Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηρα τηλεφωνο

2 παιδια ΜΙΑ αιτηση

Είσαι σίγουρη? Γιατί στις οδηγίες το λέει σχετικά καθαρά για αιτήσεις όσες και τα τέκνα:

"Οι μητέρες που έχουν περισσότερα του ενός (1) τέκνα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τόσες «Αιτήσεις συμμετοχής – Δηλώσεις», όσες και τα τέκνα που επιθυμούν να εγγράψουν σε Δομές. Στις «Αιτήσεις συμμετοχής – Δηλώσεις» που θα υποβάλλουν σε ενιαίο φάκελο, θα πρέπει να συμπληρώνουν τον αριθμό του συνόλου των τέκνων για τα οποία κάνουν αίτηση, στο αντίστοιχο ειδικό πεδίο του εντύπου της «Αίτησης συμμετοχής – Δήλωσης».

Στην περίπτωση που, η ενδιαφερόμενη υποβάλλει «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» για περισσότερα του ενός τέκνα της, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που την αφορούν, υποβάλλονται συνημμένα μία φορά με το σύνολο των «Αιτήσεων συμμετοχής – Δηλώσεων» της ενδιαφερόμενης σε ενιαίο φάκελο.

ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΤΑΙΡΙΑς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΕΤΣΙ?

Επικυρώνουμε μόνο τα αντίγραφα... Η βεβαίωση εργοδότη είναι πρωτότυπο και δεν χρειάζεται επικύρωση...

μισό λεπτό ρε κορίτσια, οκ να καταλάβω να επικυρώσω την φωτοτυπία της ταυτότητας, τα υπόλοιπα γιατί??

τα ένσημα είναι πρωτότυπο από το ικα

το εκκαθ. εάν το εκτύπωσης από το ιντερνετ γράφει ότι είναι έγκυρο

η βεβαίωση του εργοδότη είναι πρωτότυπο και έχει την σφραγίδα του

πιστ. οικογ. κατάστασης πρωτότυπο από τον δήμο

άρα ???????????

Είπαμε, επικύρωση μόνο τα αντίγραφα...

εγω να ρωτησω για την περιπτωση με 2 παιδια?

κανω 2 αιτησεις

συμπληρωνω 4 σταθμους

και στις 2 αιτησεις

γραφω μια σελιδα για το παιδι 1 απο 2

και αλλη μια σελιδα για το παιδι 2 απο 2

τα λεω σωστα?

Ακριβώς...

Τώρα τα πες καλά, μετά τα μπέρδεψες τα μπούτια σου...

Είσαι σίγουρη? Γιατί στις οδηγίες το λέει σχετικά καθαρά για αιτήσεις όσες και τα τέκνα:

"Οι μητέρες που έχουν περισσότερα του ενός (1) τέκνα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τόσες «Αιτήσεις συμμετοχής – Δηλώσεις», όσες και τα τέκνα που επιθυμούν να εγγράψουν σε Δομές. Στις «Αιτήσεις συμμετοχής – Δηλώσεις» που θα υποβάλλουν σε ενιαίο φάκελο, θα πρέπει να συμπληρώνουν τον αριθμό του συνόλου των τέκνων για τα οποία κάνουν αίτηση, στο αντίστοιχο ειδικό πεδίο του εντύπου της «Αίτησης συμμετοχής – Δήλωσης».

Στην περίπτωση που, η ενδιαφερόμενη υποβάλλει «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» για περισσότερα του ενός τέκνα της, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που την αφορούν, υποβάλλονται συνημμένα μία φορά με το σύνολο των «Αιτήσεων συμμετοχής – Δηλώσεων» της ενδιαφερόμενης σε ενιαίο φάκελο.

Το λέει καθαρά ξεκάθαρα, όσα παιδιά τόσες και αιτήσεις. Γι αυτό έχει 3 ίδιες αιτήσεις για τα παιδιά και γι αυτό λεει το περιβόητο παιδι ... από ....

Αύριο μάλλον τα αποστέλλω και εγώ με κούριερ

αφού κάνω μια τελευταία βόλτα σε όποιον σταθμό δεν έχω δει ακόμα

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον αμα το καλαμαρακι θυμηθει ας το ρωτησει κι αυτο αλλα δε νομιζω γιατι τους τα χει πολλα μαζεμενα και μαλλον θα την ακουσω κι εγω στο ηρακλειο!!!!:cool::cool::cool::cool::cool:

Παντως μου φαινεται πως το συγκεκριμενο κομματι το πηραν απο το περσινο copy paste και δε ταλλαξαν (???). αλλιως γιατι να λεει να βαλεις "παιδι 1 απο 2" πχ και να σου λεει οτι συμπληρωνεις ενα τετοιο για οσα παιδια εχεις... δΗΛΑΔΗ τα υπολοιπα ( το ονομα σου τα στοιχεια σου γενικοτερα) ιδια θα ειναι παντου γιατι να τα τυπωνεις και να τα συμπληρωνεις 2 και 3 και 4 φορες αν εχεις πολλα παιδια? μ@λ@κια δεν ειναι?

Α τωρα μου ρθε φλασια να παω αυριο στο κεπ το πρωι να μου πουν διευκρινησεις για αποριες μου αφου μου ειπαν πως μπορω να παω να παρω απο κει την αιτηση θα πρεπει να ξερουν και πως πρεπει να συμπληρωθει!!!!

Παντως εμεις κανονιζουμε ηδη να μαζευτουμε 2-3 να στειλουμε μαζι τα χαρτια μας να μας ερθει δια τρια το κουριερ!

Μα καμια φορα σκεφτομαι πως το καναν ολο αυτο για 2 λογους.

1. κριση δεν εχουμε? ας βγαλει κατι ο κουριερ και τα ελτα!

2. Για να γελανε μετα με τις μπαρουφες που θα τους εχουμε στειλει αλλα αντι αλλων!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Α τωρα μου ρθε φλασια να παω αυριο στο κεπ το πρωι να μου πουν διευκρινησεις για αποριες μου αφου μου ειπαν πως μπορω να παω να παρω απο κει την αιτηση θα πρεπει να ξερουν και πως πρεπει να συμπληρωθει!!!!

χα-χα!εδω περυσι δεν ξερανε που δεχοτανε αιτησεις!εγω σημερα που τους ρωτησα κατι δωσανε λαθος απαντηση!

Μα καμια φορα σκεφτομαι πως το καναν ολο αυτο για 2 λογους.

1. κριση δεν εχουμε? ας βγαλει κατι ο κουριερ και τα ελτα!

2. Για να γελανε μετα με τις μπαρουφες που θα τους εχουμε στειλει αλλα αντι αλλων!!!!

μου αρεσει πολυ που το βλεπεις με χιουμορ!ετσι πρεπει!

μου αρεσει πολυ που το βλεπεις με χιουμορ!ετσι πρεπει!

μα δε γινεται αλλιως! εχω παρει 4 φορες τηλ στο εεταα νομιζω πως αν εχουν αναγνωριση δε θα μου το ξανασηκωσουν!!!! και να δειτε που στο τελος δε θα μπω!! αυτο θα ναι το πιο χιουμοριστικο!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τελικα μπορουμε να παμε απο γραφεια εεταα να καταθεσουμε η πρεπει υποχρεωτικα να μεσολαβησει ταχυδρομειο?

στα κεπ σημερα λεγανε μονο μεσω ταχυδρομειου,δεν τους εμπιστευομαι ομως.

ρωτησε καμια σας υπαλληλο εεταα?

Ναι μπορείς να την καταθέσεις την αίτηση κατευθείαν στα κατά τόπους γραφεία της ΕΕΤΑΑ.

glitterfy114605T710D30.gif

koritsia σημερα πηγα κι εγω στην εεταα να παρω την προσκληση και να τη διαβασω ξανα!!και να παρω και την αιτηση για να τη συμπληρωσω...

οφειλω να ομολογησω πολυ εξυπηρετικες..

μας ειπαν κι εμας οσοι ειμασταν παροντες οτι δεχονται ΚΑΙ αυτοι αιτησεις 9-1.30 πμ...οχι μονο ταχυδρομικως η με κουριερ...

να ρωτησω κατι τωρα αυτες που εχουν εμπειρια στο θεμα...

οσον αφορα στο εισοδημα..τι δηλωνουμε...μονο του υποχρεου???

του υποχρεου + της συζυγου?αν υπαρχει και αλλο εισοδημα το προσθετουμε και αυτο??μηπως να ρωτησω το λογιστη μας????

Διαφημίσεις

ευη προσθετεις το δικο σου κ του συζυγου σου αυτα τα 2 που λεει διπλα στο ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ( μη φανταστεις πως ειμαι διανοια κι εγω τηλ.τους πηρα για να σιγουρευτω!)

παντως ειναι μεγαλη "αδικια" οσες εχουν γραφεια κοντα τους (αθηνα θεσ/νικη θεσσαλια) να μπορουν να τα πανε αυτοπροσωπως κι εμεις πρεπει ταχυδρομικα και να μη ξερουμε καν αν τα περελαβε καποιος... καλαμαρακι σφυρα τους κι απο μενα αυτη τη παρατηρηση γιατι εμενα μου πεφτουν πολυ μακρια ολα τα γραφεια θελω 2 μερες ταξιδι!

Να κάνω και εγώ μια χαζή ερώτηση: στο συνολικό ετήσιο εισόδημα υπόχρεου+συζύγου βάζω σύνολο ή 16.000+12.000=28.000 ας πούμε....ξέρω είναι λεπτομέρεια αλλά με αγχώσατε και βλέπω να απορρίπτεται η αίτηση μου και να πηγαίνω και εγώ στα κεντρικά τους!!!

Να κάνω και εγώ μια χαζή ερώτηση: στο συνολικό ετήσιο εισόδημα υπόχρεου+συζύγου βάζω σύνολο ή 16.000+12.000=28.000 ας πούμε....ξέρω είναι λεπτομέρεια αλλά με αγχώσατε και βλέπω να απορρίπτεται η αίτηση μου και να πηγαίνω και εγώ στα κεντρικά τους!!!

λεει Συνολικό ετησιο δηλωθεν κλπ....οποτε λογικά όλο 28,000 δηλ

ας μας πει και καποια αλλη κοπελα αν ειναι πιο σιγουρη!!!

εκει που εχει αριθμο διαβατηριου αν δεν υπαρχει αφηνεται κενο σωστα?

το αστερακι ομως τι το εχει???κ δεν εχει κ πουθενα επεξηγηση του?

αυτα με Α1.1 Κ Α1.2 κλπ μου χουν σπασει τα νευρα,

οι παιδικοι που θελω εγω ειναι τρεις στη κατηγορια Α1.2 και ενας στη κατηγορια Α1.1

τι σκ@ατα βαζω τελικά?

μηπως να επιλεξω και τα δυο κουτακια?

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Πριν κάτι μήνες με εξυπηρέτησε αυτη η κούριερ για να πάει στο ικα να μου καταθέσει την αναρρωτική άδεια..Δεν θυμάμαι το ποσο που μου πήρε (μικρό κόστος)..αν κάποια μανούλα δεν μπορεί να πάει αυτοί το κάνουνε μπορούν να τα καταθέσουν και να σας τα φέρουνε με τον αρ.πρωτοκόλλου..

http://www.giasas.net/index-1.html

αν δεν έπρεπε να το γράψω δημοσίως ας το σβήσουν οι διαχειριστές...

πάντως μου θυμίζει εξετάσεις το όλο στόρυ...ενα λάθος και κόπηκες!Στο δίπλωμα θυμάμαι ήταν μέχρι 3 λάθη...:twisted::twisted:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

το συνολικο δε χωραει καλα καλα γιατι εχει και υποδιαστολη μην τους κλεψουμε και κανενα λεπτο κι εσυ θες να βαλεις και την προσθεση καλε???

τωρα που διαβασα με υσηχια την προσκληση, μιλαμε για πολυ μπερδεψουρα ετσι????

εμ βεβαια οσο πιο πολλα λάθη τοσο πιο πολλα κεφαλια θα πεφτουν κ τσουπ θα αποριπτονται ευκολα οι αιτησεις!!!!!!!

ειδικα αυτο με το ποσο θα ειναι στις 31/12/2011 απο κατω που αναφερει οτι θα αποριφθει κλπ..........μονο κ μονο απο αυτο παει νομιζεις οτι στανταρ θα το κανεις λαθος!!!!!

xWWzp2.png

Σεγνωμη ρε κοριτσια αλλα αυτοι που θα πανε μονοι τους τα χαρτια θα παρουν αριθμο πρωτοκολου, κι εμεις που πρακτικα δε μπορουμε να τα παμε μονες μας γιατι μενουμε σε νησι δε θα παρουμε? τι διακριση ειναι αυτη????

Θες να πάμε μαζι.....

γιατι θελω να τους τα πω ενα χερακι....

ειμαι έξω φρενων.....

γιατι τελικά ειπαν στην κατριν και ας λήγει η συμβαση σου πριν την καταληκτική κανε χαρτιά ως εργαζομενη.....

ενω διαβαζοντας το αυτο δεν πηγα να κανω την αιτηση....

θα με ακουσει ολη η δωδεκανήσου....

ενω σε εμενα ειπαν το αντιθετο καλα δεν ξερουν τι τους γινεται...........

ας μας πει και καποια αλλη κοπελα αν ειναι πιο σιγουρη!!!

εκει που εχει αριθμο διαβατηριου αν δεν υπαρχει αφηνεται κενο σωστα?

το αστερακι ομως τι το εχει???κ δεν εχει κ πουθενα επεξηγηση του?

αυτα με Α1.1 Κ Α1.2 κλπ μου χουν σπασει τα νευρα,

οι παιδικοι που θελω εγω ειναι τρεις στη κατηγορια Α1.2 και ενας στη κατηγορια Α1.1

τι σκ@ατα βαζω τελικά?

για το αστερακη εχει εξηγηση που λεει πως συμπληρωνουμε μονο ενα απο τα κουτακια με το αστερακι απλα για να φανουν τα στοιχεια

σωστο;η το καταλαβα εγω λαθος;

Οικογενειακό εισόδημα σημαίνει οικογενειακό. ΚΑΙ του συζύγου ΚΑΙ της συζύγου.

Αριθμός διαβατηρίου για τις αλλοδαπές. Αριθμός ταυτότητας για τις Ελληνίδες ή τέλος πάντων τις έχουσες ελληνική ταυτότητα. Γιατί μπερδεύεστε ήθελα να ξερα...

Στέλλα αν έχεις ένα πρωτότυπο το βγάζεις φωτοτυπία και κάνεις επικύρωση...

τι σκ@ατα βαζω τελικά?

AN επιλέξεις και τα δυο σου ακυρώνεται η αίτηση...

Το παιδί σου γίνεται δεκτό στο Α2 αν θα είναι 2,5 ετών μέχρι τέλος Δεκέμβρη στους Ιδιωτικούς και αν θα είναι 2,5 ετών την 1η Σεπτέμβρη στους δημόσιους

Εγώ ας πουμε για αυτόν τον λόγο δε βάζω δημόσιους/δημοτικούς. Επειδή δεν γίνεται να τσεκάρεις 2 κουτιά...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

για το αστερακη εχει εξηγηση που λεει πως συμπληρωνουμε μονο ενα απο τα κουτακια με το αστερακι απλα για να φανουν τα στοιχεια

σωστο;η το καταλαβα εγω λαθος;

σωστο!!!!διαβασα τη προσκληση πιο προσεκτικα και το αναφερει!!

ευχαριστω:)

xWWzp2.png

Οικογενειακό εισόδημα σημαίνει οικογενειακό. ΚΑΙ του συζύγου ΚΑΙ της συζύγου.

Αριθμός διαβατηρίου για τις αλλοδαπές. Αριθμός ταυτότητας για τις Ελληνίδες ή τέλος πάντων τις έχουσες ελληνική ταυτότητα. Γιατί μπερδεύεστε ήθελα να ξερα...

Στέλλα αν έχεις ένα πρωτότυπο το βγάζεις φωτοτυπία και κάνεις επικύρωση...

AN επιλέξεις και τα δυο σου ακυρώνεται η αίτηση...

Το παιδί σου γίνεται δεκτό στο Α2 αν θα είναι 2,5 ετών μέχρι τέλος Δεκέμβρη στους Ιδιωτικούς και αν θα είναι 2,5 ετών την 1η Σεπτέμβρη στους δημόσιους

Εγώ ας πουμε για αυτόν τον λόγο δε βάζω δημόσιους/δημοτικούς. Επειδή δεν γίνεται να τσεκάρεις 2 κουτιά...

το παιδι μου θα ειναι τοτε 2 ετων και 2 μηνων,

οι πιαδικοι που θελω να κανω αιτηση ειναι μονο ιδιωτικοι, δημοσιους για βρεφη δεν εχει στη περιοχη μου με αυτο το προγραμμα

να κανω μονο τους τρεις που υπαγομαι σιγουρα για να ειμαι οκ??

ευχαριστω ραβτ:wink:

xWWzp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...