Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Σεραφίνο, είναι κι αυτή μια άποψη, που έχει μια λογική.

Νομίζω όμως ότι δεν το κάνουν από θέμα ζήλειας. Έχω ακούσει πολλά παιδάκια που τη φακή πχ ούτε να τη φτύσουν, αλλά λόγω του παιδικού και των υπολοίπων παιδιών την τρώνε πλέον μια χαρά!

Djccp2.png

67KIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΛΑ...........

ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ 64 ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΊ?

ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ?

ΕΓΩ ΗΔΗ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕςΙ ΡΟΛΟ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ.........

για να μην αγχώνεσαι τα μόρια σου ειναι αρκετα υψηλά....δεν ξέρω πόσες θέσεις διαθέσιμες υπάρχουν αλλά όπως και να χει εαν πληρεις τα περισσότερα απο τα κρητηρια εισαι μέσα....και μαλλον εισαι....δεν το κάνουν παιδιά για το μέσο....το κάνουν για τα λεφτά....΄και αυτο ισχύει για τις μεγάλες πολεις κυριως...πχ Αθηνα θεσσαλονικη......το χαρτι που μας έδωσε το σχολειο της κορης μου αν καθισεις και το διαβάσεις σωστά το ποσο που δινει το εσπα για τις 70 θέσεις....ειναι δημοτικός παιδικός....ειναι 3πλασιο απο το ποσο που πληρώσαμε την χρονιά που μας περασε.....αυτοι θέλουν να καλυψουν θέσεις.....προτεραιότητα πάντα εχουν οι εργαζόμενες....στις περισσότερες περιπτώσεις....και μετα πανε στους επιλαχόντες που ειναι οικογένειες με χαμηλο εισοδημα και άνεργη μαμα και πάει λέγοντας....

εγω αυτο κατάλαβα.....+τα παιδιά των δημοσίων υπαλλήλων τα οποια δεν ειναι στο προγραμμα αλλά θα μπουν στα σχολεια απο τις απλές αιτησεις.....οποτε έχει χωρο για όλους και ειδικα τα παραπανω έσοδα ειναι καλά για κάθε δημο....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Σεραφίνο, είναι κι αυτή μια άποψη, που έχει μια λογική.

Νομίζω όμως ότι δεν το κάνουν από θέμα ζήλειας. Έχω ακούσει πολλά παιδάκια που τη φακή πχ ούτε να τη φτύσουν, αλλά λόγω του παιδικού και των υπολοίπων παιδιών την τρώνε πλέον μια χαρά!

Αν και συμφωνώ ότι βγήκαμε εκτός θέματος θα συμφωνήσω. Μόλις χθες ο δικός μου έφαγε τη μισή φακή του κ μετά άλλο τόσο επειδή τον τάισα από το πιάτο μου, πάλι φακή. Τι να πω; Να μην του έδινα;

gZufp3.png

1fKrp2.png

1ον μη γράφετε με κεφαλαία, απαγορεύεται...

2ον οι 72 σελίδες είναι επειδή υπάρχουν ποστς από το 2008. Άρα δεν σας είπε κανείς να διαβάσετε τόσες σελίδες.

3ον Δεν είδα και πολλούς να χουν διαβάσει ούτε καν την προκήρυξη...

Οι περισσότεροι μπαίνουν, ρωτάνε, παίρνουν απάντηση, ξανα ρωτάνε, γκρινιάζουν αν δεν πάρουν απάντηση κ.ο.κ.

4ον Αγαπητέ Λευτέρη, το ότι αγχωνόμαστε μη δε γίνουν δεκτά τα παιδιά μας με το ότι αγχωνόμαστε στο ποιά κατηγορία πρέπει να τσεκάρουμε στην αίτηση, είναι ένα και το αυτό. Διότι μπορεί για ένα λάθος να απορριφθεί η αίτησή μου

5ον όσο κι αν σου φαίνεται παράλογο, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν συμπληρώσει ποτέ επίσημα έγγραφα

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

1ον μη γράφετε με κεφαλαία, απαγορεύεται...

2ον οι 72 σελίδες είναι επειδή υπάρχουν ποστς από το 2008. Άρα δεν σας είπε κανείς να διαβάσετε τόσες σελίδες.

3ον Δεν είδα και πολλούς να χουν διαβάσει ούτε καν την προκήρυξη...

Οι περισσότεροι μπαίνουν, ρωτάνε, παίρνουν απάντηση, ξανα ρωτάνε, γκρινιάζουν αν δεν πάρουν απάντηση κ.ο.κ.

4ον Αγαπητέ Λευτέρη, το ότι αγχωνόμαστε μη δε γίνουν δεκτά τα παιδιά μας με το ότι αγχωνόμαστε στο ποιά κατηγορία πρέπει να τσεκάρουμε στην αίτηση, είναι ένα και το αυτό. Διότι μπορεί για ένα λάθος να απορριφθεί η αίτησή μου

5ον όσο κι αν σου φαίνεται παράλογο, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν συμπληρώσει ποτέ επίσημα έγγραφα

Νομίζω ότι ο καθένας μας πρέπει να αντλεί τις πληροφορίες που χρειάζεται απο το Φόρουμ και να αγνοεί ότι του φαίνεται υπερβολικό ή υπεραγχωτικό. Εγω προσωπικά έμαθα πολλά και μακάρι να το γνώριζα νωρίτερα, θα είχα επιδοτηθεί το 2008 και το 2009, ενώ πέρσι δεν θα περίμενα στωικά ως επιλαχούσα να με ειδοποιήσει ο σταθμός τον Νοέμβριο.

Διαφημίσεις

Ηρεμια συνανθρωποι & συναγωνιστες στο μακρυ δρομο των αιτησεων!!!!

Το οτι το θεμα ειναι απο το 2008 ειναι μεγαλο προβλημα αλλα οι διαχειριστες αποφασισαν πως πρεπει φετος να ενωσουν θεματα 3 ετων σε ενα και οχι να φτιαξουμε καινουριο οπως και ειχαμε ξεκινησει και μετα μας τα ενωσαν ολα. οποιος διαβασει απο την αρχη θελει 2 μηνες να βγαλει συμπερασμα τι ισχυει και τι οχι για φετος. τελοσπαντων...εμεις που παρακολουθουμε το θεμα καθημερινα ειναι αληθεια πως εχουμε βαρεθει να βλεπουμε να ρωτανε τα ιδια πραγματα. και εγω η ιδια εχω παραπεμψει κοσμο να διαβασει λιγο παραπισω, αλλα και οποιος μπαινει και ρωταει δε μπορει να ξερει τι εχει ειπωθει 50 σελιδες πισω! ειναι λογικο βρε παιδια, ειμαστε μαμαδες με μικρα παιδια εδω, ειναι δυνατον να μπορουμε να διαβαζουμε τοσες σελιδες? δεν ειναι...λιγη ανοχη λοιπον και λιγη υπομονη και απο αυτους που ρωτανε και απο αυτους που απαντανε για να βγαζουμε ακρη...δεν τσακωνομαστε εδω! για να αλληλοβοηθιομαστε ειμαστε!

Και ολες οι απαντησεις δεν ειναι και αυτονοητες~ εγιναν τοσες αλλαγες απο περσι που κι εγω που 2η χρονια κανω αιτηση εχασα τα αυγα και τα πασχαλια! και μαλλον χειροτερη η περιπτωση μου γιατι αλλιως τα ξερα και αλλιως βγηκανε. Φετος πολλα μπερδεματα και ασαφειες και αιτησεις που ανεβοκατεβαιναν καθε μερα μας εχουν φερει σε κατασταση να ρωταμε οτι μας ερχεται στο μυαλο ακομα και πως γραφεται η ημερομηνια! και που να δειτε τι pm ανταλλαζουμε!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

Στο τελος αν δε μπουμε στο προγραμμα λετε να σφαχτουμε και μεταξυ μας/??? :P:P:P

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

πηγαμε σημερα πουρνο πουρνο και δεν καναμε πανω απο 10 λεπτα:) (αθηνα)

υπεβαλα ο,τι εγραφε , η κοπελα τα τσεκαρε κ ..........περιμενουμε.

η αιτηση εχει οντως ασαφειες κ δεν αναφερεται πουθενα στην προσκληση τι ακριβως χρειαζεται, πρεπει να το .... επιλεξεις απο την ιδια την αιτηση.

ευχαριστω για τη βοηθεια παντως!:-)

για να μην αγχώνεσαι τα μόρια σου ειναι αρκετα υψηλά....δεν ξέρω πόσες θέσεις διαθέσιμες υπάρχουν αλλά όπως και να χει εαν πληρεις τα περισσότερα απο τα κρητηρια εισαι μέσα....και μαλλον εισαι....δεν το κάνουν παιδιά για το μέσο....το κάνουν για τα λεφτά....΄και αυτο ισχύει για τις μεγάλες πολεις κυριως...πχ Αθηνα θεσσαλονικη......το χαρτι που μας έδωσε το σχολειο της κορης μου αν καθισεις και το διαβάσεις σωστά το ποσο που δινει το εσπα για τις 70 θέσεις....ειναι δημοτικός παιδικός....ειναι 3πλασιο απο το ποσο που πληρώσαμε την χρονιά που μας περασε.....αυτοι θέλουν να καλυψουν θέσεις.....προτεραιότητα πάντα εχουν οι εργαζόμενες....στις περισσότερες περιπτώσεις....και μετα πανε στους επιλαχόντες που ειναι οικογένειες με χαμηλο εισοδημα και άνεργη μαμα και πάει λέγοντας....

εγω αυτο κατάλαβα.....+τα παιδιά των δημοσίων υπαλλήλων τα οποια δεν ειναι στο προγραμμα αλλά θα μπουν στα σχολεια απο τις απλές αιτησεις.....οποτε έχει χωρο για όλους και ειδικα τα παραπανω έσοδα ειναι καλά για κάθε δημο....

Για το θέμα των Δημοσίων Υπαλλήλων δεν ισχύει για όλους το ίδιο, και το ξέρω γιατί η κολλητή μου δουλεύει κοινωνική λειτουργός στο ΟΚΑΝΑ θεσσαλονίκης, είναι του Δημοσίου αλλα με πρόσληψη Ιδιωτικού Δικαίου και όπως καταλαβαίνεις φέτος είναι η 2η χρονιά που θα στείλει τα παιδιά της. Απο αυτήν έμαθα και για το πρόγραμμα φυσικά. Αλλααααααααααα δικαιούνται όλες τις παροχές που παρέχει το Δημόσιο. Αυτό δεν είναι άδικο για εμάς του Ιδιωτικού τομέα. π.χ. έκανε το ένα παιδί μετά το άλλο και καθόταν 3 χρονια πληρωμένα απ'ότι μου έχει πεί η ίδια φυσικά. και εμείς το σκεφτόμαστε.

αντε και καλή επιτυχία σε όλες μας.

μακάρι να μας έπαιρναν όλες.

aPUip3.pngJF0dp3.png

πηγαμε σημερα πουρνο πουρνο και δεν καναμε πανω απο 10 λεπτα:) (αθηνα)

υπεβαλα ο,τι εγραφε , η κοπελα τα τσεκαρε κ ..........περιμενουμε.

η αιτηση εχει οντως ασαφειες κ δεν αναφερεται πουθενα στην προσκληση τι ακριβως χρειαζεται, πρεπει να το .... επιλεξεις απο την ιδια την αιτηση.

ευχαριστω για τη βοηθεια παντως!:-)

Αχα! Θα κονταροχτυπηθούμε λοιπόν για μια θέση στον γνωστό παιδικό? :lol::lol:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα..ήθελα να ρωτήσω τι γνώμη σας για κάτι...Αν περάσει το παιδί σου σε έναν παιδικο που δεν εχει προαύλιο χώρο καθόλου ή εν πάση περιπτώπτη ειναι πολύ μικρός....τους χειμερινούς μήνες εντάξει παίζουν μέσα..απο την άνοιξη και μετά τι κάνουν μεχρι το καλοκαίρι? Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες με τον καύσωνα? Είναι πάλι μέσα? Εχεις κανείς αντίστοιχη εμπειρία? Λίγο με προβληματίζει αυτό διότι 2 παιδικοί που δήλωσα δεν έχουν αυλή...Ξέρει κανείς κάτι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Ο μαγικός κόσμος των παιδιών"

Έφυγαν κι από εμάς τα χαρτιά...

άντε και καλή επιτυχία σε όλους μας !

Εύχομαι να είναι προς όφελος όλων όσων δεν έχουν πραγματικά άλλη δυνατότητα !

love4four, ειδα τις ηλικίες των παιδιών σου και ειμαστε 1 μήνα μικρότερο το δικό μου το αγόρι και 2 μήνες μεγαλύτερο το δικό μου το κορίτσι..Σε κατανοώ απόλυτα..Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα..ήθελα να ρωτήσω τι γνώμη σας για κάτι...Αν περάσει το παιδί σου σε έναν παιδικο που δεν εχει προαύλιο χώρο καθόλου ή εν πάση περιπτώπτη ειναι πολύ μικρός....τους χειμερινούς μήνες εντάξει παίζουν μέσα..απο την άνοιξη και μετά τι κάνουν μεχρι το καλοκαίρι? Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες με τον καύσωνα? Είναι πάλι μέσα? Εχεις κανείς αντίστοιχη εμπειρία? Λίγο με προβληματίζει αυτό διότι 2 παιδικοί που δήλωσα δεν έχουν αυλή...Ξέρει κανείς κάτι?

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να πεις? Εγώ ας πουμε δεν ασχολήθηκα καν με παιδικό που δεν έχει χώρο έξω να παίζουν τα παιδιά και δη της προκοπής.

Το καλοκαίρι με τον καύσωνα ιδίως ΔΕΝ θες να τα βγάζουν έξω προφανώς.

Βασικά ρωτας αυταπάντητα πράγματα. Αν δεν υπάρχει αυλή, τα παιδιά παραμένουν αμπαρωμένα μέσα...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να πεις? Εγώ ας πουμε δεν ασχολήθηκα καν με παιδικό που δεν έχει χώρο έξω να παίζουν τα παιδιά και δη της προκοπής.

Το καλοκαίρι με τον καύσωνα ιδίως ΔΕΝ θες να τα βγάζουν έξω προφανώς.

Βασικά ρωτας αυταπάντητα πράγματα. Αν δεν υπάρχει αυλή, τα παιδιά παραμένουν αμπαρωμένα μέσα...

Ρωτάω αυταπάντητα πράγματα.....εννοώ οτι αν εχει στείλει κάποιος τα παιδιά του σε παρόμοιο σχολείο εχει αποψη για το αν τα πηγαίνουν συχνά εξω (εκδρομές κτλ..) γι' αυτό ρωτάω...οσο αφορά τον καύσωνα εαν το σχολείο δεν εχει ηλιο εξω στην αυλή νομίζω οτι τα εχουν εξω και παίζουν....και όσο για το οτι δεν ασχολήθηκες με αυτά τα σχολεια εσύ κάποιοι αλλοι ασχολούνται με τα σχολεία αυτά γιατί τα αλλα σχολεία που θα επρεπε να ασχοληθηθω ειναι παρα πολύ μακριά απο την περιοχή που μένω και δεν θέλω να βάλω ενα παιδάκι 20 μηνών σε ενα σχολικο να κάνει βόλτες 45 λεπτά για να πάει και 45 λεπτά για να ερθει...Γι' αυτό ρωτάω....Άλλωστε πολλές φορές δεν κάνει το κτίριο μόνο ενα καλό σχολείο..ετσι δεν ειναι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

μαρακι γνωμη μου μεν αλλα νομιζω οτι η καλυτερη απαντηση ειναι να πας και να δεις

ηλιο εχει, δες τι τα κανουν, τωρα τα προνηπια να τα κοβουν βολτες αποξω χλωμο το κοβω

σε ενα σταθμο πηγα και τσακωσα ενα μπαμπα την ωρα που εφευγε

απο αυτους θα μαθεις τα παντα

kKZUp2.png

Ναι φυσικά και το κτήριο δεν κάνει το σχολείο αλλά για μένα είναι επίσης πολύ σημαντικό το παιδί να βγαίνει έξω και να παίζει σε ασφαλές περιβάλλον. Προχθες άκουγα κάποιες μανούλες στον παιδότοπο να λένε ότι στον παιδικό που έχουν τα παιδιά τους, δεν τα βγάζουν έξω να παίξουν γι αυτό και αναγκάζονται να τα σκάνε στους παιδότοπους για να ξεσκάνε.

Επίσης, προτιμώ κάθε μέρα σχολικό, παρά μεγάλες αποστάσεις και εκδρομές..

Και φυσικά είμαστε εκτός θέματος...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

μαρακι γνωμη μου μεν αλλα νομιζω οτι η καλυτερη απαντηση ειναι να πας και να δεις

ηλιο εχει, δες τι τα κανουν, τωρα τα προνηπια να τα κοβουν βολτες αποξω χλωμο το κοβω

σε ενα σταθμο πηγα και τσακωσα ενα μπαμπα την ωρα που εφευγε

απο αυτους θα μαθεις τα παντα

Στον ενα πήγα και δεν τα ειχαν εξω....Στον άλλο δεν εχει καθόλου αυλή..ειναι σε οροφο...τι να πω..απλά το σκέφτομαι γιατί λέω να την αφήνω να κοιμάται και μεσημέρι εκει ή να πω το γυρνάνε σπίτι πριν τον ύπνο για να μην βαριέται μέσα πολλές ώρες...Δηλαδή εαν εχει αυλή εστω και μικρή κάτι γίνεται αλλιώς τι τα κάνουν ολη μερα μέσα..δεν βαριούνται? Τα πάνε βόλτες σε πάρκα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

δε ξερω τι ηλικια ειναι το μικρο σου...αλλα....βολτες σε παρκα??????

τεσπα

αν μπορεις να την παραλαβεις παρτηνα πριν τον υπνο

2 χρονια εμεις ετσι ειμαστε

τωρα σκεφτομαι να τα αφησω παραπανω και ο θεος βοηθος

kKZUp2.png

Στον ενα πήγα και δεν τα ειχαν εξω....Στον άλλο δεν εχει καθόλου αυλή..ειναι σε οροφο...τι να πω..απλά το σκέφτομαι γιατί λέω να την αφήνω να κοιμάται και μεσημέρι εκει ή να πω το γυρνάνε σπίτι πριν τον ύπνο για να μην βαριέται μέσα πολλές ώρες...Δηλαδή εαν εχει αυλή εστω και μικρή κάτι γίνεται αλλιώς τι τα κάνουν ολη μερα μέσα..δεν βαριούνται? Τα πάνε βόλτες σε πάρκα?

να σου πω εγώ τί τα κάνουν όλη μέρα σε πολλούς σταθμούς , ιδίως μετά το μεσημέρι που και το προσωπικό μειώνεται.

Τα βάζουν και βλέπουν dvd

να σου πω εγώ τί τα κάνουν όλη μέρα σε πολλούς σταθμούς , ιδίως μετά το μεσημέρι που και το προσωπικό μειώνεται.

Τα βάζουν και βλέπουν dvd

Πλακα πρέπει να μου κάνεις? DVD? Ελα ρε συ δεν νομίζω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

δε ξερω τι ηλικια ειναι το μικρο σου...αλλα....βολτες σε παρκα??????

τεσπα

αν μπορεις να την παραλαβεις παρτηνα πριν τον υπνο

2 χρονια εμεις ετσι ειμαστε

τωρα σκεφτομαι να τα αφησω παραπανω και ο θεος βοηθος

Εγω δεν θα το πέρνω αλλά κάποιος δικός μου...μάλλον αυτό θα κάνω και μετά βλέπουμε..αρκεί βέβαια να περάσουμε κάπου...είναι και αυτό ενα θέμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχα το χω ακουσει! ελπιζω οτι δε θα πεσουμε σε κανα τετοιο!

θα τα μαθει με το νι και με το σιγμα η θκατουλα μου!

Το ελπίζω...γιατί τα δικά μου βαριούνται πολύ τα DVD...ειναι λίγο υπερκινητικά βλέπεις...Τι θα ακούσω άλλο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πλακα πρέπει να μου κάνεις? DVD? Ελα ρε συ δεν νομίζω....

Καλά, όταν θα΄ρχεται και θα σου λέει ονόματα που δε θα ξέρεις ούτε καν πως να τα προφέρεις ,να μην απορείς που τα έμαθε και αν έχει συμμαθητή που τον λένε μπαντουκαν(αν τον είπα σωστά)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...