Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

κατ αρχην, μην πανικοβαλλεσαι.. μεχρι 11/7 δεν ειναι οι αιτησεις? ουτε εγω τα εχω στειλει ακομα...

ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΛΑΝΚΟ!!

πηγαινε να επικυρωσεις το εκκαθαριστικο σου του 2010, αυριο με την ησυχια σου... και στειλτο κανονικα

To εκκαθαριστικό που τυπώνεται μέσω internet ΔΕΝ θέλει επικύρωση. Κανονικά πρέπει να ισχύει και αυτό που έχεις, αλλά για σιγουριά μπορείς και σήμερα να τυπώσεις ένα καινούριο (τυπώνεις όποτε θέλεις όποιας χρονιάς θέλεις) και να το στείλεις. Αν δεν έχεις εκτυπωτή, πήγαινε κάπου που να έχει (π.χ. internet cafe).

Τα ΚΕΠ δεν επικυρώνουν εκτυπωμένα εκκαθαριστικά.

Katrin ευχαριστώ ναι το ξέρω το γράφει και επάνω ότι έχει ισχύ σύμφωνα με τον νόμο τάδε

έχετε δίκιο δεν ξέρω γιατί αγχώθηκα :lol::lol: τελικά βρήκα τρόπο να κάνω τις εκτυπώσεις μου σήμερα και θα πάω αύριο ουφφφφφφφφφφ

καλή τύχη σε όλες μας !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας μανούλες,ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου..πιστεύω οτι η μεγάλη μάχη φέτος θα γίνει στις δομές με βρέφη απο 8 μηνών μέχρι 2,5 χρονών γιατί ειδα οτι οι θέσεις δεν ειναι και πάρα πολλές....

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Ο μαγικός κόσμος των παιδιών"

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες,ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου..πιστεύω οτι η μεγάλη μάχη φέτος θα γίνει στις δομές με βρέφη απο 8 μηνών μέχρι 2,5 χρονών γιατί ειδα οτι οι θέσεις δεν ειναι και πάρα πολλές....

έτσι πιστεύω κι εγώ. Αλλωστε και στα περσινά σ'αυτή την ηλικία είχε ψηλότερα μόρια από τα πιο μεγάλα παιδάκια, αναλόγως και με τον παιδικό βέβαια...

Άσε katrin πραγματικά τέτοια τύχη...τι να πω. Οι σταθμοι αυτοι είναι σχετικά κοντα, στα περίχωρα,που λέμε, απλά ο ένας ήταν δίπλα στο σπίτι μου κ ο άλλος ερχόταν ως εδω με το σχολικό.Δυστυχώς όπως είπατε για τα βρέφη οι θέσεις είναι πολύ λίγες κ οι άλλοι 1-2 σταθμοί ,που έρχονται με το σχολικό ως εδώ δίνουν 5 θέσεις, αρα άκυρο για μένα σαν άνεργη.Anyway, ήταν σοκ για μένα όταν το είδα, δεν το πίστευα..

κοριτσια παντα γινεται μαχη για τις ηλικιες κατω των 2μισι. οι θεσεις παντου αναλογικα με τα ανω των 2μισι ειναι το 1/3!!! παντως με βαλατε σε σκεψεις παω να ξανακατεβασω τους σταθμους του νομου! αν και εγω εχω ηδη στειλει τα χαρτια!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

κοριτσια με ποσα μορια περιπου μπαινεις στο προγραμμα?

εξαρταται ποιον σταθμο διαλεξες απ οτι καταλαβα και ποση ζητηση εχει

σαν το μηχανογραφικο στο λυκειο

δλδ μπορει με πιο λιγα μορια καπου να μπαινεις και με πιο πολλα καπου αλλου οχι

αν βοηθησα λιγο......

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σίγουρα θα έχει συζητηθεί ξανά αλλά αν μπορείτε να με διαφωτίσετε για να μην ψάχνω.....

1. Μπορούμε να βάλουμε κ ιδιωτικούς κ δημοτικους σταθμους στην ίδια αίτηση?Κ αν ναι τι ηλικία πρέπει να συμπληρώσω πάνω? Με βάση την 31/12 ή την 1/9???

2.Αν είναι άνω τον 2,5 το παιδί την 31/12 πρέπει να έχει βγάλει κ τη πάνα???

sjCrp3.png

Διαφημίσεις

1. Μπορούμε να βάλουμε κ ιδιωτικούς κ δημοτικους σταθμους στην ίδια αίτηση?Κ αν ναι τι ηλικία πρέπει να συμπληρώσω πάνω? Με βάση την 31/12 ή την 1/9???

εγω εβαλα και τα 2. αν και μου ειπαν πως οποια ηλικια απο τις 2 και να βαλεις το συστημα θα βγαλει τη σωστη για καθε μια απο τις 2 περιπτωσεις.

για τους δημοσιους ναι. για τους ιδιωτικους μαλλον οχι αλλα αν εχεις τετοιο θεμα καλο θα ταν να ρωτησεις εκει που θες να τον πας.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Καλημέρα κορίτσια!!!

αυτο κι εγω το εχω απορια

εμενα μπαινει σε κατηγορια 2,5+ για τρεις μερες

δεν εχουμε βγαλει τις πανες και σε νομιζω μες το καλοκαιρι να τα καταφερω αν και θα προσπαθησω

αλλα εκει που εχουν ηδη βρεφακια κανουν την εξυπηρετηση και στους αλλους απ οτι ξερω

μου την εχει βαρεσει στα νευρα!!

με πιεζουν πολυ να κανω την αιτηση μεσω σταθμων!! τι επιμονη ειναι αυτη??????

με πηραν και απο τους δυο δημοτικους σταθμους που ειχα ηδη κανει αιτηση, χωρις επιδοτηση απο την παρασκευη που μας περασαν... μου ελεγαν οτι θα κανουν εκεινοι την αιτηση, καθως ξερουν καλυτερα και εχουν μεγαλυτερη πειρα...... αλλα νομιζαν οτι θα κανουν τις αιτησεις μεσω ΚΕΠ. τους εξηγησα οτι δεν εχρι κεπ φετος, δε με πιστευαν... μαλιστα τους εκανε ιδιαιτερη εντυπωση οτι ηξερα το προγραμμα και τους κακοφανηκε που ειχα αποψη...

υποτιθεται οτι επρεπε να εχω κανει την αιτηση μεσω σταθμων, το αργοτερο μεχρι χτες..

και σημερα λυσσαξαν να με παιρνουν τηλεφωνα (σταθερα και κινητα) να παω απο κει.. και οταν τους εξηγησα οτι θα κανω την αιτηση μονη μου, η απαντηση τους ηταν "δεν μπορειτε να την κανετε μονη σας"

δεν ειχα ορεξη να τσακωθω πρωινιατικα... απλα τους ειπα οτι μπορω σιγουρα και κλεισαμε το τηλεφωνο...

ξερει κανεις ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ να κανουμε την αιτηση μεσω παιδικων????

oλα τα κουλα σε σενα ρε παιδι μου? τι να πω??

το σιγουρο ειναι οτι εχεις δικιο....

παντως εμενα απο εναν ιδιωτικο μου ειπαν οτι πολλοι δημοτικοι προκειται να αποσυρθουν

γιατι νομιζαν οτι δε θα εχουν ζητηση αλλα γινεται πανικος και εχουν καλυψει τις θεσεις τους με το παραπανω....οποτε δεν εχουν αναγκη το προγραμμα

τωρα μπορει να ειναι και ραδιο αρβυλα ας μην αγχωθουμε ΚΑΙ γι αυτο

δηλαδη αν πας να κανεις αιτηση ετσι οπως θελουν μετα αποκλειεσαι απ το προγραμμα και πληρωνεις??? η να σου την κανουν αυτοι αλλα να δικαιουσαι το προγραμμα?? και τι τους κοφτει αμα θες εσυ να τρεξεις να την κανεις???? δεν καταλαβαινω....

μου κανει εντυπωση οτι δεν ζητανε καινουργια δικαιολογητικα, απο αυτα που τους ειχαμε ηδη παει για την απλη αιτηση που ειχαμε κανει, προ της επιδοτησης..

απλα ζητανε συμπληρωματικα ενσημα και επικυρωμενη τατυτοτητα..

αρα, ολες τις αιτησεις που ειχαν, τις προωθουν πλεον μεσω του προγραμματος.. δεν θα εχουν αιτησεις εκτος προγραμματος επιδοτησης

μου κανει εντυπωση οτι δεν ζητανε καινουργια δικαιολογητικα, απο αυτα που τους ειχαμε ηδη παει για την απλη αιτηση που ειχαμε κανει, προ της επιδοτησης..

απλα ζητανε συμπληρωματικα ενσημα και επικυρωμενη τατυτοτητα..

αρα, ολες τις αιτησεις που ειχαν, τις προωθουν πλεον μεσω του προγραμματος.. δεν θα εχουν αιτησεις εκτος προγραμματος επιδοτησης

θελουν απλα να παρουν τα χρηματα απο την εσπα... αυτο ειναι το συμφερον τους...

tqj2p3.png vvtJp3.png

θελουν απλα να παρουν τα χρηματα απο την εσπα... αυτο ειναι το συμφερον τους...

μα, δεν θα τα παρουν αν κανω την αιτηση μονη μου??? προς τι η πιεση, να μου την κανουν εκεινοι?

συν του οτι, δεν εμπιστευομαι και πολυ το ποσο καλα ξερουν το θεμα.... εδω δεν ηξεραν καν, οτι δεν γινονται φετος οι αιτησεις μεσω ΚΕΠ, ουτε οτι υπηρχε η δυνατοτητα της μητερας να κανει μονη της την αιτηση

Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ να σου πουμε... Αν διάβασες λίιιιιιιγο θα κατάλαβες ότι το αν μπαίνεις ή όχι είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων

εξαρταται ποιον σταθμο διαλεξες απ οτι καταλαβα και ποση ζητηση εχει

σαν το μηχανογραφικο στο λυκειο

δλδ μπορει με πιο λιγα μορια καπου να μπαινεις και με πιο πολλα καπου αλλου οχι

αν βοηθησα λιγο......

ο σταθμος που θα κανω τα χαρτια θα δωσει 50 θεσεις για παιδια ανω των 2,5 και 20 για τα βρεφη... η αιτηση θα ειναι για ενα παιδι ανω των 2,5 και 2 βρεφη... τα μορια που υπολογιζω ειναι καπου στα 55... εχω ελπιδες? τι λετε?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...