Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προβλημα

Recommended Posts

ειμαι 17ετων και παιρνω εδω και 7 μηνες τα χαπια yasminelle..παντα τα περνω σωστα και δεν ειχα ποτε προβλημα...ξεκινησα την ταινια την 8η μερα μετα την περιοδο(οπως λεει το χαρτακι).την ημερα που πηρα το δευτερο χαπι (στην αρχη της ταινιας) ειχα σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλακτικο!ο συντροφος μου δεν τελειωσε μεσα φυσικα..εχουν περασει σχεδον 3βδομαδες απο τοτε..αυριο περνω το τελευταιο χαπι και μετα αδιαθετω...υπαρχει κινδυνος εγκυμοσυνης? δεν εχω ξεχασει καποιο ποτε..το θεμα που με προβληματιζει ειναι οτι με το πρωτο χαπι της ταινιας υπαρχει η αντισυλληπτικη προστασια?σε 4μερες περιμενω την περιοδο μου..εχει πριστει το στηθος μου και ποναει η κοιλια μου χαμηλα...

ευχαριστω!

♥Ολα στη ζωη γινονται για καποιο λογο

Διαφημίσεις

Δεν εχεις μείνει έγκυος....απειροελάχιστη η πιθανότητα.;)

σε ευχαριστω για την απαντηση σου απλα το θεμα ειναι οτι εχει πριστειι η κοιλια μου..ναυτιες,ζαλαδες κτλ δεν εχω αλλα με αγχωνει που εχει πριστει!

♥Ολα στη ζωη γινονται για καποιο λογο

Ολα καλα σου ευχομαι κοριτσι μου.Δεν ξερω περι του θεματος να σου απαντησω αλλα και σε μενα μια φορα μου ειχε πρειστει το στηθος και με πονουσε η κοιλια και νομιζα οτι ημουν εγκυος αλλα τελικα δεν ημουν.Δεν ξερω γιατι ειχε πρειστει....Καμια φορα παρατειρω διαφορετικα συμπτωματα πριν την περιοδο,μπορει και σε σενα να ειναι κατι τετοιο,μπορει απο το αγχος σου.

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...