Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

kalamaraki ,μίλησα με ΕΕΤΑΑ για το κενό που υπάρχει και μου είπαν να κάνω αίτηση ως εργαζόμενη ως την ημερομηνία λήξης της σύμβασής μου και θα την δεχτούν κανονικά.

Εάν μιλήσεις και σου πουν κάτι άλλο,πες το μου.

Θα ξαναμπώ στο φόρουμ το αργά μεσημέρι.

και εγω μολις τους μιλησα στο τηλ. και ειπανε πρεπει να γινει η αιτηση ως ανεργη.....αυτη τη στιγμη τι ισχυει οσο αφορα εργασιακη σχεση....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα με προβληματίζει πολύ αυτό το θέμα με το Κ.Ε.Π…. δε σκέφτονται ότι είμαστε εργαζόμενες και θα πρέπει να πάρουμε άδεια για να πάμε??? Και αν τελικά υπάρχει κάποια εκκρεμότητα σε κάτι??? Θα τρέχουμε από τη μια μεριά της πόλης στην άλλη για να τα προλάβουμε??? Δεν υπάρχει πάντως περίπτωση να τα στείλω με κουριερ… πέρα από τα χρήματα, δε θα ξέρω τι έχουν απογίνει τα χαρτιά μου και αν είναι όλα τελικά εντάξει …

Πολύ μπέρδεμα φέτος…

εμεις που ζουμε σε νησια τι να πουμε;

Καλημερα κοριτσια να ρωτησω και εγω κατι.οι πινακες εχουν αλλαξει βαλανε την κατηγορια β και ποια η διαφορα με την α? γιατι εγω μπορω να την δηλωσω στην α1.3 αλλα και στην β1

as1cE_P0g410010MTY0ZHwyNTZkfHlvdXIgdGV4dA.gifr8jYp3.png

πεστα βρε pocoyo... τι κακο κι αυτο φετος!

αστα και μολις μου ειπε η ευγενεστατη κοπελα στο τηλ οτι με κουριερ δεν θα δινονται αρ.πρωτ. γιατι θα ειναι μαζικες παραδοσεις και δεν θα μπορουν κατευθειαν απο το ιντερνετ στις 20/7 θα μαθουμε τα αποτελεσματα

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα.

Το πιο πιθανό είναι να έχει μπλοκάρει ο server της ΕΕΤΑΑ και γι'αυτό δεν μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο.

Εγώ το κατέβασα χθες και μόλις το ανέβασα στο rapidshare.

Πατήστε το link για να το κατεβάσετε:

https://rapidshare.com/files/2357471252/prosklisi_miteron_21062011.zip

Βήμα 1 : Αντιγράφετε το παραπάνω link

Βήμα 2: Ανοίγετε ένα νέο παράθυρο στον browser που χρησιμοποιείτε και

και στη γραμμή διεύθυνσης κάνετε επικόλληση του link

Βήμα 3 : Στη σελίδα που ανοίγει βλέπετε στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης σας ένα γκρι κουτάκι που γράφει : Free download. Πατάτε εκεί πάνω και περιμένετε περίπου 5 λεπτά , όσο περιμένετε θα δείτε να "προχωράει" μια γκρι μπάρα.Μόλις περάσουν τα 5 λεπτά , το γκρι κουμπί γίνεται πράσινο και πλέον γράφει "Download now" .Το πατάτε και κατεβάζετε το αρχείο.

Καλή επιτυχία σε όλες μας .

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Εγώ το κατέβασα χθες και μόλις το ανέβασα στο rapidshare.

μπραβο ρε κοριτσι κι εγω αυτο ετοιμαζα να κανω τωρα σε δικο μου σερβερ ομως...αμα βρειτε σκουρα με το rapidshare σφυριχτε μου!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

μπραβο ρε κοριτσι κι εγω αυτο ετοιμαζα να κανω τωρα σε δικο μου σερβερ ομως...αμα βρειτε σκουρα με το rapidshare σφυριχτε μου!

Αρχίζω να υποψιάζομαι σοβαρά ότι επειδή φέτος θα γίνουν πάρα πολλές αιτήσεις, κάνουν τα πάντα ώστε να μπορέσουν να κάνουν αίτηση όσο γίνετε λιγότερες μανούλες...

-Όχι κατάθεση στα ΚΕΠ

-Δεν θα δίνουν αρ.πρωτοκόλλου σε παραδόσεις με courier

-Δεν τους νοιάζει που κολλάει ο server και δεν μπορεί ο κόσμος να κατεβάσει το zip

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Κι εγω το ιδιο σκεφτομαι.

ξερω γω τι να πω ...ειναι για να δυσκολευτει ο κοσμος ωστε να μην γινει πανικος?

παντως για το σαιτ παιδια δεν φταινε αυτοι.

προφανως εχει τοσο μεγαλη επισκεψιμοτητα, γινονται πολλα requests (mpainoyn dhl. taytoxrona para polloi) και δεν τοι "αντεχει" ο σερβερ...

δεν ειναι κατι που το κανουν επιτηδες δηλαδη.

και να τους νοιαζει, αν πεφτει ο σερβερ δε μπορουν να κανουν κατι...ειναι θεμα εταιριας Hosting, και " οτι πληρωνεις παιρνεις"...

Απαράδεκτη κίνηση να ναι εκτός τα ΚΕΠ... Απαράδεκτη! Η ΕΕΤΑΑ έχει 3 γραφεία σε 3 περιοχές της Ελλάδας... Όλες οι υπόλοιπες, να κόψουμε το λαιμό μας να πληρώσουμε κούριερ και να μην είμαστε και σίγουρες αν παρελήφθησαν οι αιτήσεις μας...

Αλλά τι αναρρωτιέμαι? Αφού ζούμε στην χώρα της αστειότητας για να μη το πω αλλιώς.

Να ρωτήσω κάτι τις κοπέλες που έχουν ξανακαταθέσει αίτηση στο πρόγραμμα. Στο φάκελο πρέπει να εσωκλείεται και η πρόσκληση τυπωμένη? 'Η μόνο η αίτηση και τα δικαιολογητικά?

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια να ρωτησω και εγω κατι.οι πινακες εχουν αλλαξει βαλανε την κατηγορια β και ποια η διαφορα με την α? γιατι εγω μπορω να την δηλωσω στην α1.3 αλλα και στην β1

--------------------------------------------------------------------------------------

Καλημέρα

Με την αλλαγή στους πινάκες έχει γίνει μπάχαλο.

Νομίζω όμως ότι το Β. είναι για παιδάκι με ¨προβλήματα¨ για αυτό το ονομάζουν ¨ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ¨

ʽΑρα εάν το παιδί είναι μεταξύ 18μηνών / 2,5 χρονών νομίζω ότι πάει στην κατηγορία Α1,3

2 ερωτήσεις : εώς τώρα υπήρχαν οι κατηγορίες Α1,1=2μηνών/2,5ετών & Α1,2=8μηνών/2,5ετων, τα αλλάξανε σε Α1,1=2μηνών/8μηνών -- Α1,2=8μηνών/2,5ετων –Α1,3=18μηνών/2,5ετων εμενα η μικρη 31/12/2011 θα είναι 1χρονων6μηνών που την βάζω??? Σας μπέρδεψα???? Στους προσωρινούς πίνακες δομών είναι αλλιώς οι κατηγορίες…

xouito μπορείς να βάλεις και το αρχείο των επιλεξιμων δομων για την θεσσαλονικη στο rapidshare γιατι το σαιτ δεν ανοιγει καθόλου σήμερα.

Ευχαριστω

Καλημέρα!

Μήπως γνωρίζετε αν εκτός από την αίτηση για επιδότηση στην ΕΕΤΑΑ πρέπει ή μπορούμε να κάνουμε και εγγραφή σε κάποιο δημόσιο παιδικό σταθμό, αφού σε περίπτωση επιδότησης οι εγγραφές γίνονται τον Σεπτέμβριο..αν όμως δεν έχουμε αυτή την τύχη τότε τι γίνεται αν έχουν λήξει οι εγγραφές??

line_m121_beg_17_time_1226034000_text_cf20d7dcf1e7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Να ρωτήσω και εγώ κάτι κουλό;

Θα συμπληρώσετε την αίτηση στο word ή χειρόγραφα;

Γιατί είχα πάει στη νομαρχία παλιότερα και μου έκαναν

παρατήρηση που συμπλήρωσα μια αίτηση ηλεκτρονικά και την εκτύπωσα...

Επειδή τα έχουμε δει όλα σε αυτή τη χώρα, για αυτό ρωτάω..

Καλημέρα!

Μήπως γνωρίζετε αν εκτός από την αίτηση για επιδότηση στην ΕΕΤΑΑ πρέπει ή μπορούμε να κάνουμε και εγγραφή σε κάποιο δημόσιο παιδικό σταθμό, αφού σε περίπτωση επιδότησης οι εγγραφές γίνονται τον Σεπτέμβριο..αν όμως δεν έχουμε αυτή την τύχη τότε τι γίνεται αν έχουν λήξει οι εγγραφές??

Θα έπρεπε να είχες κάνει την αίτηση στο δημόσιο παιδικό σταθμό νωρίτερα.

Τώρα νομίζω έχουν σταματήσει οι εγγραφές στους παιδικούς. Βέβαια κάθε δήμος έχει διαφορετικές ημερομηνίες..

βρε κορίτσια...

κι εγώ είδα αυτό το θέμα με τα ΚΕΠ. Πηγαίνοντας όμως στα ΚΕΠ της Καλαμαριάς για το πιστοποιητικό, ρώτησα και αυτοί ήταν ενημερωμένοι :shock:

και μου είπαν ότι εκεί θα τα καταθέσουμε τον φάκελό μας και σύμφωνα με τις πληροφορίες τους θα πάρει παράταση η ημερομηνία....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τί να πω.... ελπίζω!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Angelmama!Η ενημέρωση από τον τοπικό δημόσιο παιδικό ήταν το λιγότερο ελλειπής γι αυτό και η καθυστέρηση στην εγγραφή μια και μου είπαν να περιμένω το πρόγραμμα..ευτυχώς έχουμε ακόμα μερικές μέρες.

line_m121_beg_17_time_1226034000_text_cf20d7dcf1e7f220eceff520e5dfede1e9.gif

xouito μπορείς να βάλεις και το αρχείο των επιλεξιμων δομων για την θεσσαλονικη στο rapidshare γιατι το σαιτ δεν ανοιγει καθόλου σήμερα.

Ευχαριστω

https://rapidshare.com/files/2299444105/__________2011-__________________________.pdf

Εγω παντως μιλησα χθες με μια κοπελα στο κεπ και μου ειπε να την παρω σημερα που θα εχει ενημερωθει.

Την παιρνω πριν 5' και μου λεει πως απο τα κεπ μπορουμε να ενημερωθουμε και να παρουμε αιτησεις και εγκυκλιο αλλα

ΔΕΝ θα καταθεσουμε εκει τα χαρτια κ πως δε τους εχει ερθει καποια επισημη ενημερωση αλλη εκτος απο το τι μπορουν να δινουν εκει τις αιτησεις...

Παντως με το χαμο αυτο μπορει στο τελος να τα συμπεριλαβουν τα κεπ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΑΝ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΕΤΑΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΕΠ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΕΠ.

ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΠΑΛΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 23 ΑΙΤΗΣΕΙΣ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...