Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λάθος απ' την αρχή..

ROARY

Recommended Posts

Κοίτα, στη χειρότερη, θα πουλήσετε το σπίτι, θα πάρεις πίσω τα λεφτά που έδωσε ο πατέρας σου και θα πας να μείνεις με τους γονείς σου. Τουλάχιστον θα σου μένει ο μισθός σου.

Πολύ σωστό, αλλά είναι και δύσκολες οι εποχές για πωλήσεις. Ίσως θα ήταν καλύτερα να πάνε οι δικοί της να μείνουν μαζί της και να συνεισφέρουν στα έξοδα του σπιτιού!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 101
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε μα!! Ενας ανθρωπος αμα ειναι γαιδουρι μια ζωη, γαιδουρι θα παραμεινει!

Δεν αλλαζουμε τοσα ευκολα!

Κοιτα θα φας την πικρα, θα ακουσεις οτι του κατεβει στο κεφαλι...αλλα θα απαλλαγεις μια και καλη!θα εχεις την ηρεμια σου και θα μεγαλωσεις τα παιδακια σου νορμαλ!

Τι νομιζεις δεν ειναι τραυματισμενα....αφου μπροστα τους σε υποβαθμιζει?

για τα παιδια σου θα το κανεις! Συντομα!!

Θα συμφωνήσω κι εγώ με όσα σου είπαν πιο πάνω τα κορίτσια.Προχώρα δυναμικά και χωρίς φόβο,μην ανησυχείς για το πως θα τα καταφέρεις,σίγουρα οταν βρεις την ηρεμία σου όλα θα μπουν σε μια σειρά.Αυτά στα λέω απο πρώτο χέρι γιατί τα πέρασε δικό μου άτομο και άφηνε τα χρόνια να περνούν με το φόβο οτι δεν θα τα κατάφερνε.Τώρα έχει μια στρωμένη,ήρεμη ζωη όπως την ήθελε!Καλή δύναμη κοπέλα μου:)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Δηλαδή ο πατέρας του θα συμφωνήσει το δικό του παιδί να μην φροντίζει οικονομικά τα παιδιά του;;;Ωραίος πατέρας κι αυτός!!!!

Εμ από κάπου πήρε κι αυτός, τι νομίζεις; Άσε, έχω δει πεθερικά να γίνονται τέρατα σε περιπτώσεις διαζυγίου. Εμένα έφτασαν σε σημείο να πουν (τα πρώην μου πεθερικά) "να τη χωρίσεις, να δούμε τι θα κάνει!" Ας γελάσω! Χώρισα και σώθηκα, και στα πόδια μου στάθηκα και τη ζωή μου την ξανάφτιαξα κι ο άλλος ακόμα μόνος του είναι.

Έχω κι εγώ φίλη που χώρισε ενώ είχαν δάνειο για το σπίτι και 2 παιδιά. Κορίτσι μου όσο έχεις τη δουλειά σου και την υγειά σου, μη φοβάσαι, κανείς καλός δε χάνεται. Μπορεί να δυσκολευτείς, αλλά θα τα καταφέρεις.

Μιλα με ενα δικηγορο αμεσα και θα σου λυθουν οι αποριες. Δεν θα ειναι ολα ροδινα, θα ζοριστεις πολυ αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ θα νιωθεις πολυ καλυτερα αποτι νιωθεις τωρα!

Για τη διατροφη που σου λεει βλακειες.. οι δικαστες δεν ειναι ηλιθιοι, στην Ελλαδα ζουνε και ξερουν τι γινεται. Πχ. ο πρωην μου ηταν ελευθερος επαγγελματιας και δηλωνε 500-1000 το μηνα, ομως απο το συγκεκριμενο επαγγελμα μπορουσε να βγαζει (και οντως εβγαζε) 2000 ευρω κατα μεσο ορο. Το ειπα αυτο στο δικαστηριο και τελικα μου εδωσαν διατροφη 500. Ειναι σαν κατι γιατρους που δηλωνουν 700 ευρω το μηνα, ξερουμε ομως οτι βγαζουν παραπανω. Το ιδιο θα γινει και με εναν αγροτη και ας δηλωνει μηδενικο, το δικαστηριο λεει απο το χ επαγγελμα μπορεις να βγαζεις τοσα το μηνα, οποτε δουλεψε σωστα για να θρεψεις τα παιδια σου.

Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι θα παιρνεις παντα τα λεφτα. Αν δεν στα δινει εχεις δικαιωμα απο τον πρωτο μηνα που δεν σου πληρωσε τη διατροφη να του κανεις μηνυση. Παει αυτοφωρο, γινεται δικη και ειναι υποχρεωμενος ή να πληρωσει τη διατροφη που σου χρωσταει ή να πληρωσει αντι να παει φυλακη (ειναι εξαγορασιμη ποινη απο 1 εως 3 μηνες νομιζω).

Λυσεις υπαρχουν, βεβαια ολα αυτα ειναι εξοδα και φθορα και για σενα αλλα ειναι μια λυση. Σου λεω και παλι, θα ζοριστεις αλλα πραγματικα θα εισαι πολυ καλυτερα, σε καμια δεν αξιζει τετοια αντιμετωπιση.

Διαφημίσεις

Το ξέρω ότι μου τα λέει για να με τρομάξει. Τώρα δεν έχει μηδενικό εισόδημα όμως αν πάει στο χωριό, εννοείται ότι δεν θα δηλώνει τίποτα και θα βοηθάει τον πατέρα του. Όλα στο όνομα του πατέρα του είναι.

και στο χωριο να παει και στου βοδιου το κερατο να κρυφτη διατροφη θα πρεπει να πληρωση γιατι θα παει φυλακη και το ξερω καλα γιατι μια φιλη μου χωρισε πριν 2 χρονια, κ'αυτη σαν και σας μαλωνανε για τα παντα,

μετα το διαζυγιο παρατησε τη δουλεια του και γυρνουσε σαν να μην πω τη, η φιλη μου ειχε καλο δικηγορο και τον πηγε στα δικαστηρια οτι δεν πληρωνη, επειδη φοβηθηκε οτι θα παει μεσα εβαλε τον πατερα του πουλησε καποια πραγματα που ειχε για να πληρωση ο γιος.

μη φοβασαι εσυ για τιποτα αυτος πρεπει να φοβατε.

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

Δηλαδή ο πατέρας του θα συμφωνήσει το δικό του παιδί να μην φροντίζει οικονομικά τα παιδιά του;;;Ωραίος πατέρας κι αυτός!!!!

Ο δικος μου ο πατερας οταν χωρισε με την μητερα μου προκειμενου να μην πληρωνει τα 44 χιλιαρικα της διατροφης (για 2 παιδια) προτιμησε να αλλαξει σπιτι, τηλεφωνο κτλ κτλ και κοινως να μην υπαρχει στη ζωη μας...

Η μητερα μου στα 30 της και χωρις να εχει δουλεψει ποτε στη ζωη της καταφερε να μας μεγαλωσει μονη της (με μια μικρη βοηθεια απο τα αδερφια της και ευτυχως το σπιτι μας ηταν δικο της) να μας καλοσπουδασει και τις 2 και αυτη τη στιγμη να χαιρεται τα εγγονια της...

Ουδεποτε κανενας συγγενης του πατερα μου δεν νοιαστηκε για εμας, ουτε γιαγια ουτε θειαδες...αλλα εδω δεν ενδιαφερθηκε ο ιδιος ο πατερας γιατι να ενδιαφερθουν οι υπολοιποι????

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Ο δικος μου ο πατερας οταν χωρισε με την μητερα μου προκειμενου να μην πληρωνει τα 44 χιλιαρικα της διατροφης (για 2 παιδια) προτιμησε να αλλαξει σπιτι, τηλεφωνο κτλ κτλ και κοινως να μην υπαρχει στη ζωη μας...

Η μητερα μου στα 30 της και χωρις να εχει δουλεψει ποτε στη ζωη της καταφερε να μας μεγαλωσει μονη της (με μια μικρη βοηθεια απο τα αδερφια της και ευτυχως το σπιτι μας ηταν δικο της) να μας καλοσπουδασει και τις 2 και αυτη τη στιγμη να χαιρεται τα εγγονια της...

Ουδεποτε κανενας συγγενης του πατερα μου δεν νοιαστηκε για εμας, ουτε γιαγια ουτε θειαδες...αλλα εδω δεν ενδιαφερθηκε ο ιδιος ο πατερας γιατι να ενδιαφερθουν οι υπολοιποι????

Ανατρίχιασα!!!!!Ε ρε τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για τα λεφτά, τα βάζουν πάνω από τα ίδια τους τα παιδιά!!!!!!Μπράβο στη μαμά σου, άξια!!!!!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Πόσο σε καταλαβαίνω να'ξερες...

10Ddp3.png

OaR2p3.png

και στο χωριο να παει και στου βοδιου το κερατο να κρυφτη διατροφη θα πρεπει να πληρωση γιατι θα παει φυλακη και το ξερω καλα γιατι μια φιλη μου χωρισε πριν 2 χρονια, κ'αυτη σαν και σας μαλωνανε για τα παντα,

μετα το διαζυγιο παρατησε τη δουλεια του και γυρνουσε σαν να μην πω τη, η φιλη μου ειχε καλο δικηγορο και τον πηγε στα δικαστηρια οτι δεν πληρωνη, επειδη φοβηθηκε οτι θα παει μεσα εβαλε τον πατερα του πουλησε καποια πραγματα που ειχε για να πληρωση ο γιος.

μη φοβασαι εσυ για τιποτα αυτος πρεπει να φοβατε.

Κι εμενα του ειχε κανει δικαστηρια η μητερα μου αλλα διατροφη δεν εδινε απο ενα σημειο και μετα...απλα εξαφανιστηκε!!! Και για να παει μεσα θα επρεπε καταρχην να τον βρουνε ασε που νομιζω οτι δεν σε συλλαμβανουνε εαν χρωστας για διατροφη, νομιζω εχεις αλλες κυρωσεις - στερηση πολιτικων δικαιωματων, δεν μπορεις να εκδοσεις διαβατηριο κατι κουλα δηλαδη-...απο ενα σημειο και μετα σταματησε και η μητερα μου να ασχολειται γιατι τα χρηματα που εδινε στο δικηγορο δεν της περισσευανε...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Ανατρίχιασα!!!!!Ε ρε τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για τα λεφτά, τα βάζουν πάνω από τα ίδια τους τα παιδιά!!!!!!Μπράβο στη μαμά σου, άξια!!!!!

Μονο αξια??? Παναξια...αλλα να σου πω την αληθεια μου παρα τα ζορια που περασαμε νομιζω οτι καλυτερα ειμασταν χωρις αυτον...

Και να φανταστεις roary οτι εμενα δεν ασκουσε ψυχολογικη βια στη μητερα μου ουτε την εβριζε μπροστα μας...γι'αυτο κοριτσι μου παρε τη ζωη σου στα χερια σου και να'σαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις....

ΒΡΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΡΑ!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Α καλα ειναι για πολλες μπουνιες ο τυπος...που τον πετυχες κι εσυ βρε κοπελα μου?

Καθυεται σε δουλευει ψιλο γαζι...σε τρομοκρατει κι εσυ μασας.Ξυπνα κοπελια.Τι παει να πει εχει την καρτα σου,παιρνι το μισθο σου?

Πηγαινε σε ενα καταστημα της τραπεζας και ρυθμισε τα ολα αυτα.

Και φυσικα βρες ενα δικηγορο.Τωρα σε βλεπει μονη,σε φοβεριζει και νιωθει και καμποσος .Για κατσε να δει οτι εχεις δικηγορο διπλα σου αι οτι σοβαρολογεις και θα του μπουν τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι.

Κι ας παει και στο χωριο...ας παει οπου θελει..φτανει να ξεκουμπιστει απο το σπιτι.

Κι εμενα του ειχε κανει δικαστηρια η μητερα μου αλλα διατροφη δεν εδινε απο ενα σημειο και μετα...απλα εξαφανιστηκε!!! Και για να παει μεσα θα επρεπε καταρχην να τον βρουνε ασε που νομιζω οτι δεν σε συλλαμβανουνε εαν χρωστας για διατροφη, νομιζω εχεις αλλες κυρωσεις - στερηση πολιτικων δικαιωματων, δεν μπορεις να εκδοσεις διαβατηριο κατι κουλα δηλαδη-...απο ενα σημειο και μετα σταματησε και η μητερα μου να ασχολειται γιατι τα χρηματα που εδινε στο δικηγορο δεν της περισσευανε...

οταν κανανε το δικαστηριο του δωσανε προθεσμια 15 μερες να πληρωση την πρωτη δοση οταν περασανε 16 μερες πηγε η φιλη μου στο τμημα της περιοχης της και του εδηξε την αποφαση οτι δεν ηταν ενταξη σε 2 ωρες τον μαζεψανε και εμεινε μεσα 18 ωρες μεχρι να του φερει ο πατερας του (ο πεθερος της) τα λεφτα για να βγει.

μετα απο αυτο καθε μηνα ειναι στην ωρα του.

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

Φύγε!!!!! Η ψυχολογική υγεία, τόσο η δική σου, όσο και των παιδιών σου είναι πολύ πιο σημαντική από το οτιδήποτε. Όσον αφορά τη διατροφή, ο πατέρας πληρώνει ανάλογα με τα πόσα βγάζει. Εάν πάει στο χωριό, όπως λέει, και δεν έχει τίποτα στο όνομά του τότε δύσκολα να κατάβαλει διατροφή γιατί έχει μηδενικό εισόδημα.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Χώρισέ τον κοπέλα μου, όσο περνάνε τα χρόνια θα γίνεται όλο και πιο βίαιος. Τώρα το κάνει με τα λόγια, μεθαύριο μπορεί να σηκώσει και χέρι.:evil:

Έχεις τη δουλειά σου και τους γονείς σου που σε στηρίζουν και οικονομικά απ' ότι είπες.

Αν γίνεται να πας να μείνεις με τους γονείς σου και να νοικιάσεις το σπίτι. Με το ενοίκιο θα μπορείς να πληρώνεις το δάνειο ή έστω ένα μέρος του.

Σκέψου ότι έχουν χωρίσει γυναίκες που δεν είχαν δουλειά, και καμμιά βοήθεια κι όμως τα κατάφεραν.:rolleyes:

Το πιο σημαντικό είναι να βρείτε την ηρεμία σας εσύ και τα παιδιά. Σίγουρα έχεις πολύ δύναμη μέσα σου, απλώς αυτός σε έχει κάνει να πιστέψεις ότι είσαι μια άχρηστη. Αν κοιτάξεις όμως πραγματικά πως έχουν τα πράγματα, θα δεις ότι δεν τον έχεις καμμιά ανάγκη.:rolleyes:

Φύγε!!!!! Η ψυχολογική υγεία, τόσο η δική σου, όσο και των παιδιών σου είναι πολύ πιο σημαντική από το οτιδήποτε. Όσον αφορά τη διατροφή, ο πατέρας πληρώνει ανάλογα με τα πόσα βγάζει. Εάν πάει στο χωριό, όπως λέει, και δεν έχει τίποτα στο όνομά του τότε δύσκολα να κατάβαλει διατροφή γιατί έχει μηδενικό εισόδημα.

συμφωνώ, φύγε!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Κοντεύω να τρελαθώ. Αυτή η σχέση είχε απ' την αρχή μεγάλες εκρήξεις - σαν 2 κοκόρια στο ίδιο κοτέτσι - παρόλα αυτά παντρευτήκαμε μέσα σ' ένα χρόνο γιατί ήρθε η εγκυμοσύνη.. Με τον άντρα μου κάνουμε ομηρικούς καβγάδες και δεν ζητάει ποτέ συγγνώμη:evil: Δεν παραδέχεται ποτέ ότι ίσως φταίει κι εκείνος.. Το μόνο που λέει είναι "θα σου κάτσω στο κεφάλι μέχρι να σε στρώσω".. Μου ασκεί τρομερή ψυχολογική βία καθημερινά από το φαγητό που θα μαγειρέψω όσο και για τις δουλειές του σπιτιού.. Δεν συμμετέχει πουθενά και το παίζει επιστάτης.

Έχουμε 2 παιδιά στα οποία με κατηγορεί συνέχεια.. Με λέει ζώον και άλλα τέτοια μπροστά τους.. Η μητέρα μου κρατάει τη μικρή και τον μεγάλο όταν σχολάει και έχει πει ότι της κάνει χάρη που τα βλέπει κιόλας:shock: Οι γονείς μου μας βοηθάνε πολύ οικονομικά κι ενώ μπροστά τους φέρεται άψογα, σ' εμένα τους κατηγορεί.. Οι άνθρωποι δεν του έχουν κάνει προσωπικά κάτι, όμως αυτός βρίσκει να πει πχ. επειδή η μητέρα μου δεν είναι και πολύ τακτική στο σπίτι της.. την λέει βρωμιάρα..

Δυστυχώς μέρα με τη μέρα γίνεται χειρότερος.. Του έχω κάνει σοβαρή συζήτηση για να χωρίσουμε και μου λέει αν θέλω να φύγω εγώ, αυτός δεν φεύγει.. Εγώ πώς να φύγω; Το σπίτι που μένουμε είναι μισό-μισό, το αγοράσαμε καινούριο και τα μισά λεφτά τα έβαλε ο πατέρας μου, τα άλλα μισά είναι δάνειο, δουλεύουμε κι οι δύο. Πώς το χωρίζεις; Κάνει κουμάντο στα πάντα, εισπράττει το μισθό μου με τον οποίο πληρώνει τη δόση.. Θέλω να πάρω τα παιδιά να φύγω όμως δε μπορώ να στηριχτώ στους γονείς μου γιατί βλέπω τον πατέρα μου με εγκεφαλικό και η μητέρα μου ήδη περνάει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.. Επίσης ο μισθός μου φτάνει ίσα ίσα για το δάνειο και μου το έχει ξεκαθαρίσει ότι αν φύγω δεν θα μου δίνει διατροφή.. Δεν τον νοιάζει ούτε πώς θα μεγαλώσουν ούτε η ψυχολογία των παιδιών:evil: Είμαι απελπισμένη.. Του έχω πει να πάμε σε σύμβουλο γάμου και μου λέει "Κοίτα να γίνεις άνθρωπος, δεν θα πετάμε λεφτά σε βλακείες". Ναι, γιατί βλακείες είναι ο γάμος μας.. κι εγώ ο μεγαλύτερος βλάκας απ' όλους:cry:

Μη με ρωτίσετε αν έχω συναισθήματα, γιατί μόνο μίσος νιώθω.. Κοιμάμαι μαζί του υποχρεωτικά, έχουμε επαφή όταν επιμένει για να μη δημιουργώ άλλους καβγάδες:cry: Κι εγώ το ξέρω ότι δεν είμαι τέλεια, έχω κάνει πολλά λάθη και πολλές φορές είμαι ευέξαπτη, όμως όλο αυτό δεν το αντέχω:|

συμφωνω με ολα τα κοριτσια.η αδερφη μου εχει τεσσερα παιδια και ανεχοταν μεχρι περισι ενα ηλιθιο σαν τον δικο σου.περισι αποφασισε αφου μεγαλωσαν τα παιδια της λιγο να τον διωξει επιτελους και ας δυσκολευοταν πως θα τα μεγαλωνε.βρηκε την ησυχια της και ειναι χαρουμενη μετα απο χρονια.μην αφησεις να περασει η ζωη σου ασκοπα,εισαι μικρη για να δεχεσαι τις βλακειες του.σκεψου τα παιδια σου και διωξε τον.πηγαινε σε δικηγορο και πες του τα ολα και θα σου πει τι να κανεις.μονο φροντισε να ειναι καποιος πολυ καλος δικηγορος και ουτε το σπιτι θα χασεις ουτε τιποτα.ολα τα δικαιωματα τα εχεις εσυ με τα παιδια.πιο καλα να περασεις δυσκολα για λιγο και να βρεις την ησυχια σου παρα να περασεις μια ζωη δυστυχισμενη μεγαλωνοντας δυο παιδια που και αυτα θα ειναι δυστυχισμενα.σκεψου οτι αν μιλαει τωρα σε σενα ετσι πως θα μιλαει στα παιδια του αυριο μεθαυριο.μονο για τα παιδια βρες την δυναμη και πηγαινε σε δικηγορο και αυτος θα σου πει τι πρεπει να κανεις.κανε και αυτα με την τραπεζα που σου ειπαν τα κοριτσια.περιμενουμε τα νεα σου.φιλακια πολλα

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies :D

αχ βρε κοπελα μου τι περνας.......αν ειναι δυνατον! τι βιαστηκες πια μην εχανες το κελεπουρι??? πρεπει να τελειωνει ολο αυτο αναμφιβολα

κατ αρχην οτι σου ειπαν για το σπιτι εννοειται ισχυει- εσυ και τα παιδια μενετε

ομως για τη διατροφη θα συμφωνησω με τη δικηγορο της παρεας, αν δεν εχει εισοδηματα δεν παιρνεις ευκολα

αλλα και οι δικοι του το ιδιο ζωα ειναι? θα αφησουν τα εγγονια τους ετσι??? ειναι ποτε δυνατον????????

κουράγιο αδέρφια...

καλά...βρε γλυκια μου τι λουκι περνας????τι γολγοθα...?????:(:(

...και ο μαγκας δεν το κουναει απο σπιτι???:evil:??θα θελε....!!!!!!στο σπιτι μενει η μανα με τα παιδια της.....ασχετα εαν ειναι με δανειο.....ασχετα...ποιος το πληρωνει.....το δικαστηριο διατασει τα παιδια να μην αλλαξουν συνηθειες και σπιτι......ωστε να επιρρεαστουν οσο το δυνατον λιγοτερο απο τις αλλαγες που φερνει ενα διαζυγιο.....

ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ,ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.....και εμεισ εδω ειμαστε να σε ακΟυσουμε και να στιριξουμε....ψυχολογικα οσο μπορουμε....

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ...:(

:(:(:(:( Κικη μου .... κοιτα να δεις που εδω και μερες ηθελα να σου στειλω πμ γιατι χαθηκαμε.... αγαπη μου αν πιστευεις οτι αξιζει ο γαμος σου παλεψε τον...διαφορετικα αν νοιωθεις οτι πνιγεσαι και οτι καταπαταται η αξιοπρεπεια σου και η ψυχικη σου υγεια εδω ειμαστε ολες εδω να βαλουμε τα μυαλα μας να δουλεψουν για να σου προτεινουμε λυσεις. Μην μου σκας αλλο...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τη δύναμη που μου δίνετε. Η αλήθεια είναι ότι έχω ανακουφιστεί λίγο με τα λόγια σας.. Αυτό για τον ξάδελφό του το ξέρω από 1ο χέρι αφού τον ξέρω προσωπικά και αυτή η ιστορία τραβάει χρόνια τώρα.. Η γυναίκα του δεν έχει πάρει μία γιατί απλά ο κύριος δεν κάνει δήλωση αφού δηλώνει άεργος κι αυτή ξεπαραδιάστηκε στους δικηγόρους ώσπου τα παράτησε:? Η αλήθεια είναι ότι οι γονείς μου δεν βλέπω να με στηρίζουν:cry: γιατί είναι κατά των διαζυγίων άσχετα με το τι περνάς, μόνο το ξύλο ίσως να μη συγχωρούσαν. Έχουν τύχει μπροστά σε καυγά και πήραν το μέρος του.. Τον διάλεξα βλέπεις.. Τα υπόλοιπα είμαι σίγουρη ότι θα πουν ότι τα προκάλεσα εγώ.

Όσο για το ξύλο, δε νομίζω ότι θα τολμήσει να με χτυπήσει ποτέ αφού ξέρει ότι την ίδια στιγμή θα πάω στο τμήμα.. Θέλει απλώς να μου σπάσει τα νεύρα για να "στρώσω" όπως λέει. Ακριβώς όπως τους γονείς του, ο πατέρας του αρχηγός και η μάνα πάντα με σκυμένο το κεφάλι. Στο χωριό του μέχρι τα 17 του είχαν άλογο αντί αυτοκίνητο και πήγαιναν στα κτήματα ο πατέρας πάνω στο άλογο και η μάνα με τα πόδια:shock::shock: το μήλο κάτω απ' τη μηλιά.. κι εκτός απ' αυτό έτσι κι αλλιώς είναι κι αυτοί σε κακή οικονομική κατάσταση.

..και όλα αυτά εν μέσω κρίσης που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και η δουλειά μου δεν πάει τόσο καλά.. σήμερα είμαι, αύριο δεν είμαι.. Έχει κανείς ιδέα να μου πει πόσο θα μου κοστίσει η διαδικασία;

5dyVp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τη δύναμη που μου δίνετε. Η αλήθεια είναι ότι έχω ανακουφιστεί λίγο με τα λόγια σας.. Αυτό για τον ξάδελφό του το ξέρω από 1ο χέρι αφού τον ξέρω προσωπικά και αυτή η ιστορία τραβάει χρόνια τώρα.. Η γυναίκα του δεν έχει πάρει μία γιατί απλά ο κύριος δεν κάνει δήλωση αφού δηλώνει άεργος κι αυτή ξεπαραδιάστηκε στους δικηγόρους ώσπου τα παράτησε:? Η αλήθεια είναι ότι οι γονείς μου δεν βλέπω να με στηρίζουν:cry: γιατί είναι κατά των διαζυγίων άσχετα με το τι περνάς, μόνο το ξύλο ίσως να μη συγχωρούσαν. Έχουν τύχει μπροστά σε καυγά και πήραν το μέρος του.. Τον διάλεξα βλέπεις.. Τα υπόλοιπα είμαι σίγουρη ότι θα πουν ότι τα προκάλεσα εγώ.

Όσο για το ξύλο, δε νομίζω ότι θα τολμήσει να με χτυπήσει ποτέ αφού ξέρει ότι την ίδια στιγμή θα πάω στο τμήμα.. Θέλει απλώς να μου σπάσει τα νεύρα για να "στρώσω" όπως λέει. Ακριβώς όπως τους γονείς του, ο πατέρας του αρχηγός και η μάνα πάντα με σκυμένο το κεφάλι. Στο χωριό του μέχρι τα 17 του είχαν άλογο αντί αυτοκίνητο και πήγαιναν στα κτήματα ο πατέρας πάνω στο άλογο και η μάνα με τα πόδια:shock::shock: το μήλο κάτω απ' τη μηλιά.. κι εκτός απ' αυτό έτσι κι αλλιώς είναι κι αυτοί σε κακή οικονομική κατάσταση.

..και όλα αυτά εν μέσω κρίσης που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και η δουλειά μου δεν πάει τόσο καλά.. σήμερα είμαι, αύριο δεν είμαι.. Έχει κανείς ιδέα να μου πει πόσο θα μου κοστίσει η διαδικασία;

Εδω μεσα υπαρχουν κοριτσαι που ειναι δικογοροι. Αν διαβαζετε αυτα που γραφει η κοπελα ας προσφερθει να βοηθησει!!!!!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...