Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ...ΑΛΛΑ...

LA LATINA

Recommended Posts

εχεις τοσο μα τοσο δικιο........

εκει ερχοταν και το ερωτημα μου

γιατι η μανα πρεπει ολα να τα αντεχει, να γινεται χιλια κομματια και να μη βγαζει μιλια

και ο πατερας με το παραμικρο ουφ και ουφ

αναπαντητο στους αιωνες θα μεινει!

μπα,δεν ειναι θεμα πατερα και μανας,αλλα θεμα ανθρωπου.ο αντρας μου αντεχει τα παντα και δεν παραπονιεται ποτε.ποτε ομως.ευτυχως γιατι εγω δεν φημιζομαι για την υπομονη μου.τελικα μαλλον σε ολα τα ζευγαρια ο ενας συμπληρωνει τον αλλο,για αυτο ειναι μαζι.οσο για αυτο που προανεφεραν τα κοριτσια,τις δυο με τρεις ωρες δηλαδη σε καποιο προσωπο εμπιστοσυνης,δεν το θεωρω φυσικα καθολου κακο.απλα,απο αυτα που βλεπω γυρω μου,συνηθως ετσι ξεκιναει και καταληγει σε κανονικο παρκαρισμα.και μετα με ρωτανε οι γονεις και στο σχολειο που εχω τα παιδια τους,αλλα και γονεις-φιλοι γιατι τα παιδια τους δεν τους ακουνε.πως να τους ακουσουν και να τους σεβαστουν?αφου τα μεγαλωνουν αλλοι...επαναλαμβανω,μονο για αυτες τις περιπτωσεις μιλαω,που ομως στο δικο μου περιγυρο δεν ειναι καθολου λιγες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 159
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ αυτο ειναι το κακο, οτι και στο δικο μας περιγυρο δεν ειναι καθολου λιγες, και δε φτανει που τους τα μεγαλωνουν αλλοι, μιλανε και κοροιδευουν κιολας εμας που δεν τα δινουμε ... ολοι βλεπω στην περιπτωση να τα αφησετε λετε τις λεξεις ατομο εμπιστοσυνης, εμεις τετοιο δεν εχουμε με την καμια ομως

και δεν νιωθω καμια αναγκη να βγω, 4,5 χρονια εχω βγει δυο τρεις φορες σε καλεσματα κουμπαρων και τετοια που δε μπορουσα να αποφυγω...δε χαλαρωνω οταν εχουν αλλοι τα παιδια μου, ειμαι στην τσιτα και κοιταω το ρολοι

αν ηταν λιγο πιο μεγαλα, να καταλαβαινουν να μην πηδανε απο δω κι απο κει σα μαιμουδες, να μην κινδυνευει ανα πασα στιγμη η σωματικη τους ακεραιοτητα ναι, να τα δωσω

αλλα με την ψυχη στο στομα, δε μπορω ρε κοριτσια!

πιστευω πως οταν κουραζονται αρκετα για να ηρεμουν μολις τους βαλεις πχ τη πιπιλα στο στομα η τα βαλεις στο κρεβατι τους θα το καταλαβουμε.

αμα πανε σχολειο θα στρωσει ο υπνος. βλεπω τη διαφορα: παει σταθμο? κοιμαται 3 ωρες το απογευμα κ οταν τη βαζω το βραδυ 10.30 πχ. δε χαλαει το κοσμο φωναζοντας και ενοχλοντας και την αλλη που νυσταζει σιγουρα.

δε παει σταθμο? δραμα!!!!! μπορει να παει και 1....

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

μην ανησυχεις,κι εμενα με κοροιδευουνε.και οταν δεν ειχα βρει τις ισορροπιες μου με το παιδι και με τον αντρα μου ακομα,με πειραζε...τωρα καθολου.θελω να παω για καφε?θα παρουμε και τη μικρη.οσο μεγαλωνει γινεται και πιο συνεργασιμη.στα μαγαζια?μαζι.μου λεει πλεον και τη γνωμη της για αυτα που θελω να αγορασω.ταξιδι σε φιλους?μαζι.θα βρει και αλλα παιδακια να παιξει και δε θα ασχολειται μαζι μας.προσφατα ειχαμε παει σε μια βαφτιση και στο τραπεζι ειχε τοσα παιδακια για να παιξει,που και φαγαμε με την ησυχια μας,και το κρασι μας ηπιαμε,και τη χαζομαρα μας ειπαμε με τους φιλους μας...ετσι και αλλιως,πραγματικα δεν το αντεχω πλεον το ξενυχτι,οποτε δε μου λειπει κιολας.

Διαφημίσεις

πρωτη μερα ακυρο

κοιμηθηκανε 4.30 στον καναπε

δεν ξυπνουσανε με τιποτα

μα με τιποτα

αυριο ξανα προσπαθουμε!

στελλακι

θα το κανεις το ιδιο για 10 μερεσ!!!

η θα βαζει κατα τησ 2 να κοιμαται και κατα τησ 3 μισι θα τον ξυπνασ..

μετα 9-9.30 βαλτονγια βραδυ..

αλλα θα το κανεις καθε βραδι αυτο..

ολοι λενε,για να κανουμε μια αλλαγη,χρειαζεται καπου 10 μερες!

χτες το απογευμα επεσαν ξεροι και οι δυο στον καναπε στις 16.30 αδυνατον να τους ξυπνησω.....σερι μεχρι τις 8!!! παιδια εβαλα τηλεοραση, μουσικη, φωναζα, τραγουδουσα, τιποτα!!!!!!!

το βραδυ τους βαλαμε 10.30 για υπνο.......σε ενα τεταρτο ειχαν κοιμηθει

με λυπηθηκε ο θεος???? σημερα θα δειξει

εμεις μαζευομαστε στο δικο μου κρεβατι, λεμε τα τραγουδακια μας και τα νεα μας, αλλα οταν πανε στο δωματιο τους τελος, ουτε ξαναβγαινουν ουτε τιποτα, το πολυ σε ενα τεταρτακι κοιμουνται.......

αποψε θα προσπαθησω για ακομα πιο νωρις, εννοειται χωρις υπνο μεσημερι

Μερικές φορές βάζουμε τα παιδιά να κοιμηθούν αργότερα απ' ότι θα θέλανε γιατί δεν πιστεύουμε ότι το θέλουν.

Και μισή ώρα αργότερα μπορεί να χαλάσει τελείως τη σούπα και να τραβιόμαστε για κανα 2ωρο όλοι μαζί.

Γενικά πάντως έχε στο νου σου ότι σ'αυτές τις ηλικίες χρειάζονται 10-12 ώρες βραδυνό ύπνο και 1-2 μεσημεριανό (ο μικρός ίσως και λίγο περισσότερο συνολικά). Και ΕΧΕΙ σημασία η αναλογία νυχτερινού και ημερίσιου ύπνου.

KbCJp2.pngEYukp3.png

τα δικα μου γυρνανε στις 3 απο το σταθμο και 3 30 ειναι στα κρεβατια τους για μεσημεριανο υπνο. στις 5 ακριβως τα ξυπναω αλλα οταν λεμε ακριβως εννοουμε ακριβως! αν ξυπνησουν 5 30 το βραδυ δεν κοιμουνται πριν τις 10. ενω ετσι 8 30 ειναι στα κρεβατια τους και μεχρι τις 9 εχουν κοιμηθει. νομιζεις οτι εμενα ξυπνανε???? με τα χιλια ζορια....παιρνω την κορη μου αγκαλια ωστε να αναγκαστει να σηκωθει απο το κρεβατι και το γιο μου τον φιλαω κανα 10λεπτο με ματσ μουτσ δυνατα.καθονται κανενα μισαωρο για χουζουρεμα στο κρεβατι(πολυ γκρινια σε εκεινη τη φαση οποτε τη γλιτωνω κιολας) και μετα ειναι και τα 2 μια χαρα!! πολλες φορες σκεφτομαι οτι αυτα που περνανε ειναι κινεζικα βασανηστηρια τα καυμενα...

τι να κανω ομως το πρωι τα ξυπναω 6 30!!! αστα!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

βρε εμενα αν δε συμπληρωθει το 4ωρο το μεσημερι και τα ξυπνησεις γινεται το ελα να δεις!!!

Αλλά το βράδυ κοιμούνται λίγες ώρες οπότε πρέπει να συμπληρώσουν.

Αν αυξηθουν οι βρδυνές ώρες δεν θα έχουν τόση ανάγκη μέσα στη μέρα;)

KbCJp2.pngEYukp3.png

να ρωτησω κατι χωρια παρεξηγηση..οταν λετε "δε θα παθουν τιποτα τα παιδια" τι εννοειτε? οτι θα παραμεινουν ζωντανα? γιατι οι αντρες καπως ετσι το εννοουν....οτι θα τα βρουμε με δυο ποδια, δυο χερια κλπ

για μενα το οτι θα μεινουν θεονηστικα με ενα κομματακι πιττα κι εστω κι αν δωσω φαγητο μαζι αυτο θα πεταχτει, το οτι θα παιζουν σε ενα δωματιο με τους χιλιους κινδυνους που προανεφερα, το οτι δε θα εχουν καμμια επιβλεψη ουτε στο σπιτι ουτε στο δρομο, δε σημαινει ΟΚ ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

(για τη λυση των πεθερικων μιλαω)

Οχι,δεν αναφερομαι στο οτι θα εχουν 2ποδια και 2χερια....αναφερομαι πως οταν μεγαλωσουν μην φοβασε οτι θα πανε σε ψυχολογο και θα αναφερουν οτι εχουν ''ψυχολογικο τραυμα'' επειδη η μαμα και ο μπαμπας πηγαν καπου για ενα σκ.!!!

Και οσο για τα'' πεθερικα'' μην ξεχναμε πως εγιναν γονεις πριν απο εσενα και μεγαλοσαν το αγορακι τους για να γινει τωρα αντρα σου!!!!

Οι γιαγιαδες ξερω οτι τα παιδια τα ''μπουκονουν''συνεχεια και δεν τα αφηνουν στην πεινα και συγουρα δεν τα αφηνουν απο τα ματια τους.Εκτως αν εισαι απο τις περιπτωσεις που τα πεθερικα ειναι τοσο ''αχρηστα''.

Πιστευω επεισης οτι το προβλημα δεν ειναι τα παιδια,αλλα στις μαμαδες που δεν τους γεμιζει καθολου ο συντροφος τους και εχουν αγκυστρωθει αυτες στα παιδια και δεν μπορουν χωρις αυτα ουτε 1 ωρα.

Και αν στο θεσω αλλιως...? Πως θα ενοιωθες οταν μεγαλωσει το παιδακι σου και σου κανει εγγονακι,να μην σε εμπηστευεται ουτε για 1μερα?????

Υπαρχει μια παρημοια που λεει ''του παιδιου μου το παιδι,δυο φορες παιδι μου''.!!!!

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Καλησπερα συντοπιτισα κ συμφορουμιτισα,

Σε διαβαζω σε αρκετα τοπικ κυριως για τις ανησυχιες σου κ η αληθεια ειναι οτι σε καταλαβαινω απολυτα κ συμφωνω με τις αποψεις σου γενικοτερα στο θεμα παρκαρισματος ,ασχετα αν εγω "παρκαρω" την μικρη μου ταλιμπαν στη μαμα μου καθημερινα λογω εργασιας αναγκαστικα(καποιος πρεπει να δουλευει κιολας :evil:)!

Λοιπον θα συμφωνησω κ γω με τα κοριτσια που σου προτειναν να αλλαξεις λιγο το προγραμμα σας στο θεμα υπνος των παιδιων , νομιζω στην περιπτωση σου αυτο ειναι το κλειδι ,γιατι αν κοιμουνται πιο νωρις θα εχετε το χρονο να περασετε οι δυο σας σαν ζευγαρι εστω κ αν κατσετε σπιτι.

Αλλιως ειναι πολυ δυσκολο ειδικα αν κοιμουνται στις 12 το βραδυ(τοσο αργα ουτε εγω δεν κοιμαμαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:) εδω καταλαβαινω το συζηγο σου που κουραζεται ,δεν εννοω οτι το κουραζει τα παιδια αλλα οσο να ναι ανθρωπος ειναι αυτος θελει να χαλαρωσει λιγο κ μαλιστα το θελει μαζι σου κ ειναι πολυ λογικο (εδω θα πρεπε να χαιρεσει γιατι πολλοι θελουν να χαλαρωνουν μονοι τους οχι με την γυναικα τους!!!)

Κ γω πχ κοιμιζω σχετικα νωρις τη μικρη σχεδον 20 μηνων την βαζω κατα τις 9 το βραδι κ κοιμαται το μεσημερι κατα τις 2 -4 εξαρταται κ απο το καιρο βεβαια αλλα αν αν αργησω λιγο μετα αργει κ αυτη να κοιμηθει κ ειναι πολυ ανησυχη!Αλλα κ γω για να πω την αληθεια δυσκολα θα αντεχα αν κοιμοταν αργα κ δεν θα ειχα εστω μια ωρα ελευθερη να χαλαρωσω ησυχα χωρις να κινδυνευω να μου ερθει κατι στο κεφαλι η να κουβαλαει ολη την προικα της σε ολο το σπιτι, οποτε εδω καταλαβαινω πολυ τον αντρα σου!

Προσπαθησε λιγο να στρωσεις το προγραμμα υπνου ωστε να εχεις εστω μια ωρα ελευθερη με τον αντρα σου ωστε να μην εχει παραπονο κ συ να μην αναγκαζεσαι να νιωθεις τυψεις η ασχημα κ να πιεζεις τον εαυτο σου να αφηνεις τα παιδια ενω δεν το θες.Π

Παρεπιπτοντως ουτε εγω θελω να την αφηνω σε πεθεροκατασταση γιατι κ γω δεν εμπιστευομαι αλλα κ εχω την λοξα ολα να γινονται με το δικο μου τροπο!!!

Φιλικα παντα

Ιωαννα

Διαφημίσεις

Οχι,δεν αναφερομαι στο οτι θα εχουν 2ποδια και 2χερια....αναφερομαι πως οταν μεγαλωσουν μην φοβασε οτι θα πανε σε ψυχολογο και θα αναφερουν οτι εχουν ''ψυχολογικο τραυμα'' επειδη η μαμα και ο μπαμπας πηγαν καπου για ενα σκ.!!!

Και οσο για τα'' πεθερικα'' μην ξεχναμε πως εγιναν γονεις πριν απο εσενα και μεγαλοσαν το αγορακι τους για να γινει τωρα αντρα σου!!!!

Οι γιαγιαδες ξερω οτι τα παιδια τα ''μπουκονουν''συνεχεια και δεν τα αφηνουν στην πεινα και συγουρα δεν τα αφηνουν απο τα ματια τους.Εκτως αν εισαι απο τις περιπτωσεις που τα πεθερικα ειναι τοσο ''αχρηστα''.

Πιστευω επεισης οτι το προβλημα δεν ειναι τα παιδια,αλλα στις μαμαδες που δεν τους γεμιζει καθολου ο συντροφος τους και εχουν αγκυστρωθει αυτες στα παιδια και δεν μπορουν χωρις αυτα ουτε 1 ωρα.

Και αν στο θεσω αλλιως...? Πως θα ενοιωθες οταν μεγαλωσει το παιδακι σου και σου κανει εγγονακι,να μην σε εμπηστευεται ουτε για 1μερα?????

Υπαρχει μια παρημοια που λεει ''του παιδιου μου το παιδι,δυο φορες παιδι μου''.!!!!

Καλά αυτό που περιγράφεις απέχει από την περίπτωση της Στέλλας.

Έχει αναφέρει σε άλλα τόπικς την κατάσταση, οπότε δεν κρίνω απαραίτητο να την επαναλάβω.

Καλό και σωστό αυτό με τα πεθερικά που μεγάλωσαν το ταίρι μας, πλην όμως αυτό δεν τους δίνει συγχωροχάρτι για όλα !!!!!!!!!

Καλή και σωστή και η παροιμία αλλά όταν αφορά παππούδες/γιαγιάδες που τηρούν τους στοιχειώδεις κανόνες ασφάλειας και υγιεινής .........

Όσο για το αν θα μας εμπιστεύονται τα παιδιά μας για να κρατάμε τα εγγόνια μας, ας μεγαλώσουν πρώτα και ας βρουν τον δρόμο τους και μετά ας κάνουν ότι θέλουν.

Πεθερά φίλης μου θεωρεί ότι αφού εκείνη πέρασε ζόρια δίπλα στην δική της πεθερά και έφαγε όλη την ζωή της μαζί της, όφειλε η νύφη να πράξει τα ίδια.

Δεν σφάξανε !!!!!!!!!

Το σχόλια για τις αγκιστρωμένες μαμάδες που έχουν θέμα επικοινωνίας με τον σύντροφό τους, το βρίσκω εντελώς οφ !!!!!!!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Να ρωτήσω κάτι καλή μου;

Σε τόσα μηνύματα έχεις πει πως αισθάνεσαι εσύ για τα πεθερικά σου, πόσο επικίνδυνα τα βλέπεις εσύ κλπ κλπ. Ο άντρας σου τι λέει για ολα αυτά; Γνωρίζει το λόγο που φοβάσαι; Γνωρίζει την επικινδυνότητα (το δέχομαι ότι δεν είναι και οι καλύτερες οι επιλογές τους) των γονέων του;

Και αν γνωρίζει τι λέει; Δέχεται ότι κάποια πράγματα δεν είναι για παιδιά (όπως το να κάθονται στο μπροστινό κάθισμα ή να παίζουν δίπλα σε εντομοκτόνα); Αν το δέχεται, τι έχει κάνει γι' αυτό; Αν δεν το δέχεται, πώς το δικαιολογεί;

Και ξαναπερνάω στο θέμα του ύπνου. ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξουν τα ωράρια τους. Πώς θα γίνει αυτό; Θα τα ξυπνάς κάθε μέρα και 5 λεπτά νωρίτερα από τον απογευματινό ύπνο. Από τη μία μέρα στην άλλη δεν γίνεται τίποτα!

Επίσης, σκέψου και την ανάγκη που έχετε και οι 2 σας για χαλάρωση και ξεκούραση. ΟΚ. Έχετε 2 μικρά παιδιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει η ζωή σας και αυτή που έχετε κατευθύνεται ΜΟΝΟ από τα παιδιά. Έχετε ανάγκη ο ένας τον άλλο. Να καθίστε δίπλα δίπλα και να πιείτε ένα κρασί, να δείτε μια ταινία, να πείτε τα νές σας....2 παιδιά που χοροπηδάνε γύρω σας μέχρι τις 12 το βράδυ, δεν σας δίνουν αυτή την ευκαιρία. Σκέψου και τον άντρα σου, που δουλέυει όλη μέρα, και θέλει να χαλαρώσει. Η ίδια έχεις πει ότι κάνει πάρα πολλά πράγματα και μέσα στο σπίτι. Εσύ λόγω υγείας δεν μπορείς να κάνεις δουλειές, άρα αυτές πέφτους στον σύζυγο. Εσύ τα πρωινά δεν δουλεύεις και έχεις (αν δεν πάει παιδικό) το μικρό μόνο στο σπίτι, άρα τα πράγματα είναι πιο ήσυχα. Ο άντρας σου, όμως;

Τροφή για σκέψη αυτά που λέω....

Καλά αυτό που περιγράφεις απέχει από την περίπτωση της Στέλλας.

Έχει αναφέρει σε άλλα τόπικς την κατάσταση, οπότε δεν κρίνω απαραίτητο να την επαναλάβω.

Καλό και σωστό αυτό με τα πεθερικά που μεγάλωσαν το ταίρι μας, πλην όμως αυτό δεν τους δίνει συγχωροχάρτι για όλα !!!!!!!!!

Καλή και σωστή και η παροιμία αλλά όταν αφορά παππούδες/γιαγιάδες που τηρούν τους στοιχειώδεις κανόνες ασφάλειας και υγιεινής .........

Όσο για το αν θα μας εμπιστεύονται τα παιδιά μας για να κρατάμε τα εγγόνια μας, ας μεγαλώσουν πρώτα και ας βρουν τον δρόμο τους και μετά ας κάνουν ότι θέλουν.

Πεθερά φίλης μου θεωρεί ότι αφού εκείνη πέρασε ζόρια δίπλα στην δική της πεθερά και έφαγε όλη την ζωή της μαζί της, όφειλε η νύφη να πράξει τα ίδια.

Δεν σφάξανε !!!!!!!!!

Το σχόλια για τις αγκιστρωμένες μαμάδες που έχουν θέμα επικοινωνίας με τον σύντροφό τους, το βρίσκω εντελώς οφ !!!!!!!!!!!!!!!!

Συνονοματη (αν θυμαμαι καλα),δεν ξερω την περιπτωση της Στελλας,γιατι ειμαι καινουργια στο forum.

Συγουρα αν οι γιαγιαδες και το περιβαλλον δεν ειναι σωστο δεν λεω οτι πρεπει να αφησουμε τα παιδια.Και βεβαια οχι.

Εγω εδωσα την δικη μου γνωμη σε παραπανω ερωτηματα,οπως το αν θα παθουν κατι τα παιδια (σε σχεση με την ψυχολογια τους)που οι γονεις θα τα αφησουν...και ελαβα μια πολυ ηρωνικη απαντηση απο οτι ειδες τυπου''2ποδια-2χερια?'' γι'αυτο και η απαντηση μου ηταν αναλογη.

Οσο για την φιλη πεθερα,δεν συμφωνω καθολου.

Και οσο για τις μαμαδες που αγκυστρωνονται ετσι στα παιδια,δεν ειναι παντα απο υπερπροστατευτικοτητα.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

"γιατι ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ καπως ετσι το εννοουν....οτι θα τα βρουμε με δυο ποδια, δυο χερια κλπ"

δεν το ειπα για σενα αυτο, πως σου ηρθε??? ο αντρας μου ειπα οτι το λεει!

ελα θεε και κυριε

για να απαντησω και στο εμμακι

ο αντρας μου λοιπον,τους φωναζει, τους κανει παρατηρησεις, τους μαλωνει, αλλα τον γραφουν επισης.....και η γνωμη του ειναι να τα παιρνουν για λιγο, για ενα παρκο πχ αλλα εχουν δικαιωμα λεει να τα βλεπουν, πραγμα στο οποιο συμφωνω...αλλα αυτο το "δεν παθαινουν τιποτα" μην το λεμε ετσι......ο θεος φυλαει και δεν παθαινουν!

Συνονοματη (αν θυμαμαι καλα),δεν ξερω την περιπτωση της Στελλας,γιατι ειμαι καινουργια στο forum.

Συγουρα αν οι γιαγιαδες και το περιβαλλον δεν ειναι σωστο δεν λεω οτι πρεπει να αφησουμε τα παιδια.Και βεβαια οχι.

Εγω εδωσα την δικη μου γνωμη σε παραπανω ερωτηματα,οπως το αν θα παθουν κατι τα παιδια (σε σχεση με την ψυχολογια τους)που οι γονεις θα τα αφησουν...και ελαβα μια πολυ ηρωνικη απαντηση απο οτι ειδες τυπου''2ποδια-2χερια?'' γι'αυτο και η απαντηση μου ηταν αναλογη.

Οσο για την φιλη πεθερα,δεν συμφωνω καθολου.

Και οσο για τις μαμαδες που αγκυστρωνονται ετσι στα παιδια,δεν ειναι παντα απο υπερπροστατευτικοτητα.

Συνονόματη, καλά θυμάσαι :wink::wink:

Η κοπέλα έχει πει αρκετές φορές ότι τα πεθερικά δεν τηρούν κανόνες ασφάλειας στα μικρά της (καθισματάκι αυτοκινήτου, βόλτα έξω κλπ). Και βέβαια δεν είσαι υποχρεωμένη να το ξέρεις, είτε είσαι καινούρια είτε όχι:wink:

Συμφωνούμε ότι όταν το περιβάλλον δεν εμπνέει ασφάλεια, δεν εμπιστευόμαστε και εμείς να τα αφήσουμε τα μικρά μας.

Να σου πω κάτι. Εγώ π.χ. δεν είμαι θετική στο να κρατάνε τα δικά μου τα πεθερικά (δεν έχουν και χρόνο άλλωστε στην περίπτωσή μου), γιατί λένε διάφορα που δεν συμφωνώ καθόλου και τα μικρά είναι σφουγγάρια και τους μένουν.

Είναι στην Στέλλα να απαντήσει αν κάτι τέτοιο φοβάται, δεν θα απαντήσω εγώ για εκείνη, απλά εγώ δεν θέλω με τέτοιο τρόπο.

Έχω συλλάβει τον άντρα μου, ο οποίος είναι σούπερ με τα μικρά να κάνει κάτι απροσεξίες άνευ προηγουμένου, που κατέληξαν και άσχημα κιόλας. Θεωρούμαι και εγώ υπερπροστατευτική που δεν άφηνα τα μικρά να κάνουν αυτό που τους επέτρεψε εκείνος ? Δεν νομίζω, μάλλον η μητέρα συνήθως προσέχει πράγματα που οι μπαμπάδες δεν προσέχουν και ασχολείται με πράγματα που εκείνοι δεν. Αυτό σημαίνει περισσότερο από τον χρόνο της όμως :rolleyes::rolleyes:

Να σημειώσω ότι δεν φιλονικώ μαζί σου ε ?:-P Συζήτηση κάνουμε:wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

"γιατι ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ καπως ετσι το εννοουν....οτι θα τα βρουμε με δυο ποδια, δυο χερια κλπ"

δεν το ειπα για σενα αυτο, πως σου ηρθε??? ο αντρας μου ειπα οτι το λεει!

ελα θεε και κυριε

για να απαντησω και στο εμμακι

ο αντρας μου λοιπον,τους φωναζει, τους κανει παρατηρησεις, τους μαλωνει, αλλα τον γραφουν επισης.....και η γνωμη του ειναι να τα παιρνουν για λιγο, για ενα παρκο πχ αλλα εχουν δικαιωμα λεει να τα βλεπουν, πραγμα στο οποιο συμφωνω...αλλα αυτο το "δεν παθαινουν τιποτα" μην το λεμε ετσι......ο θεος φυλαει και δεν παθαινουν!

Αν κοιταξεις παραπανω μηνυμα σου,θα δεις πως γραφεις.''Να ρωτησω κατι..χωρις παρεξηγηση?Οταν λετε τα παιδια δεν θα παθουν κατι.....''κτλ κτλ!??

Και επειδη εγω ημουν αυτη που το ειπα,οτι δεν θα παθουν κατι,φανταζομαι οτι το ερωτημα ηταν για μ'ενα.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Συνονόματη, καλά θυμάσαι :wink::wink:

Η κοπέλα έχει πει αρκετές φορές ότι τα πεθερικά δεν τηρούν κανόνες ασφάλειας στα μικρά της (καθισματάκι αυτοκινήτου, βόλτα έξω κλπ). Και βέβαια δεν είσαι υποχρεωμένη να το ξέρεις, είτε είσαι καινούρια είτε όχι:wink:

Συμφωνούμε ότι όταν το περιβάλλον δεν εμπνέει ασφάλεια, δεν εμπιστευόμαστε και εμείς να τα αφήσουμε τα μικρά μας.

Να σου πω κάτι. Εγώ π.χ. δεν είμαι θετική στο να κρατάνε τα δικά μου τα πεθερικά (δεν έχουν και χρόνο άλλωστε στην περίπτωσή μου), γιατί λένε διάφορα που δεν συμφωνώ καθόλου και τα μικρά είναι σφουγγάρια και τους μένουν.

Είναι στην Στέλλα να απαντήσει αν κάτι τέτοιο φοβάται, δεν θα απαντήσω εγώ για εκείνη, απλά εγώ δεν θέλω με τέτοιο τρόπο.

Έχω συλλάβει τον άντρα μου, ο οποίος είναι σούπερ με τα μικρά να κάνει κάτι απροσεξίες άνευ προηγουμένου, που κατέληξαν και άσχημα κιόλας. Θεωρούμαι και εγώ υπερπροστατευτική που δεν άφηνα τα μικρά να κάνουν αυτό που τους επέτρεψε εκείνος ? Δεν νομίζω, μάλλον η μητέρα συνήθως προσέχει πράγματα που οι μπαμπάδες δεν προσέχουν και ασχολείται με πράγματα που εκείνοι δεν. Αυτό σημαίνει περισσότερο από τον χρόνο της όμως :rolleyes::rolleyes:

Να σημειώσω ότι δεν φιλονικώ μαζί σου ε ?:-P Συζήτηση κάνουμε:wink:

Και βεβαι ουτε εγω φιλονικω μαζι σου.Και ενας λογος που μπηκα στο forum ειναι γιατι θελω να ανταλλαξω αποψοις και να συζητησω οπως λες.

Με στεναχωρει ομως(οχι εσυ) να μου απαντανε σαν εκεινες οι μαμαδες ειναι οι σωστες και εγω που λεω ''δεν θα παθουν και τιποτα για ενα σκ'' να θεωρουμε ανευθυνη και να κοιταω περισσοτερο τον εαυτο μου.

Ξαναεπεισημενω οτι το παιδι μου το απεκτησσα μετα απο 7χρονια γαμου και με εξωσωματηκη.Και αυτο το λεω για να σας πω οτι ημουν συνηδητοποιιμενη ποσο πολυ το ηθελα και δεν μου ''εκατσε'' τυχαια ωστε να σκεφτει καποια οτι μπορει και να μην το πολυ ηθελα.

Δεν εισαι υπερπροστατευτικη με το παραδειγμα που αναφερεις.Οι μπαμπαδες ειναι γενικα πιο χαλαροι απο εμας.Αλλα να σου πω κατι.καλα κανουν καποιες φορες γιατι αν μας αφησουν μονες μας,το 85% θα γινουν μαμοθρεφτα...γιατι εμεις δεν τους αφηνουμε να κανουν επικυνδινα (για εμας)πραγματα.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Αυτό το πράγμα με το να βάζουμε ταμπέλες, φοριέται πολύ τελευταία και πόσο δεν το μπορώ ..........

Μωρέ να σου πώ κάτι ? Δεν θεωρούμαι υπερπροστατευτική μαμά. Φίλες μου βλέπουν τα αεροπλανικά που κάνουν τα μικρά μου κάτι φορές (σχεδόν συνέχεια δηλαδή:rolleyes:) και χτυπάνε φρίκη. Ποτέ δεν έτρεχα με το παραμικρό, ούτε όταν έπεφταν και ψιλοχτύπαγαν. Μπορώ να σου πώ ότι τους έλεγα, δεν είναι τίποτα, να προσέχεις περισσότερο και τέτοια ηθικοπλαστικά, για να μην γίνουν και μυγιάγγιχτα. Ο μικρός μου π.χ. έφαγε μεγαλοπρεπή τούμπα με το ποδηλατάκι στα σκαλιά τον Αύγουστο, όντας υπό την εποπτεία του μπαμπά. Αν δεν βαριέσαι, δες εδώ.

Δεν εμπίπτω στην κατηγορία της μυγιάγγιχτης μαμάς και δεν θα ήθελα με τίποτα μυγιάγγιχτα παιδιά. Αλλά και έλλειψη προσοχής δεν είναι μικρό θέμα. Ειδικά στα μικρά παιδιά.

Συμφωνούμε λοιπόν !!!!!! Τι ωραία !!!!!!!!!:wink::wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Αν κοιταξεις παραπανω μηνυμα σου,θα δεις πως γραφεις.''Να ρωτησω κατι..χωρις παρεξηγηση?Οταν λετε τα παιδια δεν θα παθουν κατι.....''κτλ κτλ!??

Και επειδη εγω ημουν αυτη που το ειπα,οτι δεν θα παθουν κατι,φανταζομαι οτι το ερωτημα ηταν για μ'ενα.

δεν πειραζει, θα μας μαθεις σιγα σιγα ποια ειμαστε η καθεμια και πως μιλαμε! καινουρια εισαι ακομα! μην ανησυχεις, εγω ποτε δε θα εκανα ομως κατι τετοιο....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...