Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

καλα, ελεος φετος!!!! μας εχουνε ...αντε μη πω.

τελοσπαντων εμεις που ειμαστε επαρχια και οι σταθμοι γεμιζουν πολυ πιο δυκολα απο μονοι τους ευχομαι να ειναι πιο απιθανο να εχουμε αλλαγες (αλλα φυσικα και θα τα τσεκαρουμε παλι.)

Ε αμα με ξαναβαλουν να στειλω κουριερ και να κανω αλλαγες για δικες τους μλκες ε πια τι να πω... μου φαινεται πως ουτε το σεπτεμβρη δε θα καταφερουν να βγαλουν αποτελεσματα οπως παμε οχι στις 29!!!!

αντε βρε καλημερα!:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

( εχει καταντησει αστειο δε ξερω αν το βλεπετε, ολες οι αναποδιες αυτες φετος λετε να μας βγουνε σε καλο?)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε νομίζω... Θα βγάλουν ανακοίνωση και θα πουν ότι αν ο ταδε σταθμός που αποσύρθηκε απ το πρόγραμμα ήταν 1η σας επιλογή, πλέον 1η επιλογή θα πιάνεται η 2η...

α ωραια

κι εγω που δηλωσα 3 θα μεινω με 2????

Διαφημίσεις

Προς το παρον οπως βλεπω κι εγω στη σελιδα που επιλεγεις νομο στις δομες, εχει εναν νεο πινακα που λεει ποιοι αποσυρονται. τωρα, οσοι εχουν συμπληρωσει προφανως τους σταθμους που αποσυρθηκαν θα μπορουν λογικα να κανουν διορθωση η ενσταση....

Δε ξερω αν θα βγαλουν κατι αλλο , μαλλον απο κει θα τα βλεπουμε! ( κ περσι ειχε συμβει κ δε θυμαμαι να βγηκε καμια ανακοινωση αλλη, εκει κατω απο τις δομες εγραφαν οτι ηθελαν για να τα βλεπουν ολοι πριν πανε να επιλεξουν νομο και δομες...)

κι εγω δε νομιζω να ειναι παρα πολλοι, οι δημοτικοι δεν εχει νοημα να αποχωρησουν αφου εχουν στειλει σχεδον ολοι ολο τους το κοσμο να κανει αιτηση στο προγραμμα, (εκτος κι αν πτωχευσει κανας δημος, τ΄ακουσαμε κι αυτο!!!) και οι ιδιωτικοι ο μονος λογος για τον οποιο βρισκω να θελουν να αποσυρθουν ειναι μονο γιατι ξαφνικα γεμισαν απο παιδακια επι πληρωμη. και επειδη για το προγραμμα πληρωνονται ανα κεφαλι πολυ πιο κατω απο οτι θα πληρωνονταν αν καθε παιδακι πληρωνε μονο του, φυσικα και δε τους συμφερει να ειναι πια στο προγραμμα...αφηστε που ξεκινανε να πληρωνονται μετα απο κανενα 3 μηνο αφου ξεκινησει το προγραμμα. περσι η συμβαση με τους παιδικους πρεπει να υπογραφηκε νοεμβρη αν δε κανω λαθος... και πρεπει να υπαρχει κεφαλαιο απο πισω για να χει ενας σταθμος να πληρωνει υπαλληλους χωρις να εχει τα αναλογα εσοδα που υπολογιζε!

δειτε παιδια

Διορθώσεις επιμέρους στοιχείων Οριστικών Πινάκων Ημερομηνία Μεταβολή στό Νομό Αφορά Δομές στο Δήμο

1/7/2011 Αττικής Αργυρούπολης

Ταύρου Αγ.Αναργύρων-Καματερού

Η δομή (κωδ.21835, κατ. Α1.2, Α2) ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, κατόπιν αιτήματος της, διαγράφηκε από τους Οριστικούς Πίνακες επιλέξιμων δομών

Περιστερίου

Η δομή (κωδ.20228, κατ. Α1.2, Α2) ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 'Ο ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΠΥΡΓΟΣ', κατόπιν αιτήματος της, διαγράφηκε από τους Οριστικούς Πίνακες επιλέξιμων δομών

Ευβοίας Κύμης-Αλιβερίου

Η δομή (κωδ.21676, κατ. Α1.2) ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΒΡΕΦΟ*ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΥΜΗΣ κατόπιν αιτήματος της, αποσύρει από το πρόγραμμα το Α τμήμα βρεφών από 6 μηνών έως 1,5 έτους

Φθιώτιδας Λαμιέων

24/6/2011 Αττικής Αγ.Δημητρίου

Αμαρουσίου

Αργυρούπολης

Καλλιθέας

Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης

Καρδίτσας Καρδίτσας

Μα καλα ειναι σοβαροι!!!

Απο την αρχη επικρατει ενα μπαχαλο.Εγω ημουν στις περιπτωσεις που η συμβαση μου εληγε στο διαστημα μεταξυ δημοσιευσης και ληξης αιτησεων και δεν ειχαν προβλεψει τη γινετε για μας .Αφου καταφεραμε να βγαλουμε ακρη εκανα τα χαρτια μου ως εργαζομενη με φοβο οτι θα με απορριψουν στο τελος.Και τωρα αλλαζουν τις δομες!Εμενα μονο 2 σταθμοι στις γυρω περιοχες περνουν βρεφοι και οι θεσεις ειναι ελαχιστες.Αν βγει και ο ενας οι πιθανοτητες ειναι μηδαμινες.

UeNTp3.png

Διαφημίσεις

Καλό είναι , πριν προβούμε σε χαρακτηρισμούς και να τα βάζουμε περί δικαίων και αδίκων , να διαβάζουμε την πρόσκληση.

Εκεί αναφέρει πως κάποια δομή δεν μπορεί να αποσύρει την αίτησή της χωρίς κυρώσεις.

ΜΠΟΡΕΊ ΌΜΩς ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ , ΑΦΟΎ ΥΠΟΣΤΕΊ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕς ΚΥΡΩΣΕΙΣ,δηλαδή την παρακράτηση της εγγυητικής του επιστολής.

Τί φταίει το πρόγραμμα αν κάποιοι σταθμοί απέσυραν τις αιτήσεις τους;

Θα μου πείτε και τί φταίει αν κάποια έχει δηλώσει τον αποσυρόμενο σταθμό.

Ε, εκεί φαντάζομαι θα δωθεί κάποια λύση,αν και πιστεύω πως οι δομές αυτές θα είναι ελάχιστες.

Αλλά να τα βάζουμε με το πρόγραμμα είναι άδικο.

Γι αυτό ας μη σπέρνουμε τον πανικό και μηδενίζουμε τα πάντα.

Ασφαλώς και η πρόσκληση εχει τρωτά σημεία και ασάφειες,αλλά ας επικεντρώνουμε την κριτική μας στα σωστά σημεία και να αναζητούμε λύσεις και όχι να βρίζουμε το πρόγραμμα συνολικά.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.

τελικα ο μονος σιγουρος οτι εκανε σωστα την αιτηση θα ειναι οποιος την παραδωσει ενα λεπτο πριν τη ληξη αιτησεων

μεχρι τοτε αλλαγες θα κανουν

αλλα να αφορισουμε ενα προγραμμα που ειναι προς εξυπηρετηση μας οχι

Δεν νομιζω οτι εσπειρα κανεναν πανικο ουτε οτι μηδενισα τα παντα και σιγουρα δεν εβρισα κανεναν.Θεωρω ομως απαραδεκτες τις ασαφειες του προγραμματος σε ορισμενες κατηγοριες δικαιουχων απο τη στιγμη που δεν ειναι η πρωτη χρονια λειτουργιας του.Φανταζομαι οτι τα ιδια ερωτηματα θα υπηρχαν και περυσι.Αλλα ηταν η πρωτη χρονια και δικαιολογειται φετος ομως οχι.Τωρα αν οι σταθμοι εχουν δικαιωμα να αποσυρουν τη συμμετοχη τους θα επρεπε να υπαρχει καταλητικη ημερομηνια να ασκησουν το δικαιωμα αυτο και σιγουρα πριν την ημερομηνια υποβολης των αιτησεων των δικαιουχων.

UeNTp3.png

Δεν νομιζω οτι εσπειρα κανεναν πανικο ουτε οτι μηδενισα τα παντα και σιγουρα δεν εβρισα κανεναν.Θεωρω ομως απαραδεκτες τις ασαφειες του προγραμματος σε ορισμενες κατηγοριες δικαιουχων απο τη στιγμη που δεν ειναι η πρωτη χρονια λειτουργιας του.Φανταζομαι οτι τα ιδια ερωτηματα θα υπηρχαν και περυσι.Αλλα ηταν η πρωτη χρονια και δικαιολογειται φετος ομως οχι.Τωρα αν οι σταθμοι εχουν δικαιωμα να αποσυρουν τη συμμετοχη τους θα επρεπε να υπαρχει καταλητικη ημερομηνια να ασκησουν το δικαιωμα αυτο και σιγουρα πριν την ημερομηνια υποβολης των αιτησεων των δικαιουχων.

Καταρχήν δεν αναφέρθηκα σε κανένα άτομο προσωπικά,ούτε θα καθήσω να αναλύσω στο τί είναι βρισιά ή όχι για τον καθέναν.

Αναφέρθηκα στο κλίμα πανικού και αφορισμού που επικρατεί με το παραμικρό.

Στην ουσία τώρα.

Πώς μπορεί κάποιος να απαγορεύσει σε κάποιον άλλον να αποσυρθεί από μια σύμβαση έργου,αφού υποστεί τις κυρώσεις βέβαια;

Είναι σαν να απαγορεύεις σε κάποιον ιδιοκτήτη σταθμού να πεθάνει για να μην κλείσει ο σταθμός(ακραίο παράδειγμα , αλλά ακραία και η απαγόρευση).

Τί θα πει μέχρι τότε μπορείς να αποσυρθείς;

Κι αν πιάσει φωτιά ο σταθμός;

Αν μου φύγουν οι εργαζόμενοι;

Αυτά δε γίνονται.

Πληρώνεις το τίμημα και αποσύρεσαι.

Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι και δεν μπορεί καμιά ΕΕΤΑΑ και καμιά ΕΣΠΑ να κάνει τίποτα πέρα από τα προβλεπόμενα.

Σκέψου τώρα την ανάλογη περίπτωση , να απαγορεύσουν κάποια μάνα να σταματήσει από ένα σταθμό που θα τοποθετηθεί ή να αρνηθεί για οποιοδήποτε λόγο την τοποθέτηση .

Και όμως οι μάνες το έχουν το δικαίωμα και χωρίς κυρώσεις, άρα πως θα απαγορεύσεις αυτό το δικαίωμα σε έναν ιδιοκτήτη σταθμού;

Απλά εκεί και δικαίως ,έχει κυρώσεις.

Σκέψου τώρα την ανάλογη περίπτωση , να απαγορεύσουν κάποια μάνα να σταματήσει από ένα σταθμό που θα τοποθετηθεί ή να αρνηθεί για οποιοδήποτε λόγο την τοποθέτηση .

Και όμως οι μάνες το έχουν το δικαίωμα και χωρίς κυρώσεις, άρα πως θα απαγορεύσεις αυτό το δικαίωμα σε έναν ιδιοκτήτη σταθμού;

Απλά εκεί και δικαίως ,έχει κυρώσεις.

κι ομως εμας μας απαγορεψαν να σταματησουμε απο δημοτικο σταθμο σεραφινο

μας ειπαν οτι πρεπει να περασουμε διοικητικο συμβουλιο και να πληρωσουμε κανονικα τον ιουλιο σα να φοιτουσαμε γιατι λεει ειναι η σιτιση του παιδιου ηδη πληρωμενη

χωρις να το εχουν πει ποτε---απλα μας ειπαν στην αιτηση εγγραφης αν ειναι να φυγουμε να κανουμε αιτηση διαγραφης

και τωρα μας λενε οτι η μονη περιπτωση διαγραφης ειναι

ΣΟΒΑΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ

Διαφημίσεις

κι ομως εμας μας απαγορεψαν να σταματησουμε απο δημοτικο σταθμο σεραφινο

μας ειπαν οτι πρεπει να περασουμε διοικητικο συμβουλιο και να πληρωσουμε κανονικα τον ιουλιο σα να φοιτουσαμε γιατι λεει ειναι η σιτιση του παιδιου ηδη πληρωμενη

χωρις να το εχουν πει ποτε---απλα μας ειπαν στην αιτηση εγγραφης αν ειναι να φυγουμε να κανουμε αιτηση διαγραφης

και τωρα μας λενε οτι η μονη περιπτωση διαγραφης ειναι

ΣΟΒΑΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ

Εδ'ω δεν μιλάμε για ιδιωτικές συμφωνίες και κακώς αν δεν υπήρχαν οι όροι αποχώρησης.΄

Άλλο πάλι αν μιλάμε για "ψιλά γράμματα" συμβολαίων και αν αισθάνεσαι παραπλανημένη υπάρχουν και θεσμοί να απευθυνθείς.

Εδώ όμως μιλάμε για ένα πρόγραμμα όπου στο σημείο αυτό οι όροι είναι γνωστοί και ξεκάθαροι.

Και κάτι συμπληρωματικό.

Δεν σου απαγόρευσαν να σταματήσεις,αλλά να πληρώσεις το τίμημα,ότι δηλαδή και οι σταθμοί που θα αποσυρθούν.

Ενώ στο πρόγραμμα της ΕΣΠΑ , μια μάνα μπορεί να αποσυρθεί χωρίς τίμημα.

Πώς μπορεί κάποιος να απαγορεύσει σε κάποιον άλλον να αποσυρθεί από μια σύμβαση έργου,αφού υποστεί τις κυρώσεις βέβαια;

Είναι σαν να απαγορεύεις σε κάποιον ιδιοκτήτη σταθμού να πεθάνει για να μην κλείσει ο σταθμός(ακραίο παράδειγμα , αλλά ακραία και η απαγόρευση).

Τί θα πει μέχρι τότε μπορείς να αποσυρθείς;

Κι αν πιάσει φωτιά ο σταθμός;

Αν μου φύγουν οι εργαζόμενοι;

Αυτά δε γίνονται.

Πληρώνεις το τίμημα και αποσύρεσαι.

Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι και δεν μπορεί καμιά ΕΕΤΑΑ και καμιά ΕΣΠΑ να κάνει τίποτα πέρα από τα προβλεπόμενα.

Παραλογη δεν ειμαι αν συμβει κατι απο αυτα που περιγραφεις το καταλαβαινω αλλα δεν νομιζω οι σταθμοι που αποσυρθηκαν να τους συνεβησαν τοσο ακραιες καταστασεις,αν κανω λαθος παω πασο.

Τωρα αν μια μητερα για καποιο λογω αποσυρθει απο το προγραμμα μη νομιζεις οτι ο σταθμος μενει ξεκρεμαστος υπαρχουν πολλες επιλαχουσες.Ειναι κοπελες εδω που τους φωναξαν στο σταθμο το δεκεμβριο λογω κενων θεσεων.

Επειδη δεν διαβασα τη ισχυει για τους σταθμους μεχρι ποτε μπορει να αποσυρθει καποιος?Ακομα και αν εχει ξεκινησει η χρονια?

Επεξεργάστηκαν by victoria09
παραθεση απο ser@finos
UeNTp3.png

Παραλογη δεν ειμαι αν συμβει κατι απο αυτα που περιγραφεις το καταλαβαινω αλλα δεν νομιζω οι σταθμοι που αποσυρθηκαν να τους συνεβησαν τοσο ακραιες καταστασεις,αν κανω λαθος παω πασο.

Τωρα αν μια μητερα για καποιο λογω αποσυρθει απο το προγραμμα μη νομιζεις οτι ο σταθμος μενει ξεκρεμαστος υπαρχουν πολλες επιλαχουσες.Ειναι κοπελες εδω που τους φωναξαν στο σταθμο το δεκεμβριο λογω κενων θεσεων.

Επειδη δεν διαβασα τη ισχυει για τους σταθμους μεχρι ποτε μπορει να αποσυρθει καποιος?Ακομα και αν εχει ξεκινησει η χρονια?

Ε , διάβασε πρώτα την πρόσκληση.

Όπως έγραψα,αναφέρθηκα σε ακραία παραδείγματα γιατί ακραία ήταν και η εκ μέρου σου απαίτηση να απαγορευτεί σε κάποιον να αποσυρθεί.

Άσε που δεν είναι υποχρεωμένος ο σταθμός να σου πει γιατί αποσύρεται.

Πληρώνει το τίμημα και αποσύρεται.

Αλλά γιατί απορείτε με αυτό;

Είναι οι μόνες περιπτώσεις που γνωρίζετε;

Όλοι μας έχουμε υπογράψει συμφωνίες με εταιρίες παροχής ιντερνετ και τηλεφωνίας.

Αν φύγετε πριν λήξει το συμβόλαιο ,πληρώνετε τίμημα.Δεν σου απαγορεύουν να φύγεις.

Αν κλείσεις δωμάτιο σε ξενοδοχείο,δεν σου απαγορεύουν να ακυρώσεις , αλλά πληρώνεις τίμημα.

Το ίδιο και με εισητήρια μέσων μαζικής μεταφοράς.

Το ίδιο και με τα καπάρα για ενοικιάσεις σπιτιών.

Πού το παράδοξο και το πρωτόγνωρο με τους σταθμούς;

Δεν τη διαβασα διεξοδικα γιατι δεν ειχα χρονο και προσπαθουσα να δω αν με καλυπτει τουλαχιστον, και αν σημερα ανοιξαμε διαλογο ειναι γιατι η μικρη λειπει με τον μπαμπα και ξεκλεβω χρονο μεταξυ σιδερωματος και σφουγγαρισματος.Τωρα παω για μαγειρεμα.

Γεια σας

UeNTp3.png

Δεν τη διαβασα διεξοδικα γιατι δεν ειχα χρονο και προσπαθουσα να δω αν με καλυπτει τουλαχιστον, και αν σημερα ανοιξαμε διαλογο ειναι γιατι η μικρη λειπει με τον μπαμπα και ξεκλεβω χρονο μεταξυ σιδερωματος και σφουγγαρισματος.Τωρα παω για μαγειρεμα.

Γεια σας

Καλή επιτυχία στο μαγείρεμα.

Αν κλείσεις δωμάτιο σε ξενοδοχείο,δεν σου απαγορεύουν να ακυρώσεις , αλλά πληρώνεις τίμημα.

Μην λες αυτή την λέξη, έχω αρχίσει να απογοητεύομαι!!! Πουθενά δεν θα πάμε, να το δείτε!!!

Και δεν μπορείς να με καθησυχάσεις σε αυτό!:P

Πού το παράδοξο και το πρωτόγνωρο με τους σταθμούς;

Εντάξει, δεν είναι ακριβώς το ίδιο! Στην περίπτωση αυτή ποσώς με ενδιαφέρει αν ο σταθμός που αποσύρθηκε τελευταία στιγμή υποστεί τις όποιες συνέπειες, δείχνει ανευθυνότητα κι αντιεπαγγελματισμό... Θα μπορούσε ο κάθε επιχειρηματίας να μην μπει καν στο πρόγραμμα, δεν είναι υποχρεωτικό άλλωστε...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Μην λες αυτή την λέξη, έχω αρχίσει να απογοητεύομαι!!! Πουθενά δεν θα πάμε, να το δείτε!!!

για δες εδώ http://www.booking.com

χτες το ανακάλυψα και εκλεισα για την κουνιάδα μου σε ξενοδοχειο για 9 διανυκτερέυσεις σε στουντιο για 3 ατομα 490ευρώ!

Ενω στο τηλέφωνο της ελεγε για τις ιδιες μερες 630ευρω.....

Εντάξει, δεν είναι ακριβώς το ίδιο! Στην περίπτωση αυτή ποσώς με ενδιαφέρει αν ο σταθμός που αποσύρθηκε τελευταία στιγμή υποστεί τις όποιες συνέπειες, δείχνει ανευθυνότητα κι αντιεπαγγελματισμό... Θα μπορούσε ο κάθε επιχειρηματίας να μην μπει καν στο πρόγραμμα, δεν είναι υποχρεωτικό άλλωστε...

Ναι,να συμφωνήσω,αλλά δεν φταίει η ΕΣΠΑ,Η εεταα και το πρόγραμμα για τον πιθανό αντιεπαγγελματισμό του κάθε σταθμού

Πήγες και στα ζήτησαν σαν μονάδα... Τώρα μιλάμε για συγκεκριμένο πρόγραμμα που ζητάει συγκεκριμένα πράγματα, με συγκεκριμένο τρόπο. Κάνε τον κόπο να διαβάσεις και να ενημερωθείς...

Το ερωτημα μου ηταν αλλο...αν ανατρεξεις σε προηγουμενη σελιδα θα δεις και τι ακριβως ρωτησα...ευχαριστω παντως...εισαι πολυ ευγενικη!;)

κι εγω δε νομιζω να ειναι παρα πολλοι, οι δημοτικοι δεν εχει νοημα να αποχωρησουν αφου εχουν στειλει σχεδον ολοι ολο τους το κοσμο να κανει αιτηση στο προγραμμα, (εκτος κι αν πτωχευσει κανας δημος, τ΄ακουσαμε κι αυτο!!!) και οι ιδιωτικοι ο μονος λογος για τον οποιο βρισκω να θελουν να αποσυρθουν ειναι μονο γιατι ξαφνικα γεμισαν απο παιδακια επι πληρωμη. και επειδη για το προγραμμα πληρωνονται ανα κεφαλι πολυ πιο κατω απο οτι θα πληρωνονταν αν καθε παιδακι πληρωνε μονο του, φυσικα και δε τους συμφερει να ειναι πια στο προγραμμα...αφηστε που ξεκινανε να πληρωνονται μετα απο κανενα 3 μηνο αφου ξεκινησει το προγραμμα. περσι η συμβαση με τους παιδικους πρεπει να υπογραφηκε νοεμβρη αν δε κανω λαθος... και πρεπει να υπαρχει κεφαλαιο απο πισω για να χει ενας σταθμος να πληρωνει υπαλληλους χωρις να εχει τα αναλογα εσοδα που υπολογιζε!

εμας με το ζορι κρατιεται ο δημος τωρα....ηταν και ειναι πολυ τραγικα τα πραγματα φετος εδω (εχω αναφερθει κατα καιρους σε διαφορα ποστ) λετε να μας την κανουν εντελως;;;;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...