Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

"Δαχτυλίδι" μύτης για ροχαλητό

xuito

Recommended Posts

Άκουσα διαφήμιση στο ράδιο και το είδα μπροστά μου και σε φαρμακείο.

Πρόκειται για ένα "δαχτυλίδι" που εφαρμόζεται στη μύτη και δεν ροχαλίζεις!

Με δεδομένο πρώτον ότι έχω χοντρό θέμα με τον άντρα μου (έκανε επέμβαση διάφραγμα αλλά στο ροχαλητό δεν είδαμε βελτίωση) και δεύτερον ότι το συγκεκριμένο κοστίζει 39 ευρώ και δεν είμαστε για "πειράματα" ήθελα να ρωτήσω αν κάποιο μέλος το έχει αγοράσει και αν είναι αποτελεσματικό....

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

xuito είπε:
Άκουσα διαφήμιση στο ράδιο και το είδα μπροστά μου και σε φαρμακείο.

Πρόκειται για ένα "δαχτυλίδι" που εφαρμόζεται στη μύτη και δεν ροχαλίζεις!

Με δεδομένο πρώτον ότι έχω χοντρό θέμα με τον άντρα μου (έκανε επέμβαση διάφραγμα αλλά στο ροχαλητό δεν είδαμε βελτίωση) και δεύτερον ότι το συγκεκριμένο κοστίζει 39 ευρώ και δεν είμαστε για "πειράματα" ήθελα να ρωτήσω αν κάποιο μέλος το έχει αγοράσει και αν είναι αποτελεσματικό....

O άντρας σου εχει απλα ροχαλητό ή και άπνοιες μαζι? (δηλαδη να κοβεται η αναπνοη του για λιγα δευτερολεπτα)

ΣΩΤΗΡΙΑ είπε:
O άντρας σου εχει απλα ροχαλητό ή και άπνοιες μαζι? (δηλαδη να κοβεται η αναπνοη του για λιγα δευτερολεπτα)

Όχι , όχι δεν έχει άπνοιες , αλλά ξεκινάει το ροχαλητό σε χρόνο dt αφού μερικές φορές τον σκουντάω και μου απαντάει "ε,πως γίνεται να ροχαλίζω , αφού δεν κοιμάμαι!" Αναγκάστηκα να τον ηχογραφήσω με το κινητό για να με πιστέψει μιλάμε!

xuito είπε:
Όχι , όχι δεν έχει άπνοιες , αλλά ξεκινάει το ροχαλητό σε χρόνο dt αφού μερικές φορές τον σκουντάω και μου απαντάει "ε,πως γίνεται να ροχαλίζω , αφού δεν κοιμάμαι!" Αναγκάστηκα να τον ηχογραφήσω με το κινητό για να με πιστέψει μιλάμε!

:) σε καταλαβαινω να αποφευγει να τρωει αργα τη νυχτα η να καταλανωνει ποτο και τσιγαρο και να προσπαθει να κοιμαται στα πλαγια.

δες κι εδώ αντιστοιχο θεμα, αναφερει για τα επιθεματα μύτης (δεν ξερω αν ειναι το ίδιο με το δακτυλιδι που αναφερεις) και για ενα σπρευ, που απ' ότι καταλαβα δεν κανουν πολλά

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23429

υπομονή, ειμαστε πολλές οι συμπασχουσες :)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

ΣΩΤΗΡΙΑ είπε:
:) σε καταλαβαινω να αποφευγει να τρωει αργα τη νυχτα η να καταλανωνει ποτο και τσιγαρο και να προσπαθει να κοιμαται στα πλαγια.

Αχ, κοπέλα μου ξέρεις πόσες φορές τον ξυπνάω κάθε βράδυ για να γυρίσει στο πλάϊ??? Από φαϊ το βράδυ κανένα γιαουρτάκι μόνο ,και τσιγάρο λίγο. Μάλλον δεν πέτυχε 100% το διάφραγμα, άσε τι τραβάω κάθε νύχτα...

Δώστε του και δεύτερο μαξιλάρι στο κεφάλι, εγώ σώθηκα.....μου το έλεγαν και δεν το πίστευα....είχα και εγώ μεγάλο πρόβλημα, το βράδυ ξύπναγα τρείς φορές για να του πω να γυρίσει αλλά δεν άκουγε, μέχρι που τον γαργάλαγα κιόλας για να ξυπνήσει...δώστε μαξιλαράκι!!!! σωτήριο

δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινω... τον ηχογραφησα και εγω , για να με πιστεψει.

μαρτυριο ειναι...

παντως αν ξερει καποια για το δαχτυλιδι ας μας πει.....

θα δοκιμασω και με το μαξιλαρι....αλλα δεν......

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

xuito είπε:

Mazi sou !! pws se niwthw :-(:-(:-(:-(

Όταν λέτε δεύτερο μαξιλάρι εννοείτε ένα μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι και το δεύτερο από πάνω???? :roll:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...