Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σχόλια Τρίτων

Recommended Posts

Υπηρχε ενα παρομοιο θεμα παλιοτερα και ειπα να το ξαναφερω στην επικαιροτητα.

Τι σχόλια εχετε ακουσει για την εγκυμοσυνη σας απο τριτους και γενικα τι παρατηρησατε στις συμπεριφορες τους ? Απο το κοντινο σας κυκλο ειχατε τις αντιδρασεις που περιμενατε ? Οι αγνωστοι εξω πως σας αντιμετωπιζουν?

Διαφημίσεις

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εμένα αυτό που μου τη δίνει γενικότερα όλη αυτή την περίοδο είναι που όλοι κάνουν τους εμπιρογνώμονες...Τα ξέρουν όλα τα έχουν πάθει όλα τους έχουν περάσει όλα δεν πόνεσαν πολύ δεν είχαν άγχος....κλπ

Και το τελευταίο που με βγάζει εκτός εαυτού είναι ότι έχω πάρει 11 κιλά και είμαι στις αρχές του 8ου και ενώ η γιατρός μου μου λέει ότι πάω μια χαρά... έρχεται ο καθένας και λέει πολλά είναι 11 και εγώ είχα πάρει 8 μέχρι τον 8ο και να προσέχεις γιατί αυτόν το μήνα θα πάρεις τα πιο πολλά.....

ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΑΤΕΤΕ ΠΙΑ.....ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.....

dev244pb___.png

Ο κοσμος ειναι λιγο κακος και ζηλιαρης ή ειναι ιδεα μου?

Σημερα πηγα να παρω μια μασκαρά απο ενα μερος που παω χρονια και υποτιθεται με ξερουνε ( και οσα χρονια παω ειναι ολο τους αντιπαθητικοι ). Μου λεει η ^&*%@@^

"Περιμενεις κοριτσι ?"

"Οχι, αγορι της λεω " και τι μου λεει

"Ε, ελεγα να το πω, να μην το πω...εχει αλλαξει το προσωπο σου" και κανει μια γκριματσα ημι-αϊδιας !! :twisted:

Παντα κατι βρισκουν να πουνε κακο αυτοι που θελουν. Σε εμενα δεν μπορουσε να πει οτι παχυνα γιατι ακομα δεν εχω βαλει ιδιαιτερα αρα λεει το αλλο γνωστο κλισέ με την φατσα... αλλα βρε παιδι μου, πως τα σκεφτονται ??

ναι καλά!!στην αρχή με προβλημάτιζαν οι κάπως συμπεριφορές, είτε από το οικογενειακό είτε από το εργασιακό περιβάλλον. τώρα πια όχι μόνο δεν δίνω σημασία αλλά τους αντιμιλάω κιόλας, και όλοι το έχουν κόψει.απλά αυτό που λένε για την αλεπού και τα κρεμαστάρια ισχύει απόλυτα!!!!!!!!

το μόνο που δεν μπορώ να ελέγξω ακόμα είναι τα νεύρα μου όταν στο λεωφορείο κάνουν όλοι πως δεν υπάρχω!!!!οι γυναίκες είναι οι χειρότερες πάντως!!!!μόνο κ'αποιοι παππούδες προσφέρουν θέση.όμως τώρα πάω στη θέση των αναπήρων και όποιος κάθεται εκεί παίρνει δρόμο :twisted::twisted:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

αυτό με τα κιλά νομίζω είναι το πιο σύνηθες:

α, είσαι έγκυος? πρόσεξε μην πάρεις βάρος

αχ πάχυνες

τι να κάνεις, θα κάνεις δίαιτα μετά για να τα χάσεις

προσοχή μη βάλεις κι άλλα γιατί μετά τι θα κάνεις?

Είναι μετά να μην κάνεις πίεση? :evil:

Διαφημίσεις

Πολλά τα σχόλια κορίτσια και το καλύτερο είναι να μη δίνουμε σημασία σε αυτά..Στην εγκυμοσύνη δεν τους έδινα καθόλου σημασία αλλά τα σχόλια συνεχίζονται και μετά σε ότι αφορά το μωρό πως το μεγαλώνεις κτλ. κάποιες φορές νευριάζω λίγο αλλά από το ένα αυτί μπαίνουν απ΄το άλλο βγαίνουν..

Ναι κοριτσια αυτο που λεει η sissy82 ειναι χειροτερο , εντα3ει στην διαρκεια της εγκυμοσυνης ποιος τους χεζει στην τελικη , αλλα αυττο που ειναι τρελλα εκνευριστικο ειναι μετα που σου λενε τι να κανεις με το παιδι σου ή τι να μην κανεις , ελεος δηλαδη , το τι μαλακια εχω ακουσει δεν μπορειτε να φανταστειτε , εννοειτε οτι ποτε μα ποτε και για κανενα λογο δεν ακουω κανενα οσο εγωιστικο και αν ειναι αυτο .

Και μένα γενικά με ενοχλούν τα σχόλια ειδικά περι κιλών αλλά προσπαθώ να μην δίνω βάση. Τσαντίζομαι όμως αμα μπω σε λεωφορείο και δεν έχει θέση και κοιτάνε όλοι έξω......Προχθες μπαίνω και ειχε μια θέση αλλά καθόταν μια γύφτισσα τεράστια και στην διπλανή ειχε βάλει την βαλίτσα της και της λέω "μπορώ να περάσω" και μου απαντάει "ωχ μωρέ δεν μπορώ εχω την τσάντα!" και της βάζω μια έντονη φωνή " ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ!!!" Μόκο η γριά και συγνώμη δεν ειδα οτι εισαι έγκυος :twisted:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙ!

οντως τα σχολια ειναι πολλα, ολοι ξερουν τα παντα, οι συμβουλες ειναι ολων των ειδων και εκ διαμετρου αντιθετες...

δεν θα ξεχασω στην αρχη της εγκυμοσυνης μου ερχεται μια γνωστη μου που προσφατα γεννησε και μου λεει, κοιτα να δεις, θα τρως ολα τα τυρια εκτος απο τα κιτρινα δεν κανει.

την αλλη μερα αλλη γνωστη μου επισης προσφατα μανουλα, κοιτα να δεις θα τρως μονο κιτρινα τυρια τα αλλα δεν κανει..

τους λεω και γω, θα κανω οτι μου ειπε η γιατρος μου η οποια δεν διαχωρισε τα τυρια απλα ειπε ολα με μετρο..και απο τοτε οταν μου λενε κατι η απαντηση μου ειναι αυτη...κανω οτι μου πει η γιατρος μου.

και τωρα εχει πλακα που εχω αρχισει να αγοραζω τα πραγματακια της μπουμπους μου..μην παρεις κρεββατι, δεν κανει πριν ερθει το μωρο, οχι παρε κρεββατι αλλα ετσι κιαλλιως το μωρο στο πορτ μπεμπε θα κοιμαται..σιγα μην κοιμαται το μωρο στο πορτ μπεμπε, στο κρεββατι κανοπνικα θα το βαλεις και παει λεγοντας..

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ...ΟΧΟΥΥΥΥΥ :twisted::twisted:

οντως τα σχολια ειναι πολλα, ολοι ξερουν τα παντα, οι συμβουλες ειναι ολων των ειδων και εκ διαμετρου αντιθετες...

δεν θα ξεχασω στην αρχη της εγκυμοσυνης μου ερχεται μια γνωστη μου που προσφατα γεννησε και μου λεει, κοιτα να δεις, θα τρως ολα τα τυρια εκτος απο τα κιτρινα δεν κανει.

την αλλη μερα αλλη γνωστη μου επισης προσφατα μανουλα, κοιτα να δεις θα τρως μονο κιτρινα τυρια τα αλλα δεν κανει..

τους λεω και γω, θα κανω οτι μου ειπε η γιατρος μου η οποια δεν διαχωρισε τα τυρια απλα ειπε ολα με μετρο..και απο τοτε οταν μου λενε κατι η απαντηση μου ειναι αυτη...κανω οτι μου πει η γιατρος μου.

και τωρα εχει πλακα που εχω αρχισει να αγοραζω τα πραγματακια της μπουμπους μου..μην παρεις κρεββατι, δεν κανει πριν ερθει το μωρο, οχι παρε κρεββατι αλλα ετσι κιαλλιως το μωρο στο πορτ μπεμπε θα κοιμαται..σιγα μην κοιμαται το μωρο στο πορτ μπεμπε, στο κρεββατι κανοπνικα θα το βαλεις και παει λεγοντας..

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ...ΟΧΟΥΥΥΥΥ :twisted::twisted:

Και πόσα άλλα θα ακούσεις όταν με το καλό έρθει το μωράκι σου δε φαντάζεσαι!!Στην αρχή θα εκνευρίζεσαι αλλά με το καιρό απλά θα τους αγνοείς..Με το καλό σου εύχομαι!!

Διαφημίσεις

Αυτό που με στεναχωρούσε έντονα είναι που στενές μου φίλες με αντιμετώπιζαν σαν να ΜΗΝ ήμουν έγκυος... Δεν με ρώταγαν καν πώς ένοιωθα.

Αυτό που με χαροποιούσε, άγνωστοι στο δρόμο ή στα μαγαζιά μου χαμογελούσαν, με ρώταγαν "πότε με το καλό" και μου ευχόντουσαν.

Πιστεύω πάντως, πως η εγκυμοσύνη είναι ένα "crash test" για τον περίγυρο..

Εγκυούλες μην πτοείστε.. Να ακούτε ΜΟΝΟ τα καλά, να κλείνετε τα αυτιά σας στα αρνητικά σχόλια μην επιτρέποντας σε κανέναν αυτήν την όμορφη μα συνάμα και τόσο ευαίσθητη περίοδο να σας επηρεάζει αρνητικά.

Αυτό που με στεναχωρούσε έντονα είναι που στενές μου φίλες με αντιμετώπιζαν σαν να ΜΗΝ ήμουν έγκυος... Δεν με ρώταγαν καν πώς ένοιωθα.

Αυτό που με χαροποιούσε, άγνωστοι στο δρόμο ή στα μαγαζιά μου χαμογελούσαν, με ρώταγαν "πότε με το καλό" και μου ευχόντουσαν.

Πιστεύω πάντως, πως η εγκυμοσύνη είναι ένα "crash test" για τον περίγυρο..

Μια απο τις πιο κοντινες φιλες μου δεν με ρωταει ποτε τι κανω. Εγω ετρεχα στα σπιτια για τις εγκυμοσυνες αλλων για να μην ξεβολευονται και τωρα που ειναι καλοκαιρι και κουραζομαι στις μετακινησεις, δεν ερχεται κανενας να με δει.

Σιγουρα crash test.

Πείτε με αντικοινωνική αλλά δεν το έχω πει ακόμα σε πολύ κόσμο!

Οι ορμόνες μου είναι σε επικίνδυνα ύψη, κι αν ακούσω καμιά μπούρδα θα ανοίξω το στοματάκι μου και όποιον πάρει ο χάρος...

Γι' αυτό δεν το λέω, όσο ακόμα δεν φαίνεται. Για να προστατεύσω τον περίγυρό μου :P:lol:

Έχω αντιμετωπίσει από όλα αυτά που είπατε ...

1. Φίλοι μας, απο την στιγμή που τους ανακοινώσαμε την εγκυμοσύνη μου...εξαφανίστηκαν....(X-FILES)....

Δεν μας ξαναπήραν τηλέφωνο, δεν επιδίωξαν να βρεθούμε και αρνούνταν δικές μας προσκλήσεις... Κοινώς..χαθήκαμε..

2. Όταν μάθαμε το φύλλο του παιδιού και το είπαμε κι εμέις (σε συγγενείς) ...έλαβα την εξής απάντηση..... Κορίτσι ε??? Ε, δεν πειράζει μωρέ, καλά να είναι...

3. Όοοοοολοι μόλις με έβλεπαν, απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου, μου έλεγαν..αγόρι θα κάνεις έχω προαίσθημα...

Μια γειτόνισσα που κάθε μέρα μου έλεγε οτι θα κάνω αγόρι..με ρωτάει ..

- Το είδες το παιδι? Τι είναι??

- Κορίτσι της απαντω....

- Κορίτσι?? Για να σε δω .... Ε ΝΑΙ ...τωρα που σε βλέπω καλύτερα κορίτσι θα κάνεις...και να μην μου το έλεγες θα στο έλεγα... :)

- Πως το καταλάβατε?? :roll:

- Έχεις ασχημήνει!!!!!!!! :twisted::idea:

4. - Σε βλέπω οτι έχεις παχύνει....Γιατί? Δεν προσέχεις?

- Δεν έχω παχύνει...έγκυος είμαι. :twisted:

- Έγκυος? Άντε με το καλό... Σε ποιον μήνα?

- Στον 5ο.

- Έχεις πάρει πολλά κιλά??

- 1 κιλο. :lol:

- 1???? Ε να τρως και λίγο ... τι παιδί θα βγάλεις??? :?

Και φυσικα θεωρώ περιττό να πω για τους άπειρους καβγάδες που εχω κάνει με πολλούς που μου λένε...

Μην μαγειρέυεις...μην καθαρίζεις...μην οδηγείς...κλπ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ..... :D:D:D:D

ΈΓΚΥΟΣ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ ΟΧΙ Η ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ!!!! :twisted:

Εμένα σήμερα ένας απο τους συνεργάτες μου, με ρωτάει:

-εχεις πάρει κιλά?

- ναι. του απαντώ

- Φαίνονται.

Ως προς τι η ερώτηση λοιπόν!!!

Αμ το άλλο.... με ρώτησε η μάμα μου

- Το έχεις ακούσει?

- Οχι ακόμα.

-Το ακούς και δεν το καταλαβαίνεις.

Δηλαδή ηλίθια και απο πάνω. Είναι μετά να μην σκάς??? :oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Λοιπον,αυτο ειναι το αγαπημενο μου θεμα,καθ΄ο,τι στην εγκυμοσυνη μου,οπως εχω γραψει και ξαναγραψει και ξαναματαγραψει αντιμετωπισα ΑΠΑΙΣΙΑ συμπεριφορα και ΠΑΝΤΟΤΕ απο γυναικες!!! :mad:

Πραγματι,ενω οι αντρες εδειχναν να με σεβονται απολυτα και φεροντουσαν ολοι σαν κυριοι,οι γυναικες,απο τη δουλεια μεχρι το σουπερ μαρκετ και το δρομο μου φεροντουσαν στη συντριπτικη τους πλειοψηφεια με φοβερη γαιδουρια που μονο ζηλια και κακια φανερωνε. Ειναι παρα πολλα τα παραδειγματα που εχω αλλα επειδη τα εχω γραψει σε αλλα topics ηδη,θα σας πειραζε για να μην τα ξαναγραφω να τα κανω απλα copy-paste; Πραγματικα,θα φρικαρετε αμα τα διαβασετε!!!

Εγώ το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι δεν σηκώνεται κανένας στο λεωφορείο. Μόνο κάτι αλλοδαποί έχουν σηκωθεί κατά καιρούς, κατακουρασμένοι από την δουλειά. κατά τα άλλα, μόνο θετικά σχόλια έχω ακούσει. Ίσως τώρα που κυοφορώ το δεύτερο γιο, άκουσα και μερικά 'δεν πειράζει', αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένη που δεν δίνω σημασία.

Α και μία συνάδελφος που με ρώτησε, πώς μπορώ να κάνω και δεύτερο παιδί, αλλά, ξέρετε, με το ύφος της .... πολύ απασχολημένης γυναίκας! Δεν είναι αστεία όλα αυτά???

Έχω αντιμετωπίσει από όλα αυτά που είπατε ...

1. Φίλοι μας, απο την στιγμή που τους ανακοινώσαμε την εγκυμοσύνη μου...εξαφανίστηκαν....(X-FILES)....

Δεν μας ξαναπήραν τηλέφωνο, δεν επιδίωξαν να βρεθούμε και αρνούνταν δικές μας προσκλήσεις... Κοινώς..χαθήκαμε..

2. Όταν μάθαμε το φύλλο του παιδιού και το είπαμε κι εμέις (σε συγγενείς) ...έλαβα την εξής απάντηση..... Κορίτσι ε??? Ε, δεν πειράζει μωρέ, καλά να είναι...

3. Όοοοοολοι μόλις με έβλεπαν, απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου, μου έλεγαν..αγόρι θα κάνεις έχω προαίσθημα...

Μια γειτόνισσα που κάθε μέρα μου έλεγε οτι θα κάνω αγόρι..με ρωτάει ..

- Το είδες το παιδι? Τι είναι??

- Κορίτσι της απαντω....

- Κορίτσι?? Για να σε δω .... Ε ΝΑΙ ...τωρα που σε βλέπω καλύτερα κορίτσι θα κάνεις...και να μην μου το έλεγες θα στο έλεγα... :)

- Πως το καταλάβατε?? :roll:

- Έχεις ασχημήνει!!!!!!!! :twisted::idea:

4. - Σε βλέπω οτι έχεις παχύνει....Γιατί? Δεν προσέχεις?

- Δεν έχω παχύνει...έγκυος είμαι. :twisted:

- Έγκυος? Άντε με το καλό... Σε ποιον μήνα?

- Στον 5ο.

- Έχεις πάρει πολλά κιλά??

- 1 κιλο. :lol:

- 1???? Ε να τρως και λίγο ... τι παιδί θα βγάλεις??? :?

Και φυσικα θεωρώ περιττό να πω για τους άπειρους καβγάδες που εχω κάνει με πολλούς που μου λένε...

Μην μαγειρέυεις...μην καθαρίζεις...μην οδηγείς...κλπ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ..... :D:D:D:D

ΈΓΚΥΟΣ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ ΟΧΙ Η ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ!!!! :twisted:

τελικα δεν εισαι ο πρωην μου!!!!! εισαι εγω!!!!! μια απο τα ιδια!!!!! μα, ακριβως ομως!!!!!!!

Λοιπον κοριτσια,ξαναδημοσιευω εδω,οπως σας ειπα με copy-paste (ελπιζω να μην απαγορευεται που τα ιδια ειναι δημοσιευμενα και σε αλλο topic) τρια περιστατικα που μου συνεβησαν οσο ημουν εγκυος και που με εκαναν κυριολεκτικα να φοβηθω τις αντιδρασεις και τη συμπεριφορα καποιων ανθρωπων.Δεν αφορουν μονο σχολια τριτων αλλα κυριως συμπεριφορες. Σιγουρα τιποτα απο αυτα που συνεβησαν δε με εκαναν καλυτερο ανθρωπο παντως.Με εκαναν πολυ (μα πολυ ομως) πιο επιφυλακτικη με τους ανθρωπους.Εν ολιγοις,τρομαξε το ματι μου!!!

Post 1

Επειδη προσωπικα πριν μεινω εγκυος υπηρξα κυριολεκτικα "φουγαρο" με σχεδον 2 πακετα ημερησιως,οταν ανακοινωσα στους συναδελφους οτι ειμαι εγκυος τους εξηγησα οτι ναι μεν εγω το εκοψα αλλα οτι δεν εχω την απαιτηση να μην κανουν ουτε ενα τσιγαρο στο γραφειο,απλα αν γινεται να μην καπνιζουν ολοι μαζι.Περιττο να σας πω οτι ενω οι αντρες το σεβαστηκαν αμεσως και βγαινουν παντα εξω για τσιγαρο,οι γυναικες οχι μονο αδιαφορουν αλλα μια συγκεκριμενη εφτασε στο σημειο να με ειρωνευτει οταν παραπονεθηκα λεγοντας οτι εκεινη μεχρι 5 μηνων εγκυος καπνιζε,ενω δε διστασε να αποκαλεσει "γκρινια" το δικαιωμα μου να μη βλαπτω το εμβρυο εισπνεοντας τα τσιγαρα της.Επιπλεον παντα κραταει το τσιγαρο απο τη μερια που καθομαι και φυσαει επειδικτικοτατα τον καπνο της κι ολα αυτα ενω ειναι μητερα ενος παιδιου και αρα εχει περασει απο τη δικη μου θεση.Για να μη σας αναφερω το γεγονος οτι,επειδη δουλευα παντα σε βραδυνη βαρδια,ζητησα απο την προισταμενη μου να με γυρισει πρωι και εκεινη αρνηθηκε λεγοντας οτι η πρωινη βαρδια εχει περισσοτερη πιεση.Κι ολα αυτα παρ΄ολο που της εξηγησα οτι μου ειναι δυσκολο να οδηγαω το βραδυ αφου μενω και αρκετα μακρυα απο τη δουλεια.Παντως περιεργη συμπεριφορα απο αλλες γυναικες εχω συναντησει μεχρι στιγμης και εκτος σουλειας.Στο σουπερ μαρκετ για παραδειγμα,να μου πεφτει κατω ενα αντικειμενο και η υπαλληλος να καθεται να με κοιταει που αγωνιζομαι να σκυψω χωρις να κανει τιποτα,σε μαγαζι με ρουχα να τρεχει η αλλη για να χωθει και να μου παρει τη σειρα στο ταμειο,να προσπαθω να περασω το δρομο και καμμια γυναικα οδηγος να μη σταματαει-σε αντιθεση με τους αντρες που ειλικρινα δειχνουν απιστευτο σεβασμο και κατανοηση.

Post 2

Το αποκορυφωμα παντως μου συνεβη στα Zara το προπερασμενο Σαββατο που εριχνε καρεκλες.Με εχει πιασει η βροχη στο δρομο κι εχω γινει παπι απο την κορυφη ως τα νυχια,ενω η γκρι φορμα που φοραω εχει αλλαξει χρωμα απο το νερο.Μπαινω λοιπον στο Zara-εκει θα πηγαινα ετσι κι αλλιως-διαλεγω ενα ζεστο μπλουζακι για εγκυους κι ενα φαρδυ πουλοβερ και κατευθυνομαι προς το ταμειο με σκοπο μολις πληρωσω να παω κατευθειαν στο δοκιμαστηριο να φορεσω τα καινουρια για να μη μεινει η κοιλια με τα βρεγμενα κι εχουμε τιποτα ιστοριες.Βλεπω λοιπον μια γυναικα να επιταχυνει το βημα,να με προσπερναει και να μου παιρνει τη σειρα!!!Εντωμεταξυ εκεινη τη στιγμη χτυπαει το κινητο μου κι ειναι μια φιλη μου,στην οποια εξηγω οτι ηρθα να παρω δυο μπλουζες γιατι εγινα λουτσα απο τη βροχη κι ειναι επικινδυνο να ειμαι με τα βρεγμενα.Η αλλη μπροστα τα ακουει ολα (το καταλαβα γιατι με κοιταγε) και παρ΄ολα αυτα δεν κανει την παραμικρη κινηση να μου παραχωρησει τη σειρα (που ετσι κι αλλιως μου την ειχε παρει) παρ΄ολο που με βλεπει οτι ειμαι κυριολεκτικα μουσκιδι.Το ιδιο και οι αλλες που ηταν πιο μπροστα,τις οποιες ομως δεν τις παρεξηγω γιατι μπορει να μη με ειχαν δει με την κοιλουμπα,ενταξει,ας μην ειμαι και υπερβολικη.Απιστευτο παντως,ετσι; Shocked

Post 3

Ειχα παει τον Αυγουστο στη Χιο με τη μητερα μου και την αδελφη μου για διακοπες.Τοτε ημουν στον 4ο μηνα αλλα η κοιλια ειχε ηδη αρχισει να φαινεται κανονικοτατα και η εγκυμοσυνη εκανε μπαμ.Παμε λοιπον σε μια παραλια οπου διαπιστωνουμε πως ολες οι ομπρελες ηταν πιασμενες εκτος απο μια,η οποια ηταν περιπου 5 μετρα πιο μακρυα απο τις αλλες.Εγω δε θα εκανα μπανιο ουτε βεβαια ηλιοθεραπεια (μου τα ειχε απαγορεψει ο γιατρος) οποτε ανοιξαμε την ομπρελα κι ετοιμαστηκα να καθισω απο κατω.Ξαφνικα ακουμε φωνες απο ενα σπιτι απεναντι,του τυπου "ει,τι κανετε εκει,κλειστε την ομπρελα σας παρακαλω".Γυρναμε και βλεπουμε μια γυναικα γυρω στα 50 να ερχεται γρηγορα προς το μερος μας τσαντισμενη."Καλα" μας λεει "δε βλεπετε οτι η ομπρελα αυτη ειναι ιδιωτικη;"."Οχι" λεει η μητερα μου "που να το δουμε;Αν παντως ειναι δικη σας συγγνωμη που την ανοιξαμε,δεν το ξεραμε"."Πως δεν το ξερατε" συνεχιζει η αλλη ενω αρχιζει να κλεινει την ομπρελα"δε βλεπετε οτι ειναι πιο περα αποτις αλλες ομπρελες;"Εγω εντωμεταξυ τα ειχα παρει πολυ αγρια γιατι οντως δε μας πηγε ο νους οτι ηταν ιδιωτικη η ομπρελα αλλα και στην τελικη σιγα το εγκλημα,λιγη σκια θελαμε,ελεος δηλαδη!!!"Κοιταξτε" της λεω "δεν το σκεφτηκαμε οτι μπορει να ειναι ιδιωτικη,απλως επειδη ειμαι εγκυος και δεν υπαρχει αλλη ομπρελα ελευθερη ουτε καμμια αλλη σκια εδω γυρω,καθισαμε εδω,δεν καναμε καμμια καταστροφη" Και τι γυρναει και μου λεει ρε παιδια; "Ναι,το βλεπω οτιειστε εγκυος αλλα οπως σας ειπα η ομπρελα ειναι ιδιωτικη".Και με αυτα τα λογια εδεσε την ομπρελα με ενα χοντρο σπαγκο για να μην ξανανοιγει ευκολα και εφυγε.Ειτε το πιστευετε ειτε οχι συνεβη ακριβως οπως σας το λεω.Εμεις φυσικα ειχαμε μεινει στηλες αλατος,δεν μπορουσαμε να καταλαβουμε πως ενας ανθρωπος και ιδιαιτερα μια γυναικα μπορει να φερθει ετσι,να αρνηθει τη σκια-τη σκια ρε παιδια,δε μιλαμε για χρυσαφι!!!-σε εναν αλλο ανθρωπο και μαλιστα σε μια εγκυο.Αφου το θυμαμαι σημερα και μου φαινεται ακομα κι εμενα απιστευτο και τα βαζω με τον εαυτο μου που δεν την προσεβαλλα οπως της αξιζε.

:?:?:?

αχ αυτο το θεμα μεχει κυριολεκτικα φρικαρει!!!!!!!!

οταν εμεινα εγκυος αντι να σου πουνε με το καλο..με επερναν τηλεφωνο για να μου πουνε να μην τολμησω να παχυνω γιατι μετα την πατησα!!!!μα ολοι!!!!!!

ασε τα σεναρια για το φυλο του παιδιου!!!ολοι κοριτσι ειναι ...τυχερη μανα θα κανεις κοριτσι κτλ...

τελικα οταν ειπα οτι ειναι αγορι..ακουσες απολους αααα αγορι..την πατησες!!!

το αλλο..!!ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΕΙς!!!!!!!!!ΔΙΔΥΜΑ ΕΧΕΙς????????ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ????????ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! :twisted::twisted::twisted:

ημαρτον ρε παιδια!!!ολοι σε κοιτανε στο στομα τι τρως και πως εισαι..τι φορας..και γενικα ολοι μαζι σου και οχι παντα καλοπροαιρετα!!!!!!!!

να μας αφησουν ησυχες επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΓΩ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 8 ΚΙΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

τελικα δεν εισαι ο πρωην μου!!!!! εισαι εγω!!!!! μια απο τα ιδια!!!!! μα, ακριβως ομως!!!!!!!

Όοοοοχι καλή μου....εγώ δεν είμαι εσύ....εσύ είσαι εγώ..... :lol:

Και καλά να πάθεις.... :evil:

Αυτό με την τεράστια κοιλιά με εκνεύριζε και μένα τρομερά!! Ε, παιδί έχω μέσα. Πώς νά ναι δηλαδή?? :? Και θέλανε να την πιάνουν κι από πάνω.. :?:? Άλλο αυτό πάλι.... γκρρρρρρ.........

Joe..... :lol::lol::lol::lol:

Bρήκες το στοιχείο σου.....

Εννοειται!!! Μα,ηταν συμπεριφορα αυτη; Εντωμεταξυ σιγουρα ξεχναω κανα-δυο περιστατικα ακομη,αλλα εννοια σας,θα τα θυμηθω και θα επανελθω δριμυτερη!!! :lol: