Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσυνη και οδηγηση

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 257
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ax! κι εμένα ο πατέρας μου γκρινιάζει πιό πολύ απ΄ όλους που οδηγώ! Η εναλλακτική όμως που μου δίνει είναι να πληρώνει τα ταξί. Δεν θέεεελω!!!! :lol:

:lol::lol::lol::lol: αχ αυτοι οι μπαμπαδες με την αδυναμια!!!

τωρα εχω μπει στον 5ο και οδηγω κανονικα... φοβαμαι βεβαια αρκετα γιατι πριν 1,5 χρονο περιπου ειχα ενα τρακαρισμα στο οποιο δεν εφταιγα και εγινε λιγα μετρα απο το σπιτι μου... ευτυχως δεν ειχα μαζι το παιδι και ηταν υλικες ζημιες μονο, αλλα το σοκ οτι καθε αυτοκινητο στο δρομο ερχεται πανω σου ειναι μεγαλο... στην 1η μου εγκυμοσυνη ο γιατρος μου, ειχε πει να μην οδηγω, οποτε δεν το εκανα... τωρα ομως η γιατρος μου δεν εχει προβλημα με αυτο ... μεχρι ποτε ομως να συνεχισω? θα την ρωτησω αυτο τον μηνα ετσι κι αλλιως αλλα εσεις πως νιωθετε? συνεχιζετε μεχρι να πειτε οπα, κουραζομαι αρα μεχρι εδω?

me and my men...

Στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου οδηγούσα κανονικά μέχρι την μέρα που γέννησα. :?:? Το ίδιο προβλέπω να συμβεί και σε αυτή. Η ζώνη χαμηλά στην λεκάνη και προσεκτικά. Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με την οδήγηση στην εγκυμοσύνη από πολλές απόψεις και θα συνιστούσα σε όποια μπορεί να το αποφύγει η' να το ελαττώσει αν το κάνει.

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

και εγώ οδηγώ ακόμα κανονικά, προσέχω μόνο τις λακουβες και λίγο περισσότερο από πριν τους άλλους οδηγους!

[url=http://www.ticker.7910.org/eng][img]http://www.ticker.7910.org/an1cEQc0g411310MTIwZHw3OTc1MTA5MGRhfEJvdWdhdHNha29zIGlzIA.gif[/img][/url]
[url=http://www.ticker.7910.org/eng][img]http://www.ticker.7910.org/an1cJUT0g410010MzAwMTI5NmR8NjgzMDg2MzQ1ZGF8UG9udGlrYWtpIGlz.gif[/img][/url]

Διαφημίσεις

Παντως οταν οδηγει αλλος νιωθω απαισια! κουνιεται η κοιλια πολυ και ανακατευομαι! Αφηστε που νευριαζω!

Αυτό ακριβώς νιώθω κι εγώ! Είμαι πολύ κακή συνοδηγός, ειδικά στο δικό μου αυτοκινητο, δε βάζω γλώσσα μέσα μου ("πώς οδηγείς έτσι, πού το πας το αυτοκινητάκι, έλα πιο δεξιά, πήγαινε πιο αριστερά, προσεξε στοπ, φαναρι..." τον έχω πρήξει τον καϋμένο τον άνδρα μου... :oops: ) Αλλά δε μπορώ να κρατήσω και το στόμα μου κλειστό, όλα στραβά μου φαίνονται...

Εγώ οδηγώ ακόμα και νιώθω μια χαρά άνετα (μπήκα αισίως στον 7ο), ευτυχώς η δουλειά μου είναι πολύ κοντά, άντε να πάω και τη μαμά μου στο κομμωτήριο. Εθνική πάντως δε θέλω να βγω, ούτε στο κέντρο της Αθήνας θέλω να πάω, με αγχώνει μήπως μποτιλιαριστώ και θελήσω να πάω στην τουαλέτα και τότε τι κάνουν? :oops: ...

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Παντως οταν οδηγει αλλος νιωθω απαισια! κουνιεται η κοιλια πολυ και ανακατευομαι! Αφηστε που νευριαζω!

Αυτό ακριβώς νιώθω κι εγώ! Είμαι πολύ κακή συνοδηγός, ειδικά στο δικό μου αυτοκινητο, δε βάζω γλώσσα μέσα μου ("πώς οδηγείς έτσι, πού το πας το αυτοκινητάκι, έλα πιο δεξιά, πήγαινε πιο αριστερά, προσεξε στοπ, φαναρι..." τον έχω πρήξει τον καϋμένο τον άνδρα μου... :oops: ) Αλλά δε μπορώ να κρατήσω και το στόμα μου κλειστό, όλα στραβά μου φαίνονται...

Εγώ οδηγώ ακόμα και νιώθω μια χαρά άνετα (μπήκα αισίως στον 7ο), ευτυχώς η δουλειά μου είναι πολύ κοντά, άντε να πάω και τη μαμά μου στο κομμωτήριο. Εθνική πάντως δε θέλω να βγω, ούτε στο κέντρο της Αθήνας θέλω να πάω, με αγχώνει μήπως μποτιλιαριστώ και θελήσω να πάω στην τουαλέτα και τότε τι κάνουν? :oops: ...

Α καλα εγω εχω μεινει κολλημενη στο κεντρο της αθηνας πριν δυο εβδομαδες και ενιωθα λες και ημουν σε σηλια και δε μπορουσα να βγω!!! οχι απο το κατουρημα, που αυτο ειναι συνεχες θεμα....αλλα απο την ατμοσφαιρα και απο τα νευρα που με πιασαν με τις πορειες τους!!!ΕΛΕΟΣ! :D Παντως εθνικη και αττικη οδος ειναι πιο καλα γιατι βαριεμαι να αλλαζω και ταχυτητες που να το πατας τωρα το ντεμπραγιαζ... ενοχλειται η μπεμπα!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Μέχρι στιγμής που μόλις μπήκα στον 8ο οδηγώ κανονικότατα, εντάξει δεν κάνω και ταξίδια, αλλά στις δουλειές μου πάω με το αμάξι, στους γονείς μου, στο γιατρό κ.α. και είμαι μια χαρά. Βέβαια μου λένε ότι σιγά σιγά πρέπει να το περιορίσω. Επίσης μπερδεύτηκα, κάνει τελικά ή όχι να φοράμε ζωνή? Εγώ πάντως φοράω και την περνάω κάτω από την κοιλιά. :):)

Ο δικός μου γιατρός μου είχε πεί για όσο νιώθω άνετα, να οδηγώ. Πάντα όμως με ζώνη.

Κάνε μια ερώτηση στον δικό σου γιατρό, ο καθένας έχει την άποψή του.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Στην πρώτη εγκυμοσύνη οδήγησα μέχρι τον τέταρτο με πέμπτο μήνα, στη δεύτερη οδήγησα μέχρι την τελευταία Κυριακή πριν γεννήσω, γέννησα Παρασκευή.

Συγκεκριμένα έλεγα θα οδηγήσω μέχρι τον πέμπτο, στον πέμπτο θα οδηγήσω μέχρι τον έκτο και πάει λέγοντας. Αφού δεν οδήγησα και μέχρι το μαιευτήριο..... και ξαναοδήγησα 9 ημέρες μετά τη γέννα.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

Οδηγούσα μέχρι και μια βδομάδα πριν γεννήσω. Την ζώνη την έδενα στο κάθισμα πριν μπώ και την περνούσα μόνο διαγώνια στο σώμα μου. Όταν οδηγούσα εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα, όταν οδηγούσαν άλλοι αισθανόμουν χάλια.

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Εγώ οδηγώ κανονικά και τώρα μπαίνω στον 8ο. Βέβαια, όταν οδηγεί ο άντρας μου, ο οποίος είναι καλός οδηγός, εδώ και λίγο καιρό νιώθω χάλια. Νομίζω ότι από τους κραδασμούς θα μου φύγει η κοιλιά (έχουμε και υπέροχους δρόμους εδώ στην Ελλάδα!!!). Όσο για τη ζώνη, εγώ τη φοράω κανομ\νικά. Αυτό μου είπε και η γιατρός μου!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΤΗ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ.ΠΟΝΟΥΣΕ Η ΜΕΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑ. ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΤΗ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ.ΠΟΝΟΥΣΕ Η ΜΕΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑ. ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προσέχουμε. Παρόμοιο περιστατικό είχε και μια γνωστή μου, μόνο που οδηγούσε η ίδια!! Από τότε και μέχρι να γεννήσει δεν οδήγησε..Ευτυχώς όλα καλά με σένα ΠΕΖΗ

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Διαφημίσεις

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΠΛΑ ΜΩΡΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ Η ΝΑ ΑΨΗΦΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

ερώτηση...

διπλωμα εχω κ μια σχετικη εμπειρια σε δρομους εκτος Αθηνας...

προσπαθω να πεισω τον αντρα μου (αλλα δεν θελει με τιποτα γιατι φοβαται για το μωρο) να ξεκινησουμε μαθηματα τωρα (πριν με το καλο γεννηθει το μωρο) γιατι μετα θα μου ειναι πολυ χρησιμο το αμαξι...

θεωρω πιο επικινδυνο να κανω "πειραματα" με το μωρο μεσα...

εσεις τι λετε???

τον γιατρο δεν τον εχω ρωτησει ακομα αλλα μαλλον ξερω την απαντηση... :(

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Eγώ πάντως άφησα το αυτοκίνητο πρίν λίγες μέρες,στην 39 εβδομάδα. Το έπλυνα του κόλλησα το baby in auto, το πάρκαρα σε σημείο που να το βλέπω απο το παράθυρο ....αφήστε γιατί συγκινούμαι... :(

ssttaa

εγω κοριτσια μου δυστηχως δεν οδηγω αυτοκινητο , οδηγουσα μηχανακι μεχρι τον τριτο γιατι δεν ειχα αλλο μεσο αλλα παντα με προσοχη και μαλιστα μεχρι τον 4 αναιβενα και στην μηχανη του αντρα μου αλλα οχι σε καθημερινη βαση αλλα τωρα δεν θα αναιβενα με τιποτα .

Εγώ είμαι στην 15η εβδομάδα και οδηγώ κανονικά μόνο που δεν φοράω ζώνη γιατί ενώ προ εγκυμοσύνης την έβαζα μέχρι και για το περίπτερο τώρα δεν την ανέχομαι με τίποτα.

Σε μηχανάκι σταμάτησα εδώ και κανα μήνα να ανεβαίνω.

GUryp2.png

Εγώ είμαι στην 15η εβδομάδα και οδηγώ κανονικά μόνο που δεν φοράω ζώνη γιατί ενώ προ εγκυμοσύνης την έβαζα μέχρι και για το περίπτερο τώρα δεν την ανέχομαι με τίποτα.

Σε μηχανάκι σταμάτησα εδώ και κανα μήνα να ανεβαίνω.

να τη βάζεις έστω και χαλαρά στη κοιλιά, εγώ τη φοράω ακόμη και τώρα και δεν θα σταματήσω να τη φοράω ποτέ.... γιατί σε ένα απότομο φρενάρισμα η ζώνη, έστω και χαλαρή στη κοιλιά συγκρατεί περισσότερο από ότι να κρατιέσαι απλά γιατί μπορεί κάποια στιγμή να ξεχαστείς και να αφεθείς...

ερώτηση...

διπλωμα εχω κ μια σχετικη εμπειρια σε δρομους εκτος Αθηνας...

προσπαθω να πεισω τον αντρα μου (αλλα δεν θελει με τιποτα γιατι φοβαται για το μωρο) να ξεκινησουμε μαθηματα τωρα (πριν με το καλο γεννηθει το μωρο) γιατι μετα θα μου ειναι πολυ χρησιμο το αμαξι...

θεωρω πιο επικινδυνο να κανω "πειραματα" με το μωρο μεσα...

εσεις τι λετε???

τον γιατρο δεν τον εχω ρωτησει ακομα αλλα μαλλον ξερω την απαντηση... :(

αυτό θα το κρίνεις εσύ αν είσαι έμπειρη όπως λες για να βάζεις και το μωρό μέσα, προσωπικά οδηγώ καθημερινά και σε μεγάλες αποστάσεις εδώ και 12 χρόνια, ποτέ δεν έχω προκαλέσει ατύχημα, και με το που το παιδί μου σαράντησε το έβαλα κατευθείαν στο αυτοκίνητο, στο κάθισμά του δεμένο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Για τη ζωνη ειμαι κι εγω υπερ αλλα δυστυχως τους 2 τελευταιους μηνες δεν την ανεχομαι ουτε κι εγω. βεβαια οδηγω πολυ σπανια διοτι δεν το χρειαζομαι ιδιαιτερα το αμαξι εδω ππου ζω.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...