Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δικαιολογιτικα Βαφτισης

Bibo

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ληξιαρχικη πραξη γεννησεως του παιδιου,

ληξιαρχικη πραξη γαμου-οκογενιακης καταστασης,

ταυτοτητες δικες σας,

κ αν θυμαμαι καλα, ενα χαρτι που μας δινουν για τα επιθετα των τεκνων απο την εκκλησια που παντρευτηκες.

αλλα, με ενα τηλ. στην εκκλησια που θελεις να κανεις τη βαφτιση, θα σου πουν τι ακριβως θελουν.

ειναι πολυ πιθανο καθε εκκλησια να εχει τα δικα της.

πχ. στην κουμπαρα μου, οταν βαφτιζε το γιο της στη φιλοθεη, την ειχαν ενημερωσει κ ζητησαν πριν απο την τελεση του μυστηριου την ταυτοτητα του νονου.

στην καθε βαφτιση των δικων μας παιδιων, δεν ζητησε η εκκλησια ταυτοτητα απο το νονο.

αντε βγαλε ακρη!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

εμας μας ειχαν πει για ταυτοτητες κ ειχαν ρωτησει αν ειχαν οι νονες τις παλιες ταυτοτητες που γραφει πανω θρησκευμα. αν δεν ειχαν αυτες αλλα τις καινουριες που δε λενε, επρεπε να φερουν χαρτι νομιζω της βαφτισης τους απο το δημο που να αποδυκνειει πως ειναι χριστιανες!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

εμας μας ειχαν πει για ταυτοτητες κ ειχαν ρωτησει αν ειχαν τις παλιες ταυτοτητες που γραφει πανω θρησκευμα. αν δεν ειχαν αυτες αλλα τις καινουριες που δε λενε, επρεπε να φερουν χαρτι νομιζω της βαφτισης τους απο το δημο που να αποδυκνειει πως ειναι χριστιανες!!!!

ναι.

καποιες εκκλησιες εχουν ενα κολλημα κ με αυτο το θεμα της παλιας-καινης ταυτοτητας.

οπωσδηποτε διευκρινησε το κ αυτο!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

εμας μας ειχαν πει για ταυτοτητες κ ειχαν ρωτησει αν ειχαν οι νονες τις παλιες ταυτοτητες που γραφει πανω θρησκευμα. αν δεν ειχαν αυτες αλλα τις καινουριες που δε λενε, επρεπε να φερουν χαρτι νομιζω της βαφτισης τους απο το δημο που να αποδυκνειει πως ειναι χριστιανες!!!!

κι εμας μας ζήτησαν απο την εκκλησία τετοιο χαρτί για τους νονούς

αν δεν υπαρχουν παλαιού τύπου ταυτότητα, κανει αντιγραφο από απολυτηριο λυκειου

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλημερα κοριτσια!!!!! ολο αυτο που σας ζητανε ειναι βλακιες. κανονικα μονο ληξιαρχικη πραξη γεννησεως του παιδιου χρειαζεται!!!!!!!! ουτε ταυτοτητες ουτε τιποτα!!!!!!!! και αν αρχιζουν και ζητανε αλλα πιγεντε στην αλλη!!!!! σε μας ενασ παπας δεν ηθελε να βαπτησει την μικρη μου επειδη δεν ειμαστε παντρεμενη. και βρικα εναν παπα που ειναι με παλαιο ημερολογειο και μου ειπε οτι δεν θελει τιποτα κανονικα ουτε λεφτα για την εκκλησια!!!!!!!!! οσο ζεις μαθενεις!!!!

an1cHgr0g410001MDAwNDk5MWR8MDAwMDExMWRhfE1BUklOQQ.gif

Καλημερα κοριτσια!!!!! ολο αυτο που σας ζητανε ειναι βλακιες. κανονικα μονο ληξιαρχικη πραξη γεννησεως του παιδιου χρειαζεται!!!!!!!! ουτε ταυτοτητες ουτε τιποτα!!!!!!!! και αν αρχιζουν και ζητανε αλλα πιγεντε στην αλλη!!!!! σε μας ενασ παπας δεν ηθελε να βαπτησει την μικρη μου επειδη δεν ειμαστε παντρεμενη.

και βρικα εναν παπα που ειναι με παλαιο ημερολογειο και μου ειπε οτι δεν θελει τιποτα κανονικα ουτε λεφτα για την εκκλησια!!!!!!!!!

οσο ζεις μαθενεις!!!!

an1cHgr0g410001MDAwNDk5MWR8MDAwMDExMWRhfE1BUklOQQ.gif

αν εχετε πραξη αναγνωρισης αρκει μαζι με το χαρτι απο το μαιευτηριο που γραφει "δια την βαπτιση".

βρες αλλον παπα απο την δικη μας εκκλησια. οι παλαιοημερολογιτες δεν εχουν κανονικη χειροτονια και τα μυστηρια τους ειναι ΑΚΥΡΑ. υπαρχουν πολλοι επητηδειοι.

με το καλο οι βαπτισεις των μωρων σας!!!!

lRR9p3.png

• 9 months later...

Με όλο τον σεβασμό..Και όμως έχουν κανονική χειροτονία η οποία είναι ανάδοχη και έχει γίνει απο τους ιερείς ρώσους της διασποράς.Τα μυστήρια τους είναι εγκυρότατα και απο την πολιτεία και το συμαντικότερο απο τον Θεό μιάς και γίνετε το μυστήριο κανονικότατα χωρίς κόψε-κόψε(ολόκληρο δηλαδή) και χωρίς χρηματική αμοιβή γιατί απαγορευεται να κοστολογεί ο παπάς το μυστήριο και να το κάνει μαγαζί.Και μιλάμε πλέον για τον κανονικό Χριστιανισμό που ήταν οι γιαγιάδες μας οι παπούδες μας και προτίτερα πρίν αλάξει η Ελλάδα και ακολουθήσει το παπικό ημερολόγιο(το σημερινό νέο ημερολόγιο όπου έγινε το 1924 έως σήμερα).Δυστιχώς η Βάπτιση και γενικά τα μυστήρια π.χ. Γάμος κλπ μετατραπήκαν σε μία απλή κοινωνική υποχρέωση που ανάλογα με τί λεφτά πέρνω θα δώ πότε και πώς θα βαφτίσω το παιδί μου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...