτε να τους δω τους άλλους.Ισόγειο καθόλου σκάλες,πεντακάθαρο,φωτεινότατατο ,τεράστιος κήπος και η διευθύντρια δείνει πεπειραμένη (μου είπε οτι δουλευει 15 χρόνια σε σταθμούς).Πολύ γλυκιά με την μικρή και με το 8 έτών γιο μου που ήταν μαζί αλλά ταυτόχρονα επειδή ήταν και ένας μάστορας , η μία δασκάλα και το παιδί της εκεί δείχνει να έχει να μη της ξεφεύγει τίποτα.Θα έχει παιδίατρο κάθε εβδομάδα λίγα παιδιά ανά τμήμα και πρωινό.Επίσης επειδή διανύουμε και δύσκολες εποχές έμεινα ευχαριστημένη και με την τιμή.Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ότι επειδή οι τοίχοι ήταν άδειοι χωρίς ζωγραφιές ή δουλειες παιδιών φαίνοταν λίγο άδειο.Μου είπε όμως ότι με τη διακόσμηση δεν έχουν τελειώσει ακόμη (εκει ο άντρας μου που ξέρει ότι είμαι περίεργη με αγριοκοίταξε)οπότε δεν ξαναρώτησα. Με κέρδισε η καινουργίλα και η διευθύντρια που έδειξε ότι "το έχει" .Θα σας γράψω και μέσα στο χειμώνα για το πως τα πάμε.Πάντως η γνώμη μου είναι ότι όταν κάποιος είναι καινούγιος στο χώρο και θέλει να κάνει όνομα θα είναι και ο καλύτερος γιατί δεν είναι επαναπαυμένος στις δάφνες του.

Φιλιά και Καλό καλοκαίρι σε όλους σας

pantzi μου καλή σου μέρα,επειδή και εγώ για εκεί καταλήγω σιγά-σιγά,μπορείς να μου πεις αν επιτρέπεται πόσο ετών είναι η μικρή σου (δλδ. σε ποιό τμήμα θα την εντάξουν) και ποιά είναι η τίμη (εγώ ενδιαφέρομαι με λεωφορειάκι) ???Όσο για τα τμήματα, μου είπε οτι εκτός από τα βρεφικά που είναι μέχρι 2-2μισυ ετών και θα είναι κάπου στα 10 παιδάκια,τα υπόλοιπα τμήματα θα έχουν περίπου 20 παιδάκια με 2 δασκάλες (ε δεν είναι και λίγα)

Η αλήθεια είναι οτι και εγώ απ'όλα όσα είδα στο site τους, το μόνο που δεν μου πολυάρεσε ήταν οι άδειοι τοίχοι αλλά πιστεύω οτι αυτοί θα γεμίσουν στο τέλος!Το λέω για να μη νομίζεις οτι είσαι μόνο εσύ "πααράξενη" εάν αυτό χαρακτηρίζεται παραξενιά χαχαχα!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΗΝΩΝ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ , ΨΑΧΝΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,(ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ) ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ 2.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ. ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΗΔΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

NESTOROUDI μου τι κάνεις,όλα καλά,ο μικρός???και εγώ μίλησα εχθές με την υπεύθυνη στο τηλ. και λέω να πάω από εβδομάδα και εγώ με τον μικρό.Δεν ήξερα οτι πρωινό παρέχει ο παιδικός,πέρισυ που τον πήγαινα και ακόμη εκεί τον στέλνω με το πρόγραμμα,όλα του τα έδινα εγώ (πρωινό,πρόγευμα,μεσημεριανό),ίσως να δίνουν κάνα χυμό ή μπισκοτάκι αλλά προσωπικά και γι'αυτά μεριμνούσα εγώ για να ξέρω τι ακριβώς τρώει... η υπεύθυνη από το τηλ. μου φάνηκε πολύ καλή,γλυκομίλητη αλλά από το τηλ. όλόι έτσι είναι και ειδικά στην αρχή.Πάντως το σκέφτομαι σοβαρά φέτος να τον στείλω εκεί αλλά πραγματικά θέλω να το ψάξω όσο το δυνατό καλύτερα γιατί δεν θέλω κάθε χρόνο να τον αλλάζω σχολείο κτλ.

sefi μου ολα καλα>!!! σε διαβαζω και μαθαινω νεα σας!!!

μαλλον θα ειμαστε στην ιδια ταξη...ειχαμε λιγες μερες διαφορα απ οτι θυμαμαι.... ειδα πολλους παιδικους και παντα κατι εβρισκα που δεν μου αρεσε... θελω ομως πριν τον γραψω, να δω τις δασκαλες του. Αν η δασκαλα δεν προσεγγίσει το παιδακι απο την αρχη θετικα, δυσκολα τα πραγματα!!! σαν μειον επισης στον συγκεκριμενο παιδικο, βρηκα την θερμανση του. κλιματισμος!! οτι χειροτερο για τα πνευμονια τους.

επισης, τα πολλα παιδακια (20) στην ταξη... το παιδικοραμα που μου αρεσε πολυ σαν σταθμος, το απεριψα για το πρωινο και για τα ατομα... 25 σε μια ταξη....ελεος!!

το Σεπτεμβριο περιμενουμε και το νεο μας μελος στο σπιτι. Τωρα με μωρο και τον μικρο 1η χρονια στον παιδικο, θα ειναι δυσκολα με τις αρρωστιες.

ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα συντομα...σας εχασα, αλλα οι συναντησεις σας δεν με βολευαν και επειδη παντα τις εβλεπα αργοπορημενα δεν προλαβαινα τις αλλαγες...

θα χαρω να σε δω!!

3OaPp3.png CNKep3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΗΝΩΝ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ , ΨΑΧΝΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,(ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ) ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ 2.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ. ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΗΔΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

Καλημέρα THOMIXIXI!!!

Εμείς εδώ και δύο χρόνια στέλνουμε την κόρη μας στον ΝΕΟ ΝΗΠΙΑΚΟ ΚΗΠΟ. Ειναι παιδικός σταθμός, δηλαδή παίρνει παιδάκια απο 2,5 ετών και άνω αλλα οι ίδιοι έχουν και έναν ακόμη στην ίδια περιοχή τον ΝΗΠΙΑΚΟ ΚΗΠΟ ο οποίος είναι βρεφονηπιακός και παίρνει απο βρεφάκια.

Εγω μπορώ να σου μιλήσω μονο για τον παιδικο γιατι στον αλλον δεν εχω παει αλλα απο τη δουλειά που κάνουν ειμαστε εξαιρετικά ευχαριστημενοι.

Κάνουν πολλα πραγματα που τα βρισκω εξαιρετικα ενδιαφεροντα, νοιαζονται πραγματικα για τα παιδια και οι δασκαλες ειναι ολες πολυ καλες. Οι δασκαλες καθε τμηματος ειναι νηπιαγωγοί και μονο οι βοηθοί ειναι βρεφονηπιοκομοι που κανουν 2ετη πρακτικη. Μαλιστα ορισμενες απο αυτες ειναι πολλα πολλα χρονια στον παιδικο. Αν και οι εγκαταστάσεις ειναι παλιές (και αυτο ειναι το μοναδικο μειονεκτημα που βρισκω) ωστοσο ειναι παντα πεντακαθαρα και εχουν και αυλη. Νομιζω ομως οτι ο βρεφονηπιακος δεν εχει αυλη γιατι εχουν πολυ μικρα παιδακια. Απο αλλες μαμαδες ομως εχω ακουσει πως και στον βρεφικό οι κοπέλες που δουλεύουν ειναι πολύ καλες.

Οταν ψάχναμε ειχαμε κοιταξει και στο ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ αλλα δεν την στειλαμε εκει επειδη ειχε εναν μεγαλο πυλωνα τησ ΔΕΗ ακριβώς απ' έξω και επίσης ειχαν τηλεόραση μεσα σε μια ταξη που ειχαμε μπει και βλεπανε τα παιδακια παιδικο, κατι που εμεις σαν γονεις δεν εγκρινουμε. Βεβαια απο πλευράς εγκαταστάσεων ειναι καλύτερος.

Για ο,τι παραπανω χρειστείς, πες μου!!!

Καλή τύχη!

Καλύπτει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσό το πρόγραμμα. Φέτος οι αιτήσεις γίνονται στην ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr) και θα ξεκινήσουν 18/6.

Δηλαδή πως γίνεται η επιλογή? ΑΠ'ότι είδα οι θέσεις για κάθε παιδικό σταθμό είναι συγκεκριμένες...παίζει σειρά προτεραιότητας?

Και οι γονείς δεν πληρώνουν τίποτα???

Ενδιαφέρομαι να στείλω το γιο μου , αλλά όχι άμεσα δηλ το Σεπτέμβρη , σκεφτόμουν να γίνει πρώτα 2 χρονών (το Μάρτιο) και να τον ξεκινήσω τότε. ¨Αραγε μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου και αν επιλεγούμε να τον στείλω στη μέση της περιόδου???

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Ενδιαφέρομαι να στείλω το γιο μου , αλλά όχι άμεσα δηλ το Σεπτέμβρη , σκεφτόμουν να γίνει πρώτα 2 χρονών (το Μάρτιο) και να τον ξεκινήσω τότε. ¨Αραγε μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου και αν επιλεγούμε να τον στείλω στη μέση της περιόδου???

Καλημέρα xuito τι κάνετε,δεν πολυγίνονται συναντήσεις και χαθήκαμε.....

απ'όσο γνωρίζω δεν μπορείς να τον στείλεις στη μέση της χρονιάς γιατί το πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο 11μηνο οπότε ισχύει από Σεπτέμβριο μέχρι τέλος Ιουλίου.Οπότε αν είναι να περιμένεις μέχρι τον Μάρτιο κάνε λίγη υπομονή για τον επόμενο Σεπτέμβρη που θα είναι 2μισυ

Εγώ πέρισυ που μπήκα με το πρόγραμμα για πρωτη φορά είχα πληρώσει μόνο την εγγραφή στον παιδικό 60ευρώ και τίποτα άλλο....

Διαφημίσεις

μαλλον θα ειμαστε στην ιδια ταξη...ειχαμε λιγες μερες διαφορα απ οτι θυμαμαι.... ειδα πολλους παιδικους και παντα κατι εβρισκα που δεν μου αρεσε... θελω ομως πριν τον γραψω, να δω τις δασκαλες του. Αν η δασκαλα δεν προσεγγίσει το παιδακι απο την αρχη θετικα, δυσκολα τα πραγματα!!! σαν μειον επισης στον συγκεκριμενο παιδικο, βρηκα την θερμανση του. κλιματισμος!! οτι χειροτερο για τα πνευμονια τους.

επισης, τα πολλα παιδακια (20) στην ταξη... το παιδικοραμα που μου αρεσε πολυ σαν σταθμος, το απεριψα για το πρωινο και για τα ατομα... 25 σε μια ταξη....ελεος!!

το Σεπτεμβριο περιμενουμε και το νεο μας μελος στο σπιτι. Τωρα με μωρο και τον μικρο 1η χρονια στον παιδικο, θα ειναι δυσκολα με τις αρρωστιες.

ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα συντομα...σας εχασα, αλλα οι συναντησεις σας δεν με βολευαν και επειδη παντα τις εβλεπα αργοπορημενα δεν προλαβαινα τις αλλαγες...

θα χαρω να σε δω!!

όντως είναι πολύ δύσκολο για να μη πώ ακατόρθωτο να βρεις παιδικό σταθμό που να σε καλύπτει 100% και εγώ έχω μπερδευτεί....

Όσο για το νέο μέλος σας εύχομαι τα καλύτερα,με το καλό να το δεχτείτε και να κάνεις υπομονή γιατί ο χειμώνας θα είναι λιγάκι δύσκολος.

Φιλάκια

Δηλαδή πως γίνεται η επιλογή? ΑΠ'ότι είδα οι θέσεις για κάθε παιδικό σταθμό είναι συγκεκριμένες...παίζει σειρά προτεραιότητας?

Και οι γονείς δεν πληρώνουν τίποτα???

Είναι με μόρια. Δεν είμαι σίγουρη για τα κριτήρια βέβαια, αλλά είναι με μόρια που έχει η κάθε μαμα και τις αντίστοιχες θέσεις των σταθμών.

Αν εγκριθείς στο πρόγραμμα, θα πάρεις χρήματα για όλη τη χρονιά! Και αναγκαστικά τα δίνεις απευθείας στο σταθμό.

Δεν ξέρω αν υπάρξει πρόβλημα, σε περίπτωση που ενώ το πλήρωσες, δεν τον στέλνεις. :confused:

Αλλά, ναι, δεν πληρώνεις ΤΙΠΟΤΑ, επιδοτείσαι για όλο το ποσό των διδάκτρων, εκτός της εγγραφής λογικά.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα, εγω νομίζω οτι για τα μικρά μας αξίζει να ψάξουμε όσο το δυνατό περισσότερο γίνεται το κατάληλο μέρος σύμφωνα με την κρίση μας, όπου και θα περνάνε πολλές ώρες της ημέρας. Και βέβαια η κρίση μας θα είναι πιο ασφαλής όσο περισσότερους παιδικούς δούμε αυτή την περίοδο και ΝΑΙ και κατα την διάρκεια της σχολικής χρονιάς αν δουμε κατι "στραβό" με τον παιδικό που διαλέξαμε να μην διστάσουμε να αλλάξουμε παιδικό. Ο συγκεκριμένος όπως είπα σε προηγούμενο μήνυμα έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα με όσους έχω δεί εως σήμερα (ήταν πολοί) και έτσι γραφτήκαμε για την πρώτη μας χρονιά.

θα χαρω να σε δω!!

καλημέρα nestoroudi, αυτό με το κλιματιστικό με είχε απασχολήσει όσο ο μικρώς ήταν μηνών. Μετά διαπίστωσα ότι στο αυτοκίνητο τον είχαμε ώρες με κλιματιστικό !!!!. Ρώτησα και τον παιδίατρο και μου είπε το αυτονόητο (για μένα σήμερα) οτι αν το κλιματιστικό δεν είναι μαρκα μεκαψες, γίνεται συντήρηση , καθαρισμός και η θερμοκρασία που το βάζω να δουλέψει δεν έχει μεγαλύτερη διαφορά από τους 7 βαθιμούς σε σχέση με την εξωτερική ΤΟΤΕ δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα και σε πολές περιπτώσεις έιναι καλύτερα από την υπερβολική ζέστη.

για τον αριθμό των παιδιων που σχεδον όλους μας εχει απασχολήσει, νομιζω οτι δυο παράγωντες ειναι σημαντικοί, 1) πόσες δασκάλες 1ή 2και 2) τα τετραγωνικά της αιθουσας, Γιατί τι να το κάνω ακόμη και 10 παιδάκια αν είναι στην ταξη όταν τα βάζουν σε κάτι που μιάζει με φαρδύ διάδρομο με μοκέτα κάτω και χαμηλοτάβανο????

Είναι με μόρια. Δεν είμαι σίγουρη για τα κριτήρια βέβαια, αλλά είναι με μόρια που έχει η κάθε μαμα και τις αντίστοιχες θέσεις των σταθμών.

Αν εγκριθείς στο πρόγραμμα, θα πάρεις χρήματα για όλη τη χρονιά! Και αναγκαστικά τα δίνεις απευθείας στο σταθμό.

Δεν ξέρω αν υπάρξει πρόβλημα, σε περίπτωση που ενώ το πλήρωσες, δεν τον στέλνεις. :confused:

Αλλά, ναι, δεν πληρώνεις ΤΙΠΟΤΑ, επιδοτείσαι για όλο το ποσό των διδάκτρων, εκτός της εγγραφής λογικά.

Στις οδηγίες της περσινής προκύρηξης, λεει οτι γίνονται έλεγχοι και βεβαιώνετε από τους σταθμούς ότι τα παιδάκια που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα όντως και πηγαίνουν στον παιδικό. Δηλαδή είναι ρίσκο, τόσο για εσένα αλλά και για τον υπευθυνο του παιδικού. Δεν ξέρω αυτός τι συνέπειες μπορεί να έχει αν ελεγχθεί και βρεθεί οτι για μήνες εισέπτρατε χρήματα χωρίς να παρέχει τις ανάλογες υπηρεσίες.

Απο Δευτέρα που θα βγούνε οι οδηγίες της φετινής προκύρηξης θα γνωρίζουμε περισσότερα.

βρηκα αυτό το αρθρο από τον http://www.paidiatros.com/MAIN/article-401-0-0-0.aspx

για τα κλιματιστικά

Το μωρό μπορεί να είναι στον ίδιο χώρο όπου λειτουργεί κλιματιστικό και μάλιστα μπορεί να υπάρχει κλιματιστικό ακόμα και στο δωμάτιο που αυτό κοιμάται. Αρκεί να θυμάστε:

1. Πριν μπει σε λειτουργία το κλιματιστικό, χρειάζεται να έχει γίνει καλή συντήρηση.

2. Αν η συσκευή είναι παλιάς τεχνολογίας, θα ήταν σκόπιμο να επενδύσετε σ' ένα καινούργιο κλιματιστικό με καλύτερες προδιαγραφές σε ό,τι αφορά την προστασία της υγείας.

3. Όταν γίνεται η αλλαγή φίλτρων από τον ειδικό, φροντίστε να ενημερωθείτε για τους τύπους τους και την προστασία που εξασφαλίζουν προτιμώντας τα φίλτρα υψηλής απόδοσης.

4. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία ώστε να μην ζεσταίνεστε αλλά ούτε να κρυώνετε. Λάβετε υπόψη ότι μόλις δροσίσει μέσα στο σπίτι ίσως χρειαστεί να χαμηλώσετε το κλιματιστικό.

5. Φροντίστε ο αέρας από το κλιματιστικό να μην «χτυπά» το μωρό, ιδιαίτερα όταν κοιμάται, αλλά και μέσα στο αυτοκίνητο, που ο χώρος είναι περιορισμένος.

6. Να κλείνετε το κλιματιστικό σε τακτά χρονικά διαστήματα και να ανοίγετε τα παράθυρο, ώστε να γίνεται συχνή ανανέωση του αέρα ή αφήστε ένα παράθυρο λίγο ανοιχτό, ώστε να μην ξηραίνεται η ατμόσφαιρα.

7. Να τινάζετε και να πλένετε τακτικά τα υφάσματα επιπλώσεων που κατακρατούν σκόνη, όπως ριχτάρια, κουρτίνες, καλύμματα, να ξεσκονίζετε τις ηλεκτρονικές συσκευές -γιατί κι αυτές έλκουν σκόνη- και να καθαρίζετε με υγρό πανί τις επιφάνειες του σπιτιού.

8. Μην επιτρέπετε σε κανέναν να καπνίζει στους χώρους που εισέρχεται το μωρό. Το μέτρο αυτό θα πρέπει να είναι δύο φορές πιο αυστηρό, όταν χρησιμοποιείτε κλιματιστικό, γιατί ο καπνός κάθεται πάνω στα υφάσματα επιπλώσεων.

9. Σε ότι αφορά τα ρούχα, ο κανόνας είναι ότι το μωρό χρειάζεται να είναι λίγο πιο ζεστά ντυμένο απʼ ότι εσείς. Αν ο μπαμπάς δεν φορά μπλούζα, ένα μπλουζάκι και μία πάνα αρκούν για το μωρό. Αν όμως χρησιμοποιείτε κλιματιστικό, καλό είναι το μωράκι να είναι ντυμένο με ελαφριά βαμβακερά ρουχαλάκια.

10. Αν θέλετε να αφήστε το κλιματιστικό όλο το βράδυ αναμμένο στο χώρο που κοιμάται το μωρό, αφήστε λίγο ανοιχτό το παράθυρο και σκεπάστε το μωρό με ένα σεντονάκι

Καλημέρα xuito τι κάνετε,δεν πολυγίνονται συναντήσεις και χαθήκαμε.....

απ'όσο γνωρίζω δεν μπορείς να τον στείλεις στη μέση της χρονιάς γιατί το πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο 11μηνο οπότε ισχύει από Σεπτέμβριο μέχρι τέλος Ιουλίου.Οπότε αν είναι να περιμένεις μέχρι τον Μάρτιο κάνε λίγη υπομονή για τον επόμενο Σεπτέμβρη που θα είναι 2μισυ

Εγώ πέρισυ που μπήκα με το πρόγραμμα για πρωτη φορά είχα πληρώσει μόνο την εγγραφή στον παιδικό 60ευρώ και τίποτα άλλο....

Χαθήκαμε , δε λες τίποτα SEFI μου , καλά εσείς τώρα έχετε μεγαλώσει πολύ!!! Εμείς τώρα ξεκινήσαμε να περπατάμε!!!

Μάλλον για του χρόνου με βλέπω τελικά να τον στέλνω , ελπίζω να υπάρχουν επιδοτήσεις γιατί με τα ποσά που ακούω και διαβάζω....σκούρα τα πράγματα!!! :roll:

Ναι, μάλλον είναι ρίσκο για την κοπέλα.

Μήπως να τον στείλεις του χρόνου; Θα γίνει και του χρόνου το πρόγραμμα. Μέχρι το '13 είναι.

Ελπίζω να υπάρχουν λεφτά μέχρι το 13 !!!

Δεν έχω πρόθεση ούτε να μπλέξω εγώ , ούτε να μπλέξω τον παιδικό , απλά βρε παιδιά σκεφτόμουν να τον στείλω στα μέσα της σαιζόν για να προσαρμοστεί καλύτερα , αλλά έτσι που τα λέτε πάμε για του χρόνου ολοταχώς!!!

Τι γίνεται όμως αν μπω στο επιδοτούμενο πρόγραμμα και για τον α ή β λόγο θελήσω να αλλάξω σταθμό?

π.χ. πάω και βλέπω , καταλήγω , δηλώνω συγκεκριμένο σταθμό και μπάινω στο πρόγραμμα , σε λίγο διάστημα ανακαλύπτω κάτι που θεωρώ εξωφρενικό και θέλω να πάρω το παιδί μου από κει.

Τί γίνεται ? Χάνω την υπόλοιπη επιδότηση? Μπορώ να συνεχίσω σε άλλο σταθμό που είναι στο πρόγραμμα?

τα χρήματα δεν τα παίρνεις εσύ στο χέρι αλλά ο παιδικός σταθμός από τον οργανισμό και μάλιστα σε 3 δόσεις απ'όσο γνωρίζω,εσύ υπογράφεις για τον κάθε μήνα που στέλνεις το παιδί σου εκεί......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...