Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

εγω μεσα ειμαι γιατι ειμαι με επιδομα...οποτε δηλ και η φιλη μου που δουλευει κανονικα με 2 παιδια μπορει να κανει μεσω τους προγραμματος...απλα αναρωτιεμαι απο τη στιγμη που φετος μπηκανε πολυ δημοτικοι σταθμοι πως θα γινει η διαδικασια επιλογης...ηδη αν πας χωρις αυτο το προγραμμα γινεται πανικος με το μεσο και αμα σε παρουνε....(ηδη εχω αρχισει και απελπιζομαι σας τοπα?:-(

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eχω απογοητευτει πολύ. Τα μορια μου φέτος αν δεν με λάβουν για τριτεκνη ειναι τα μισα απο οτι περυσι. και το χειροτερο στην ευρυτερη περιοχη που μενω βρηκα μονο ενα βρεφονηπιακο που μπορει να παρει το μικρο που εχει δηλωσει και στο προγραμμα 2 ολοκληρες θεσεις! Πηγαμε τον ειδαμε, αλλα ειναι πολυ ακριβος για εμας, νομιζω για ολους οσους ειναι στο φορουμ.... 600,00/το μηνα. Και στο προγραμμα μπηκε γιατι το ζητησαν λεει δυο πελατες του. Μιλησα με τον παιδικο που παει ο μεγαλος και μου ειπαν πως αν εγκριθω και εγω και ο πελατης του παιδικου, ακομη και μετα απο εμενα, εχει δικαιωμα να αρνηθει ο παιδικος να παρει εμας αρκει να το αιτιολογησει και να παρει τους ηδη πελατες του... Σκατα αδιαβλητο προγραμμα και αυτο.... Απογοητευτικα ...

Εγω παντως τωρα γυρισα απο οαεδ , εβγαλα κάρτα ανεργίας και πηρα την βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης και πηρα και το αντιγραφο της αποφασης του διεθυντη για τα επιδοματα ανεργιας που εχω παρει τα τελευταια δυο χρονια.... 3 Ωρες ημουν εκει...γκρ..

Τωρα μενει να κανω την αιτηση μου! Αμην και τελείωσα

καλημερα κ παλι σε αυτο το θεμα!

γνωριζετε μηπως απο που μπορουμε να δουμε τις μοριοδοτησεις? κανενα λινκ με πινακα ας πουμε ( προσφατο μηπως υπαρχουν φετος αλλαγες λογω πρωτης φορας αναληψης του προγραμματος απο εεταα) για το πως μετρουνται τα μορια?

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Εγω παντως τωρα γυρισα απο οαεδ , εβγαλα κάρτα ανεργίας και πηρα την βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης και πηρα και το αντιγραφο της αποφασης του διεθυντη για τα επιδοματα ανεργιας που εχω παρει τα τελευταια δυο χρονια.... 3 Ωρες ημουν εκει...γκρ..

Τωρα μενει να κανω την αιτηση μου! Αμην και τελείωσα

Μπράβοοοοοοοοοοο!

Άντε, σου εύχομαι να μπεις!!! :mrgreen:

koritsia miso....to programma αυτο δεν αφορα οσες δεν μπορουν για καποιο λογο να βαλουν τα παιδια τους σε δημοσιο σταθμο????πχ ανεργες πχ ελευθεροι εππαγγελματιες???αν εχεις ηδη κανει αιτηση και πας και αυτο το προγραμμα να κανεις αιτηση λογικο ειναι να το δωσουν διπλοαιτηση....και πως θα γινει??θα υπαρχει σειρα προτεραιοτητας???γιατι εγω δουλεια δε μπορω να βρω εαν δε πανε παιδικο πχ και ειναι ο μονος τροπος με το προγραμμα...πως γινεται η διαδικασια επιλογης?

Bρε κορίτσι σε δημοτικό έκανα αίτηση, που θα ΠΛΗΡΩΝΩ κανονικά! Δεν έκανα αίτηση σε κάποιον δωρεά σταθμό. Γιατί να είναι διπλή αίτηση;

Και φυσικά δεν μου εγγυώνται ότι θα μου τον πάρουνε.

Ούτε στο πρόγραμμα ξέρω αν θα μπω, γιατί υπάρχει ανταγωνισμός.

Ναι, υπάρχει σειρά προτεραιότητας και δεν ξέρω τι μόρια έχω. Οι αιτήσεις στους δημοτικούς ήταν νωρίτερα.

Αν δεν τον πάρουνε;

Κι εγώ χωρίς σταθμό θα έμενα.

Δεν μπορείς να το ρισκάρεις.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

re koritsia arxisa tis apories giati ΔΕ τα παω καλα με αυτα....α.συμπληρωνω και οτι ειμαι ανεργη με καρτα και οτι παιρνω επιδομα???

β.οπου δεν απαιτειται κατι το τσεκαρω?

γ.τι ειναι αυτοι οι κωδικοι 1Α 1Β 2Γ...γιατι βασικα το 1Β εινια ιδιο με το 2Δ παιδακια 2,5 εως νηπιο....τι βαζω???

ειμαι ξανθια μη με βρισετε....ειλικρινα το εχω χασει....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Καλημέρα!

Τελικά αν έχεις μηχανογραφημένα τα ένσημα δεν χρειάζεται η αναγγελία πρόσληψης... εμείς όμως που δεν έχουμε ένσημα το 1ο εξάμηνο του 2009 λόγω μητρότητας αναγκαστικά το χρειαζόμαστε. Έβαλα μια σφραγίδα της εταιρείας μου και ελπίζω να το δεχτούν...

Μία ερώτηση: Ο Φάκελος της Πρόσκλησης που λέει ότι τίθεται σε έντυπη μορφή είναι α) η αίτηση που την εκτυπώνουμε και β) η πρόσκληση που είναι 25 σελίδες και την οποία και αυτή την εκτυπώνουμε έτσι;;; Αυτά τα 2 μαζί με τα δικαιολογητικά σε ένα φάκελο και τα στέλνουμε...

Το έπιασα σωστά;;;;;

ωραια εκανα καλο διαβασμα το σουκου και τα ελυσα ολα εκτος απο αυτην την απορια...για αθηνα μοπρω να τα καταθεσω και ΚΕΠ ή εκειδε θα παρω αριθμο πρωτοκολλου και καλυτερα να τραβηχτουμε στα γραφεια?καταλαβε καμια??

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

ωραια εκανα καλο διαβασμα το σουκου και τα ελυσα ολα εκτος απο αυτην την απορια...για αθηνα μοπρω να τα καταθεσω και ΚΕΠ ή εκειδε θα παρω αριθμο πρωτοκολλου και καλυτερα να τραβηχτουμε στα γραφεια?καταλαβε καμια??

πιστευω πως ναι, μπορεις σε κεπ τι διαφορα δηλ. να εχεις εσυ που μενεις αθηνα απο εμενα που μενω επαρχια? Αφου το ΚΕΠ ειναι παντου ιδιο, κ τα αποτελεσματα θα αναρτηθουν στα κεπ επισης, δε βλεπω προβλημα!

Και μολις πας στο ΚΕΠ ρωτα και εκει πριν περιμενεις στην ουρα για να εισαι 100% σιγουρη:):wink:

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Δηλαδη σορυ...

για να δω αν κατάλαβα σωστα

συμπληρώνω την 5σέλιδη αιτηση, εκτυπωνω την προσκληση , τα βαζω μαζι με τα δικαιολογητικα σε ενα φάκελο ...ε?

Αρχισε η καταβολή των αιτήσεων?

καλημερα, yasemi η αιτηση μπορει να υποβληθει στο ΚΕΠ οπου σου δινουν αριθμο πρωτοκολλου και λαμβανουν το φακελο σου.

Mαριτα, δεν νομιζω οτι χρειαζεται να εκτυπωσεις την προσκληση. Η αιτηση μαζι με τα εντυπα που προσκομίζεις και εισαι οκ.

Και τελος, yasemi, στους οριστικους πινακες που αναρτηθηκαν για τις δομες,στην κεφαλιδα της σελιδας γραφει τους κωδικους που ψάχνεις. Αναλογα απο ποια υποομαδα θα επιλεξεις δομη, θα σημειωσεις και αυτη που γραφετε στην κατασταση των δομων.

Καλη επιτυχια σε ολες.

Γιατί μέσα στη πρόσκληση ενδιαφέροντος αν δείτε λέει:

Ο Φάκελος της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, περιλαμβάνει:

 την παρούσα Πρόσκληση

 την «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση».

Άρα δε θέλει και τη πρόσκληση;

Θα τελειώσουμε ποτέ με αυτή τη γραφειοκρατία???:roll::roll::roll::roll:

Να ρωτήσω κάτι πάλι εγώ η σκούρα ξανθιά????:oops::oops::oops::oops:

Στους αναρτημένους πινάκες με τους βρεφικούς –παιδικούς σταθμούς, γράφει…

• "Βρέφη 2 μηνών έως 2,5 ετών."
  • "Νήπια/παιδια 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής κ.λπ."

Eμένα που το παιδάκι μου την 1/9/10 θα είναι 2 ετών και κάτι, που πρέπει να το δηλώσω??? Στα βρέφη ή στα νήπια???? Ακόμα δε ξέρω αν μέχρι τότε θα έχει καθαρίσει…

Έχω συμπληρώσει τα πάντα και έχω κολλήσει στο ποιο βασικό….

Pleazzzzeeeeeee βοήθειαααααα!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

0sShp3.png

PGnvp2.png

Θα τελειώσουμε ποτέ με αυτή τη γραφειοκρατία???:roll::roll::roll::roll:

Να ρωτήσω κάτι πάλι εγώ η σκούρα ξανθιά????:oops::oops::oops::oops:

Στους αναρτημένους πινάκες με τους βρεφικούς –παιδικούς σταθμούς, γράφει…

• "Βρέφη 2 μηνών έως 2,5 ετών."
  • "Νήπια/παιδια 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής κ.λπ."

Eμένα που το παιδάκι μου την 1/9/10 θα είναι 2 ετών και κάτι, που πρέπει να το δηλώσω??? Στα βρέφη ή στα νήπια???? Ακόμα δε ξέρω αν μέχρι τότε θα έχει καθαρίσει…

Έχω συμπληρώσει τα πάντα και έχω κολλήσει στο ποιο βασικό….

Pleazzzzeeeeeee βοήθειαααααα!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

και εμεις θέλουμε βοήθεια!!

εμας την 01/09 θα είναι 2 χρονων 5 μηνων κ 2 ημερών!! θα είναι κρίμα για 19 μερες να παει με τα βρέφη!!! ξέρεις κανεις εαν μπρούμε να τον δηλώσουμε στα νήπια???

βοηθεια!!!!!βοήθεια!!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Στο δικούς μας τουλάχιστον δημοτικούς σταθμούς, για να πάει το παιδί στο παιδικό που είναι από 2.5 χρονών πρέπει να έχει βγάλει τη πάνα...

Αν την έχει βγάλει τη πάνα ο μικρός σου μπορείς να τον δηλώσεις στο ''μεγάλο '' παιδικό. Αν όχι..μάλλον είναι δύσκολο...

Ναι αλλα εγω τωρα θα την ξεκινήσω στο κοψιμο πάνας....και αν την δηλώσω στα μεγάλα και δεν την κόψει....?

kalamaraki μου εγω θα τον δηλωσω στα βρεφη αφου 12/08 γινεται 2 ετων.βεβαια παρατηρησα οτι για πανω απο 2,5 ετων εχει πιο πολλες θεσεις γμτ μου.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...