Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικα γυαλια ηλιου

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια,

θελω να παρω για την μικρη γυαλια ηλιου :cool:.Περισυ ειχα παρει καποια απο καταστημα οπτικων 35 ευρω.Σημερα πηγα να δω αλλα οι τιμες που μου ειπαν ηταν υψηλοτερες και σκεφτομαι να κοιταξω κ στο ιντερνετ. Ποια ειναι η γνωμη σας για τα γυαλια που πουλανε στα κατστηματα με ρουχα; Μια πωλητρια μου ειπε πως ειναι ελεγμενα και πως στα οπτικα πληρωνεις τον σκελετο κ την μαρκα για αυτο κ ειναι τοσο ακριβα. Εσας ποια ειναι η γνωμη σας; Εχετε βρει στο ιντερνετ καποιο site ; Ειδα κ εγω αλλα μου κανει εντυπωση η διαφορα τιμης .Τα επωνυμα εχουν 100 με 80 ευρω κ τα "αλλα" παρα πολυ φθηνοτερα..:roll:

Τεραστια διαφορα ε;

Διαφημίσεις

Κοιτα να δεις εγω δουλευω σε οπτικα.η διαφορα ειναι στην ποιοτητα του φακου και επειτα στον σκελετο.σε οπτικα οι φακοι ειναι 100% αποροφητικοι και ειδικα σχεδιασμενοι για παιδια και οι τιμες ξεκινανε απο 40 ευρω...

Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα των Οπτικών Δανδουλάκη που έχει προσφορά 50% (25? δηλαδή) σε παιδικά γυαλιά ηλίου Pilot.

Πήρα εγώ για τον υιό μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος, μιας και η κατασκευή είναι ανθεκτική και οι φακοί παρέχουν 100% προστασία από την UV ακτινοβολία.

Θα τα βρείτε εδώ: EDIT ADMIN

Τα ειδα,μια χαρα ειναι.Ποσο χρονων ειναι ο γιος σου; Ρωταω γιατι δεν μπορω να καταλαβω την διασταση των γυαλιων απο την φωτο..

• 3 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...