Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδιατρος στην ευκαρπια?

evangellia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 116
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 5 εβδομάδες μετά...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ παιδιατρου μας κοριτσια :P

Καλη χρονια και απο εμενα στο φαν κλαμπ και στο φορουμ απο το οποιο εμαθα πολλα και το κυριοτερο γνωρισα τον παιδιατρο μας.

Διαφημίσεις

Καλη χρονια σε ολους.Διαβαζοντας σημερα αλλη μια θλιβερη ειδηση ( http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=972439&lngDtrID=253 ) θυμηθηκα αυτα που περασαμε με τον μικρο μας και πως αν δεν μας εστελνε επειγοντως ο παιδιατρος μας στο νοσοκομειο για θεραπεια θα ειχαμε επιπλοκες απο την καρδουλα του...

Για αυτο παντα θα το λεω οτι ο παιδιατρος αυτος του εσωσε την ζωη.

Πήγαμε κι εμείς σήμερα για τη γνωστή μηνιαία επίσκεψη.

Μας έδωσε οδηγίες για φρούτα και λαχανικά που θα φάμε αυτό τον μήνα,

την εξέτασε, κάναμε και το εμβόλιο-δεν έκλαψε καθόλου και φύγαμε!

Όλα καλά!

• 3 εβδομάδες μετά...

ΟΥΦ! Επιτελους καταφερα να μπω και παλι στο φορουμ μιας και τελειωσαν τα τρεχαματα της μετακομισης μας στο νεο μας σπιτι στην Πυλαια. Αυριο εχουμε και ραντεβου για εμβολιο στον παιδιατρο μας Γ. Παπαγεωργιου στην Ευκαρπια ( εννοειται φυσικα οτι τον αγαπημενο μας παιδιατρο δεν τον αλλαζουμε οσο μακρια και να φυγουμε...)

ΟΥΦ! Επιτελους καταφερα να μπω και παλι στο φορουμ μιας και τελειωσαν τα τρεχαματα της μετακομισης μας στο νεο μας σπιτι στην Πυλαια. Αυριο εχουμε και ραντεβου για εμβολιο στον παιδιατρο μας Γ. Παπαγεωργιου στην Ευκαρπια ( εννοειται φυσικα οτι τον αγαπημενο μας παιδιατρο δεν τον αλλαζουμε οσο μακρια και να φυγουμε...)
Εvangellia μου κι εγω δεν θα τον αλλαζα τον παιδιατρο μας ακομα και αν μετακομιζα σ'αλλη πολη!!!

Απλώς να σας ενημερώσω οτι δεν δέχεται βιβλιάρια δημοσίου, πληρώνετε το αντίτιμο της επίσκεψης κι αντί να σας κόψει χαρτάκι σας δίνει απόδειξη κ πάτε με αυτό στον ΟΠΑΔ κι εκεί σας λένε οτι τίποτα δεν μπορεί να γίνει.

Αυτό για όσες είναι του δημοσίου.

Βέβαια, δεν τίθεται θέμα, εμείς συνεχίζουμε στον ίδιο παιδίατρο φανατικά! :D

Διαφημίσεις

Απλώς να σας ενημερώσω οτι δεν δέχεται βιβλιάρια δημοσίου, πληρώνετε το αντίτιμο της επίσκεψης κι αντί να σας κόψει χαρτάκι σας δίνει απόδειξη κ πάτε με αυτό στον ΟΠΑΔ κι εκεί σας λένε οτι τίποτα δεν μπορεί να γίνει.

Αυτό για όσες είναι του δημοσίου.

Βέβαια, δεν τίθεται θέμα, εμείς συνεχίζουμε στον ίδιο παιδίατρο φανατικά! :D

Οχι πλεον.Οπως μας ειπε ο ιατρικος συλλογος σταματησε προ 10ημερου την κινητοποιηση με τον ΟΠΑΔ και ετσι μας εκοψε χαρτακι οπως και παλιοτερα.

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημερα. Ο μικρος κολλησε γαστρεντεριτιδα την προηγουμενη εβδομαδα. Ευτυχως ομως οπως μας ειπε ο παιδιατρος μας λογω του θηλασμου δεν ταλαιπωρηθηκε πολυ. Οντως κρατησε μολις ενα 24ωρο. Αλλο ενα απο τα πολλα πλεονεκτηματα του θηλασμου...

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα σε όλες!! Εγώ είμαι στο μήνα μου και περιμένω με αγωνία την άφιξή του / της μπέμπη / μπέμπας! (Μιας και δεν έχουμε δει το φύλο του μωρού). Διάβασα όλο το Ποστ σχετικά με τον παιδίατρο Παπαγεωργίου και πρέπει να πω οτι ενθουσιάστηκα!!!! Πρέπει να είναι άγιος άνθρωπος..... Εμείς επιδή μένουμε Μετέωρα, λέγαμε να πάμε στον Π. Καλκασίνα - το ιατρείο του είναι εδώ στην πλατεία. Μήπως έχει ακούσει καμιά κάτι για το συγκεκριμένο ιατρό;; Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε γνώμη σας.....

Happiness lies in your own hands....

• 4 εβδομάδες μετά...
Καλημέρα σε όλες!! Εγώ είμαι στο μήνα μου και περιμένω με αγωνία την άφιξή του / της μπέμπη / μπέμπας! (Μιας και δεν έχουμε δει το φύλο του μωρού). Διάβασα όλο το Ποστ σχετικά με τον παιδίατρο Παπαγεωργίου και πρέπει να πω οτι ενθουσιάστηκα!!!! Πρέπει να είναι άγιος άνθρωπος..... Εμείς επιδή μένουμε Μετέωρα, λέγαμε να πάμε στον Π. Καλκασίνα - το ιατρείο του είναι εδώ στην πλατεία. Μήπως έχει ακούσει καμιά κάτι για το συγκεκριμένο ιατρό;; Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε γνώμη σας.....
ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ mantarini!!! Δυστυχώς στα Μετέωρα δεν γνωρίζω κανέναν παιδίατρο για να σου δωσω πληροφορίες. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλα!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 10 months later...
  • 1 χρόνο μετά...

Καλησπερα. Ο κ.Παπαγεωργίου δέχεται βιβλαρειο ΙΚΑ? και με τα εμβολια τι γινεται? Τα πληρώνεις κανονικά ή μπορεί να στα γράψει στο βιβλιάριο? Ευχαριστώ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...