Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ σε Αγ.Στέφανο/Δροσιά/Άνοιξη

christof

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• 7 months later...

Γιατι δεν ζητας την Παιδιατρο μας? Την λενε Ηλιανα Χρηστακη, μενει Εκαλη, ειναι εξαιρετικη!!!! Εχει πελατες στην Εκαλη αλλα παει στα σπιτια. Ειναι low profile ανθρωπος.

Kαλησπερα!!!Σου προτεινω τον δικο μου παιδιατρο που εχει ιατρειο στην Δροσια.Λεγεται Κυπρης και αν θελεις περισσοτερες λεπτομερειες στειλε μου π.μ.

• 1 χρόνο μετά...
Γιατι δεν ζητας την Παιδιατρο μας? Την λενε Ηλιανα Χρηστακη, μενει Εκαλη, ειναι εξαιρετικη!!!! Εχει πελατες στην Εκαλη αλλα παει στα σπιτια. Ειναι low profile ανθρωπος.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΑΒΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ, ΗΛΙΑΝΑ ΧΡΗΣΤΑΚΗ, ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΓΟΝΙΟΣ. ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΜΑΣ (ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΧΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΣΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΑΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΡΑΤΗΣΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ CLUB.

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΓΛΥΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ. ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΘΗΝΗ.... ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΧΑΖΗ Η ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ, ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΥΝΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ- ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ= ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ 23 ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ, ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΑΓΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ.......

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ)

ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΗΔΗ 2 ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ

ΚΑΝΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...