Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδιατρος στην ευκαρπια?

evangellia

Recommended Posts

Καλεεε θα βγαλατε φωτο το μωρο την ωρα του εμβολιου που τσιριζει;;;;;

Εγω ουτε που θελω να θυμαμαι τα εμβολια και το κλαμα που ριχνει καθε φορα.Μονο τους πρωτους μηνες ηταν λιγο cool, τωρα που μεγαλωσε λιγακι και καταλαβαινει,γινεται χαμως... :(

Μα σκεψου το λιγο. Ειναι το πρωτο εμβολιο, Το Πρωτο. Αναμφισβητητα ενας σταθμος-θεμελιο στην αμυνα ενος νεοσυστατου οργανισμου που θα της παρεχει τα απαραιτητα προστατευτικα αντισωματα εναντιον πολυ επικινδυνων μικροβιων.

Ετσι ειναι οντως απλά εγω δεν μπορω να την βλεπω να πλανταζει στο κλαμα και δεν θελω να εχω και φωτο που σπαραζει....ουφφφ πρεπει να παμε και αυριο για εμβολιο...

:lol::lol: δεν μποώ να μην γελάσω, κι εμείς 10/9 το κάναμε... τελικά δεν πηραμε τόσο βάρος όσο νόμιζα 9700 είμαστε ευτυχως για τη μεσούλα μου που εχει αρχισει να τα φτυνει!!!

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 116
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν πήγαμε την Τρίτη κι αφού μιλήσαμε και λύσαμε τις απορίες μας

της έκανε μια εξονυχιστική εξέταση και τέλος κάναμε το εμβόλιο.

Ναι έβγαλα φωτογραφία για να είμαι απασχολημένη και να μη βάλω εγώ τα κλάματα για εκεινη,που την κρατούσε ο μπαμπάς μας!

Και νομίζω είναι ένα ωραίο ενθύμιο.Εεεε ωραίο δηλαδή..ως ενθυμιο όχι ως τσίμπημα! :lol:

Α κρατήσαμε και το πολύχρωμο χανζαπλαστ που της έβαλε στο μπουτάκι.

Πυρετό δεν έκανε αλλά εκείνο το βράδυ μαρτυρήσαμε από τη γκρίνια και κατάφερε τελικά να κοιμηθεί στις 2.30 το βράδυ.

Του είπα οτι τον μάθαμε από το φόρουμ και μου λέει έκπληκτος"κι εσείς?!"

Επίσης μιλήσαμε για το θηλασμό και μου είπε

"δεν πιστεύω να κάνετε το λάθος να σταματήσετε στους 6 μήνες?

επειδή μπαίνει το κουτάλι δε σταματά ο θηλασμός!"

Ε λοιπόν αυτός ο παιδίατρος μ'αρέσει!! :D

Ειναι προφανες gerakina για μια ακομη φορα οτι ο παιδιατρος μας ειναι ιδιαιτερα καταρτισμενος στο θεμα του θηλασμου και υποστηρικτης-υπερμαχος του μητρικου θηλασμου. Ειμαστε ολες πολυ τυχερες γιατι αν ρωτησουμε φιλες μας το τι μαργαριταρια τους εχουν πει κατα καιρους οι παιδιατροι τους για τον θηλασμο θα καραφλιαζαμε ομαδικως!

Ναι Εvangellia μου ειμαστε πολυ τυχερες γιατι ο Γ.Π. ειναι υποστηρικτης του μητρικου θηλασμου και οι συμβουλες του για προβληματα κι αποριες που ειχα με τον θηλασμο ηταν πολυτιμες. Η βοηθεια του ηταν καθοριστικη στο να εδραιωθει ο θηλασμος καθως και να συνεχιστει οταν ψυχολογικα ημουν χαλια. Του εχω προσωπικα τυφλη εμπιστοσυνη κι αυτο ειναι κατι που γενικα δεν το λεω ευκολα στην ζωη μου.

Γι'αυτο λοιπον οπως ειπε κι η gerakina αυτος ο παιδιατρος μ'αρεσει κι εμενα!

Ναι Εvangellia μου ειμαστε πολυ τυχερες γιατι ο Γ.Π. ειναι υποστηρικτης του μητρικου θηλασμου και οι συμβουλες του για προβληματα κι αποριες που ειχα με τον θηλασμο ηταν πολυτιμες. Η βοηθεια του ηταν καθοριστικη στο να εδραιωθει ο θηλασμος καθως και να συνεχιστει οταν ψυχολογικα ημουν χαλια. Του εχω προσωπικα τυφλη εμπιστοσυνη κι αυτο ειναι κατι που γενικα δεν το λεω ευκολα στην ζωη μου.

Γι'αυτο λοιπον οπως ειπε κι η gerakina αυτος ο παιδιατρος μ'αρεσει κι εμενα!

Εγω τον παιδιατρο Γ.Π. τον πρωτοεπισκεφτηκα για τον μικροτερο μου γιο οταν ηταν 6 μηνων . Ειχα ηδη σταματησει να θηλαζω απο 2 μηνων χαρις της ασχετοσυνης της παλιας παιδιατρου η οποια προσπαθησε και δυστυχως καταφερε να υπονομευσει το θηλασμο σ'ολα μου τα παιδια με τους γνωστους τροπους("δεν βαζει καλο βαρος,δωσε και λιγο συμπληρωμα"). Ειχα κανει το λαθος να την ακουσω αφου ως αγχωμενη μαμα την εμπιστευτηκα. Δυστυχως δεν καταλαβα εγκαιρως οτι ηταν αρνητικη στον θηλασμο. Και να φανταστειτε μου την συστησε η κουνιαδα μου που την ειχε χρονια παιδιατρο. Μετα βεβαια που αλλαξα παιδιατρο και πηγα στον Γ.Π. στην Ευκαρπια, αλλαξε κι αυτη!

• 2 εβδομάδες μετά...

Σήμερα έτυχε να διαβάσω αυτό το ποστ, και ήδη δηλώνω φαν του συγκεκριμένου παιδιάτρου! Και μένω και εγώ Εύοσμο, οπότε ενδιαφέρομαι για αυτόν. Αναρωτιέμαιόμως αν είναι συμβεβλημένος με το ΤΕΒΕ (νυν ΟΑΕΕ), στο οπόίο είναι ασφαλισμένη η μικρούλα μου. Αν ξέρει κάποια ας με ενημερώσει. Αλλά κι αν δεν είναι, πάλι με ενδιαφέρει, διότι αξίζει τον κόπο. Είμαι κάπως δυσαρεστημένη από την δικιά μας παιδιατρο, αν και δεν μπορώ να πω ότι έχει κάνει κάποιο σοβαρό λάθος, αλλά ...να ως προς τον θηλασμό, αν και δεν είναι αποτρεπτική, συνάμα, φαίνεται ότι έχει μαύρα μεσάνυχτα... Εμείς θηλάζουμε αποκλειστικά ακόμη, και έχω πρόβλημα, διότι δεν έχουμε καταφέρει ακόμη, να εντάξουμε τις στερεές τροφές στο διαιτολόγιο μας, οπότε θα με ενδιέφερε ένας τόσο καλός παιδίατρος, που είναι συνάμα, και υπέρμαχος του μητρικού θηλασμού.

Χάρηκα πολύ που υπάρχουν ΚΑΙ τέτοιοι παιδίατροι εδώ στα μέρη μας!

Διαφημίσεις

Σήμερα έτυχε να διαβάσω αυτό το ποστ, και ήδη δηλώνω φαν του συγκεκριμένου παιδιάτρου! Και μένω και εγώ Εύοσμο, οπότε ενδιαφέρομαι για αυτόν. Αναρωτιέμαιόμως αν είναι συμβεβλημένος με το ΤΕΒΕ (νυν ΟΑΕΕ), στο οπόίο είναι ασφαλισμένη η μικρούλα μου. Αν ξέρει κάποια ας με ενημερώσει. Αλλά κι αν δεν είναι, πάλι με ενδιαφέρει, διότι αξίζει τον κόπο. Είμαι κάπως δυσαρεστημένη από την δικιά μας παιδιατρο, αν και δεν μπορώ να πω ότι έχει κάνει κάποιο σοβαρό λάθος, αλλά ...να ως προς τον θηλασμό, αν και δεν είναι αποτρεπτική, συνάμα, φαίνεται ότι έχει μαύρα μεσάνυχτα... Εμείς θηλάζουμε αποκλειστικά ακόμη, και έχω πρόβλημα, διότι δεν έχουμε καταφέρει ακόμη, να εντάξουμε τις στερεές τροφές στο διαιτολόγιο μας, οπότε θα με ενδιέφερε ένας τόσο καλός παιδίατρος, που είναι συνάμα, και υπέρμαχος του μητρικού θηλασμού.

Δυστυχως δεν ειναι συμβεβλημενος με το ΤΕΒΕ.

Για πες haido!Ειναι σχεδον συνομηλικα τα μωρα μας!Δεν τρωει καθολου στερεες;Δοκιμαζεις καθε μερα;Γιατι κι εμεις τιποτα απολυτως δεν τρωμε εκτος απο λιγα φρουτα.Εχω δοκιμασει διαφορα αλλά στομα ερμητικα κλειστο.

Στην πόρτα του είχε σημείωμα για τις μέρες και ώρες που δέχεται ΟΑΕΕ

ΑΛΛΑ δεν ξέρω αν ήταν για αυτόν ή για τον παθολόγο που συστεγάζεται..:shock:

Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις?

Στην πόρτα του είχε σημείωμα για τις μέρες και ώρες που δέχεται ΟΑΕΕ

ΑΛΛΑ δεν ξέρω αν ήταν για αυτόν ή για τον παθολόγο που συστεγάζεται..:shock:

Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις?

Ξερω σιγουρα οτι δεν εχει συμβαση με τον ΟΑΕΕ γιατι τον ρωτησα για μια φιλη μου. Η ανακοινωση αφορα την παθολογο.

Διαφημίσεις

Αχ κρίμα... Παρ' όλ' αυτά, μάλλον θα τον επισκεφτώ σύντομα.

Frene, η δική μου γεννήθηκε στις 10-01. Εσένα? Θηλάζει αποκλειστικά, και δηλώνει ξεκάθαρα την προτίμησή της στο γαλατάκι της μαμάς. Εδώ και 2 μήνες έχω προσπαθήσει σχεδόν τα πάντα: φρούτα, χορτόσουπα, κοτόπουλο με ζυμαρικά, λαχανικά, γιαουρτάκι και μπισκοτάκια. Φευ! Τίποτα... Μόνο λίγο το μπισκοτάκι ψευτομασουλάει, και καμιά φορά γλύφει αγγουράκι και λεμόνι. Κλείνει πεισματικά το στόμα της, τρώει ίσως 1-2 κουταλιές και μετά θυμώνει, κλαίει, αποστρέφει το κεφάλι της, τεντώνει τα πόδια της, και αρνείται πεισματικά. Εχω προσπαθήσει συνεχόμενα για βδομάδες χωρίς αποτέλεσμα, εχω κάνει διάλλειμμα 2-3 εβδομάδων, ξαναπροσπαθώ, και πάλι τίποτα. Αλλά, ως εκ θαύματος, πριν 4 μέρες, δοκίμασα να της δώσω από ένα παγωτό που έτρωγα, αφού το έλιωσα πρώτα. Και ΝΑΙ! Έφαγε με όρεξη 4-5 κουταλίτσες και άνοιγε το στόμα της ! Έπαθα την πλάκα μου! Έμεινα άναυδη! Άρα, συμπεραίνω, -δεν ξέρω σωστα ή όχι- ότι ίσως είναι ζήτημα γεύσης. Ίσως είναι γλυκατζού όπως εγώ... :(

Δεν ξέρω τι να κάνω... Νιώθω λίγο άγχος για αυτό, αλλά με καθησύχασαν από το φόρουμ, η Αγλαία, και άλλες μανούλες, και μου είπαν ότι είναι ασφαλές να μην φάει τίποτα άλλο μεχρι 12 μηνών, αλλά να συνεχίσω να προσπαθώ. Θα επιμείνω και ίσως κάποια στιγμή, σε 1-2-3 μήνες κάτι να γίνει.

Η δικιά σου ιστορία? :lol: Τραβάτε κι εσείς τα ίδια? ...κουράγιο :wink:

Καλεεε θα βγαλατε φωτο το μωρο την ωρα του εμβολιου που τσιριζει;;;;;

Εγω ουτε που θελω να θυμαμαι τα εμβολια και το κλαμα που ριχνει καθε φορα.Μονο τους πρωτους μηνες ηταν λιγο cool, τωρα που μεγαλωσε λιγακι και καταλαβαινει,γινεται χαμως... :(

Μα σκεψου το λιγο. Ειναι το πρωτο εμβολιο, Το Πρωτο. Αναμφισβητητα ενας σταθμος-θεμελιο στην αμυνα ενος νεοσυστατου οργανισμου που θα της παρεχει τα απαραιτητα προστατευτικα αντισωματα εναντιον πολυ επικινδυνων μικροβιων.

Ετσι ειναι οντως απλά εγω δεν μπορω να την βλεπω να πλανταζει στο κλαμα και δεν θελω να εχω και φωτο που σπαραζει....ουφφφ πρεπει να παμε και αυριο για εμβολιο...

:lol::lol: δεν μποώ να μην γελάσω, κι εμείς 10/9 το κάναμε... τελικά δεν πηραμε τόσο βάρος όσο νόμιζα 9700 είμαστε ευτυχως για τη μεσούλα μου που εχει αρχισει να τα φτυνει!!!

:lol::lol: Τωρα το ειδα αυτο galatoyla!!!!Και οι συμπτωσεις συνεχιζονται....Εμεις 9850 και 76,5 ποντους.Εμεις διπλες στα χερακια δεν εχουμε γιατι ειμαστε λιγακι πιο ψηλες :lol:

Αχ κρίμα... Παρ' όλ' αυτά, μάλλον θα τον επισκεφτώ σύντομα.

Frene, η δική μου γεννήθηκε στις 10-01. Εσένα? Θηλάζει αποκλειστικά, και δηλώνει ξεκάθαρα την προτίμησή της στο γαλατάκι της μαμάς. Εδώ και 2 μήνες έχω προσπαθήσει σχεδόν τα πάντα: φρούτα, χορτόσουπα, κοτόπουλο με ζυμαρικά, λαχανικά, γιαουρτάκι και μπισκοτάκια. Φευ! Τίποτα... Μόνο λίγο το μπισκοτάκι ψευτομασουλάει, και καμιά φορά γλύφει αγγουράκι και λεμόνι. Κλείνει πεισματικά το στόμα της, τρώει ίσως 1-2 κουταλιές και μετά θυμώνει, κλαίει, αποστρέφει το κεφάλι της, τεντώνει τα πόδια της, και αρνείται πεισματικά. Εχω προσπαθήσει συνεχόμενα για βδομάδες χωρίς αποτέλεσμα, εχω κάνει διάλλειμμα 2-3 εβδομάδων, ξαναπροσπαθώ, και πάλι τίποτα. Αλλά, ως εκ θαύματος, πριν 4 μέρες, δοκίμασα να της δώσω από ένα παγωτό που έτρωγα, αφού το έλιωσα πρώτα. Και ΝΑΙ! Έφαγε με όρεξη 4-5 κουταλίτσες και άνοιγε το στόμα της ! Έπαθα την πλάκα μου! Έμεινα άναυδη! Άρα, συμπεραίνω, -δεν ξέρω σωστα ή όχι- ότι ίσως είναι ζήτημα γεύσης. Ίσως είναι γλυκατζού όπως εγώ... :(

Δεν ξέρω τι να κάνω... Νιώθω λίγο άγχος για αυτό, αλλά με καθησύχασαν από το φόρουμ, η Αγλαία, και άλλες μανούλες, και μου είπαν ότι είναι ασφαλές να μην φάει τίποτα άλλο μεχρι 12 μηνών, αλλά να συνεχίσω να προσπαθώ. Θα επιμείνω και ίσως κάποια στιγμή, σε 1-2-3 μήνες κάτι να γίνει.

Η δικιά σου ιστορία? :lol: Τραβάτε κι εσείς τα ίδια? ...κουράγιο :wink:

Ακριβως τα ιδια Χαιδω μου!!!Αφου διαβαζα το ποστ σου στον αντρα μου και μου λεει ειναι δυνατον;;;;Η μονη διαφορα ειναι οτι εμενα τρωει λιγα φρουτακια σχεδον καθε μερα, αλλά τιποτα αλλο.Και δεν νομιζω οτι ειναι θεμα γευσης αλλά οτι δεν ειναι ετοιμη να φαει ακομη,τωρα για ποιο λογο δεν ξερω...Εχω δοκιμασει και κρεμες εμποριου και γιαουρτια και τραχανα και ζυμαρικα και οτι θες,τιποτα γλειφει λιγακι και μετα κανει οτι και η δικια σου.Κλεινει το στομα και βαζει μπροστα τα χερια και γυριζει δεξια αριστερα το κεφαλι για να αποφυγει το κουταλι.Σταματησα να στεναχωριεμαι γιατι δεν εχει νοημα...Οποτε θελησει θα φαει , τι να κανουμε;;;;

Αχ καλή μου Φρύνη, τι τραβάμε... :oops: Μόλις ανακάλυψα ότι εσύ αντλείς κιόλας, από άλλα ποστ που σε είδα... Κουράγιο!

Δυστυχώς δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ και δεν είμαι τακτική στις απαντήσεις μου. :cry:

Είδα κι ένα ποστ με κάποια μαμά που θεωρεί καλό να μπουκώνει κυριολεκτικά με το ζόρι το παιδί της και ανατρίχιασα. Συνεχίζω να έχω μεγάλη ανασφάλεια για το αν κάνω καλά που δεν επιμένω στην Χριστινούλα μου για να φάει στερεές. Βασικά αναρωτιέμαι για το τι γίνεται με τον σίδηρο, και αν πρέπει να της κάνω εξετάσεις. Εγώ -παρεπιπτόντως- πάιρνω συμπλήρωμα σιδήρου, ακόμα, σύμφωνα με τις οδηγίες του γυναικολόγου μου, από την εγκυμοσύνη και ακόμα. Εσύ?

Φιλιά και στην αγαπημένη μου Βέροια.

Δεν παιρνω σιδηρο,τον σταματησα με το που γεννησα,τον ειχα σιχαθει....

Μου ειχε πει ο γυναικολογος να τον σταματησω,Εσυ γιατι παιρνεις;;;Καλυτερα να κανεις εξετασεις κι αν εχεις ελλειψη,τοτε να παρεις!

Οσο για το σιδηρο στο μωρο,δεν ξερω τι να σου πω...ελπιζω να μην εχουν ελλειψη.Παντως δεν μπορω να κανω κατι παραπανω γι αυτο,εγω προσφερω κι αυτη ας φαει οποτε θελει...

Διαφημίσεις

Είδα κι ένα ποστ με κάποια μαμά που θεωρεί καλό να μπουκώνει κυριολεκτικά με το ζόρι το παιδί της και ανατρίχιασα. Συνεχίζω να έχω μεγάλη ανασφάλεια για το αν κάνω καλά που δεν επιμένω στην Χριστινούλα μου για να φάει στερεές.

ούτε να το σκέφτεσαι... :?

• 2 εβδομάδες μετά...

Ειχα πολυ καιρο να μπω στο φορουμ επειδη λειπαμε στην Αθηνα για ενα γαμο. Μειναμε στο σπιτι της αδελφης μου οπου ο μικρος μου κολλησε ιωση απο το αγορακι της. Επειδη ειχε πολυ βηχα αναγκαστηκα και πηγαμε στην παιδιατρο που πηγαινει η αδελφη μου τον μικρο της. Τι το ηθελα. Πληρης απογοητευση. Ενα ιατρειο γεματο με αρρωστα παιδια , η παιδιατρος να τρεχει και να μην προλαβαινει σε κατασταση αμοκ απο το πραγματικο χαος που επικρατουσε. Η εξεταση δυστυχως ηταν του τυπου "περαστε,σκουπιστε,τελειωσατε" και τιποτα περισσοτερο. Οταν ρωτησα την αδελφη μου γιατι παει στην παιδιατρο αυτη μου απανταει εκπληκτη "σοβαρα μιλας? Εχει την καλυτερη φημη!". Συμπερασμα: ειμαι πολυ τυχερη που εγω εχω αλλο παιδιατρο και ακομα πιο τυχερη που ο παιδιατρος μου ειναι ο συγκεκριμενος...

• 2 εβδομάδες μετά...

Τελικα ο βηχας συνεχιστηκε χωρις βελτιωση παρα την αγωγη που μας εδωσε η παιδιατρος στην Αθηνα. Ετσι λοιπον επισκεφτηκαμε τον δικο μας παιδιατρο στην Ευκαρπια και βρηκαμε επιτελους την υγεια μας. Αυτο που ειχε ο μικρος ηταν τελικα βρογχιολιτιδα και χρειαζοταν εντελως διαφορετικη αγωγη απο αυτη που δοθηκε στην Αθηνα. Με την νεα αγωγη ο βηχας υποχωρησε γρηγορα και ο μικρος συνηλθε αμεσως.Για αλλη μια φορα λοιπον ο γιατρος μας εκανε παλι το θαυμα του...

Κορίτσια, σας διάβαζα πραγματικά εντυπωσιασμένη. Μπράβο στον ανθρωπο πρώτα από όλα και μετά στον γιατρό.

Από τις σπάνιες περιπτώσεις τόσο ευσυνείδητων και υπέροχων γιατρών. Είστε πολύ τυχερές κι εσείς και τα παιδάκια σας!!!

:D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Πηγαμε εχθες για το προγραμματισμενο μας εμβολιο και ο παιδιατρος μας ειπε οτι κυκλοφορει μια ιωση με γαστρεντεριτιδα κατι ασυνηθηστο οπως ειπε για τετοια περιοδο. Γι'αυτο κοριτσια να εχετε το νου σας...

• 2 εβδομάδες μετά...

Α haido welcome to the club!! :D

Πως όμως έγινε και πήγατε?Για τυπική εξέταση?Είναι καλά ο μικρός?

Εμείς θα πάμε μάλλον Παρασκευή πρωί.Ή από βδομαδα για εμβόλιο.

Ευχαριστώ γλυκειά μου! Ευτυχώς, τίποτα, είμαστε καλά, απλά είπα να πάω και σε έναν άλλο γιατρό, εκτός από τη δικιά μας -που είναι άσχετη με το θηλασμό...- ώστε να ρωτήσω μερικά πράγματα που με αγχώνανε, όπως στερεές τροφές, και ύπνος. Εντάξει, με καθησύχασε ο άνθρωπος, δλδ μου είπε αυτά που ήξερα κι εγώ, απλά έπρεπε να τα ξανακούσω... :oops::oops: Είμαστε μια χαρά, η Χριστινούλα είναι -λεει- υγιέστατη, και τον κατασυμπάθησε κιόλας, δεν έφευγε από την αγκαλιά του, χαχα... Ήταν και τα 2 παιδάκια του εκεί... τι καλός!

Εσείς πώς πάτε γλυκειά μου? Το γερακινάκι? Λέω να πάω στην συνάντηση της LLL στις 8-12, αλλά ίσως εσένα δεν σε αφορά διότι είναι το θέμα: Οι ανάγκες καθώς το μωρό μεγαλώνει

φιλούδια!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...