Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Τα έστειλα με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ. Έτσι από το tracking number που είχε επάνω το χαρτί αποστολής μπήκα στη σελίδα τους, πάτησα τον αριθμό και μου έβγαλε πότε πήγαν και ποιος το παρέλαβε!

Πάει αυτό...

Ειμαι εντελως ασχετη. Στη σελιδα των ΕΛΤΑ, στην αναζητηση αποστολης μπηκες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

exv μπερδευτει τελειως μπορει καμια κοπελα να μου εξηγησει το προγραμμα?

ειναι για ιδιωτικους?επιλεγεις σε πιο ιδιωτικο τα πας?

και εκει που λεγαμε οτι χασαμε ηρθανε τα θαυματακια μας

η αννα μαρια μας γεννηθηκε στις 16/2/2009

και ο μπεμπης στις 17/7/2010

anna maria κατεβασε τη προσκληση απο το εεταα και διαβασε και πιο πριν τι λεμε εδω κ θα καταλαβεις τι γινεται. γενικη ιδεα ειναι πως καποιοι σταθμοι μπαινουν σε προγραμμα εσπα και μπορεις υπο προυποθεσεις να πας σε αυτους χωρις να πληρωνεις.
d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Ειμαι εντελως ασχετη. Στη σελιδα των ΕΛΤΑ, στην αναζητηση αποστολης μπηκες?

Εγώ το έστειλα με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ μπήκα στο site eltacourier.gr και πάτησα αναζήτηση αποστολής

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Καλημέρα! Εγώ μόλις σήμερα συμπλήρωσα την αίτηση να την πάω κ διαβάζοντας εδώ συνειδητοποίησα πως απο τους τρεις σταθμούς ,που δήλωσα οι 2 βγήκαν απο το πρόγραμμα... Και ήταν αυτοί με τις περισσότερες θέσεις για βρέφη.Τώρα πάλι απο την αρχή... Γιατί να το κάνουν αυτό τελευταία στιγμη?Απογοήτευση..

Διαφημίσεις

αυτοί,που έγραψες εσύ, αν δεν κάνω λάθος ,είναι. Στις επιλέξιμες δομές,δίπλα γράφει πως έχουν διαγραφεί κατόπιν αιτήματός τους. Στον ένα ,που πήρα τηλ μου είπαν πως οι θέσεις έχουν κλείσει ήδη. Όταν τη ρώτησα μα μέχρι την παρασκευή ήσασταν στο πρόγραμμα, πώς έχετε κλείσει, μου απάντησε πως στο πρόγραμμα μπήκανε κατα λάθος!!!!!!!!!!!!!

γνωμη μου παντα ετσι......

επειδη αυτοι ειναι ικανοι μεχρι μια μερα πριν να ακυρωνουν και να βγαινουν απ το προγραμμα, νομιζω ειναι καλυτερα με 2-3 τηλεφωνα η καθεμια μας να μαθουμε αν βγηκαν η αν ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ να βγουν οποτε σε πολυ λιγο χρονο θα ξερουμε για ολους.....

γνωμη μου παντα, εγω θα παρω σε οσους επελεξα και θα ενημερωσω αν και απ το καπελινο μου ειπαν οτι πιο πολυ θα αποχωρησουν δημοτικοι ...

καλησπέρα και απο μένα εμάς τελικά σήμερα μας ανακοίνωσαν επίσημα με χαρτι απο τον δημόσιο παιδικό σταθμό πως τελικά το σχολείο μας συμμετέχει στο πρόγραμμα....φυσικά το λέει με κάτι ψιλά γραμματάκια κάτω κατω.....αν δεν διαβάσεις το χαρτι 2 φορές δεν καταλαβαίνεις για ποιο πράγμα μιλάει.....τέλος πάντων....

αυτο που θέλω να ρωτησω ειναι τελικά το ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ του 2010 θέλουν ή του 2011....?μεσα στο εεταα αναφέρει....2010 δηλαδη το εισόδημα του 2009.....ισχύει?

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

Θα σου πω τη σκέψη μου (προσοχή,είναι η σκέψη μου και μόνο , δεν ξέρω τι σκέφτεται επ'αυτού η ΕΕΤΑΑ )

Όπως είναι διατυπωμένη η πρόσκληση , η κατηγορία β1 και β2 δεν αποκλείει υγιή παιδιά,αλλά δέχεται και παιδιά με αναπηρία.

Αν η σκέψη μου είναι σωστή , η αίτησή σου θεωρητικά και ουσιαστικά είναι σωστή, άρα το πρόγραμμα (αυτό το απρόσωπο θηρίο ) δεν μπορεί να ξέρει αν εσύ έκανες λάθος και ήθελες να γράψεις Α2 και όχι για κάποιους λόγους Β2 , οπότε δε θα διορθώσει τίποτα και θα τοποθετηθείς -αν φτάνουν τα μόρια- κανονικά σε δομές Β2 ,ΑΝ ΟΙ ΔΟΜΈς ΠΟΥ ΔΉΛΩΣΕς ΕΊΝΑΙ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Αν οι δομές που δήλωσες δεν είναι στην κατηγορία Β , τότε η αίτησή σου είναι λάθος και σύμφωνα με την πρόσκληση είναι λόγος απόρριψης.

Δεν ξέρω αν η παραπάνω σκέψεις μου σε χαροποιούν ή όχι , αλλά είναι μόνο σκέψεις μου.

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ Β2 ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟ

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Α2 ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΤΣΤΑΣΗ ........:cry:

Επειδή θέλω να πάω να τα καταθέσω αύριο και πανικόβλητη η......ξεμυαλισμένη ανακάλυψα από το παραπάνω ποστ ότι θέλουν αντίγραφο του 10 για εισοδήματα του 09 :oops::oops:

2 ερωτήσεις (μην βαράτε έχω δηλώσει αλλού για αλλού) :lol::lol:

1. Από ότι έχω διαβάσει οι εκτυπώσεις από το gsis.gr (για δηλώσεις που έχουν γίνει μέσω internet) είναι έγκυρες και δεν θέλουν επικύρωση από τα ΚΕΠ σωστά ??? έχει όμως σημασία πότε έχει γίνει η εκτύπωση ?? έχω μία παλιά με ημερομηνία έκδοσης αντίγραφου 18-06-10 κάνει ε????

2. εχμμμμμ μπλάνκο μπορώ να βάλω ??? :oops: τα εισοδήματα του 09 δεν είναι τα ίδια με το 10 και δεν έχω εκτυπωτή γμτ

κατ αρχην, μην πανικοβαλλεσαι.. μεχρι 11/7 δεν ειναι οι αιτησεις? ουτε εγω τα εχω στειλει ακομα...

ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΛΑΝΚΟ!!

πηγαινε να επικυρωσεις το εκκαθαριστικο σου του 2010, αυριο με την ησυχια σου... και στειλτο κανονικα

Επειδή θέλω να πάω να τα καταθέσω αύριο και πανικόβλητη η......ξεμυαλισμένη ανακάλυψα από το παραπάνω ποστ ότι θέλουν αντίγραφο του 10 για εισοδήματα του 09 :oops::oops:

2 ερωτήσεις (μην βαράτε έχω δηλώσει αλλού για αλλού) :lol::lol:

1. Από ότι έχω διαβάσει οι εκτυπώσεις από το gsis.gr (για δηλώσεις που έχουν γίνει μέσω internet) είναι έγκυρες και δεν θέλουν επικύρωση από τα ΚΕΠ σωστά ??? έχει όμως σημασία πότε έχει γίνει η εκτύπωση ?? έχω μία παλιά με ημερομηνία έκδοσης αντίγραφου 18-06-10 κάνει ε????

2. εχμμμμμ μπλάνκο μπορώ να βάλω ??? :oops: τα εισοδήματα του 09 δεν είναι τα ίδια με το 10 και δεν έχω εκτυπωτή γμτ

To εκκαθαριστικό που τυπώνεται μέσω internet ΔΕΝ θέλει επικύρωση. Κανονικά πρέπει να ισχύει και αυτό που έχεις, αλλά για σιγουριά μπορείς και σήμερα να τυπώσεις ένα καινούριο (τυπώνεις όποτε θέλεις όποιας χρονιάς θέλεις) και να το στείλεις. Αν δεν έχεις εκτυπωτή, πήγαινε κάπου που να έχει (π.χ. internet cafe).

Τα ΚΕΠ δεν επικυρώνουν εκτυπωμένα εκκαθαριστικά.

Καλημέρα! Εγώ μόλις σήμερα συμπλήρωσα την αίτηση να την πάω κ διαβάζοντας εδώ συνειδητοποίησα πως απο τους τρεις σταθμούς ,που δήλωσα οι 2 βγήκαν απο το πρόγραμμα... Και ήταν αυτοί με τις περισσότερες θέσεις για βρέφη.Τώρα πάλι απο την αρχή... Γιατί να το κάνουν αυτό τελευταία στιγμη?Απογοήτευση..

Καλά αυτό είναι λαχείο! Ολο κι όλο 2 σταθμοί αποσύρθηκαν από όλο το νομό Αττικής!!! Εσύ αυτούς είχες επιλέξει? Κι είναι και σε διαφορετικό δήμο ο καθένας! :-)

καλησπέρα και απο μένα εμάς τελικά σήμερα μας ανακοίνωσαν επίσημα με χαρτι απο τον δημόσιο παιδικό σταθμό πως τελικά το σχολείο μας συμμετέχει στο πρόγραμμα....φυσικά το λέει με κάτι ψιλά γραμματάκια κάτω κατω.....αν δεν διαβάσεις το χαρτι 2 φορές δεν καταλαβαίνεις για ποιο πράγμα μιλάει.....τέλος πάντων....

αυτο που θέλω να ρωτησω ειναι τελικά το ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ του 2010 θέλουν ή του 2011....?μεσα στο εεταα αναφέρει....2010 δηλαδη το εισόδημα του 2009.....ισχύει?

Εισόδημα του 2009, οικονομικό έτος 2010.

Εγώ που δεν συμπλήρωσα καθόλου εισόδημα, αλλά έβαλα το εκκαθαριστικό, τι κάνω;

Καλά αυτό είναι λαχείο! Ολο κι όλο 2 σταθμοί αποσύρθηκαν από όλο το νομό Αττικής!!! Εσύ αυτούς είχες επιλέξει? Κι είναι και σε διαφορετικό δήμο ο καθένας! :-)

εισαι σιγουρη οτι βγηκαν μονο 2 σταθμοι?

διοτι κι εγω τωρα που ανοιξα παλι το αρχειο με τις δομες, λειπει ο σταθμος που ηθελα να κανω αιτηση (δημος παπαγου-χολαργου) ενω δεν αναφερονταν παρακατω σε εκεινους που βγηκαν. Οποτε τελικα δεν θα κανω καθολου αιτηση.

ηθελα να ξερω παντως..αν ειχα κανει αιτηση ηδη τί θα συνεβαινε? μεχρι την πεμπτη 30-6 ηταν εκει και τωρα δεν ειναι...

εισαι σιγουρη οτι βγηκαν μονο 2 σταθμοι?

διοτι κι εγω τωρα που ανοιξα παλι το αρχειο με τις δομες, λειπει ο σταθμος που ηθελα να κανω αιτηση (δημος παπαγου-χολαργου) ενω δεν αναφερονταν παρακατω σε εκεινους που βγηκαν. Οποτε τελικα δεν θα κανω καθολου αιτηση.

ηθελα να ξερω παντως..αν ειχα κανει αιτηση ηδη τί θα συνεβαινε? μεχρι την πεμπτη 30-6 ηταν εκει και τωρα δεν ειναι...

Κοίτα μήπως ο σταθμός που ήθελες να δηλώσεις, άλλαξε κατηγορία

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...