Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

RavT δεν ειναι αγχος, ειναι εκνευρισμος και καταντανε αστεια ολα αυτα!

... γιατι με εχει εκνευρισει το γεγονος πως πρεπει να στειλω κουριερ το οποιο το πληρωνω, αλλα δε ξερω τα χαρτια μου ποτε θα φτασουν και αν θα παραληφθουν. μπορει ο κουριερ κατι να παθει,

μπορει η υπαλληλος να τα χασει,εγω ομως εχω φαει χρονο να τα μαζεψω κ θελω να ξερω πως φτασανε.

εκνευριζομαι γιατι μου ειπε η κυριουλα της εεταα με υφος στο τηλεφωνο πως "δε μπορειτε να παρετε αρ. πρωτοκολου κυρια μου με κανενα τροπο αν στειλετε με κουριερ η ελτα"

ενω καποιες κοπελες στειλανε ετσι κ τους δωσανε!

εκνευριζομαι γιατι "αναγκαζομαι" ουσιαστικα να κανω αιτηση στο προγραμμα αφου οι δημοσιοι παιδικοι μας θεωρουν η υψηλομισθους η ετεροδημοτες και φυσικα δε βγαινω να στελνω 2 παιδια σε ιδιωτικους!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μωρε εσύ δίκιο έχεις αλλά τι μπορούμε να κάνουμε? Εσύ πιστεύεις πως ενώ η εταιρία κούριερ έχει πάρει τα διπλά λεφτά για να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου θα αφήσει την κάθε κυριούλα να του κάνει κονξες? No way που λεν και στο χωριό μου... Θα τον πάρει τον αριθμό...

Τώρα εγώ και εσύ που δεν πληρώσαμε για αυτή την υπηρεσία βάσει της απάντησης που σου δόθηκε από την ΕΕΤΑΑ, ή που δεν έχουμε γραφεία της κοντά μας για να τα καταθέσουμε μόνες μας, ο Θεός μαζί μας...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Καλημέρα!Μία ερώτηση:Μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων, μπορεί μια ωφελούμενη μητέρα με πολλά μόρια να μην πάει στην πρώτη της επιλογή αλλά στην δεύτερη ή τρίτη ή ακόμα και τέταρτη?Με άλλα λόγια μπορεί μια μητέρα με πολλά μόρια να επιλέξει για εγγραφή οποιαδήποτε από τις δομές που έχει επιλέξει αλλά άσχετα από την σειρά προτεραιότητας που τις έχει δηλώσει ??

line_m121_beg_17_time_1226034000_text_cf20d7dcf1e7f220eceff520e5dfede1e9.gif

μη θυμωσει καμια μαμα αλλα χτες βραδυ σκεφτομουν.....

μια μαμα που δουλευει και εκεινη και ο συζυγος

εχει πιο πολλα μορια απο εμενα

που εχω 70% αναπηρια

επρεπε καπως να το δουν αυτο

εβαλαν μονο το συζυγο αν ειναι απο 50% και πανω

για τη μανα τιποτα

και μου ειπαν το θεικο

"καλα με 70% αναπηρια ποια εχει παιδια???"

λες και δεν υπαρχουν αυτοανοσα η ατυχηματα

ο κοσμος δεν παει καλα...........

E .οχι και τίποτα για τη μάνα με αναπηρία .

Από 35% αναπηρία και πάνω η μάνα παίρνει 35 μόρια,όσα δηλαδή και μια εργαζόμενη αορίστου χρόνου.

Καλημέρα!Μία ερώτηση:Μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων, μπορεί μια ωφελούμενη μητέρα με πολλά μόρια να μην πάει στην πρώτη της επιλογή αλλά στην δεύτερη ή τρίτη ή ακόμα και τέταρτη?Με άλλα λόγια μπορεί μια μητέρα με πολλά μόρια να επιλέξει για εγγραφή οποιαδήποτε από τις δομές που έχει επιλέξει αλλά άσχετα από την σειρά προτεραιότητας που τις έχει δηλώσει ??

Όχι , δεν μπορεί.

Η τοποθέτηση σε σταθμό γίνεται από την ΕΕΤΑΑ , ΣΤΟΝ ΠΡΏΤΟ ΣΤΑΘΜΌ ΠΟΥ ΑΡΚΟΎΝ ΤΑ ΜΌΡΙΆ ΣΟΥ.

Διαφημίσεις

Είπε πριν ότι είναι 6 μήνες άνεργος άρα δεν παίρνει μόρια απ αυτό...

Στέλλα, εσύ νιώθεις ριγμένη και το χεις πει ίσα με εκατό φορές.

Ίσως και εγώ νιώθω ριγμένη που παίρνω μόνο 10 μόρια σαν άνεργη.

Και?

Έτσι είναι το πρόγραμμα και είτε το αποδεχόμαστε και συμμετέχουμε, είτε δεν μας κάνει και αποχωρούμε.

Εδώ κόλλαγε φίλε μου serafinos αυτό που είπα για τον συμπαθή γαϊδαρο και τα δοντάκια του...

Βρε v&a τι αγχώνεσαι έτσι? Αν ήταν να ζουμε έτσι τη ζωή μας δεν θα βγαίναμε απ τα σπίτια μας μέσα στα οποία θα ζούσαμε εντός κλουβιού κλειδωμένου...

Αγαπητή ravt , όταν πρόκειται για παροχή εκπαίδευσης από την πολιτεία , ο γάιδαρος και τα δόντια αυτού δεν κολλάνε πουθενα.

Υποχρέωση της πολιτείας είναι η δωρεαν εκπαίδευση.

Ξέρεις κανένας να μου πει λεπτομέρειες (αν είναι καλοί) για τους παιδικους στην Καλαμαριά:

Ζαφράνα

Μικρόκοσμος

Νεα Αγωγή Επε (Σοφούλη)

Αμάλθεια

Μαργαρίτα

Αγγαλίτσες (Χαριλάου)

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Ο μαγικός κόσμος των παιδιών"

καλημερα σε όλους!!!

θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για την κολλητή μου αν ξερει καποιος να μου απαντησει:

Σε περίπτωση διάστασης στο κουτακι που λέει συνολικό ετήσιο δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα, πρέπει να βάλει και του συζύγου?(φορολογική δήλωση κάνουν χωριστά).

ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!:P

Καλημέρα. Λογικά όχι.

Διαφημίσεις

Αγαπητή ravt , όταν πρόκειται για παροχή εκπαίδευσης από την πολιτεία , ο γάιδαρος και τα δόντια αυτού δεν κολλάνε πουθενα.

Υποχρέωση της πολιτείας είναι η δωρεαν εκπαίδευση.

Και πάλι δεν με έπιασες, άστο να πάει...

Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στην ουσία του πράγματος...

καλημερα σε όλους!!!

Σε περίπτωση διάστασης στο κουτακι που λέει συνολικό ετήσιο δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα, πρέπει να βάλει και του συζύγου?(φορολογική δήλωση κάνουν χωριστά).

Κάναν χωριστά φέτος δήλωση αλλά το 2010 κάναν χωριστά ή μαζί? Γιατί το πρόγραμμα ως δικαιολογητικό ζητά το εκκαθαριστικό του οικ ετους 2010 για τα εισοδήματα του 2009

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

καλημερα σε όλους!!!

Η λογική (μου) λέει όχι , αρκεί της μάνας, εφόσον βέβαια η αίτηση συνοδεύεται από το αποδεικτικό της διάστασης όπως το ορίζει η πρόσκληση.

Εξάλλου,δεν θα κατατεθεί το εκκαθαριστικό του εν διαστάσει συζύγου.

Ξέρεις κανένας να μου πει λεπτομέρειες (αν είναι καλοί) για τους παιδικους στην Καλαμαριά:

Ζαφράνα

Μικρόκοσμος τσουκ

Νεα Αγωγή Επε (Σοφούλη)

Αμάλθεια χωρίς αυλή άλλα κάνουν δουλεια. Πήρα τηλεφωνο να ρωτήσω αν θα με εξυπηρετήσει το σχολικό και ο υπεύθυνος μου έκανε το δύσκολο, μου έλεγε ότι το πρόγραμμα του σχολικού έχει βγει!!! Με 70 θέσεις στο ΕΣΠΑ. Και ήμουν πελάτισσα χωρίς ΕΣΠΑ 1 χρόνο!

Μαργαρίτα μικρός χώρος, αλλά καλό όνομα στην αγορά. Είναι και Σάββατο ανοιχτά.

Αγγαλίτσες (Χαριλάου)

Άσε κι εγώ δεν ξέρω ποιόν να διαλέξω, θα προτιμήσω μάλλον παιδικούς εκτός Καλαμαριάς, με πολλές θέσεις.

καλα ρε παιδια μη βαρατε

δεν ειπα οτι δεν παιρνω τιποτα

καλη τυχη σε ολους ευχομαι

αντε και δε γκρινιαζω αλλο!!!

Αυτό ακριβώς είπες.οτι δεν παίρνεις τίποτα.

Και δε βαράμε.

Καλή τύχη

Διαφημίσεις

Άσε κι εγώ δεν ξέρω ποιόν να διαλέξω, θα προτιμήσω μάλλον παιδικούς εκτός Καλαμαριάς, με πολλές θέσεις.

Εγώ τους δήλωσα απλά με προβληματιζει το γενονός οτι δεν εχουν κάποιοι αυλή...και τι κάνουν απο την Άνοιξη και μετά..τα εχουν ολη μερα μέσα? Στον Μικρόκοσμο γιατί τσουκ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Ο μαγικός κόσμος των παιδιών"

""επρεπε καπως να το δουν αυτο

για τη μανα τιποτα""

αυτο ακριβως ειπα εννοωντας για τη μανα πανω απο 50% τιποτα

και ξερετε εχει διαφορα το 35 με το 50

με 35 εργαζεσαι κανονικα

με 50 ισως

με 70 στη δικη μου παθηση δεν εργαζεσαι με τιποτα

αλλα αυτα πρεπει να εχει κανεις προβλημα για να τα γνωριζει οποτε δεν παρεξηγω κανεναν

το μονο που εννοουσα ηταν οτι στον πατερα το προεβλεψαν και στη μανα οχι

Εγώ τους δήλωσα απλά με προβληματιζει το γενονός οτι δεν εχουν κάποιοι αυλή...και τι κάνουν απο την Άνοιξη και μετά..τα εχουν ολη μερα μέσα? Στον Μικρόκοσμο γιατί τσουκ?

Πήγε μια γνωστή να τον δει και δεν της άρεσε, μπήκε μέσα στο σταθμό χωρίς να την ελέγξει κανένας και γενικά της φάνηκε λίγο χύμα η κατάσταση.

Κάποια γνωστή πήγαινε στη Νέα Αγωγή και ήταν ευχαριστημένη. Εμένα δεν μου είχε κάνει καλή εντύπωση η διευθύντρια. Μπορείς να κάνεις και αναζήτηση μεσα στο Φόρουμ για τον καθένα.

ευχαριστω για την απάντηση!

Η Ζαφρανά είναι πρόεδρος του Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγων στο ΑΠΘ και είναι πάρα πολύ καλή...Την είχα καθηγήτρια...

Οπότε λογικά και το , αν σκεφτεις οτι αυτή εκπαιδευει τις νεες νηπιαγωγους!πρόγραμμα της θα είναι αντίστοιχο.

επρεπε καπως να το δουν αυτο

για τη μανα τιποτα

αυτο ακριβως ειπα εννοωντας για τη μανα πανω απο 50% τιποτα

και ξερετε εχει διαφορα το 35 με το 50

με 35 εργαζεσαι κανονικα

με 50 ισως

με 70 στη δικη μου παθηση δεν εργαζεσαι με τιποτα

αλλα αυτα πρεπει να εχει κανεις προβλημα για να τα γνωριζει οποτε δεν παρεξηγω κανεναν

το μονο που εννοουσα ηταν οτι στον πατερα το προεβλεψαν και στη μανα οχι

Δηλαδή εννοείς πως το πάνω αοό 50% που προβλεπει για τον πατέρα είναι καλλίτερο από το 35% που προβλέπει για τη μάνα;

Άλλο αν θα έπρεπε τα μόρια να δίνονται αναλογικά με το ποσοστό.

Αλλά καλλίτερο το 50% από το 35% δεν το λες.

ΥΓ. Αν θες τη γνώμη μου , μητέρες με αναπηρία από 50 ή 67 % και πάνω , δεν θα επρεπε να κάνουν καν αίτηση αλλά να πήγαινε να έγραφε δωρεάν το παιδί της σε όποιο σταθμό θα τη βόλευε.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...