Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικοί Σταθμοί - Νηπιαγωγεία στον Πειραιά

Recommended Posts

Το άλλο το κουλό δεν το είπα. Τις Απόκριες κάνανε πάρτυ μασκέ εκτός σχολείου όπου είχαν ετοιμάσει είπαν τα παιδιά με τις δασκάλες μουσικοχορευτικά Αμ έλα που έπρεπε να πληρώσω 20 για το παιδί και 20 για όποιον άλλο έρθει. Ε τα πήρα στο κρανίο και δεν την έκανα τη χάρη. Με έπιασε πολυλογία ... Τα λέμε.

Αν δεν στο είχαν πει προκαταβολικά για τα λεφτά τότε πολύ κακώς, εμάς μας τα λένε χωρίς να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή.

Τώρα για το θέατρο, σε όλα τα σχολεία εξτρά είναι.

Το μπαλέτο και το κολυμβητήριο είναι δωρεάν στο δικό μας σχολείο, αλλά εγώ δεν την στέλνω ούτε στο θέατρο ούτε στο κολυμβητήριο γιατί φοβάμαι υπερβολικά.

Όταν έχει θέατρο την κρατάω σπίτι και όταν έχει κολυμβητήριο μένει πίσω στο σχολείο με μια άλλη δασκάλα και όσα ακόμα παιδάκια δεν πάνε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 136
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάγια μου τα λεφτά που μου ζητήσανε ήταν ίδια με αυτά που μου ζητάει ο Σαρμπάνης στα Δελφινάκια.

Γιατί να μην το πάω το παιδί μου στα Δελφινάκια που έχει και αυλή με δέντρα , φάτσα κάρτα θάλασσα (είναι Καστέλλα) και να το πάω στην Καλλίπολη σ'ενα κτίριο με τσιμεντένια αυλή (ή με χλωροτάπητα δεν θυμάμαι)?

Προσοχή μη παρεξηγηθώ δεν κατηγορώ το σχολείο, συγκρίνω τις παροχές του ενός και του άλλου σε σχέση με το "κουστούμι" που σου κόβουνε.

Κι εκεί που έχω την μικρή μου την πήγα γιατί προσφέρουν μέσα σε όλα μια τεράστια αυλή τίγκα στα δέντρα και έχουν και μια λογική τιμή.

'Αλλωστε αν βρεις σταθμό να σου ζητήσει κάτω από 300 κάτι δεν μου κάνει εμένα προσωπικά.

Εγώ λέω ότι είναι ΟΛΟΙ υπερτιμημένοι, δεν συγκρίνω τον έναν με τον άλλον. Τα έξοδά τους είναι εντελώς αναντίστοιχα με τα έσοδα. Και δεν μιλάω για τα Δελφινάκια, που είναι μοναδικός κατά τη γνώμη μου, αν και δεν μπορώ να πάω το παιδί μου εκεί, γιατι δεν μένω Πειραιά.

Αν δεν στο είχαν πει προκαταβολικά για τα λεφτά τότε πολύ κακώς, εμάς μας τα λένε χωρίς να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή.

Δεν ήταν υποχρεωτική η συμμετοχή, ούτε μας είχαν πει τίποτα από πριν .... αλλά όταν σου λένε ότι τα παιδιά έχουν ετοιμάσει μουσικοχορευτικό είναι σα να σου λένε ότι είναι υποχρεωτική και νομίζω τουλάχιστον τα παιδιά δεν θα έπρεπε να πληρώσουν εισητήριο 20 ευρώ. Καλύτερα να ζητήσουν 30 ευρώ από όποιους άλλους που θα πήγαιναν παρά να ζητάνε και 20 από τα παιδιά του σχολείου που θα συμμετείχαν στη γιορτή.

Πάντως δεν πρέπει να είχαν και μεγάλη συμμετοχή απ΄ότι έμαθα γιατί τελευταία στιγμή κάλεσαν και από το Δημοτικό σχολείο τα παιδιά και τους γονείς με το αντίστοιχο βέβαια τίμημα.

Τώρα όσον αφορά το θέατρο, το ξέρω ότι παντού το πληρώνεις extra, απλά λέμε ότι συνεχώς σου βγαίνει και κάτι να πληρώσεις.

Διαφημίσεις

Δεν ήταν υποχρεωτική η συμμετοχή, ούτε μας είχαν πει τίποτα από πριν .... αλλά όταν σου λένε ότι τα παιδιά έχουν ετοιμάσει μουσικοχορευτικό είναι σα να σου λένε ότι είναι υποχρεωτική και νομίζω τουλάχιστον τα παιδιά δεν θα έπρεπε να πληρώσουν εισητήριο 20 ευρώ. Καλύτερα να ζητήσουν 30 ευρώ από όποιους άλλους που θα πήγαιναν παρά να ζητάνε και 20 από τα παιδιά του σχολείου που θα συμμετείχαν στη γιορτή.

Μιλάς για Χριστουγιεννιάτικο ή Αποκριάτικο σε θέατρο?

Γιατί εμάς ναι μεν κάνανε Χριστουγεννιάτικη παράσταση σε θέατρο (άπαιχτα τα μικρά), αλλά μας ενημερώσανε ότι όσα παιδάκια θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να πληρώσουμε την στολή. Τίποτε άλλο.

Για το αποκριάτικο κάνανε στο σχολείο μια γιορτή μόνο για τα παιδάκια και μας είπανε αν θέλουμε να στείλουμε από κάτι μικρό για να δημιουργηθεί ένας μπουφές και επίσης κάνανε μια αποκριάτικη γιορτή έξω με συμμετοχή 17€ έξω κατ' άτομο (συμπεριλαμβανομένου φαγητών κλπ) στην οποία δεν πήγα γιατί ήταν και άρωστη και η μικρή.

Καλά σίγουρα όλο και κάτι βγαίνει.

PS: To Μιχαλοπούλειο έχω ακούσει από φίλες μου ότι είναι όντως καλό σχολείο, αλλά για προ-προνήπιο που μου ζητήσανε 400€ + 15€ εξτρά το σχολικό γιατί δεν μένω κοντά τους + 300€ για εγγραφή (ή 230€ δεν θυμάμαι καλά) + να προπληρώσω τον μήνα Αύγουστο μέσα στον Δεκέμβριο (και τι θα γινότανε αν στα μέσα της χρονιάς μετακόμιζα και έπρεπε να πάρω το παιδί μου από το σχολείο?)............... πολλά λεφτά ρε παιδιά. Δηλαδή στην Α! δημοτικού τι ζητάνε 600€?

Κι εκεί που έχω την μικρή μου την πήγα γιατί προσφέρουν μέσα σε όλα μια τεράστια αυλή τίγκα στα δέντρα και έχουν και μια λογική τιμή.

Ποιος σταθμός είναι αυτός καλέ? Εγώ έχω γυρίσει τους μισούς σταθμούς Πειραιώς και περιχώρων και πέρα από τα Δελφινάκια δεν έχω βρει ούτε ξερό φύλλο...Είσαι Zana ευχαριστημένη?

Λουλουδότοπος λέγεται και είναι στο Ν.Φάληρο.

Επίσης κι ένας άλλος σταθμός στο Ν. Φάληρο με μεγάλη αυλή είναι η ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ αλλά εκεί δεν μου άρεσε τόσο πολύ το κτίριο για άλλους λόγους.

Ποιος σταθμός είναι αυτός καλέ? Εγώ έχω γυρίσει τους μισούς σταθμούς Πειραιώς και περιχώρων και πέρα από τα Δελφινάκια δεν έχω βρει ούτε ξερό φύλλο...Είσαι Zana ευχαριστημένη?

Δες κι εδώ

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=17566

A! :wink: Νέο Φάληρο!

Δεν είχα σκεφτεί να δω και προς τα εκεί, θα το κοιτάξω, αν και μας πέφτει λίγο μακριά...

Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Κάθε πρόταση και πληροφορία ευπρόσδεκτη! :D

Διαφημίσεις

[quote name="zana1911Μιλάς για Χριστουγιεννιάτικο ή Αποκριάτικο σε θέατρο?

Γιατί εμάς ναι μεν κάνανε Χριστουγεννιάτικη παράσταση σε θέατρο (άπαιχτα τα μικρά)' date=' αλλά μας ενημερώσανε ότι όσα παιδάκια θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να πληρώσουμε την στολή. Τίποτε άλλο.

Για το αποκριάτικο κάνανε στο σχολείο μια γιορτή μόνο για τα παιδάκια και μας είπανε αν θέλουμε να στείλουμε από κάτι μικρό για να δημιουργηθεί ένας μπουφές και επίσης κάνανε μια αποκριάτικη γιορτή έξω με συμμετοχή 17€ έξω κατ' άτομο (συμπεριλαμβανομένου φαγητών κλπ) στην οποία δεν πήγα γιατί ήταν και άρωστη και η μικρή.

[/quote]

Τα Χριστούγεννα έγινε παιδική παράσταση στο σχολείο, πληρώσαμε μόνο τη στολή κατ΄επιλογή για ενοίκιο ή αγορά. Για την Αποκριάτικη γιορτή μιλάω, που δεν έγινε στο σχολείο αλλά έξω σε κάποιον χώρο. Στα 20 ευρώ κατ΄άτομο περιλάμβανε χυμό ή καφέ ή τσάι ή πορτοκαλάδα και κάποιο τοστάκι για τα παιδάκια δεν γνωρίζω αν είχε επιπλέον κάτι άλλο.

Μιλάς για Χριστουγιεννιάτικο ή Αποκριάτικο σε θέατρο?

Γιατί εμάς ναι μεν κάνανε Χριστουγεννιάτικη παράσταση σε θέατρο (άπαιχτα τα μικρά), αλλά μας ενημερώσανε ότι όσα παιδάκια θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να πληρώσουμε την στολή. Τίποτε άλλο.

Καλά σίγουρα όλο και κάτι βγαίνει.

PS: To Μιχαλοπούλειο έχω ακούσει από φίλες μου ότι είναι όντως καλό σχολείο, αλλά για προ-προνήπιο που μου ζητήσανε 400€ + 15€ εξτρά το σχολικό γιατί δεν μένω κοντά τους + 300€ για εγγραφή (ή 230€ δεν θυμάμαι καλά) + να προπληρώσω τον μήνα Αύγουστο μέσα στον Δεκέμβριο (και τι θα γινότανε αν στα μέσα της χρονιάς μετακόμιζα και έπρεπε να πάρω το παιδί μου από το σχολείο?)............... πολλά λεφτά ρε παιδιά. Δηλαδή στην Α! δημοτικού τι ζητάνε 600€?

Ontws i eggrafi einai arketa lefta to omologw! Alla oson afora ton Augousto mporeis na tous peis na ton pliroseis to kalokairi (emas den mas dimiourgisan problima sxetika) Apo oso kserw se olous tous stathmous plironetai kai o Augoustos! To dimotiko pantws einai sta idia lefta (i A' dimotikou) . Egw eimai polu euxaristimeni giati to paidaki mou einai polu xaroumeno pou paei ekei . Enw prin tin eixa grapsei se enan allo stathmo stin Nikaia kai to paidi ektos apo to oti mesa se 2 mines (kai kalokairi parakalw) itan sunexeia sunaxomeno , erxotan spiti me klammata kai den ithele me tipota na paei ston stathmo! Mia mera piga na tin parw aproeidopiita noritera kai eida oti ola ta paidakia itan ......ksupolitaaaaaa!!! (panw se plakaki!!) kai mou eferan to paidi ksuliasmeno giati tin xtupouse to.....aircondition!!!! 300 euro diname ekei! Ennoeitai loipon oti eimai para polu euxaristimeni me to Mixalopouleio giati edw kai 1.5 xrono to paidi mou den mou exei arrostisei para mono mia fora perysi kai auto me dekata! Enw sunexeia akouw ta paidakia arrosta stous stathmous! Kai pistevo oti arrostainoun giati den ta prosexoun(ksupolita opws eipame) .

.png.png

Nineta να σε ρωτήσω κάτι για το Μιχαλοπούλειο.

Αν πάς ξαφνικά μια μέρα να πάρεις το παιδί σου π.χ. ή να κάνεις "εφοδο" που λέμε σε αφήνουν να μπεις μέσα ή σου λένε περιμένετε κάτω στο θυρωρείο (είχε θυρωρό όταν είχα πάει εγώ, πράγμα που τα έβαλα στα + μου.. στα πολύ + δηλαδή).

Γιατί εγώ κατάλαβα ότι αυτό δεν γίνεται με κανένα τρόπο και τουλάχιστον για ένα παιδάκι 3 χρονών που πάει για πρώτη φορά παιδικό και δεν μπορεί ακόμα να εκφραστεί καλά, για μένα είναι πολύ σημαντικό να μπορώ να έρχομαι σε επαφή μαζί του (είπαμε επαφή όχι αρμένικη βίζιτα :D )

Αυτό λειτούργησε πολύ αποτρεπτικά σε μένα, και όσοι σταθμοί μου το απέκλεισαν αυτό δεν κάθισα να συζητήσω περαιτέρω.

Πάντως το σημαντικό είναι αυτό που περιγράφεις , να είναι το παιδί ευχαριστημένο και να ανυπομονεί να πάει σχολείο.

Εγώ κορίτσια δεν πληρώνω Αυγουστο αλλά μάλλον το έχουν προσαρμόσει μέσα στην τιμή του μήνα.

Ζανα δηλαδή ότι ώρα θέλεις πας στον παιδικό και βλέπεις τη μικρή σου?

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια δεν πληρώνω Αυγουστο αλλά μάλλον το έχουν προσαρμόσει μέσα στην τιμή του μήνα.

Ζανα δηλαδή ότι ώρα θέλεις πας στον παιδικό και βλέπεις τη μικρή σου?

Οχι ρε παιδί μου, αλίμονο να πήγαινε ο κάθε γονιός συνεχώς όποτε του καπνίσει.

Αλλά τις πρώτες φορές πήγαινε ο μπαμπάς της π.χ. την πάρει απροειδοποίητα και γενικότερα η υπεύθυνη μας είπε ότι μπορούμε να πηγαίνουμε ότι ώρα θέλουμε γιατί δεν έχει κάτι να κρύψει.

Άλλο παράδειγμα, στα γενέθλια της μικρής συννενοήθηκα με την δασκάλα της και πήγα με την κάμερα και κατέγραψα όλη το πάρτυ που της κάνανε, τα τραγουδάκια, το κόψιμο της τούρτας τα μοίρασμα των δώρων.

Βέβαια μετά την πήρα και φύγαμε γιατί ήτανε ξεσηκωμένη που ήμουνα κι εγώ στον ίδιο χώρο πολύ ώρα (1 ωρίτσα πάνω κάτω).

Γενικώς έχω "πρόσβαση" στο παιδί μου τουλάχιστον τώρα που είναι μικρό και πάει πρώτη φορά σχολείο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα.

Είπαμε να τσεκάρουμε καταστάσεις όχι να στρωνόμαστε εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Εγώ πάντως στους περισσότερους σταθμούς που πήγα, ήταν πολύ θετικοί στις επισκέψεις των γονιών. Μου είπαν ότι θα προγραμματίσουμε το πρώτο ραντεβού και μετά θα μπορώ να πηγαίνω όποτε θέλω. Σε έναν μάλιστα μου είπαν, ελάτε οποιαδήποτε μέρα μετά τις 11.00. Μόνο σε έναν αισθάνθηκα ότι υπήρεχε μία άρνηση να πηγαίνω όποτε θέλω και τον διέγραψα αμέσως από τον κατάλογό μου. Όχι ότι έχω σκοπό να πηγαίνω, αλλά και να μου φέρνουν το παιδί στην πόρτα δεν μου αρέσει. Μου κάνει κάτι σε ... μοναστήρι ή ακόμα χειρότερα σε φυλακή (η διαστροφή του επαγγέλματος)

Αν πάς ξαφνικά μια μέρα να πάρεις το παιδί σου π.χ. ή να κάνεις "εφοδο" που λέμε σε αφήνουν να μπεις μέσα ή σου λένε περιμένετε κάτω στο θυρωρείο (είχε θυρωρό όταν είχα πάει εγώ, πράγμα που τα έβαλα στα + μου.. στα πολύ + δηλαδή).

Γιατί εγώ κατάλαβα ότι αυτό δεν γίνεται με κανένα τρόπο και τουλάχιστον για ένα παιδάκι 3 χρονών που πάει για πρώτη φορά παιδικό και δεν μπορεί ακόμα να εκφραστεί καλά, για μένα είναι πολύ σημαντικό να μπορώ να έρχομαι σε επαφή μαζί του (είπαμε επαφή όχι αρμένικη βίζιτα :D )

Αυτό λειτούργησε πολύ αποτρεπτικά σε μένα, και όσοι σταθμοί μου το απέκλεισαν αυτό δεν κάθισα να συζητήσω περαιτέρω.

Πάντως το σημαντικό είναι αυτό που περιγράφεις , να είναι το παιδί ευχαριστημένο και να ανυπομονεί να πάει σχολείο.[/quot

H alitheia einai oti den exo kanei polles fores "efodo" alla exo anebei arketes fores stin "taksi" xoris na mpw bebaia mesa alla an to zitousa de nomizo na mou arniontousan! Episis kati allo polu kalo ! Den dinoun to paidi se kanenan ektos apo ton gonio (oute stin giagia pou leei o logos) ektos an exoun sunnenoithei prin me ton gonio! Genikotera paidia eimai poly euxaristimeni ! To paidi erxetai xaroumeno kai PANTA katharo! ta prosexoun polu sas lew

.png.png

Πάντως το σημαντικό είναι αυτό που περιγράφεις , να είναι το παιδί ευχαριστημένο και να ανυπομονεί να πάει σχολείο.

zana ego den exo kanei polles fores efodo alla exo anebasei to paidi stin taksi arketes fores k exo elegksei diakritika!!! :) pantws exoun k ena allo polu kalo sto Mixalopouleio ! Den afinoun kanenan ektos apo ton gonio na paralabei to paidi oute apo to sxoleio oute kan katw apo to spiti (otan erxetai me to sxoliko) ektos an exoun sunnenoithei prota me ton gonio! oute kan stous pappoudes kai as tous kseroun pou leei o logos! episis to paidi mou panta erxetai xaroumeno kai PANTA katharo!!!!!! ta prosexoun polu sas lew!

.png.png

ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗ ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ. ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΤΗΣ ΕΚΕΙ? ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ? ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

• 1 month later...

Ξεκίνησα και 'γω το ψάψιμο.

Ο μικρός μου περνάει καλά στον σταθμό που είναι τώρα (Δημοτικός) αλλά επειδή έχουμε θέμα με την γιαγιά του που τον παραλαμβάνει κλπ.... πρέπει να πάει Ιδιωτικό και να είναι γύρω από τις περιοχές του Πειραιά.

Έκλεισα ήδη ραντεβού με

ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ (Νίκαια) - Γι' αυτόν δεν είμαι σίγουρη αλλά τον πρότεινε μια φίλη και θέλω να τον επισκεφτώ.

ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ (Χαιδάρι)

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕΙΟΝ

Και προσπαθώ να κλείσω ραντεβού με BIRDS.

Υπάρχει κάτι αρνητικό για τους παραπάνω σταθμούς?

Υπάρχει κάποιος άλλος σταθμός στις γύρω περιοχές που να μπορείτε να προτείνετε από δική σας άποψη?

Σας ευχαριστώ πολύ όλες/όλους!

Τώρα σε πήρα χαμπάρι Ειρηνάκι

Λοιπόν δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό για αυτούς που λες, αλλά τα birds είναι πανάκριβο και δεν παρέχουν φαγητό στα παιδιά. Το μαγειρεύεις και το πας εσύ. Λειτουργούν όπως τα δημόσια δηλαδή 15 Ιουνίου κλείνουν.

Και το κτίριό τους αν και περιποιημένο δεν μου άρεσε καθόλου. Πολλές σκάλες βρε παιδί μου, ανέβαινα ανέβαινα..............Μπορεί να κάνουν καλή δουλειά δεν το ξέρω, απλά αναφέρω αυτά που κατά την δική μου κρίση σημείωσα ως αρνητικά.

Για τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ έχω ακούσει καλά λόγια αλλά κι αυτό πανάκριβο σχολείο.

Γιατί δεν κοιτάς στο ΝΑΝΩ που είναι πιο κοντά σου?

Αχ κοπέλα μου... πανάκριβα τα καλά σχολεία τελικά. Πήγα σε διάφορα και μου άρεσε το ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ στο Χαϊδάρι. Εγκαταστάσεις, εκπαιδευτικό πρόγραμμα... όλα του γούστου μου... Ξέρεις πόσο μου ζήτησαν? 1.000 προκαταβολή και περίπου 600/μήνα και μάλιστα χωρίς να είναι "μέσα" στο ποσό αυτό τα σχολικά είδη/κοστούμια για γιορτές κλπ...!!!

Στο birds τελικά δεν πήγα γιατί ούτε ραντεβού δεν μπορούσαν να μου κλείσουν, μου το άφησαν στο φλου να πάω από κει και να κάνω μία αίτηση! Α μπα... σάμπως και δεν θα μπορέσω.

Για το Ναννώ έχεις ακούσει καλά?

Το αμέσως επόμενο που μου άρεσε είναι το ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ, κοντά στο σπίτι μου και πάει τον γιο της εκεί η φίλη μου και είναι ευχαριστημένη και είναι μεγάλο συν αυτό που έχω feedback από "μέσα".

Ευχαριστώ και πάλι Ζάνα μου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...