Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διάφανη βλέννα!!! Σημαίνει κάτι????

Recommended Posts

Χαιρετώ όλες τις μανούλες!!! Από χθες ένιωθα μια υγρασία στο εσώρουχό μου, σαν να φεύγανε σταγονίτσες ούρων μέσα στη μέρα και ειδικά σε κίνηση.. Το πρωί πήρα το γιατρό μου και μου είπε να μην ανησυχώ και αν κάτι αλλάξει να τον παρω πάλι τηλ.. Από το μεσημέρι βλέπω μια διάφανη βλέννη στο εσώρουχο και στο χαρτί!! Χωρίς κανένα χρώμα αλλά παχύρευστη.. Γνωρίζετε αν αυτό σημαίνει κάτι??? Έχω αγχωθεί!!!!

q2aezf3j9gb2ojly.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και με το καλο το μωράκι σου!Θα σου πρότεινα να ενημερώσεις τον γιατρό σου,να σου πει μήπως έχει σχέση με τον τοκετό,ενδεχομένως όχι άμεσα,αλλά να έχει σχέση.Και πάλι σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

cwxNp2.png

Η διαφανη βλεννα οντως ακουγεται καπως περιεργη. Βλεπω εισαι κοντα στον τοκετο οποτε καλο ειναι να ενημερωσεις ξανα το γιατρο σου αν εξακολουθει να συμβαινει μηπως ειναι κατι που εχει σχεση με αυτο. Και εγω που μολις μπηκα στο μηνα μου εχω πολλα υγρα ειναι η αληθεια ειδικα οταν ειμαι σε κινηση αλλα το ειχα απο την αρχη της εγκυμοσυνης. Με το καλο το μωρακι σου.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

μαλλον εφτασε η ωρα να γινεις μανουλα!οταν ενιωσα σταγονιτσες εγω παντως ημουν σιγουρη οτι ειχε ερθει η ωρα .καλυτερα να σε δει ο γιατρος σου,να σου πει αν ειναι αμνιακο η αν εχεις διαστολη.

Κορίτσια ο γιατρός μου είπε οτι η βλέννη μπορεί να σημαίνει οτι θα έχουμε εξελήξεις τις επόμενες 2 ημέρες, ή οτι μπορεί και σε 1 εβδομάδα!!! Πριν λίγο όμως είδα στο χαρτί οτι το χρώμα πια είναι ελαφρώς καφετί... η ποσότητα όμως πολυ πολύ μικρή σε σχέση με το μεσημέρι... Θα δω πως θα πάει κατά τη διάρκεια της νύχτας...

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας!!!

q2aezf3j9gb2ojly.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ο γιατρός μου είπε οτι η βλέννη μπορεί να σημαίνει οτι θα έχουμε εξελήξεις τις επόμενες 2 ημέρες, ή οτι μπορεί και σε 1 εβδομάδα!!! Πριν λίγο όμως είδα στο χαρτί οτι το χρώμα πια είναι ελαφρώς καφετί... η ποσότητα όμως πολυ πολύ μικρή σε σχέση με το μεσημέρι... Θα δω πως θα πάει κατά τη διάρκεια της νύχτας...

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας!!!

Καλησπερα! Η βλεννη οντως ειναι σημαδι τοκετου και ειδικα οταν ειναι με χρωμα! Απ'οτι βλεπω εισαι στις μερες σου οποτε με το καλοοοοοο:-P!!!

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Καλημέρα!!! Η νύχτα πέρασε ήρεμα... Η βλέννη παρουσιάζεται κυρίως όταν περπατάω.. Το χρώμα είναι καφετι ακόμα και η ποσότητα ίδια... Για να δούμε....

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!!!! Και σε εσας με το καλό η άγια ώρα!!!!

q2aezf3j9gb2ojly.png

Καλημέρα!!!! Σε λίγο φεύγουμε για Αθήνα και θα μείνουμε εκεί τις τελευταίες μέρες της μεγάλης αναμονής!!!! Θα επιστρέψουμε πια στην πόλη μας μαζί με το μπεμπούλη μας!!!! Δεν έχει ιντερνετ στο σπιτι που θα μείνουμε οπότε δεν θα μπορώ να μοιραστώ τις επόμενες μέρες μαζί σας... Θα σας γράψω οταν επιστρέψουμε λοιπόν!!!! Με το καλό για όλες μας και σας ευχαριστώ για όλα!!!!!

q2aezf3j9gb2ojly.png

Καλημέρα!!!! Σε λίγο φεύγουμε για Αθήνα και θα μείνουμε εκεί τις τελευταίες μέρες της μεγάλης αναμονής!!!! Θα επιστρέψουμε πια στην πόλη μας μαζί με το μπεμπούλη μας!!!! Δεν έχει ιντερνετ στο σπιτι που θα μείνουμε οπότε δεν θα μπορώ να μοιραστώ τις επόμενες μέρες μαζί σας... Θα σας γράψω οταν επιστρέψουμε λοιπόν!!!! Με το καλό για όλες μας και σας ευχαριστώ για όλα!!!!!

Άντε με το καλό!!! Μπορεί να γεννήσουμε και την ίδια ημέρα!!!:P

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια, και ευχομαι σε όλες με το καλό!!!!! να σας ρωτησω κατι , γενικα υγρα ειχατε στην εγκυμοσυνη??? εμενα το εσωρουχο μου λερωνεται συνεχεια και το αλλαζω!!

b1xOp2.png

QBskp2.png

Εγω αλλαζω καπου 3-4 εσωρουχα τη μερα! Πολλα υγρα, σε σημειο στην αρχη να παω να κανω τεστ μηπως ειναι αμνιακα.

τωρα που κρυωσε λιγο ο καιρος λεω να αρχισω να βαζω κανενα σερβιετακι, το καλοκαιρι το απεφυγα μη παθω καμια μυκητιαση με ζεστη/υγρασια εκει κατω.

Αυτη η βλενη ειναι το πωμα του τραχηλου παντως, το λεγαμε στα μαθηματα του ανωδυνου, ειναι καλο σημαδι οτι θα αρχισει ο τοκετος. Μαλιστα μπορει να βγει κ ολο μαζι μας ειπαν, σα καουτσουκ η σιλικονη ενα πραγμα!!:shock::shock:

Αυτη η βλενη ειναι το πωμα του τραχηλου παντως, το λεγαμε στα μαθηματα του ανωδυνου, ειναι καλο σημαδι οτι θα αρχισει ο τοκετος. Μαλιστα μπορει να βγει κ ολο μαζι μας ειπαν, σα καουτσουκ η σιλικονη ενα πραγμα!!:shock::shock:

Ετσι ακριβως το είδα εγω λίγες ώρες πριν γεννησω. Εκανα ένα μπανάκι να ηρεμήσω επειδή είχα πονάκια και ένιωσα να φεύγει ένα μεγάλο κομματι βλένης. Ηταν σαν σιλικόνη που βάζουμε οταν φτιάχνουμε κάτι αλλά ελαφρώς κίτρινη. Λίγες ώρες μετά είχα το μωρό μου αγκαλια.:wink:

Ετσι ακριβως το είδα εγω λίγες ώρες πριν γεννησω. Εκανα ένα μπανάκι να ηρεμήσω επειδή είχα πονάκια και ένιωσα να φεύγει ένα μεγάλο κομματι βλένης. Ηταν σαν σιλικόνη που βάζουμε οταν φτιάχνουμε κάτι αλλά ελαφρώς κίτρινη. Λίγες ώρες μετά είχα το μωρό μου αγκαλια.:wink:

Για τι ποσότητα "σιλικόνης" μιλάμε κορίτσια; Εγώ χτες τα μεσάνυχτα είδα κάτι παρόμοιο (ήταν διάφανο και άχρωμο) και πρέπει να είχε μήκος γύρω στα 2 εκ. και πλάτος 1 εκ. Αλλά τίποτα άλλο από εκεί και πέρα.

Κορίτσια γέννησα!!!!! Δεν θα πιστέψετε πως έγινε!!! Τη Δευτέρα λοιπόν που σας έγραψα, φύγαμε όντως για Αθήνα!! Η βλέννη συνεχιζόταν στο απαλό καφετί χρώμα!! Στη διάρκεια του ταξιδιού είχα πονάκια, σαν πόνους περιόδου οι οποίοι όμως έφταναν και στη μέση και ήταν αρκετά συχνοί.. Σε 3 ώρες είχα τουλάχιστον 10-12 φορές πόνο.. Αλλά δεν ένιωσα καμία ανησυχία.. Φτάνουμε στην Αθήνα και πάμε στο γιατρό για το προκαθορισμένο ραντεβού μας.. Λίγο πριν παρκάρουμε ένιωσα΄έναν δυνατό πόνο!!! Ανεβαίνουμε στο γιατρό, πάω τουαλέτα και βλέπω αίμα!!! Κάνουμε τον υπέρηχο και έχω διαστολή!!! 19:15 μπήκαμε στο Μητέρα, 21:15 γέννησα!!!! Είμαστε ακόμα στο μαιευτήριο, αύριο βγαίνουμε μάλλον!! Θα μπώ να γράψω αναλυτικά τις λεπτομέρειες της θείας αυτής διαδικασίας και θα σας ενημερώσω που θα τη διαβάσετε.. Φιλιά σε όλες!!!!!

q2aezf3j9gb2ojly.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Χτες το βραδυ ειδα κι εγω διαφανη βλεννα, πριν πεσω για υπνο.

Κατα τις 2:30 ξυπνησα απο πονο στην κοιλια, αλλα δε μπορουσα να τον προσδιορισω... Δηλαδη θα μπορουσε να ειναι κ το εντερο μου. Πηγα τουαλετα κ ξαναειχα βλεννα, παλι διαφανη. Συγχρονως ειχα κ πετρωματα κ ο πονος μια ερχοταν κ μια εφευγε.

Μετα απο 1-1μιση ωρα μου περασε κ κοιμηθηκα.

Εχω αγχωθει, γιατι δε μπορω να καταλαβω τι πρεπει να νιωσω!

Η γιατρος που με ειδε τη Δευτερα ειπε οτι εχω καποιες συσπασεις αλλα ακομα ειναι νωρις γιατι ο μπεμπης ειναι ψηλουτσικα.

Τωρα θα παω να με δει αυριο το πρωι παλι....

Δε θελω να ξυπναω τους γιατρους βραδιατικα χωρις λογο, αλλα απο την αλλη ειναι αγχωτικο να μη ξερεις τι σου συμβαινει! :?

Ελπιζω να μη ξαναγινει τα χαραματα οτι ειναι να γινει, βεβαια απο την αλλη σκεφτομαι οτι να γενναω κ να μη το καταλαβω δε παιζει! χεχε

Χτες το βραδυ ειδα κι εγω διαφανη βλεννα, πριν πεσω για υπνο.

Κατα τις 2:30 ξυπνησα απο πονο στην κοιλια, αλλα δε μπορουσα να τον προσδιορισω... Δηλαδη θα μπορουσε να ειναι κ το εντερο μου. Πηγα τουαλετα κ ξαναειχα βλεννα, παλι διαφανη. Συγχρονως ειχα κ πετρωματα κ ο πονος μια ερχοταν κ μια εφευγε.

Μετα απο 1-1μιση ωρα μου περασε κ κοιμηθηκα.

Εχω αγχωθει, γιατι δε μπορω να καταλαβω τι πρεπει να νιωσω!

Η γιατρος που με ειδε τη Δευτερα ειπε οτι εχω καποιες συσπασεις αλλα ακομα ειναι νωρις γιατι ο μπεμπης ειναι ψηλουτσικα.

Τωρα θα παω να με δει αυριο το πρωι παλι....

Δε θελω να ξυπναω τους γιατρους βραδιατικα χωρις λογο, αλλα απο την αλλη ειναι αγχωτικο να μη ξερεις τι σου συμβαινει! :?

Ελπιζω να μη ξαναγινει τα χαραματα οτι ειναι να γινει, βεβαια απο την αλλη σκεφτομαι οτι να γενναω κ να μη το καταλαβω δε παιζει! χεχε

Κοπέλα μου αρχικά θέλω να σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά και με έναν πόνο!!! Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω εγώ δεν κατάλαβα ότι γεννάω!!

όταν το κατάλαβα ήμουν ήδη στο μαιευτήριο γιατί έτυχε να έχω αίμα όταν πήγα για υπέρηχο. αν ήμουν σπίτι, θα τρέχαμε και δεν είμαι σίγουρη αν προλαβαίναμε να κάνουμε την επισκληρήδιο (γιατί πρέπει πρώτα να βγούν κάτι εξετάσεις αίματος που σου κάνουν). Φυσικά ήμουν από τις εξερέσεις αλλά αυτό το τρομερό που περίμενα να νιώσω για να καταλάβω οτι γεννάω το ένιωσα 1 ώρα πριν βγει ο μπέμπης.. καλό είναι να είσαι έτοιμη!! Με το καλό!!!!

q2aezf3j9gb2ojly.png

Καλημερα!

gk_maria Αυτο που περιγραφεις ειναι περιπου η ιστορια της μαμας μου οταν εκανε τον αδερφο μου! δεν καταλαβε ποτε γεννησε, μαλιστα κρατιοταν κ δεν εσπρωχνε για να προλαβει να παει ο γιατρος! χαχα

Ελπιζω να εχω τη γεννα της!

Σημερα παλι ειχα λιγο βλεννα κ ηρθε η μαια μου κ με εξετασε απο κατω. Μου ειπε οτι εχω διαστολη 1 κ ο τραχηλος ειναι μαλακος, αλλα ακομα ψηλα, οποτε πανε ολα καλα! :cool:Ειπε 10 μερες το πολυ οτι εχω. :-P

Ευτυχως μενω πολυ κοντα στο νοσοκομειο κ αυτο μου δινει μια ασφαλεια.

Να χαιρεσαι το μωρακι σου!

Καλημερα!

gk_maria Αυτο που περιγραφεις ειναι περιπου η ιστορια της μαμας μου οταν εκανε τον αδερφο μου! δεν καταλαβε ποτε γεννησε, μαλιστα κρατιοταν κ δεν εσπρωχνε για να προλαβει να παει ο γιατρος! χαχα

Ελπιζω να εχω τη γεννα της!

Σημερα παλι ειχα λιγο βλεννα κ ηρθε η μαια μου κ με εξετασε απο κατω. Μου ειπε οτι εχω διαστολη 1 κ ο τραχηλος ειναι μαλακος, αλλα ακομα ψηλα, οποτε πανε ολα καλα! :cool:Ειπε 10 μερες το πολυ οτι εχω. :-P

Ευτυχως μενω πολυ κοντα στο νοσοκομειο κ αυτο μου δινει μια ασφαλεια.

Να χαιρεσαι το μωρακι σου!

Δε φαντάζεσαι πόσο τυχερή είσαι που μένεις κοντά στο μαιευτήριο!!!! μη φοβάσαι τίποτα!!!!!!!!! Θέλω να σου πω οτι εγώ μένω Πάτρα και γέννησα Αθήνα!!!!! Τη μέρα που πήγαμε Αθήνα να μείνουμε μέχρι να γεννήσω, 10 μέρες πριν την ΠΗΤ δηλαδή, είχαμε ραντεβού για υπέρηχο και γέννησα!! Αν ήμουν Πάτρα και ξεκινούσα, (μιας και δεν θα φανταζόμουν οτι θα πάει τόσο γρήγορα πρώτο παιδί) θα γεννούσα στα διόδια της Κορίνθου!!!!! Μη φοβάσαι τίποτα!!!! Με το καλό και σε ευχαριστώ για τις ευχές!! Μπες να μας γράψεις την ιστορία σου μην μας ξεχάσεις!!!!

q2aezf3j9gb2ojly.png

Γεννησα!!!!

Παρασκευη βγηκαμε εξω για φαγητο, εφαγα αρκετα εχω να πω..:oops:

Κοιμομαστε 1 το βραδυ κ 3 η ωρα εσπασαν τα νερα! Φωναξα τη μαια, ηρθε 4, επιασαν οι πονοι σιγα σιγα, 7 πηγαμε νοσοκομειο, 11:10 πρωι Σαββατου γεννησα το γιοκα μου!

Για να ειμαι εντος θεματος, η βλεννη απο τη στιγμη που εσπασαν τα νερα αυξηθηκε παααρα πολυ κ εγινε κ με λιγο αιμα καφε.

Οποτε να ξερετε... Βλεννη ισον επικειμενος τοκετος!:-P:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...