Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σπυρακια κ εγκυμοσυνη... Gkrrr!!!

Recommended Posts

Ειμαι περιπου 7 εβδομαδων κ εχω γεμισει σπυρακια!!!!

Δεν εχουν ολες.. Αλλα εχω περασει κ σταδιο με χαπια για να ξεμπερδευω με τα σμηγματα, εχασα κ ενα μωρο εξαιτιας των χαπιων κ τωρα παλι ΣΠΥΡΙΑ !!!!

Ειχατε εσεις κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης σας;

Αλλοι μου λενε ( που πολλα θ΄ακουσω ακομα)ειναι επειδη θα κανω αγορι κ αφου ειχα κ καφε λεκεδες το εχουνε σιγουρακι!!!!

Διαφημίσεις

Στην εγκυμοσύνη οι ορμόνες τρελένονται, ίσως γι' αυτό γέμισες σπυράκια. Εγώ είχα ακμή πριν μείνω έγκυος. Δεν είχα πάρει χαπια γιατί ήθελα να κάνω παιδί, και είχα πει ότι θα το αντιμετωπίσω το θέμα μετά. Όταν εμεινα έγκυος, έξαφανίστηκαν. Νομίζω ότι το φύλο του μωρού δεν έχει κα΄ποια σημασία, γιατι και εγώ αγόρι είχα. Μετά από κανα 6μηνο αφού γέννησα, και αφού οι ορμόνες άρχισαν να επανέρχονται στα κανονικό τα σπυράκια ξαναεμφανίστηκαν. Οπότε κάνε υπομονή, ίσως μετά φύγουν και τα δικά σου.

Πονεμένη ιστορία... Ποτέ μα ποτέ δεν είχα σπυράκια αλλά χαχα μόλις έμεινα έγκυος έγινε το μεγάλο μπαμ.. σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήμουν γεμάτη.Όταν λέμα γεμάτη, εννοούμε ΓΕΜΑΤΗ. με βοηθούσε πάρα πολύ ένα υγρό σαπούνι προσώπου της apivita. ψάξε το. Βέβαια τώρα έχω επιστρέψει στην προ-εγκυμοσύνης κατάσταση. Υπομονη.. λίγοι μήνες είναι θα περάσουν Δες το θετικά.. έχεις στην κοιλίτσα σου ένα μωράκι, τα σπυράκια θα σκεφτείς! :wink:

Κι εγω ειχα βγαλει πολλα...αρχισαν να φευγουν τον 5ο-6ο μηνα.Οταν ημουν 6μηνων παντρευτηκα κιολας και ελεγα θα παω νυφη και θα ειμαι ενα χαλι....ευτυχως ειχαν ψιλοφυγει.Κανε υπομονη...σε λιγους μηνες θα εχεις το παιδακι σου αγκαλια και δε θα θυμασε τπτ απόλα αυτα.

Διαφημίσεις

A ! αρκετά συνηθισμένο απ'οτι βλέπω . Κι εγώ πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα ποτέ μου σπυράκια και μετά γέμισα !

Γέννησα και αυτά ακόμα επέμεναν ! Προσπάθησα να κάνω μια θεραπεία μετά την εγκυμοσύνη με απλές κρέμες και Lotion αλλά τίποτα . Σταμάτησα όταν μου ειπε ο δερματολόγος να κάνω θεραπεία με αντιβίωση κτλ κτλ. Ήξερα όρι ήταν από τις ορμόνες και την κακή ψυχολογία .

Κάνε υπομονή - ξέρω δεν είναι καθόλου εύκολο - αλλά θα φύγουν .

Αμην παναγια μου!!! Να φυγουν! Εχω αυτες τις αδιαθεσιες που μρ κρατανε σπιτι, εχω κ τα σπυρια... Που να νιωσεις ομορφη κ γυναικα!!

Ολη μερα με πυζαμες!!!! Μου λετε για το μωρακι μου σε λιγους μηνες αλλα εγω ΔΕΝ το εχω συνηδητοποιησει ακομα!!

Αν δεν δω κοιλιτσα να φουσκωνει, απορω κ αν ειμαι εγκυος πολλες φορες!!

Ευχαριστω πολυ κοριτσια που μου απαντησατε κ αφου τα περασατε κ εσεις το θεωρω φυσιολογικο! Καμια μανα φιλη μου δεν τα ειχε κ εγω δεν ειχα παρηγορια!!!! :(

... Που να νιωσεις ομορφη κ γυναικα!!

Πρέπει να ήμουν η μόνη βλαμμένη στο μαιευτηριο που προσπαθούσα να τα καλύψω έστω και με λίγη πούδρα ! Μια φωτογραφία δεν έβγαλα ! Από το κεφάλι και κάτω...ίσα ισα να φαίνεται το μωρό έβγαζα ! Δεν θελω να θυμαμαι πως ήμουνα .

Αλλά κάνε υπομονή . θα φουσκώσει και η κοιλίτσα σου και σε λίγο θα σκέφτεσαι άλλα !

Με το καλό το μωράκι σας

Δεν εχουν ολες.. Αλλα εχω περασει κ σταδιο με χαπια για να ξεμπερδευω με τα σμηγματα, εχασα κ ενα μωρο εξαιτιας των χαπιων κ τωρα παλι ΣΠΥΡΙΑ !!!!

Αλλοι μου λενε ( που πολλα θ΄ακουσω ακομα)ειναι επειδη θα κανω αγορι κ αφου ειχα κ καφε λεκεδες το εχουνε σιγουρακι!!!!

τί εννοείς έχασες παιδάκι καλή μου?!

Κι γω τίγκα στα σπυράκια, μάλιστα μετά τη σύλληψη είχα στο σβέρκο!!!

Τώρα μόνο στο πρόσωπο!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

Εγώ σπυράκια δεν έβγαλα, αλλά νιώθω πως έχει αγριέψει το δέρμα μου, άλλαξε η υφή του. Και στην πλάτη και στους ώμους σαν να έχω ψιλά ψιλά ιδρωτήρια, πολύ εκνευριστικό. Εκείνο που μου τη δίνει όμως είναι που έχω βγάλει τρίχες στο πηγούνι κι αρκετα έντονο χνούδι στο πρόσωπο. Θα φύγουν αυτά ή με βλέπω να πηγαίνω για λέηζερ μετά τη γέννα;

Θα φυγουν, μην ανησυχεις. Εμενα εχει γεμισει τριχες η κοιλια μου και όσο προχωραει η εγκυμοσυνη βγαζω κι αλλες. 2-3 μηνες μετα τη γεννα θα πεσουν. Τις βγαζει ο οργανισμός για προστασία...

pdNQp3.pngjWt5p3.png

και εγώ πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου σπυριά, ενώ από τότε που έμεινα έγκυος ¨γέμισα¨ στην πλάτη, στο λαιμό και σε μικρότερο βαθμό στο πρόσωπο...

• 5 months later...
Εγώ σπυράκια δεν έβγαλα, αλλά νιώθω πως έχει αγριέψει το δέρμα μου, άλλαξε η υφή του. Και στην πλάτη και στους ώμους σαν να έχω ψιλά ψιλά ιδρωτήρια, πολύ εκνευριστικό. Εκείνο που μου τη δίνει όμως είναι που έχω βγάλει τρίχες στο πηγούνι κι αρκετα έντονο χνούδι στο πρόσωπο. Θα φύγουν αυτά ή με βλέπω να πηγαίνω για λέηζερ μετά τη γέννα;

Στην αρχη της εγκυμοσυνης 2η-5η εβδ το δερμα μου ελαμπε! λιπαροτητα μηδεν, ουτε καν στα μαλλια! μετα λιγη ξηροτητα στο προσωπο απο κει και περα και σταδιακα τιγκα στην λιπαροτητα! σπυρακια , λιγα στην αρχη, και τωρα... χαμος! εχω βγαλει μεχρι και στο σβερκο και στο πηγουνι κατι σαν εκζεμα λιπαροτητας με ξηροδερμια μαζι. Μαλλια λιπαρα. Στο μπουστο σπυρακια σαν δρωτσιλες εντονες. Μεχρι και στην κοιλια εχω μερικα κοκκινα ψιλα σπυρακια.

Να ειναι μονο ορμονικο η καμμια αλεργια; Κρεμα δεν αλλαξα, αλλα και που την φοραω δεν κανει καμμια διαφορα. Να παω στο δερματολογο το σκεφτομαι γιατι φοβαμαι τωρα στην εγκυμοσυνη τι θα μου δοσει. Καμμια συμβουλη;

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Διαφημίσεις

Για το πηγουνι να παρω καμια κρεμα με κορτιζονη να ηρεμησει λιγο; κανει;

ΟΧΙ ΚΑΛΕ!!! Ρώτα το γιατρό σου πριν βάλεις ο,τιδήποτε.

Διάβασα τι έχω γράψει πιο πάνω που ήμουν στο πρώτο τρίμηνο και γελάω. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Οι τρίχες έπεσαν, το δέρμα έστρωσε, εξαφανίστηκε κάθε λιπαρότητα, έκλεισαν οι πόροι, λάμπει το πρόσωπο, πύκνωσαν και γυαλίζουν τα μαλλιά. Μα τέτοια αλλαγή!!! Ρε τι σου κάνουν οι ορμόνες! 10 χρόνια νεότερη έγινα! :lol:

Διάβασα τι έχω γράψει πιο πάνω που ήμουν στο πρώτο τρίμηνο και γελάω. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Οι τρίχες έπεσαν, το δέρμα έστρωσε, εξαφανίστηκε κάθε λιπαρότητα, έκλεισαν οι πόροι, λάμπει το πρόσωπο, πύκνωσαν και γυαλίζουν τα μαλλιά. Μα τέτοια αλλαγή!!! Ρε τι σου κάνουν οι ορμόνες! 10 χρόνια νεότερη έγινα! :lol:

Χαιρομαι για σενα:-P, ελπιζω κι εμενα να βελτιωθει η κατασταση...

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Όλα όσα περιεγραφες newbie G στο πρωτο τρίμηνο σου ειναι αυτα που εχω εγω τωρα! αν και όχι οι τρίχες και το χνουδι, αλλα ολα τα υπολοιπα ακριβως! την προηγούμενη φορα ομως (μολις πριν καποιους μήνες) ολα ηταν αλλιως! δεν ειχα ξανα τοσο τελειο, καθαρο και απαλό δερμα! Αφού μου το λεγαν όλοι... Το μωρό μου, που τοτε δυστυχως το εχασα λόγω ανεπάρκειας τραχηλου, ήταν κοριτσακι... αν τωρα περιμενω μπεμπη (πολυ νωρις ακομα) θα επανελθω για να συνδεσω την "ασχημια μου" με τις αντρικες του ορμονες! Μακαρι να μας πάνε ολα καλα κοριτσια και δεν με νοιαζει καθολου για την ακμη! Κατι θα βρω να κανω και μ'αυτη, αρκει να γεννηθει υγιες το μπεμπακι μου!:wink:

εγω ειχα θεμα με τα σπυρακια απο μικρη λογω πολυκυστικων....τελευταια ειχε φτιαξει ο κυκλος μου κ ειχα στρωσει...κ ελεγα αμα μεινω εγκυος θα γεμισω...λοιπον τωρα ειμαι στην 24η βδομαδα...κατι ψιλα σπυρακια ειχα στον 2ο μηνα..μετα εφυγαν!!!!τωρα τελευταια κοκκινιζουν τα μαγουλα μου με το παραμικρο σαν σπυρακια αλλα δενε χω σπυρακια--μου ειπε η δερματολογος ειναι απο το στρες της εγκυμοσυνης!!!!κ ξεκινησα την αντηλιακη μου!!!βαζω τησ avene, που ειναι φαρμακευτικα κ εξειδικευμενα για ευαισθητα προσωπα( μεικ απ, αντηλιακη)...ακομα κ οταν ειχα σπυρακια τετοια εβαζα....ξερω, χαλαει την ψυχολογια αλλα οι ορμονες μας μας κανουν ο,τι θελουν!!!!να ναι καλα τα μωρακια μας κ αυτα θα φυγουν!!!

εγω παλιά ειχα μεγάλο πρόβλημα με ακμή και αφού ειχα δοκιμάσει τα πάντα πλην των roacutan ξεκίνησα ομοιοπαθητική και σώθηκα. Σε 7 μήνες έμεινα έγκυος και το πρόσωπο μου έγινε σαν φεγγάρι. Έλα όμως που τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη άρχισα πάλι να πετάω σπυράκια...οχι πάρα πολλά αλλά είχα να βγάλω χρόνια. Δευτέρα παίρνω τον ομοιοπαθητικό μου για ραντεβού γιατι δεν θα το αντέξει πάλι αυτο η ψυχούλα μου!

μονο σπυρακια....απειρα.ακριβως στην εβδομαδα που εχεις και εσυ.Παντα εβγαζα 2-3 σε καθε περιοδο αλλα στην αρχη ειχα γεμισει.μετα απο 1-2 εβδομαδες ειχα τελειο προσωπο που ποτε δεν ειχα. :P τωρα αρχισε να χαλαει παλι.Οποτε μην αγχωνεσαι ειναι απο τις ορμονες!

lo5lp3.pngtumhp3.png

σπυρακια πολλα....... αχχχχχχ ελεγα με το που εμεινα εγγυος και αυτο αγορακι ειναι αφου ξανα γεμισα, ετσι μου ελεγαν βλεπετε για τις αντρικες και θυλικες ορμονες και ομως εγω ξανα γεμισα αν και ειναι κοριτσακι!!!!!!!! με λιγα λογια μ....ες αυτα που λενε!!!!!!!!!!! εχω καθαρη επιδερμιδα οταν δεν ειμια εγγυος, μετα την πρωτη επανηλθα μετα απο καποιουσ μηνες, ελπιζω και τωρα!!!! δεν βαζω σχεδον τιποτα, μονο πλαινομαι καλα και μια ελαφρια ενυδατικη και κανω υπομονη!!!! και τριχουλες γεμισα και λιπαροτιτα εχω που δεν ειχα ποτε αλλοτε αλλα ειπαμε.. υπομονη!!!!!!!!!!! τι περναμε κια εμεις... και μετα πως να μην εχουμε ανασφαλειες σαν γυναικες???????????? βλεπουμε οσες σταρ εμειναν με τις κοιλιτσες τους εξω χωρις ψεγαδι στο προσωπο αλλα ουτε και στο σωμα.... οχι οτι δεν ειναι πειραγμενες οι φωτο... και νο μιζουμε οτι και εμεις ετσι θα ημαστε αλλα...... μονο σεξυ δεν νιωθω!!!!!!!!!!

απο την αρχη της εγκυμοσυνης εχω γεμισει σπυρακια. για να ειμαι ειλικρινης το πρωτο τριμηνο δεν ειχα κουραγιο και διαθεση να ασχοληθω με αυτα αλλα οταν στον 4ο μηνα αρχισα να συνερχομαι φρικαρα με το προσωπο μου. δεν ειχα σπυρια στην εφηβεια και γεμισε το προσωπο μου στα 33.η μητερα μου προτεινε να χρησιμοποιησω πρασινο σαπουνι που δεν εχει βλαβερα χημικα για την εγκυμοσυνη. αφου ειδε οτι δεν την πηρα στα σοβαρα, μου πηρε αυτη πρασινο σαπουνι. εκανε θαυματα. η κοκκινιλα υποχωρησε, πολλα σπυρακια ξεραθηκαν και ξεφλουδισαν, το μετωπο καθαρισε τελειως και τα μαγουλα καλυτερευουν. βεβαια για πολυ λεπτα και ευαισθητα δερματα δεν ξερω αν ειναι καταλληλο, αλλα το δικο μου δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια, οποτε δεν εχω προβλημα να ξεραθει ή να ερεθιστει

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...