Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ελπιζω να μην εκανα λαθος που βαζω εδω το θεμα.Εχει αγορασει καμια μανουλα πανες chicco?Ειναι καλες?Τις στελνουν δωρεαν κιολας.Πειτε...Σκεψου να κανω και παιδι τι θα ρωταω χααα αχ αυτη η ανηψια μου θα με τρελανει χιιιι

Διαφημίσεις

κι εγω πηρα δειγμα, δεν ειχαμε κανενα περιεργο γεγονος, τις συγκρινα κιολας και με το υλικο της λιμπερο ιδιο πραγμα. μόνο που συγκριτικα η τιμη τους μου εερχεται παραπανω απο τις λιμπερο που αγοραζω μονο οταν υπαρχει εκπτωση.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Ζητησα θα μου στειλουν ειπαν.Η αδερφη μου αν και της εχω αγορασει οικολογικες δεν τις εβαλε.Βαζει pampers και της ειπα για αυτες και μου ειπε οτι βγαινουν πιο οικονομικες ως κουτι που τις πουλανε ακομα και με κουπονιι.Τωρα εγω θα της τις δωσω οταν μου φερουν τα δειγματα και βλεπουμε.Τι τραβαω η δολια ΘΕΙΑ χααα

Διαφημίσεις

• 5 months later...

Θελω κ γω να αγορασω αυτες τις πανες chicco....δεν εχω γεννησει ακομα....ειμαι στην 35η βδομαδα....ειδα οτι στις στελνουν δωρεαν στο σπιτι....ειναι καλες? τισ εχει δοκιμασει καποια μαμα στο μωρακι της? δεν νομιζω να προκαλουν καμια αλλεργια ε? Α! Και για νεογεννητο λενε στο σαιτ οτι το νουμερο ειναι newborn 2-5 kg.....θα κανουν στο μωρο? Καλα, δεν βγαινει το νεογεννητο 5 κιλα αλλα μηπως ειναι στενο το νουμερο? Ευχαριστω!!

Θελω κ γω να αγορασω αυτες τις πανες chicco....δεν εχω γεννησει ακομα....ειμαι στην 35η βδομαδα....ειδα οτι στις στελνουν δωρεαν στο σπιτι....ειναι καλες? τισ εχει δοκιμασει καποια μαμα στο μωρακι της? δεν νομιζω να προκαλουν καμια αλλεργια ε? Α! Και για νεογεννητο λενε στο σαιτ οτι το νουμερο ειναι newborn 2-5 kg.....θα κανουν στο μωρο? Καλα, δεν βγαινει το νεογεννητο 5 κιλα αλλα μηπως ειναι στενο το νουμερο? Ευχαριστω!!

καλές είναι, θα μπορουσες να σου στειλουν αρχικα το δειγματάκι. Ωστοσο δεν θεωρουνται απο τις πιο οικονομικές πάνες. Δεν ξερω αν οι babylino, που για μένα ειναι απο τις πιο καλες εχουν για νεογεννητα. ε μην παρεις και παρα πολλα πακέτα γιατι το 2-5κιλα το προσπερνάνε πολυ γρηγορα.θα μπορουσες να ζητήσεις απο pampers,libero kai babylino να σου στειλουν δειγματα και κουπονια, παρτους τηλεφωνο,ειδικά η babylino αν θυμαμαι καλα στελνει βαλιτσάκι με διαφορα δειγματα. αν βεβαια δεν εχουν αλλαξει τα πραγματα γιατι πανε και 3χρονια απο την δική μου γεννα. με το καλο το μωράκι σου!!

Ευχαριστω!!Παντως ειδα στο νετ της chicco οτι πχ ενα κιβωτιο εχει 168 πανες κ κοστιζει 24ευρω!!!!Νομιζω συμφερει γιατι απο οτι ειδα στο σουπερμαρκετ τοσο περιπου κανει ενα πακετο πανες αλλης μαρκας....κ νομιζω για αρχη ενα κιβωτιο κανει....

ναι μονο που τις αλλες πανες ολο και καποια προσφορα θα βγει στα σουπερ μαρκετ και θα εχεις και κουπονια και σου βγαινει πιο οικονομικα, ενω οι chicco δεν βαζουν προσφορες.αν δεις τωρα οι libero καπου πρεπει να εχουν προσφορα. αν ερθεις διπλα στο παρεντσ καφε εχει τμήμα που γραφουν τις προσφορες στα σουπερ μαρκετ.

• 7 months later...

4/3/12 έψαξα στις πάνες κίκκο αλλά δεν βρήκα να πατήσω "αποστολή δειγμάτων", τους έστειλα μήνυμα μέσα από τη φόρμα και θα μου στείλουν δείγματα. Θέλουν διεύθυνση και τηλέφωνο γιατί τα στέλνουν με κούριερ.

Διαφημίσεις

Ναι, σίγουρα. Το είδα στην ιστοσελίδα από τις πάνες κίκκο, η Μέγα τις κατασκευάζει. Επίσης, στη σελίδα της Μέγα είδα ότι κάνουν ιδιωτικής ετικέτας για μεγάλα σούπερ μάρκετ, που λογικά θα είναι πιο οικονομικές.

Τις χρησιμοποιω απο τοτε που γεννηθηκε ειναι χαρα.. δεν ειναι ομως λετες οσο η active fit που μας εκανε συγκαμα στον πωποκι ενω με τις κικο το δερματακι του ειναι τελειο. αν βρεις σε προσφορα ναι υπαρχουν κ πιο φθηνες διαφορετικα οχι

• 4 months later...

καλησπερα

εκανα εγγραφη στο site αλλα δεν μπορω να βρω που μπορω να ζητησω δωρεαν δειγμα...

μηπως ξερετε?

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Εγω μόλις έκανα την παραγγελία μου το νούμερο 1 οι δυο κούτες 42ευρω 224 τεμάχια και βγαίνει η πανε 0,13 λεπτά νομίζω ειναι αρκετά οικονομικές . Δεν της έχω δοκιμάσει αλλα ρώτησα την Αδερφη μου και είπε ότι ειναι καλές . Θα δείξει λοιπόν.

:wdZ6p3.png

arhIp3.png

Τι ηλικία έχει το παιδάκι και πόσα κιλά είναι; Εμένα, αν και αδυνατούλης, έβαλε γρήγορα το νούμερο 2, ίσως 224 πάνες να είναι πολλές. Υπολογίστε πόσες αλλάζετε τη μέρα και τηλεφωνήστε τους αύριο το πρωί πριν στείλουν την παραγγελία (είναι πολύ γρήγοροι!) αν δείτε ότι θα περισσέψουν. Με το ρυθμό που αλλάζαμε εμείς (10 τη μέρα), οι 224 θα κρατήσουν λιγότερο από 1 μήνα, οπότε αν είναι νεογέννητο είσαστε οκ.

• 1 χρόνο μετά...

Μέχρι πριν λίγο καιρό αγοράζαμε 2 κιβώτια νο.5 με 57 ευρώ και τώρα κοστίζουν 64,6 ευρώ... Κρίμα γιατί είναι καλά προϊόντα αλλά πλέον ελαφρώς απλησίαστα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...