Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βιβλία για ενήλικες (γενικής θεματολογίας)

Recommended Posts

Τελείωσα χθές το "Νησί των καταραμένων" του Ντένις Λεχέιν. Φοβερό με μεγάλη ανατροπή στο τέλος. Υπάρχει και σε ταινία του Σκορτσέζε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Αυτός ο συγγραφέας έχει γράψει και το "Σκοτεινό ποτάμι" που γυρίστηκε από τον Κλίντ Ίστγουντ με Σον Πεν και Τιμ Ρομπινς και πήρε πολλά Όσκαρ σε βασικές κατηγορίες. Σας τα προτείνω και τα 2 ανεπιφύλακτα, ειδικά το πρώτο. Τώρα ξεκίνησα ένα νουαρ μυθιστορημα "Ο διάβολος με το γαλάζιο φόρεμα". Θα δείξει...

Ουπς..το έχω αγοράσει και εγώ , το είχε προσφορά στο Μαρινόπουλο ,νομίζω 6 ευρώ ,αλλά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα.Ξεκίνησα το <βιβλιοπωλείο των σκιών>το οποίο δεν ξέρω γιατί ,αλλά με κουράζει λιγάκι και το άφησα για κάποια άλλη φορά που θα έχω πιο ξεκάθαρο μυαλό, αυτή τη στιγμή είμαι κάπως..Αλλα είναι ενδιαφέρον.

Διαβάζω το <ο ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία>.Χθες το βράδυ το ξεκίνησα , φαντάζομαι ΄σήμερα θα το τελειώσω , άμα δεν πέσω ξερή για ύπνο.Είναι πολύ μικρό βιβλίο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 740
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

[/b]

Ουπς..το έχω αγοράσει και εγώ , το είχε προσφορά στο Μαρινόπουλο ,νομίζω 6 ευρώ ,αλλά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα.Ξεκίνησα το <βιβλιοπωλείο των σκιών>το οποίο δεν ξέρω γιατί ,αλλά με κουράζει λιγάκι και το άφησα για κάποια άλλη φορά που θα έχω πιο ξεκάθαρο μυαλό, αυτή τη στιγμή είμαι κάπως..Αλλα είναι ενδιαφέρον.

Διαβάζω το <ο ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία>.Χθες το βράδυ το ξεκίνησα , φαντάζομαι ΄σήμερα θα το τελειώσω , άμα δεν πέσω ξερή για ύπνο.Είναι πολύ μικρό βιβλίο.

το βιβλιοπωλειο των σκιων ειναι φανταστικο!! το τελειωσα πριν κανα μηνα. δεν ειναι τοσο βαρυ. στην αρχη σου φαινεται ετσι μεχρι να καταλαβεις τι γινεται. μετα φευγει σαν νερο κ σε κραταει πολυ σε αγωνια.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

το βιβλιοπωλειο των σκιων ειναι φανταστικο!! το τελειωσα πριν κανα μηνα. δεν ειναι τοσο βαρυ. στην αρχη σου φαινεται ετσι μεχρι να καταλαβεις τι γινεται. μετα φευγει σαν νερο κ σε κραταει πολυ σε αγωνια.

Θα το ξαναξεκινήσω μόλις ηρεμήσω λιγάκι.Και όντως στην αρχή είπα ωχ..γιατί μου φάνηκε λιγάκι δύσκολο..

[/b]

Ξεκίνησα το <βιβλιοπωλείο των σκιών>το οποίο δεν ξέρω γιατί ,αλλά με κουράζει λιγάκι και το άφησα για κάποια άλλη φορά που θα έχω πιο ξεκάθαρο μυαλό, αυτή τη στιγμή είμαι κάπως..Αλλα είναι ενδιαφέρον.

Πράγματι θέλει καθαρό μυαλό και συγκέντρωση για να διαβάσεις, αλλά που να τη βρείς με παιδιά και έγνοιες. Εγώ διαβάζω το βιβλίο μου και παράλληλα διαβάζω στο γιό μου παραμύθια... φαντάσου πόσο το απολαμβάνω...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Α! όσο για το Νησί των καταραμένων, στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Έχει δράση, έχει ανατροπές, διαβάζεται εύκολα και μπαίνει κατευθείαν στο θέμα. Το επόμενο που διάβασα (ο διάβολος με το γαλάζιο φόρεμα) δεν μου άρεσε καθόλου.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

"εγχειρίδιο βλακείας"

Διονύσης Χαριτόπουλος

εκδόσεις ΤΟΠΟΣ

ΆΨΟΓΟ .....

"ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΉ ΤΟΥ ΈΡΩΤΑ"

Σοπενάουερ

μισεί τις γυναίκες αλλα για όσους δεν πιστευουν στον έρωτα παίρνει μια κάποια επιβεβαιώσει ....

Ψάχνω ένα μυθιστόρημα εποχής με τίτλο

An Infamous Army της συγγραφέως Georgette Heyer

Υπάρχει στα αγγλικά αλλά θα το ήθελα μεταφρασμένο στα Ελληνικά.

έχω και άλλα βιβλία της συγκεκριμένης συγγραφέως πάρα πολύ παλιά (είχαν κυκλοφορήσει σε ΒΙΠΕΡ νομίζω).

Δεν το έχω βρει σε ελληνική έκδοση.

Αν κάποια κοπέλα δουλεύει σε κάποιο εκδοτικό οίκο και μπορεί να μου παρέχει κάποια πληροφορία θα ήμουν ευγνώμων.

Ευχαριστώ.

Γεια σας! Διάβασα το φιλί του Δράκου και μου άρεσε πολύ αν και είχα υποψιαστεί από την αρχή τον δράστη.Με συγκίνησε στο τέλος πολύ!! Διάβασα και τη λευκή ορχιδέα αλλά δεν εντυπωσιάστηκα και πολύ!Τώρα θέλω να διαβάσω τα δάκρυα του Θεού..

Το φιλί του δράκου μου άρεσε και μενα αρκετά αν και δεν είχα υποψιαστεί νωρίς τον δράστη. Με ξάφνιασε σε πολλά σημεία. Και θεωρώ οτι είχε γρήγορη πλοκή κι ενδιαφέρον. Θυμάμαι το διάβασα μέσα σε δυο μέρες!!!

Διαφημίσεις

Μακραν το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει τα τελευταια 10 χρονια να μην πω

"Το τριανταφυλλάκι"

Donnelly, Jennifer

Ενα βιβλιο τοσο συγκινητικο τοσο αναπαντεχο τοσο βγαλμενο απο αληθειες........

800 σελιδες διαβαζονται μονορουφι.......................

http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=1554531&prid=808808&deid=0

"Τα δακρυα του Θεου" για μενα ειναι μακραν καλυτερο απο το "φιλι του Δρακου" που δεν μου αρεσε σχεδον καθολου.

της δημουλιδου ειναι και "τα δακρυα του θεου"?

το φιλι του δρακου οχι τιποτα φοβερο και τρομερο διαβαζετε γρηγορα...

της δημουλιδου ειναι και "τα δακρυα του θεου"?

το φιλι του δρακου οχι τιποτα φοβερο και τρομερο διαβαζετε γρηγορα...

δημολίδου ναι...

δακρυα του θεού φανταστικό...έχει πολλά να σου πει...

επίσης πολύ γρήγορο και ανατρεπτικό της ίδιας η γυναίκα της σοφίτας, εκεί που λες τελείωσε σου ανατρέπει τα πάντα...

αυτές τις μέρες καταπιάστηκα με μαντά διάβασα η άλλη όψη του νομίσματος που με παρέσυρε μου θύμισε διάφορα και τώρα διαβάζω της ίδιας το σπίτι δίπλα στο ποτάμι που ναι μεν πολύ καλό αλλά πολύ τραγικό έως τη μέση που έχω διαβάσει....

rQGhp3.png

Μακραν το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει τα τελευταια 10 χρονια να μην πω

"Το τριανταφυλλάκι"

Donnelly, Jennifer

Ενα βιβλιο τοσο συγκινητικο τοσο αναπαντεχο τοσο βγαλμενο απο αληθειες........

800 σελιδες διαβαζονται μονορουφι.......................

http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=1554531&prid=808808&deid=0

Αυτό διαβάζω τώρα, είμαι στη μέση και το θεωρώ πολύ καλό ως τώρα. Υπάρχει και κ συνέχεια του...Nantia το έχεις διαβάσει το δεύτερο; Θα ακολουθήσει και τρίτο κι εκεί τελειώνει.

διαβάζω το "οικογένεια σε κρίση". ένας από τους συγγραφείς είναι ο ψυχολόγος Γιωσαφάτ Ματθαίος. είναι πολλοί οι συγγραφείς. μου αρέσει γιατί είναι απλά γραμμένο, εύστοχο και πιάνει μεγάλη γκάμα θεμάτων της οικογενειακής ζωής.

με τους ρυθμούς όμως που το διαβάζω, μου έσκισε μια σελίδα η Χρύσπα, το βλέπω να αργώ να το ολοκληρώσω.

πάντως το προτείνω.

είχα χρόνια να διαβάσω κάτι πέρα από νομικά, παιδιατρικά και μαγειρική-ζαχαροπλαστκή. το τελευταίο ήταν στην εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

Αυτό διαβάζω τώρα, είμαι στη μέση και το θεωρώ πολύ καλό ως τώρα. Υπάρχει και κ συνέχεια του...Nantia το έχεις διαβάσει το δεύτερο; Θα ακολουθήσει και τρίτο κι εκεί τελειώνει.

zina τωρα ειδα αυτα που εγραψες...

τωρα θα παραγγειλω το δευτερο βιβλιο το οποιο ειναι μεγαλυτερο 900 σελιδες, ειπα να κανω ενα διαλειμμα και να αρχισω το δευτερο στο οποιο νομιζω πρωταγωνιστης θα ειναι ο αδερφος της φιονας............

Οσο για το πρωτο μερος του βιβλιου που διαβαζεις εγω εριξα πολυ κλαμα!!! Εσυ?????

το τελειωσα πριν 3-4 μερες. Ήταν ωραιο αλλά κλάμα δεν έριξα.

Σοβαρα????? εγω παλι πλανταξα στο κλαμα ειχα πολυ καιρο να κλαψω και το ευχαριστηθηκα............... (χαχααχαχαχ)

Και να φανταστεις το διαβαζα στο τρενο που κατεβαινα αθηνα φορουσα τα γυαλια μου για να μην δουν οτι κλαιω και το δακρυ κορομηλο.............

Ξεκίνησα να διαβάζω το πρώτο βιβλίο μιας τριλογίας "ο μπρούντζινος καβαλάρης". Το έχει διαβάσει καμιά; Είμαι στο πρώτο κεφάλαιο ακόμη.Ενδιαφέρον φαίνεται.

Ο μπρούντζινος καβαλάρης είναι καταπληκτικό βιβλίο. Θα ξεκινήσω και το δεύτερο "Τατιάνα και Αλεξάντερ"!!!

Έχει διαβάσει κανένας τις γέφυρες του χρόνου;

• 4 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...