Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ :

-ΕΤΗΣΙΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΟΙΚΟΓ. ΕΙΣΟΔ. ΟΙΚ.ΕΤ. 2010 …. ΘΕΛΕΙ ΈΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ πχ 10.000? Ή ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΣΖΥΓΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΗΛ. 5000+5000=10.000 ?

-ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΔΟΜΗΣ …. ΑΛΛΑ ΤΣΕΚΑΡΗΣ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ…. ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΔΥΟ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗΝ ΑΝ ΚΟΠΩ ΕΓΩ? ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ Α1,1 & Α1,2 ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ , ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΙ ΚΑΝΩ? HELP ME!!!!

ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΡΩΤΑΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΕΙΠΩΘΕΙ , ΑΛΛΑ ΧΑΘΗΚΑ............

ναι βαζεις το συνολικο 10.000

οσο για την αλλη ερωτηση με την απορια εχω μεινει κ γω, εχω παιδικους κ στις 2 κατηγοριες και δε ξερω τι να κανω:?

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Την εχω σε email....Αν θες να στην στειλω......

Καλησπέρα,

Εάν μπορούσες να μου την στείλεις μέσω e-mail στο [email protected] θα σου ήμουν υπόχρεη... είναι κολλημένο το σύμπαν !!!:mad:

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Ο χάζμπαντ μου 'πε πως όντως επικυρώνουν φωτοτυπία του εκκαθαριστικού σε ΚΕΠ.

Οπότε, έτοιμη είμαι εγώ, μόνο η κατάθεση - μόνο; - μου 'μεινε και φυσικά τ' αποτελέσματα, μπας και μπούμε φέτος, έστω και τελευταίοι!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κοπελιές! :D

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μολις γυρισα κ γω απο την εεταα.Κατεθεσα τα χαρτια,πηγα στην γυναικα αλλα δεν κοιταζε τα χαρτια μονο αριθμο πρωτ. εδινε.Ειχε παρα πολυ κοσμο,συμπληρώνανε εκει τις αιτησεις κ γιτανε χαμος,στις καταθεσεις ειχε δυο ατομα ουρα.Καλη επιτυχια σε ολες μας!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Ο χάζμπαντ μου 'πε πως όντως επικυρώνουν φωτοτυπία του εκκαθαριστικού σε ΚΕΠ.

Οπότε, έτοιμη είμαι εγώ, μόνο η κατάθεση - μόνο; - μου 'μεινε και φυσικά τ' αποτελέσματα, μπας και μπούμε φέτος, έστω και τελευταίοι!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κοπελιές! :D

Το πρωι πηγα κεπ της καλαμαριας κ μου επικυρωσανε το εκκαθαριστικο.Οταν πηγα εεταα ηταν μια κοπελα που ειπε οτι δεν τις επικυρωσανε στα κεπ κ την εφερε ετσι.Δεν την δεχτηκανε κ πηγε στο τμημα απεναντι για να επικυρωσει.κ στα κεπ μαλλον οτι θελουν κανουν.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

η εκτυπωση αιτησης απ το απιτι πρεπει να ειναι μπρος πισω??? και στην ιθαγενεια τι βαζουμε η δε βαζουμε???

Γιατί να μη τη βάλουμε βρε κοπελιά; Ελληνική ή ότι άλλο έχεις!

χρειάζεται και το εκκαθαριστικό του πατέρα σε περίπτωση που η μητέρα είναι άγαμη (κάνει ατομική δήλωση εισοδήματος στην εφορία)?

Δε νομίζω σ' αυτή την περίπτωση. Γιατί υπόχρεου και συζύγου λέει, δε λέει πατέρα.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

χρειάζεται και το εκκαθαριστικό του πατέρα σε περίπτωση που η μητέρα είναι άγαμη (κάνει ατομική δήλωση εισοδήματος στην εφορία)?

Όχι , καλέ, ίσα-ίσα αν είσαι άγαμη μητέρα έχεις και παραπάνω μόρια.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

περιμενω να κοιμηθουν τα παιδια και να συμπληρωσω την αιτηση, αλλα ακομα αναρωτιεμαι στην κουριερ να πληρωσω εξτρα για να παρουν αρ.πρωτ. η οχι;

εγω λεω ναι

για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

μονο με πρωτοκολλο ειναι εγκυρη η αιτηση

...πηγα 11.30 στη δωδεκανησου.ειχε πααααααααρα πολυ κοσμο.τα ειχα ολα ετοιμα συμπληρωμενα και καταφεραν να με αγχωσουνε!

οι ουρες ειναι για ερωτησεις.

για καταθεση μονο μια κοπελλα περιμενε πριν απο εμενα,οποτε οκ.

τα χαρτια τα πηρε και ουτε τα κοιταξε!

εβαλε ενα συνδετηρακι,μου εδωσε αριθμο πρωτοκολλου και τελος!

μα λεω να μην τα ελεγξουμε?οχι μου λεει!

να τα βαλω στο φακελο?οχι μου λεει!

το ταδε χαρτι αν ειναι σωστο?δεν ξερω μου λεει!

μεσα σε τρια λεπτα ειχα φυγει!

αντε να δουμε τι θα δουμε και φετος...

το ωραιο ηταν που τα ειπαμε με το καλαμαρακι και το καλαμαριδιο!

καλο ξεμπλεγμα σε ολες!

περιμενω να κοιμηθουν τα παιδια και να συμπληρωσω την αιτηση, αλλα ακομα αναρωτιεμαι στην κουριερ να πληρωσω εξτρα για να παρουν αρ.πρωτ. η οχι;

Πόπη παρε με τηλέφωνο πληζ να σου πω τι εγινε.....σου στέλνω πμ το τηλέφωνο μου

...πηγα 11.30 στη δωδεκανησου.ειχε πααααααααρα πολυ κοσμο.τα ειχα ολα ετοιμα συμπληρωμενα και καταφεραν να με αγχωσουνε!

οι ουρες ειναι για ερωτησεις.

για καταθεση μονο μια κοπελλα περιμενε πριν απο εμενα,οποτε οκ.

τα χαρτια τα πηρε και ουτε τα κοιταξε!

εβαλε ενα συνδετηρακι,μου εδωσε αριθμο πρωτοκολλου και τελος!

μα λεω να μην τα ελεγξουμε?οχι μου λεει!

να τα βαλω στο φακελο?οχι μου λεει!

το ταδε χαρτι αν ειναι σωστο?δεν ξερω μου λεει!

μεσα σε τρια λεπτα ειχα φυγει!

αντε να δουμε τι θα δουμε και φετος...

το ωραιο ηταν που τα ειπαμε με το καλαμαρακι και το καλαμαριδιο!

καλο ξεμπλεγμα σε ολες!

χαχαχαχα

πολύ χαρηκα που γνωριστηκαμε!!

βαζω καλαμαριδιο να οριζοντιωθει και επιστρέφω με ζουμερες λεπτομέρειες!!

εγω λεω ναι

για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

μονο με πρωτοκολλο ειναι εγκυρη η αιτηση

μισο λεπτο!

εμενα μου ειπαν πως οσα πανε με κουριερ κ ταχυδρομειο δε περνουν αρ, πρωτοκολου που να χτυπιεσαι κατω. εσενα σου ειπε καποιος συγκεκριμενα αυτο που λες? δηλαδη εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε?

ειμαι μα τη παναγια στο τσακ να παρω τηλ το συνηγορο του πολιτη μπας και γινει τιποτα!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

HELP ME !!!! ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΑΙΛ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ , ΕΧΩ ΑΠΟ 21/06 ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑΞΕ...... [email protected]

ΤΗΑΝΚ ΥΟU....

μισο λεπτο!

εμενα μου ειπαν πως οσα πανε με κουριερ κ ταχυδρομειο δε περνουν αρ, πρωτοκολου που να χτυπιεσαι κατω. εσενα σου ειπε καποιος συγκεκριμενα αυτο που λες? δηλαδη εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε?

ειμαι μα τη παναγια στο τσακ να παρω τηλ το συνηγορο του πολιτη μπας και γινει τιποτα!

οπως τα ειδα τα πραγματα πιο σιγουρη θα ειναι η δικη σου αιτηση που θα ειναι μεσα σε φακελο παρα η δικη μου που ειναι χυμα χαρτια σε στιβα με αλλα χυμα χαρτια!κι ας εχει και αριθμο πρωτοκολλου!

Επανήλθα με απορίες!

1)Ημερομηνία γέννησης ολογράφως (29/8/2007) πως το γράφω:confused::confused:

2)εκει που λέει ηλικια υπολογιζει άλλη ηλικια για δημόσιους κ άλλη για ιδιωτικους!Εγώ θέλω να δηλώσω και ιδιωτικο και δημόσιο!!!!!!Τι κάνω:confused::confused::confused:

3)ο γιος μου γεννηθηκε 29/8/2007 και η κορη μου 11/8/2010 σε ποια κατηγορία ανήκουν:confused::confused::confused:Επισης δεν εχω καταλάβει τη διαφορά Α2 με Β2!Ξανθι'α???όχι μελαχρινή!

Γατούλα κι εγώ για 2 παιδια θα κάνω αιτηση, αυτο που γραφει η προσκληση ειναι 2 αιτησεις αλλά έτσι οπως ειναι δομημένη η αιτηση φαινεται οτι οι 4 πρωτες σελίδες θα είναι κοινες και το παραρτημα θα ειναι 1 για κάθε παιδί και αυτο ειναι το λογικο, τωρα τι ακριβως θα κάνω δεν ξερω ακομα!Μαλλον θα εχω συμπληρωσει 2 αιτησεις κ οτι μου πουν απο κοντα!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ (META AΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ)

Για 2 παιδια

ΜΙΑ αιτηση

ΜΙΑ σειρα δικαιολογητικα

γραφεις παιδι 1 απο 2 στη πρωτη σελιδα

και παιδι 2 απο 2 στην επομενη σελιδα

ΔΗΛΩΘΕΝ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

οτι δηλωνουν και οι 2 συζυγοι ΜΙΚΤΑ (κοινως τα παντα μεσα ενοικια μισθος και εισφορες ταμειων) το πρωτο νουμερακι που δειχνει στο εκκαθαριστικο μας

kKZUp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...