Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σχόλια Τρίτων

Recommended Posts

lenaki έγραψε:

εχω να προτεινω το εξης....

στην επομενη εγκυμοσυνη (με το καλο!)

να τυπωσουμε μπλουζα με λογοτυπο που θα αποτρεπει να μας μιλανε για την εγκυμοσυνη μας..για την ακριβεια θα τους το απαγορευει.....

πχ.

-μην μου λετε τιποτα!!!!!!

-ξερω ξερω εχω ξαναγεννησει!!!!!! Laughing Laughing

κοκ κοκ κοκ

κ εμενα μου ειχαν σπασει τα νευρα.να τα θυμομαστε ομως αυτα μην γινουμε ιδιες μετα απο χρονια!!!!!!!!!!!!!

και γ@μω τις ιδεες!

me and my men...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 220
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Demi7

Demi7 35 δημοσιεύσεις

• nat-left

nat-left 24 δημοσιεύσεις

• nen

nen 12 δημοσιεύσεις

• Nanouka

Nanouka 11 δημοσιεύσεις

ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ..ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΝΙΓΗΚΕ

...

Σίγουρα το άκουσε από το γιατρό! :shock:

Έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά, το παθαίνουν συχνά και τα ψάρια όταν ανοίγουν το στόμα τους στο νερό! :lol::lol::lol:

αχ αγλαια, με ολα τα ΧΑΛΙΑ μου σημερα καταφερα και γελασα!!!!

ηταν η δευτερη φορα σημερα... η 1η ηταν οταν ηρθε με υφος συμφεροντολογου ο γιος μου και μου λεει : αγαπημενη μανουλα...

me and my men...

αχ αγλαια, με ολα τα ΧΑΛΙΑ μου σημερα καταφερα και γελασα!!!!

ηταν η δευτερη φορα σημερα... η 1η ηταν οταν ηρθε με υφος συμφεροντολογου ο γιος μου και μου λεει : αγαπημενη μανουλα...

Μια απο τα ίδια.... :lol:

Εμένα πήγε η μικρή στον παππού της για χάρη και του λέει "παππουληηηηη εσύ που είσαι τόοοοοοσο μεγάααααλος....." :lol:

δεν έχετε καταλάβει ότι μας πουλάνε και μας αγοράζουν τα μαμούνια μας; όλους μας λέει χαϊδευτικά δηλαδή μανούλα, μπαμπάκα, παππούλη, γιαγιάκα, ο μαλαγάνας.... έτσι για να μην του χαλάμε χατίρι και όταν του λέω "είσαι εσύ ένας......" και τον αφήνω να το συμπληρώσει λέει μυρμήγκι, ζουζούνι και τέτοια.... και είναι 2,5, που να πάει και 5....

Λιλη ευχαριστώ :D

Διαφημίσεις

δεν έχετε καταλάβει ότι μας πουλάνε και μας αγοράζουν τα μαμούνια μας; όλους μας λέει χαϊδευτικά δηλαδή μανούλα, μπαμπάκα, παππούλη, γιαγιάκα, ο μαλαγάνας.... έτσι για να μην του χαλάμε χατίρι και όταν του λέω "είσαι εσύ ένας......" και τον αφήνω να το συμπληρώσει λέει μυρμήγκι, ζουζούνι και τέτοια.... και είναι 2,5, που να πάει και 5....

Λιλη ευχαριστώ :D

Χα! το ίδιο έχουμε μόνο που το'χω σε θηλυκό..... :lol:

:D πλάκα έχει δε νομίζεις; :D να δω πως θα κάνουν όταν χάσουν το μονοπώλιο και δεν θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.... εγώ πάντως πιστεύω ότι ο γιος μου θα κάνει τη ζωή των διδύμων δύσκολη, μέχρι βέβαια να μεγαλώσουν λίγο και να ενώσουν τα μικρά τις δυνάμεις τους.... και τότε τρέμε Κωνσταντινε.... :lol:

Εμένα (μέχρι αποδείξεως του ενάντιου) τη βλέπω θετική...... Περιμένει πως και πως να γίνει η "μεγάλη" αδερφή.... Γί'αυτό και ήθελα κοριτσάκι πρώτα που έχουν και κόλλημα με τον μπαμπά τους....!

κι εγώ μια απ τα ίδια με την κορούλα μου ..

"Μανουλα?? Θα μου πάρεις τη Ντόρα?? Ε? Ε? Ναι? Ναι!"

Και δεν έχω πεί κουβέντα!! Δεν με έχει αφήσει!! :lol::lol::lol:

Βασικά nat-left & Demi7 στην ίδια ηλικία είναι τα παιδιά μας :lol::lol:

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

ναι ρεεεεεεε τι ειναι τουτααααααα???

εμένα και πνεύμα αντιλογίας είναι !!

"Θεοδώρα έλα δω.." "Α παράτα μας .. έχω δουλειά" ..

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

speechless η μάμα .. :shock::shock:

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

ο δικός μου δεν μου λέει τέτοια ακόμη γιατί θα τον σουβλίσω :lol: περιμένω να τα ακούσω του χρόνου βέβαια.

(θα μας μαλώσουν γιατί είμαστε εκτός θέματος....)

(όπως πάντα .. και όπως και όλοι .. :lol::lol::lol::lol: )

[και όπως έχει πεί και ένας μέγας κωμικός .. "Μ' αρέσουν οι παρατηρήσεις .. διορθώνομαι!" (Μούτσος)]

:lol::lol::lol::lol::lol:

Υπηρχε ενα παρομοιο θεμα παλιοτερα και ειπα να το ξαναφερω στην επικαιροτητα.

Τι σχόλια εχετε ακουσει για την εγκυμοσυνη σας απο τριτους και γενικα τι παρατηρησατε στις συμπεριφορες τους ? Απο το κοντινο σας κυκλο ειχατε τις αντιδρασεις που περιμενατε ? Οι αγνωστοι εξω πως σας αντιμετωπιζουν?

ΟΛΟΙ ΧΑΡΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.. ΔΗΘΕΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ... ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ Η 1Η ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΗΤΑΝ " ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ" (ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ)... ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

ναι ρεεεεεεε τι ειναι τουτααααααα???

εμένα και πνεύμα αντιλογίας είναι !!

"Θεοδώρα έλα δω.." "Α παράτα μας .. έχω δουλειά" ..

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

speechless η μάμα .. :shock::shock:

Εμένα δεν τολμάει αλλά όταν την φωνάζω πάντα λέει "ναι... σε μισό λεπτάκι.... εντάτσει??"..... Και όσον αφορά στην Ντόρα...... αααααααχχχχχχ..............

"μαμααααααααακαααααααααα βάλεεεεεεεεε αλληηηηηηηηη μιιιιιιιιιιααααααααααα............. τελευταιααααααααααααα............ σε παρακαλωωωωωωωωωωωω".......

Πως γίνεται η τελευταία να είναι ακόμα 3????????????

Υπηρχε ενα παρομοιο θεμα παλιοτερα και ειπα να το ξαναφερω στην επικαιροτητα.

Τι σχόλια εχετε ακουσει για την εγκυμοσυνη σας απο τριτους και γενικα τι παρατηρησατε στις συμπεριφορες τους ? Απο το κοντινο σας κυκλο ειχατε τις αντιδρασεις που περιμενατε ? Οι αγνωστοι εξω πως σας αντιμετωπιζουν?

ΟΛΟΙ ΧΑΡΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.. ΔΗΘΕΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ... ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ Η 1Η ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΗΤΑΝ " ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ" (ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ)... ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

Δεν το έθεσε κάν σαν ερώτημα ε? :o

Κοριτσια εκνευριζομαι αφανταστα οταν μου λενε οτι παχυνα, ανοιξα, στο προσωπο, κτλ, δηλ τι περιμεναν να μεινω οπως ημουν? προσωπικα για λογους ευγενειας ποτε δεν εχω πει σε εγκυμονουσα , καταμουτρα οτι παχυνε. καλα δεν καταλαβαινουν οτι το τελευταιο που θελει να ακουσει ειναι οτι παχυνε?? ελεος, λιγη ευγενεια δεν βλαπτει!!

Εμένα (μέχρι αποδείξεως του ενάντιου) τη βλέπω θετική...... Περιμένει πως και πως να γίνει η "μεγάλη" αδερφή.... Γί'αυτό και ήθελα κοριτσάκι πρώτα που έχουν και κόλλημα με τον μπαμπά τους....!

λες??? μακάρι γιατί κι εγω κορίτσι έχω!!! Δεν ξέρω!! :?:?:? Προβληματίζομαι! Γιατί την ρωτάω "Αγάπη μου, θέλεις να κάνει η μαμά και ο μπαμπάς ένα μωράκι, να έχεις και παρέα?" και μου απαντά -χαμογελαστή και με το κεφάλη να ανεβοκατεβαίνει (όπως όταν λέμε ναι)- "ΟΧΙ"!!! και φεύγει ΚΥΡΙΑ!!! :shock::shock::shock::shock:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

Κοριτσια εκνευριζομαι αφανταστα οταν μου λενε οτι παχυνα, ανοιξα, στο προσωπο, κτλ, δηλ τι περιμεναν να μεινω οπως ημουν? προσωπικα για λογους ευγενειας ποτε δεν εχω πει σε εγκυμονουσα , καταμουτρα οτι παχυνε. καλα δεν καταλαβαινουν οτι το τελευταιο που θελει να ακουσει ειναι οτι παχυνε?? ελεος, λιγη ευγενεια δεν βλαπτει!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ήμουν στη δουλειά και με βλέπει ένας συναδελφος που είχε μήνες να με δει (έχει πολλούς ορόφους το κτήριο μας)!! και μου λέει ".....Πάχυνες βρε συ, προσεχε και λίγο, λες και έχεις φάει ταψι με μπακλαβα είσαι (έχει περάσει και καιρός και δεν θυμάμαι καλά ποιο γλυκό μου είπε) :shock::shock::shock::shock::shock: !!! "Κι εσύ βρε, αν ήσουν 7 μηνών έγκυος έτσι θα ήσουν"!! Εεεεεεε!!! Μα "ταψι μπακλαβά????????????" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη, που δεν πηγε καλα, το ειχαμε πει σε ολους τους ανθρωπους του κυκλου μας... τοτε διαπιστωσα πως στην χαρα βλεπεις τον φιλο κι οχι στην λυπη...

Στην χαρα βγαζουν ολοι τον πραγματικο τους εαυτο...

Αυτη τη φορα, το εχω πει μονο σε 2 φιλες, απο εκεινες που εχουμε περασει μια ολοκληρη ζωη μαζι, και στους γονεις μου...

Μεχρι να γινω μπαλονι και να φανει, δεν θα πουμε τιποτα και σε κανεναν.

... θα είσαι πάντα υπεύθυνος γι'αυτό που έχεις εξημερώσει ...

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη, που δεν πηγε καλα, το ειχαμε πει σε ολους τους ανθρωπους του κυκλου μας... τοτε διαπιστωσα πως στην χαρα βλεπεις τον φιλο κι οχι στην λυπη...

Στην χαρα βγαζουν ολοι τον πραγματικο τους εαυτο...

Αυτη τη φορα, το εχω πει μονο σε 2 φιλες, απο εκεινες που εχουμε περασει μια ολοκληρη ζωη μαζι, και στους γονεις μου...

Μεχρι να γινω μπαλονι και να φανει, δεν θα πουμε τιποτα και σε κανεναν.

Πολύ καλά θα κάνεις! :wink:

λες??? μακάρι γιατί κι εγω κορίτσι έχω!!! Δεν ξέρω!! :?:?:? Προβληματίζομαι! Γιατί την ρωτάω "Αγάπη μου, θέλεις να κάνει η μαμά και ο μπαμπάς ένα μωράκι, να έχεις και παρέα?" και μου απαντά -χαμογελαστή και με το κεφάλη να ανεβοκατεβαίνει (όπως όταν λέμε ναι)- "ΟΧΙ"!!! και φεύγει ΚΥΡΙΑ!!! :shock::shock::shock::shock:

Αφού της αρέσει τόσο η Ντόρα της έχω κάνει κι εγώ "πλύση εγκεφάλου" :roll: 1 στα 3 επεισόδια που βλέπει είναι "BIG SISTER DORA" όπου η Ντόρα αποκτάει δίδυμα αδερφάκια και ξετρελαίνεται! :cool:

ΥΓ πες της κόρης σου θες να σου κάνει "η μαμά" ένα αδερφάκι.... για άσε τον μπαμπά απ'έξω για να δούμε την απάντηση της μικρής :wink::lol:

Εμένα ήρθε ο προϊστάμενος του διπλανού γραφείου -εγώ ήμουν 6 μηνών έγκυος και φαίνεται η κοιλιά μου καθαρά απο τον 3ο...- και ενώ το έχω ανακοινώσει σε όλους πια με ρωτάει το θεϊκό..... "Βρε συ Δήμητρα.... έγκυος είσαι??" :shock:

Εννοείται έπεσε η σχετική καζούρα "όχι κ.Στέλιο τυμπανισμό έχει" λέει η μία..... "αχ κ. Στέλιο ήπια πολλές μπύρες το καλοκαίρι" συνεχίζω εγώ κλπ έφυγε κατακόκκινος απο το γραφείο!! :lol:

Αντρες...... :P

Αφού της αρέσει τόσο η Ντόρα της έχω κάνει κι εγώ "πλύση εγκεφάλου" :roll: 1 στα 3 επεισόδια που βλέπει είναι "BIG SISTER DORA" όπου η Ντόρα αποκτάει δίδυμα αδερφάκια και ξετρελαίνεται! :cool:

ΥΓ πες της κόρης σου θες να σου κάνει "η μαμά" ένα αδερφάκι.... για άσε τον μπαμπά απ'έξω για να δούμε την απάντηση της μικρής :wink::lol:

αααχχχχχ δεν πιάνει δυστυχώς!!! Γιατί? Γιατί το καμάρι μου, ο θυσαυρός μου έχει τρελή αδυναμία στη μαμά και ΟΥΧΙ στον μπαμπά!!! Με λίγα λόγια τον μπαμπά τον έχει για φτύσιμο!!! Αυτός ζηλεύει.....και εγω κάνω την ΜΑΜΑ σε 2 "μωράααααα"!!! Εχω βέβαια ξεκινήσει απο το καλοκαίρι να της κάνω διάφορα! Της πήρα κούκλα με μπιμπερό και κρεβατάκι και την βάζω να κάνει τη μαμά της! και τώρα προετοιμάζομαστε "ψυχολογικά" για το δώρο του Αγ. Βασίλη που θα είναι κάτι σχετικό!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:?:?:?:?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...