Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καροτσι απο τα jumbo?

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια! σκεφτομαστε με τον αντρα μου να αγορασουμε κανονικο καροτσι για το μωρο που ειναι ηδη 3 μηνων και ειχα δει ενα στα jumbo με 100 ευρω περιπου! τα οικονομικα μας δεν ειναι καθολου καλα και δεν μπορουμε να δωσουμε αρκετα χρηματα για να παρουμε κατι πιο ακριβο! εχει παρει καμια μανουλα καροτσι απο εκει; της εχει βγει καλο;:-(

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Eixa παρει το καροτσι των 60 ευρω και το ειχα για να κοιμιζω την μικρη που ειχε κολικους και μας ειχε βγαλει την ψυχη! Το ειχα μονο για μεσα στο σπιτι οποτε ειναι σαν καινουριο αλλα μια γνωστη μας που ειχε παρει ακριβως το ιδιο μεγαλωσε μ'αυτο 3 παιδια και ειναι σκυλι. Μονο που ειναι βαρυ για το βαλε-βγαλε σε αυτοκινητο, σκαλες κλπ. Ασε που ειναι κομπλε με ποδοσακο, κουκουλα καλαθι για ψωνια κλπ κλπ.

κι εγω ειχα παρει ενα της κικο, αλλα οχι για πολυ μωρα, το επομενο σταδιο. 100 ευρω και ειχε απο ολα και βγηκε πολυ καλο !

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

καλησπερα κοριτσια! σκεφτομαστε με τον αντρα μου να αγορασουμε κανονικο καροτσι για το μωρο που ειναι ηδη 3 μηνων και ειχα δει ενα στα jumbo με 100 ευρω περιπου! τα οικονομικα μας δεν ειναι καθολου καλα και δεν μπορουμε να δωσουμε αρκετα χρηματα για να παρουμε κατι πιο ακριβο! εχει παρει καμια μανουλα καροτσι απο εκει; της εχει βγει καλο;:-(

Εγώ το έχω πάρει κ το έχω 4 χρόνια τώρα!!!!Το κόκκινο-μαυρο -γκρι δε λές?

Στο γιο μου το χρηιμοποιησαμε πολύ λίγο, αλλά στη κορη μου το χρησιμοποιουμε καθημερινα για να παμε στο παιδικό!Εχει βγει γερο!Εχει κ ποδόσακο κ απο κ'ατω δίχτυ!Το μόνο αρνητικό είναι οτι κλείνει δύσκολα , εγώ να φανταστεις δεν μπορώ να το κλείσω, μόνο ο άντρας μου:?

Κι εγω ενα που πηρα 100 € για δευτερο για την μαμα μου , μας βγηκε παρα πολυ καλο και επειδη ειναι και μικροτερο απο το καλο μας και πιο ελαφρυ ολο το καλοκαιρι με αυτο πηγαιναμε βολτιτσες.Και ειχε και αυτο ποδοσακο, σακο για τα ψωνια και την κουκουλα για την βροχη παρακαλω.Το μονο που πρεπει να κοιταξεις ειναι να ειναι ενισχυμενο το μαξιλαρακι γιατι εχει καποια που ειναι εντελως σκετα και καθολου ****** και να ξαπλωνει εντελως να μπορει να κοιμηθει το μωρακι σας.Α ......εγω οπωσδηποτε ηθελα και την μπαρα ασφαλειας μπροστα.Οταν θα αρχισει να καθεται ειναι απαραιτητη.Ασε που η κορη μου απο μωρο και ξαπλωμενη που ηταν τα ποδια της εκει πανω τα βολευε....:-P

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγώ το έχω πάρει κ το έχω 4 χρόνια τώρα!!!!Το κόκκινο-μαυρο -γκρι δε λές?

Στο γιο μου το χρηιμοποιησαμε πολύ λίγο, αλλά στη κορη μου το χρησιμοποιουμε καθημερινα για να παμε στο παιδικό!Εχει βγει γερο!Εχει κ ποδόσακο κ απο κ'ατω δίχτυ!Το μόνο αρνητικό είναι οτι κλείνει δύσκολα , εγώ να φανταστεις δεν μπορώ να το κλείσω, μόνο ο άντρας μου:?

Ναι αυτο λεω! Θα παμε σημερα και αμα ειναι θα το παρουμε γιατι διαβασα απ'ολες θετικα σχολια! Το κλεισιμο το ειδαμε την αλλη φορα που το κοιταζαμε και η αληθεια ειναι οτι αυτο με τσινισε λιγο αλλα τι να κανουμε; Τα αλλα κατω απο 250ευρω δεν τα βρισκεις τα ατιμα! Ελπιζω να μας βγει καλο και να μας βολεψει!:roll:

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

• 8 months later...
Eixa παρει το καροτσι των 60 ευρω και το ειχα για να κοιμιζω την μικρη που ειχε κολικους και μας ειχε βγαλει την ψυχη! Το ειχα μονο για μεσα στο σπιτι οποτε ειναι σαν καινουριο αλλα μια γνωστη μας που ειχε παρει ακριβως το ιδιο μεγαλωσε μ'αυτο 3 παιδια και ειναι σκυλι. Μονο που ειναι βαρυ για το βαλε-βγαλε σε αυτοκινητο, σκαλες κλπ. Ασε που ειναι κομπλε με ποδοσακο, κουκουλα καλαθι για ψωνια κλπ κλπ.

πως κατάφερε το σκυλί να μπεί στο καρότσι??????

Η μπουμπού ήρθε και άλλαξε η ζωή μου...:oops::-P!!!!

το πηρε και η κουνιαδα μου και δεν εχει κανενα προβλημα γιατι το δικο μας ειχε βγει οφ απο τα δικα μου και δεν ειχα ζωνες ασφαλειας οποτε το ειχε μονο στο σπιτι (το ιδκο μας),,,και απο οτι ειδα σε βαρος δεν εχει καμια διαφορα απο το κικο δικο μας που ειχα και στο κλεισιμο παλι δεν ειναι δυσκολο,,,,μαι απο τα ιδια,,,δε χρειαζεται να δωσεις πολλα λεφτα για ενα καροτσι,,,,ειλικρινα νομιζω ειναι κοροϊδια τα πολλα

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...