Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και αυτοί είναι οι έγχρωμοι γίγαντες (Christmas Lima beans) και η συνταγή δίνεται ως GAPS legal.

http://www.cheeseslave.com/2009/04/14/one-pot-meal-gluten-free-casein-free-creole-succotash/

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Εγώ έχω καταλάβει ότι εποτρέπονται τα όσπρια και τα φρέσκα φασολάκια. Απλά με τα φασολάκια ίσως πρέπει να δοθεί προσοχή στις διάρροιες, γιατί θα έχουν περισσότερες ίνες??

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Μία ερώτηση...επειδή όταν παίρνω μοσχάρι παίρνω ή χτένι ή ποντίκι και δεν ξέρω άλλα μέρη, τώρα τι κομμάτι πρέπει να παραγγείλω για να κάνω καλό ζωμό? Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Επειδή κ εγώ είχα την απορία έβαλα τις λεξουλες μου στο Google κ είδα τις εικόνες για μεγαλυτερη σιγουριά!!!:lol::lol::lol:

Lima είναι τα πράσινα που επιτρέπονται κ butter οι γίγαντες που δεν επιτρέπονται...αν κ δεν καταλαβαίνω πως αλλα ξερά επιτρέπονται κ άλλα όχι για τα πράσινα το καταλαβαίνω...

Για τα γλυκά ή θα τρώμε μια μέρα αλεύρι κανονικό κ μαργαρίνη....η΄θα φέρνουμε κ τα δικά μας legal ξεχωριστά!! Εμένα δεν με νιάζει μπορώ να μην φάω όπως κ τόσο καιρό άλλωστε φτιάχνω τούρτες κ γλυκά για άλλους κ εγώ δεν δοκιμάζω καθόλου αλλά για την μικρή με ενδιαφέρει γιατί μπορεί να ζηλέψει το κακόμοιρο....Την άλλη φορά της πήρα το petit beurre από το στόμα:evil:

Yugup3.png

Κορίτσια μιας που γράφετε εδώ ξανακάνω την ερώτηση που έκανα στην αλλεργία... η κόρη μου έχει έντονο βήχα με φλέματα κ ο ομοιο μου συνέστησε να της δώσω drosinula που έχει κ μέσα μαυρη ζάχαρη... έχω γράψει στο άλλο θέμα τα συστατικά αναλυτικά όλα βιολογικά φυτικά... το θέμα είναι η ζάχαρη!!!! Τι να κάνω να της το δώσω??? Βήχει άσχημα....φοβάμαι μην μου εξεληχθεί σε τίποτα κ χρειαστούμε αντιβίωση:(

Yugup3.png

η κόρη μου έχει έντονο βήχα με φλέματα κ ο ομοιο μου συνέστησε να της δώσω drosinula που έχει κ μέσα μαυρη ζάχαρη...

Εγω θα τον επαιρνα τηλ και θα εξηγουσα οτι δεν το δινω αυτο λογω της ζαχαρης και θα ζητουσα αλλο φαρμακο. Τα ομοιο δεν εχουν ζαχαρι απο οσο ξερω. Αυτο είναι σιροπι?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εγω θα τον επαιρνα τηλ και θα εξηγουσα οτι δεν το δινω αυτο λογω της ζαχαρης και θα ζητουσα αλλο φαρμακο. Τα ομοιο δεν εχουν ζαχαρι απο οσο ξερω. Αυτο είναι σιροπι?

Μα κ ο ίδιος μου έχει τονισει το θέμα της ζάχαρης!!! Προφανώς αυτό είναι το πιο αγνό?? Τι να πω?? Το έχουν μόνο τα ομοιπαθητικά φαρμακεία (κ όχι όλα) κ είναι σιρόπι... Μήπως υπερβάλλω?? Η Valeri τώρα μου είπε για το bisolvon σε ταμπλέτες..αλλά είναι χημικό:confused:

Yugup3.png

Τα ομοιο δεν εχουν ζαχαρι απο οσο ξερω.

Ρωτησα και τον μεσαστουρα και νομίζει ότι και αυτά έχουν ζάχαρι. Θα ρωτήσω και τον φαρμακοποιο, αλλά όπως και να χει η ποσότητα δεν θα χει καμία σχέση με του σιροπιού

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Μα κ ο ίδιος μου έχει τονισει το θέμα της ζάχαρης!!! Προφανώς αυτό είναι το πιο αγνό?? Τι να πω?? Το έχουν μόνο τα ομοιπαθητικά φαρμακεία (κ όχι όλα) κ είναι σιρόπι... Μήπως υπερβάλλω?? Η Valeri τώρα μου είπε για το bisolvon σε ταμπλέτες..αλλά είναι χημικό:confused:

δεν θα το θυμάται. Πάρε και ζήτα κλασσικό ομοιο φαρμακο.

Μην πάρεις μπιζολβον. Είναι κρίμα...

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Κατερινούλα εμάς για το βήχα ο ομοιοπαθητικός μας δίνει Prospan.

Δεν έχει ζάχαρη, έχει όμως σορβιτόλη, δεν ξέρω αν επιτρέπεται.

Αλλά η κόρη μου έτσι κι αλλιώς δεν το δέχεται, ούτε καν με τη σύριγγα, το φτυσε!

Τελικά την άφησα να βήχει χωρίς να της δώσω τίποτα, δεν την πήγα στο γιατρό παρόλο που έχουμε ιστορικό βροχίτιδας, και δεν υποτροπίασε αυτή τη φορά, αν και βήχει ακόμη.

Την άκουσε μια φίλη μου γιατρός την Κυριακή και μου είπε ότι δεν έχει ακροαστικά και χάρηκα πολύ που τα καταφέραμε να το ξεπεράσουμε χωρίς καν ομοιοπαθητικό!

Fairy's mom φυσικά να βάλεις την ουρά στο ζωμό, είναι από τα καλύτερα μέρη για ζωμό!

ποιο λινκ βρε;:P ο,τι λεει πιο πανω η αγλαια για το ψησιμο της 'κρεπας' αλλα σε ομελετα με ο,τι λαχανικο θες.

:D μ'αρέσει που διάβαζα ξανά και ξανά το θεμά για να βρω που μου ξέφυγε η ομελέτα....;)

αλλά για την μικρή με ενδιαφέρει γιατί μπορεί να ζηλέψει το κακόμοιρο....Την άλλη φορά της πήρα το petit beurre από το στόμα:evil:

Εγώ της δίνω mulberries, goji berries κτλ, ή αυτό το fruit leather (Stretch Island) από το iherb και της αρέσει πολύ (όχι μεγάλη ποσότητα, το 1/5 συνήθως μιας μπάρας!).

Τώρα που πλησιάζουνε οι γιορτές λέμε να εφοδιαστούμε με ξηρά φρούτα.

Τα πιο νόστιμα και ποιοτικά κατά τη γνώμη μου είναι αυτά από το keimling (από εδώ πήραμε και τα αμύγδαλα με τη Vera).

http://www.keimling.eu/.cms/raw_food_dried_fruit/9-7

Ενδιαφέρεται μήπως καμία Αθηναία να κάνουμε μαζί παραγγελία;

Τα μεταφορικά είναι 15 Ευρώ ανεξαρτήτως βάρους, με κούριερ.

(Οι χουρμάδες τους είναι πεντανόστιμοι!)

Κατερινούλα εμάς για το βήχα ο ομοιοπαθητικός μας δίνει Prospan.

Δεν έχει ζάχαρη, έχει όμως σορβιτόλη, δεν ξέρω αν επιτρέπεται.

Αλλά η κόρη μου έτσι κι αλλιώς δεν το δέχεται, ούτε καν με τη σύριγγα, το φτυσε!

Τελικά την άφησα να βήχει χωρίς να της δώσω τίποτα, δεν την πήγα στο γιατρό παρόλο που έχουμε ιστορικό βροχίτιδας, και δεν υποτροπίασε αυτή τη φορά, αν και βήχει ακόμη.

Την άκουσε μια φίλη μου γιατρός την Κυριακή και μου είπε ότι δεν έχει ακροαστικά και χάρηκα πολύ που τα καταφέραμε να το ξεπεράσουμε χωρίς καν ομοιοπαθητικό!

Fairy's mom φυσικά να βάλεις την ουρά στο ζωμό, είναι από τα καλύτερα μέρη για ζωμό!

Rosie απ'οτι εχω καταλαβει έχουμε τον ίδιο παιδιατρο ομοιο...περιεργο που εδωσε διαφορετικο σιροπι..τελος παντων τον πηρα κ σε λιγο θα επικοινωνησω παλι μαζι για διευκρινισεις...

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Εγώ της δίνω mulberries, goji berries κτλ, ή αυτό το fruit leather (Stretch Island) από το iherb και της αρέσει πολύ (όχι μεγάλη ποσότητα, το 1/5 συνήθως μιας μπάρας!).

Τώρα που πλησιάζουνε οι γιορτές λέμε να εφοδιαστούμε με ξηρά φρούτα.

Τα πιο νόστιμα και ποιοτικά κατά τη γνώμη μου είναι αυτά από το keimling (από εδώ πήραμε και τα αμύγδαλα με τη Vera).

http://www.keimling.eu/.cms/raw_food_dried_fruit/9-7

Ενδιαφέρεται μήπως καμία Αθηναία να κάνουμε μαζί παραγγελία;

Τα μεταφορικά είναι 15 Ευρώ ανεξαρτήτως βάρους, με κούριερ.

(Οι χουρμάδες τους είναι πεντανόστιμοι!)

Θέλω να πάρω ποσότητες από coconut flour... εκεί το έχει 10 ευρώ το κιλό περίπου....από το iherb δεν μπορώ να πάρω ποσότητα.. από που συμφέρει καλύτερα??? Μήπως στο Mercola???

Yugup3.png

Θέλω να πάρω ποσότητες από coconut flour... εκεί το έχει 10 ευρώ το κιλό περίπου....από το iherb δεν μπορώ να πάρω ποσότητα.. από που συμφέρει καλύτερα??? Μήπως στο Mercola???

Δεν έχω προσέξει coconut flour στο Keimling, για δώσε λινκ να δούμε!

Ευχαριστώ!

Το πρόβλημα με το Mercola φυσικά είναι το τελωνείο.

Δεν μπορούμε να κάνουμε μεγάλες παραγγελίες και έχουμε και δασμούς 4 Ευρώ το πακέτο.

Αν πάρουμε ποσότητα από το Keimling έχουμε και έκπτωση (5%) και επειδή μέχρι τώρα ενδιαφέρονται τουλάχιστον 3 κοπέλες τα μεταφορικά θα είναι πολύ χαμηλά για όλες.

:D μ'αρέσει που διάβαζα ξανά και ξανά το θεμά για να βρω που μου ξέφυγε η ομελέτα....;)

pancakes είναι, όχι ομελέτα!

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2207073&postcount=160

Το πρόβλημα με το Mercola φυσικά είναι το τελωνείο.

Δεν μπορούμε να κάνουμε μεγάλες παραγγελίες και έχουμε και δασμούς 4 Ευρώ το πακέτο.

Αν πάρουμε ποσότητα από το Keimling έχουμε και έκπτωση (5%) και επειδή μέχρι τώρα ενδιαφέρονται τουλάχιστον 3 κοπέλες τα μεταφορικά θα είναι πολύ χαμηλά για όλες.

Σε αυτό έχεις δίκιο, φυσικά...

Δεν στέλνεις ένα μέιλ να τους ρωτήσεις ημ/νια λήξης για να μην την πατήσουμε?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Το γάλα που σας έλεγα είναι το Λιβαδερό (Κοζάνης). Δυστυχώς δεν μπορώ να το δοκιμάσω για να σας πω για γεύση, αλλά θα βάλω τον άντρα μου να γίνει ο γευσιγνώστης και φυσικά θα το δω πώς είναι και όταν γίνει γιαούρτι.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...