Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

filicine- κοριτσια τα φώτα σας please!

miranda!

Recommended Posts

Γειά σας! Πριν λίγο πήγα στο φαρμακείο για άσχετο λόγο και εκεί μου ήρθε η ιδέα και λέω, "βάλτε μου και ένα filicine και ένα κουτί βιταμίνες Eviol"

Ερχόμενη λοιπό σπίτι και διαβαζοντας τις οδηγίες, μου προέκυψαν οι εξής απορίες:

1) Έκανα καλά που πήρα filicine χωρίς συνταγή γιατρού? Και τι ? το ξεκινάω έτσι απλά? Στις οδηγίες έλεγε ότι είναι αναγκαίο να αποκλεισθεί η πιθανότητα έλλειψης βιταμίνης Β12 πριν τη χρήση:?::confused:

2) Μπορώ να το παίρνω σε συνδυασμό με τις Eviol? Και αν ναι, τι δοσολογία? Στο χαρτί λέει κάθε χαπι είναι 5mg, ενώ στην δοσολογία λέει ότι πρέπει να παίρνουμε 0,5-1mg την ημέρα ή 5mg εφάπαξ την εβδομάδα. Άρα, θα πρέπει να παίρνω 1 χάπι την εβδομάδα?

Εσείς πώς το παίρνετε; Έχει συγκεκριμένη περίοδο χρήσης ή μπορώ να το παίρνω συνέχεια;

Να ενημερώσω ότι βρίσκομαι κι εγώ εδώ και 2 χρόνια και κάτι στον αγώνα απόκτησης ενός μωρού χωρίς αποτέλεσμα. Αποφασίσαμε για εξωσωματική και σε λίγες μέρες έχουμε την πρώτη επίσκεψη

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια απάντηση!

Διαφημίσεις

Γειά σας! Πριν λίγο πήγα στο φαρμακείο για άσχετο λόγο και εκεί μου ήρθε η ιδέα και λέω, "βάλτε μου και ένα filicine και ένα κουτί βιταμίνες Eviol"

Ερχόμενη λοιπό σπίτι και διαβαζοντας τις οδηγίες, μου προέκυψαν οι εξής απορίες:

1) Έκανα καλά που πήρα filicine χωρίς συνταγή γιατρού? Και τι ? το ξεκινάω έτσι απλά? Στις οδηγίες έλεγε ότι είναι αναγκαίο να αποκλεισθεί η πιθανότητα έλλειψης βιταμίνης Β12 πριν τη χρήση:?::confused:

2) Μπορώ να το παίρνω σε συνδυασμό με τις Eviol? Και αν ναι, τι δοσολογία? Στο χαρτί λέει κάθε χαπι είναι 5mg, ενώ στην δοσολογία λέει ότι πρέπει να παίρνουμε 0,5-1mg την ημέρα ή 5mg εφάπαξ την εβδομάδα. Άρα, θα πρέπει να παίρνω 1 χάπι την εβδομάδα?

Εσείς πώς το παίρνετε; Έχει συγκεκριμένη περίοδο χρήσης ή μπορώ να το παίρνω συνέχεια;

Να ενημερώσω ότι βρίσκομαι κι εγώ εδώ και 2 χρόνια και κάτι στον αγώνα απόκτησης ενός μωρού χωρίς αποτέλεσμα. Αποφασίσαμε για εξωσωματική και σε λίγες μέρες έχουμε την πρώτη επίσκεψη

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια απάντηση!

Εφόσον είσαι στην προσπάθεια για παιδάκι, έπρεπε ήδη να έχεις ξεκινήσει να το παίρνεις. Απ΄ ότι έχω διαβάσει, ιδανικά πρέπει να λαμβάνεται 3 μήνες πριν τη σύλληψη. Στο Ηνωμένο Βασίλειο συστήνεται στις κοπέλες να το παίρνουν με το που παντρεύονται.

Εγώ για το πρώτο παιδάκι το είχα πάρει ακριβώς 3 μήνες πριν μείνω έγκυος, καθώς το πρώτο ούτε παραγγελία να το είχα, για το 2ο όμως που αντιμετωπίζω δυσκολίες σύλληψης, κάποια στιγμή ρώτησα το γιατρό αν πρέπει να το σταματήσω, το παίρνω πάνω από ένα χρόνο συνεχόμενα και μου είπε όχι, το παίρνουμε κανονικά.

Τώρα όσον αφορά τις βιταμίνες Eviol, δε γνωρίζω κάτι, μάλλον πρέπει να ρωτήσεις το γιατρό ή το φαρμακοποιό σου.

Καλή επιτυχία στις προσπάθειές σου και σύντομα μ΄ ένα μωράκι (ή και δύο)!!!

s-age.png

pAfOp2.png

κιεγω τα ίδια παίρνω αυτόν τον καιρό. Το φιλισίν απ'όσο ξέρω το παίρνεις άφοβα και χωρίς γνώμη γιατρού. Εμένα η γιατρός μου είχε πει όταν την είχα ρωτήσει αν πρέπει να το παίρνω: "εννοείται"! Απλά η ένστασή μου είναι τί γίνεται αν προσπαθείς χρόνια για μπεμπέ? Εμείς ας πούμε προσπαθούμε 4 χρόνια. Θα ήταν καλό να το έχω πάρει 4 χρόνια συνεχόμενα? Ετσι κι εγώ το παίρνω κατά διαστήματα 3-4 μήνες το χρόνο αποσπασματικά.

Όσο για την Εβιόλ, τώρα την ξεκίνησα κι εγώ αυτόν τον μήνα. Δε νομίζω ότι πειράζει κάπου. Γενικά την συστήνουν για διάφορους λόγους π.χ. για υγιές δέρμα μαλλιά νύχια κλπ και για το ανδρικό σπέρμα για τόνωση. Τώρα καλό καλό, τί να πω. Το πολύ να μην κάνει τίποτα, για κακό δε νομίζω να κάνει. Όλα τα συμπληρώματα διατροφής γράφουν πίσω ότι πρέπει να τα λαμβάνεις με την σύμφωνη γνώμη του γιατρού σου. Δεν διαφωνώ σ'αυτό, αλλά είναι ορισμένοι γιατροί που δεν είναι καθόλου υπέρ των συμπληρωμάτων, αλλά μόνο υπερ των φαρμάκων, οπότε δεν ξέρω αν έχει και κανα νόημα να τους ρωτάς κάθε τρεις και λίγο. Αν όμως έχεις καλή σχέση με τον παθολόγο σου ή τον γυναικολόγο σου και τον εμπιστέυεσαι, δε χάνεις τίποτα να τον ρωτήσεις.

r7Bsp2.png

"Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει".

miranda θα συμφωνήσω με τα κορίτσια , φολικό οξύ καλό είναι να παίρνουμε όσο είμαστε στις προσπάθειες , όταν με το καλό μείνεις έγκυος θα χρειαστεί στην σωστή ανάπτυξη του εμβρύου ! εγω παίρνω ένα την ημέρα και όχι μαζί με γαλακτοκομικά (φροντίζω να απέχουν τουλάχιστον 2 ώρες ) .τωρα για την βιταμίνη Ε βοηθάει σε διαταραχές γονιμότητας , στα μαλλιά , δέρμα, νύχια και πολλά άλλα , σημαντικό είναι να παίρνει την βιταμίνη και ο άνδρας σου βοηθάει στην ποιότητα σπέρματος. (δεν είμαι γιατρός έτσι) απο την γιατρό μου τα έμαθα αυτά ! :-P

Κοριτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Οπότε λέτε να παίρνω ένα την ημέρα? Το παίρνετε συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα; Πχ. κάθε μέρα το πρωί;Με αυτά που γράφετε λέω να ξεκινήσω εγω με το filicine και να δώσω τις Eviol στον άντρα μου. Το πρόβλημά μας έχει να κάνει με το σπέρμα.

Αν μπορείτε να μου πείτε, πρεπει να αποφεύγω κάτι όσο τα παίρνω; Πχ η Seri πιο πάνω αναφέρει οτι αποφεύγει για λίγη ώρα τα γαλακτοκομικά.

CRISTY, να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό και για το δεύτερο

RINOULA, μας ευχομαι σύντομα να τα καταφέρουμε και να έχουμε το μωράκι μας...

SERI μου εσύ έχεις μωράκι ή κι εσύ στον αγώνα;

Ευχαριστώ κορίτσια!

Διαφημίσεις

Εμενα μου το δωσε με το που εμεινα εγκυος, το εχασα και ο γιατρος μου ειπε το filicine να το συνεχισω. Το παιρνω λοιπον καθημερινα αν και προσπαθεια δεν εκανα ακομα απο το φοβο μου. Ξερω οτι βοηθαει στην εγκυμοσυνη αλλα πριν τη συλληψη που βοηθαει; Επισης τη βιταμινη Ε μπορουμε να την παρουμε αυθαιρετα βοηθαει οντως στη γονιμοτητα; Αμα ειναι να την αρχισω κι αυτη.

ky1Ap2.png?YVrPElRM

Εμενα μου το δωσε με το που εμεινα εγκυος, το εχασα και ο γιατρος μου ειπε το filicine να το συνεχισω. Το παιρνω λοιπον καθημερινα αν και προσπαθεια δεν εκανα ακομα απο το φοβο μου. Ξερω οτι βοηθαει στην εγκυμοσυνη αλλα πριν τη συλληψη που βοηθαει; Επισης τη βιταμινη Ε μπορουμε να την παρουμε αυθαιρετα βοηθαει οντως στη γονιμοτητα; Αμα ειναι να την αρχισω κι αυτη.

Kagly μου λυπάμαι για την απώλεια! Μην το βάζεις όμως κάτω.Κι αν νοιώθεις έτοιμη για νέα αρχή μη διστάζεις να ξαναπροσπαθήσεις.Ήταν μια ατυχία,δυστυχώς. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! Για τη βιταμίνη Ε, φαίνεται πως βοηθάει στη γονιμότητα, αν και δεν είναι η λύση φυσικά. Επίσης το φυλλικό όξύ πριν τη σύλληψη, βοηθάει στη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου.

Ρώτα για σίγουρα το γιατρό σου πάντως.

Το φολικό οξύ καλά κάνεις και το ξεκίνησες. Οι eviol όμως έχουν και Α και Ε. Η βιταμίνη Α είναι η μόνη που συσσωρεύεται στον οργανισμό και η υπερδοσολογία της μόνο προβλήματα προκαλεί στο έμβρυο, οπότε αν έχεις πάρει την Α, να τη σταματήσεις αμέσως. Αν έχεις πάρει την Ε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Το φολικό οξύ καλά κάνεις και το ξεκίνησες. Οι eviol όμως έχουν και Α και Ε. Η βιταμίνη Α είναι η μόνη που συσσωρεύεται στον οργανισμό και η υπερδοσολογία της μόνο προβλήματα προκαλεί στο έμβρυο, οπότε αν έχεις πάρει την Α, να τη σταματήσεις αμέσως. Α έχεις πάρει την Ε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

+1 στη newbie G . Κ εγω παιρνω filicine 5mg 1 την ημερα παρολο που ακομα ειμαι σε φαση αγραναπαυσης μετα την παλινδρομη . Ο λογος που το παιρνουμε προκαταβολικα 3 μηνες πιο πριν ειναι για να εχουμε ικανοποιητικα αποθεματα φυλικου οξεος στον οργανισμο μας , ωστε οταν μεινουμε το μωρακι να μην εμφανισει προβληματα με την σπονδυλικη στηλη , οπως δισχιδη ραχη .

Για το Eviol E κ εγω ηθελα να το ξεκινησω , αλλα προς στιγμην παιρνω αρκετα φαρμακα (για διαφορετικες παθησεις μεν , αλλα με τον κοινο στοχο την τεκνοποιηση) κ οι γιατροι μου επιμενουν να μου το τονιζουν οτι κ το παραμικρο σκευασμα να παρω εκτος αυτων που μου δινουν θελουν πληρη αναφορα...

Η διαβητολογος μου μαλιστα μου ειπε γελωντας οτι θελει να ξερει ακομα κ τις ημερομηνιες που κανω βελονισμο!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχ

64Bcp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια! Δηλαδή 1 χαπι των 5mg filicine την ημέρα είναι εντάξει λέτε,ε? Με μπέρδεψε η δοσολογία που γράφει στις οδηγίες.Όπως τα γραφει, τα 5 mg (δηλαδή ένα χάπι), είναι 1 φορά την εβδομάδα!

Όσο για την Eviol πήρα την Ε, αλλά σκεφτόμουν μήπως δεν είναι καλό να τα συνδυάσω.

Τι λέτε; Ακόμα δε τα ξεκίνησα, μαζεύω γνώμες! Απότι κατάλαβα, μπορώ να ξεκινησω τα felicine αύριο το μεσημέρι μετά το φαγητό.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια! Δηλαδή 1 χαπι των 5mg filicine την ημέρα είναι εντάξει λέτε,ε? Με μπέρδεψε η δοσολογία που γράφει στις οδηγίες.Όπως τα γραφει, τα 5 mg (δηλαδή ένα χάπι), είναι 1 φορά την εβδομάδα!

Όσο για την Eviol πήρα την Ε, αλλά σκεφτόμουν μήπως δεν είναι καλό να τα συνδυάσω.

Τι λέτε; Ακόμα δε τα ξεκίνησα, μαζεύω γνώμες! Απότι κατάλαβα, μπορώ να ξεκινησω τα felicine αύριο το μεσημέρι μετά το φαγητό.

Εμενα ο γιατρος μου ειπα να το παιρνω οτι ωρα θελω , αλλα οπως ολα τα φαρμακα καλο θα ηταν να το λαμβανω την ιδια ωρα καθε μερα. Αυτο βοηθαει πιο πολυ στην συμμορφωση (δηλ να μην ξεχνας δοσεις) .

Κατα τα αλλα Eviol E και το φυλλικο συνδυαζεται απο πολλες κοπελες χωρις κανενα προβλημα .

64Bcp3.png

Εμενα ο γιατρος μου ειπα να το παιρνω οτι ωρα θελω , αλλα οπως ολα τα φαρμακα καλο θα ηταν να το λαμβανω την ιδια ωρα καθε μερα. Αυτο βοηθαει πιο πολυ στην συμμορφωση (δηλ να μην ξεχνας δοσεις) .

Κατα τα αλλα Eviol E και το φυλλικο συνδυαζεται απο πολλες κοπελες χωρις κανενα προβλημα .

Ευχαριστώ Κατερινάκι! Να σαι καλά! θα ξεκινήσω αύριο!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και σενα!Ολα να πάνε καλά!:P

Απότι κατάλαβα, μπορώ να ξεκινησω τα felicine αύριο το μεσημέρι μετά το φαγητό.

Νηστική να το παίρνεις, απορροφάται καλύτερα. 1 χαπάκι κάθε πρωί, πριν το φαγητό. Εμένα έτσι μου είπαν να τα παίρνω.

Όσον αφορά τον τρόπο χορήγησης, όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου ο γιατρός είπε filicine τελευταίο προ του ύπνου. Τώρα που έχουμε αλλάξει τόπο διαμονής και γιατρό, ο νέος ντόκτορ λέει το μεσημέρι μαζί με το φαγητό.

Επίσης ο νέος ντόκτορ συστήνει βιταμίνη Ε το βράδυ πριν κοιμηθώ και ρεσβερατρόλη πρωί βράδυ.

Τώρα που έκανα σπερματέγχυση όμως, από την επόμενη μέρα κόψαμε ρεσβερατρόλη και Ε, συνεχίζουμε filicine και επιπλέον κορτιζόνη (prezolon), salospir και προγεστερόνη crynnone, όλα από μία φορά.

s-age.png

pAfOp2.png

Το φολικό οξύ καλά κάνεις και το ξεκίνησες. Οι eviol όμως έχουν και Α και Ε. Η βιταμίνη Α είναι η μόνη που συσσωρεύεται στον οργανισμό και η υπερδοσολογία της μόνο προβλήματα προκαλεί στο έμβρυο, οπότε αν έχεις πάρει την Α, να τη σταματήσεις αμέσως. Αν έχεις πάρει την Ε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δηλαδη υπαρχουν eviol A kai eviol E ή ειναι το ιδιο;Την Ε την επαιρνε μια συγκατοικος μου οταν σπουδαζαμε για το δερμα, οποτε δεν θα κανει κακο;Το θεμα ειναι βοηθαει οντως στη γονιμοτητα;

ky1Ap2.png?YVrPElRM

Διαφημίσεις

Kagly μου λυπάμαι για την απώλεια! Μην το βάζεις όμως κάτω.Κι αν νοιώθεις έτοιμη για νέα αρχή μη διστάζεις να ξαναπροσπαθήσεις.Ήταν μια ατυχία,δυστυχώς. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! Για τη βιταμίνη Ε, φαίνεται πως βοηθάει στη γονιμότητα, αν και δεν είναι η λύση φυσικά. Επίσης το φυλλικό όξύ πριν τη σύλληψη, βοηθάει στη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου.

Ρώτα για σίγουρα το γιατρό σου πάντως.

Δεν το εβαλα κατω γιατι αν το εβαζα δεν θα σηκωνομουνα ποτε, αλλα ο φοβος υπαρχει και ξερω οτι την επομενη εγκυμοσυνη με το καλο δεν θα την χαρω απο το φοβο. Αλλα κοιταμε μπροστα. Σου ευχομαι ενα μωρακι συντομα στη κοιλιτσα σου!!!

ky1Ap2.png?YVrPElRM

Κοριτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Οπότε λέτε να παίρνω ένα την ημέρα? Το παίρνετε συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα; Πχ. κάθε μέρα το πρωί;Με αυτά που γράφετε λέω να ξεκινήσω εγω με το filicine και να δώσω τις Eviol στον άντρα μου. Το πρόβλημά μας έχει να κάνει με το σπέρμα.

Αν μπορείτε να μου πείτε, πρεπει να αποφεύγω κάτι όσο τα παίρνω; Πχ η Seri πιο πάνω αναφέρει οτι αποφεύγει για λίγη ώρα τα γαλακτοκομικά.

CRISTY, να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό και για το δεύτερο

RINOULA, μας ευχομαι σύντομα να τα καταφέρουμε και να έχουμε το μωράκι μας...

SERI μου εσύ έχεις μωράκι ή κι εσύ στον αγώνα;

Ευχαριστώ κορίτσια!

στον αγώνα είμαι miranda και ελπίζω ...σήμερα αδιαθέτησα οπότε πάμε για τον άλλο μήνα , είμαι αισιόδοξη !

Δηλαδη υπαρχουν eviol A kai eviol E ή ειναι το ιδιο;Την Ε την επαιρνε μια συγκατοικος μου οταν σπουδαζαμε για το δερμα, οποτε δεν θα κανει κακο;Το θεμα ειναι βοηθαει οντως στη γονιμοτητα;

η βιταμίνη Ε δεν είναι ίδια με την Α , η βιταμίνη Α καλό είναι να αποφεύγεται σε μεγάλες δόσεις , τώρα η Ε όπως είπα παραπάνω βοηθάει σε διαταραχές γονιμότητας πχ βοηθάει να ομαλοποιηθεί ο κύκλος , βοηθάει σε μαλλιά , δέρμα , νύχια κ.α , σίγουρα βοηθάει στην ποιότητα σπέρματος αλλά και εκεί αν υπάρχει πρόβλημα δεν αρκεί μόνο η συγκεκριμένη βιταμίνη ! εγώ βιταμίνη Ε και φολικό οξύ παίρνω απο ενα χαπάκι την ημέρα και ο άνδρας μου παίρνει βιταμίνη Ε (αλλά βλέπω όλο και το ξεχνάει) όπως είπα δεν συνδυάζω φολικό οξύ και γαλακτοκομικά γιατί το ασβέστιο ''εμποδίζει'' στο να απορροφήσει ο οργανισμός το φολικό οξύ.

Δεν το εβαλα κατω γιατι αν το εβαζα δεν θα σηκωνομουνα ποτε, αλλα ο φοβος υπαρχει και ξερω οτι την επομενη εγκυμοσυνη με το καλο δεν θα την χαρω απο το φοβο. Αλλα κοιταμε μπροστα. Σου ευχομαι ενα μωρακι συντομα στη κοιλιτσα σου!!!

Eτσι μπράβο!Υπομονή και επιμονή! Που θα παει...Εύχομαι να πιάσει γρήγορα η ευχή σου και την ανταποδίδω!Και σε σένα και σε όλες τις συμπάσχουσες!!!!

Ώρες ώρες νομίζω ότι ηταν ένα μακρινό όνειρο και δε θα γίνει ποτέ. Αλλά βαθειά μέσα μου πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Εχω εναποθέσει τις ελπίδες μουσ την εξωσωματική! Άνε να περάσουν οι μέρες να πάμε στο πρώτο ραντεβού, να νιώσω ότι κάναμε την αρχή για κάτι πιο ουσιαστικό! Φοβάμαι όμως την αποτυχία... Εκεί θα είναι βαρύ το πλήγμα για μένα και ντρέπομαι που το λέω διαβάζοντας πολύ πιο σοβαρές και δυσάρεστες καταστάσεις. Αλήθεια κορίτσια πιστεύετε ότι είναι μεγαλύτερα τα ποσοστά επιτυχίας σε εξωσωματική όταν το πρόβλημα είναι στο σπέρμα, ή κακώς μου έχει κολλήσει αυτή η προσδοκία;;;;

στον αγώνα είμαι miranda και ελπίζω ...σήμερα αδιαθέτησα οπότε πάμε για τον άλλο μήνα , είμαι αισιόδοξη !

Seri μου εύχομαι να ήταν η τελευταία σου περίοδος για τους επόμενους 9 μήνες!!!! Εγώ περιμένω να αδιαθετήσω κατά τις 24 του μήνα, αλλά αυτή τη φορά να σου πω την αλήθεια, εύχομαι να έρθει γιατί εχω τρομοκρατηθεί. Πριν μία εβδομάδα έκανα τη σαλπιγγογραφία και ο βλάκας 2 μέρες πριν - πόσο αμελής υπήρξα- είχαμε ελεύθερη επαφή... Δυστυχώς δεν είχα σκεφτεί πριν τις συνέπειες και μετά πανικοβλήθηκα! Επειδή η τύχη δεν είναι πάντα σύμμαχός μου, λέω, 2 χρόνια τώρα δεν "έκατσε". Λες να έγινε τώρα; Αυτή τη φορά έχω αγωνία να αδιαθετήσω.

Είχε ξεκινήσει και η ωορηξία μου όταν την έκανα....

• 1 χρόνο μετά...

ΜΙRANDA ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΗΡΕΣ??? ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΙ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ (ΜΗΝ!) ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΤΩΝ 5MG ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ή ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ???

• 1 χρόνο μετά...

geia sas kai apo emena...files mou eimai egkios 4 minon kai perno auta ta dio xapia apo tin imera pou ema8a oti eimai egkios..i giatros bebaia mou ta egrapse..alla genika 3ero sigoura oti einai filika..dn iparxei logos anisixias..bebaia me tin sosti dosologia...ego perno ena filicine tin imera to proi prin fao..kai meta to fagito perno ena eviol..to eviol to perno 3 fores tin imera...min anisixite...:wink:

Παιδια υπαρχει καποια που μπορει να επιβεβαιωσει τα οσα ρωτουσε η παραπανω???

Τελικα ειναι ΕΝΑ χαπι των 5mg την ΗΜΕΡΑ??? Οι οδηγιες οντως αλλα λενε. Ευχαριστω....

κ γω ενα/μερα παιρνω των 5mg. η γιατρος μου , μου χε πει μιση ωρα πριν το φαγητο κ η φαρμακοποιος μου να το παιρνω καλυτερα μιση ωρα πριν το πρωινο,γιατι γινεται καλυτερη απορροφηση

Κι εγώ όταν αποφασίσαμε για μωρό ξεκίνησα να παίρνω eviol, 1/ημέρα. Την ξέρω από παλιά - στρώνει τον κύκλο, βοηθά στην ομαλότητα των ορμονών κλπ. Και όταν πήγα στον γιατρό και του είπα πως βρίσκομαι σε προσπάθεια μου είπε να ξεκινήσω filicine, 1/ημέρα, κάθε πρωϊ συγκεκριμένα.

Θα έλεγα όμως αν έχετε στην οικογένεια ιστορικό σχετικό με όγκους/πολύποδες κλπ, να είστε προσεκτικές, το filicine βοηθά στην αναγέννηση όλων των κυττάρων γενικότερα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...