Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Περίοδος ανάνηψης μετά από καισαρική και Φ.Τ.

Recommended Posts

Εγώ έκανα καισαρική μέ ολική αναισθησία.

Με κοίμησαν, δεν κατάλαβα τίποτα, ξύπνησα, είδα το μωρό μου!! :lol:

Επειδή γέννησα στο Έλενα, τον είχα δίπλα μου. Την πρώτη μέρα δεν περπάτησα και λίγο πόναγα. Τη δεύτερη μέρα - μου πήραν και το μωρό γιατί ανέβασε πυρετό :(:( - έπιασα ορούς και καθετήρες και όργωνα τους διαδρόμους για να βγάλω αέρια (όπως λέγανε) και να μου τα αφαιρέσουνε. Μέχρι και στην αίθουσα που είχανε το μωρό πήγα μόνη μου και όλοι με κοιτάζανε :wink::wink: Ο άντρας μου με ονόμασε "μάντη τειρεσία".

Anyway, το βράδυ της 2ης ημέρας μου βγάλανε ορό και καθετήρα και κατέβηκα από το κρεβάτι, περπάτησα κανονικά κλπ

Δεν ένιωσα τους πόνους που λένε μετά την καισαρική, μόνο κάτι ενοχλήσεις. Ε, μην τα θέλουμε όλα δικά μας!!

Για την κοιλιά δε λέω τίποτα, γιατί ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου σαν παχιά γυναίκα και την τελείωσα σαν... θωρηκτό ποτέμκιν. Έκανα πολλούς μήνες να χάσω τα κιλά που ήθελα... :roll::roll:

Καλή λεφτεριά :lol::lol::lol:

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια θα σας εμψυχωσω!!!!! γεννησα με καισαρικη πριν 2 χρονια και κατι. την πρωτη μερα είμουν στον κοσμο μου μαλλον απ την επισκληριδιο. 'ελεγα οτι θα ηταν αδυνατο να κουνηθω και εβλεπα την διπλανη μου με καισαιρικη 4 μερες μετα να καθεται οκλαδον στον κρεβατι !!!!!!. Την αλλη μερα με σηκωσαν εκει λιγο τα ειδα ολα και ζαλιστικα αλλα απο κει και περα μια χαρα .

Επερνα τον ορο μου και εκοβα βολτες γιατι ηθελα να συνελθω γρηγορα. Ασε που στο παπαγεωργιου που ειμουν δεν επιτρεπουν συνοδο οποτε σηκωνομουν μονη μου και γενικα αυτοεξυπηρετουμουν μου εκανε καλο νομιζω. Υπεγραψα και βγηκα κυριακη μια μερα νωριτερα. Λιγο στην τουαλετα δυσκολευομουν τις πρωτεσ 2 μερεσ και μετα απο 2 βδομαδες σηκωνομουν κανονικα απτο κρεβατι και κοιμομουν μπρουμυτα επιτελους! Η εμπειρια μου γενικα ήταν καλη αν εξαιρεσεις κατι ¨μου φερανε το αγορακι μου μολις πηγα στο δωματιο και εεπειδη ήμουν ταβλα τον κοιτουσα δεν μπορουσα να τον παρω αγκαλια μονο τον χαιδευα ..... γι αυτο ακομα τωρα δεν τον χορταινω!!!! Τωρα δεν ξερω πως θα γεννησω θα σας πω συντομα!!!!!!!!!!!!1

Εγώ ήμουν απίστευτη. Γέννησα ( αν μπορείς να το πεις γέννα ) με καισαρική πριν ένα χρόνο στο Αλεξάνδρα. Ήμουν στις 32 εβδομάδες αλλά έπρεπε να την πάρουν την μπέμπα. Η επισκληρίδιος δεν με ενόχλησε καθόλου, βέβαια η αναισθησιολόγος ήταν απλά απίστευτη και από κει και πέρα είχαμε γέλιο, Στα 2-3 λεπτά άρχισα να κρυώνω και ένιωθα σαν να με πιάνουν σπασμοί, άρχισα τη γκρίνια :oops::oops::oops: σε όποιον έβλεπα " κρυώνω, κρυώνω". Τελικά με σκέπασε με ένα σεντονάκι μια νοσοκόμα και βλέπω μια άλλη να φέρνει δίπλα μου μια "ηλεκτρική σκούπα" τεραστίων διαστάσεων. :lol::lol::lol: Λέω αποκλείεται να την θέλουν για μένα, αλοίμονο. Μπαίνουν 2 γιατροί ( ο ένας νεαρός) και του λέει ο άλλος θα την κόψεις; Ναι αμέ, Μπορείς ίσια; Και βέβαια...Εκεί ήθελα να ουρλιάξω αλλά κρατήθηκα. :lol::lol::lol: Λίγα λεπτά αργότερα μου έδειξαν το αγγελούδι μου και με πήγαν στο δωμάτιο. Το μόνο που με έπιασε τρέλα να θέλω ήταν νερό αλλά δυστηχώς αρκέστηκα στα μπαμπάκια. 24 ώρες μετά ήμουν όρθια με τον καθετήρα μου στην αυλή και κάπνιζα. Τώρα που πέρασε ένας χρόνος ούτε καν σημαδάκι δεν υπάρχει από την τομή και χαίρομαι πολύ..... :D

Οι απόψεις είναι πολλές. Εγώ γέννησα με καισαρική και ολική νάρκωση. Σηκώθηκα με το ζόρι την ίδια μέρα το απόγευμα και περπάτησα καποια λεπτά. Την πρώτη πέρα είχα πόνους σαν τους έντονους πόνους περιόδου. Την επόμενη είχαν καλμάρει αρκετά σε σημείο να είναι σχετικά ανεκτοί. Μετά την τρίτη μέρα δεν ξαναπήρα ουτε παυσίπονο. Απλώς το περπάτημα λίγο με εκνεύρισε καθότι γύρισα όλο το νοσοκομείο για να κατεβούν τα αέρια. Την πέμπτη μέρα ήμουν σχεδόν κυρία, αφού μπορούσα και να οδηγήσω. Απλώς πρόσεχα στις κινήσεις για να μην με τραβάει η ουλή. Τώρα έχουν περάσει 37 μερες και είμαι περδίκι. Εγώ δεν είχα και καμιά βοήθεια στο σπίτι, αλλά με λιγη υπομονή τα κατάφερα. Η κοιλιά μου, είναι ακόμα μεγάλη κι ας είχα πάρει μόνο 12 κιλά, είμαι σαν 5 μηνών έγκυος. Την πρώτη βδομάδα έπαθα πανικό. Αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν έχω ούτε τη διάθεση ούτε την ηρεμία να κάνω δίαιτα τώρα. Μόλις περάσουν τα πρώτα ζόρια με το μωρό θ' αρχίσω τη γυμναστική και θα μαζευτώ... Απλά δεν μπορούμε να τα έχουμε κι όλα...

kreousa

Εγώ ήμουν απίστευτη. Γέννησα ( αν μπορείς να το πεις γέννα ) με καισαρική πριν ένα χρόνο στο Αλεξάνδρα. Ήμουν στις 32 εβδομάδες αλλά έπρεπε να την πάρουν την μπέμπα. Η επισκληρίδιος δεν με ενόχλησε καθόλου, βέβαια η αναισθησιολόγος ήταν απλά απίστευτη και από κει και πέρα είχαμε γέλιο, Στα 2-3 λεπτά άρχισα να κρυώνω και ένιωθα σαν να με πιάνουν σπασμοί, άρχισα τη γκρίνια :oops::oops::oops: σε όποιον έβλεπα " κρυώνω, κρυώνω". Τελικά με σκέπασε με ένα σεντονάκι μια νοσοκόμα και βλέπω μια άλλη να φέρνει δίπλα μου μια "ηλεκτρική σκούπα" τεραστίων διαστάσεων. :lol::lol::lol: Λέω αποκλείεται να την θέλουν για μένα, αλοίμονο. Μπαίνουν 2 γιατροί ( ο ένας νεαρός) και του λέει ο άλλος θα την κόψεις; Ναι αμέ, Μπορείς ίσια; Και βέβαια...Εκεί ήθελα να ουρλιάξω αλλά κρατήθηκα. :lol::lol::lol: Λίγα λεπτά αργότερα μου έδειξαν το αγγελούδι μου και με πήγαν στο δωμάτιο. Το μόνο που με έπιασε τρέλα να θέλω ήταν νερό αλλά δυστηχώς αρκέστηκα στα μπαμπάκια. 24 ώρες μετά ήμουν όρθια με τον καθετήρα μου στην αυλή και κάπνιζα. Τώρα που πέρασε ένας χρόνος ούτε καν σημαδάκι δεν υπάρχει από την τομή και χαίρομαι πολύ..... :D

Γιατί βρε παιδάκι μου στις 32 εβδομάδες????? τι έγινε???

.png

Διαφημίσεις

Eγώ γέννησα 37 εβδ. και 3 ημερών. Τις 30 Απριλίου με Κ.Τ. και ολική νάρκωση.

Την πρώτη μέρα δεν κατάλαβα πολλά από πόνο, τη δεύτερη το πρωί ζήτησα να με σηκώσουν, οι κοπέλες μου είπαν να συγκεντρωθώ στα πόδια και όχι στην κοιλιά , σηκώθηκα μια χαρά χωρίς να πονάω καθόλου. Την Τρίτη μέρα σηκώθηκα μόνη μου και έκανα βόλτες. Γενικά πόνο δεν κατάλαβα καθόλου άσε που η γιατρός μου είχε δώσει εντολή να κόψουν τα παυσίπονα από την Τρίτη μέρα για να θηλάσω κανονικά και δεν το είχα καταλάβει. Εγώ νόμιζα πως δεν πόναγα γιατί έπαιρνα τα παυσίπονα!

Τελικά είναι όλα στο μυαλό.

Το μόνο που με ενόχλησε ήταν ο ορός που μου το βάλανε στο αριστερό χέρι ενώ είμαι αριστερόχειρας ....... και δεν με βόλευε καθόλου, ούτε να φάω δεν μπορούσα.

Τουαλέτα πήγα μια χαρά , μια εβδομάδα μετά ήταν σαν να μην είχα κάνει καθόλου καισαρική.

:)

Βαριά προεκλαμψία γι'αυτό στις 32 εβδομάδες. :cry::cry::cry:

Και πόσο βγήκε το ζουζουνάκι???

Εμένα τώρα που είμαι στις 30 εβδομάδες μου είπε προχθές ότι είναι γύρω τα 1300 εσένα στις 32 πρέπει να ήταν σαν γατάκι......χι χι ....το μπουλουκι...

.png

Εγώ γέννησα με καισαρική, μπορούσα να σηκωθώ από την πρώτη μέρα αλλά κάτι κακούργες μαίες με πατήσανε στα ράμματα. Τέλος πάντων δεν είχα ιδιαίτερες ενοχλήσεις,πιο πολύ σε πονάει η μέση από το κρεβάτι του μαιευτηρίου.Όσο για τα κιλά, είχα βάλει 16,έχω χάσει τα 12 και μου μένουν άλλα 4.

Li2ep3.pngKeoEp3.png

Εγώ γέννησα με καισαρική, μπορούσα να σηκωθώ από την πρώτη μέρα αλλά κάτι κακούργες μαίες με πατήσανε στα ράμματα. Τέλος πάντων δεν είχα ιδιαίτερες ενοχλήσεις,πιο πολύ σε πονάει η μέση από το κρεβάτι του μαιευτηρίου.Όσο για τα κιλά, είχα βάλει 16,έχω χάσει τα 12 και μου μένουν άλλα 4.

Πολλές καισαρικές βρε παιδάκι μου.....γιατί;;;;;;

Τις προτείνουν οι γιατροί με το παραμικρό για ευκολία δική τους ή πάνε πια όλα τόσο στραβά..;;;;

Όχι τίποτα άλλο να ζητήσω και εγώ καισαρική που με έχει φάει το άγχος πως θα είναι και πόσο πονάει και πόσες ώρες θα πάρει και τέτοια.....

dev244pb___.png

Διαφημίσεις

Κι εγω αναρωτιέμαι....σαν πολλές απο εδω έχουν κάνε καισαρική.....χμμμ....μήπως καμιά φορά μας τα λένε λίγο πιο σοβαρά τα πράγματα οι γιατροί απ' ότι ειναι.....

Γιατί αν δεν κάνατε όλες καισαρικές θα είχε ανέβει ο δείκτης θνησιμότητας στο 40%!!!! Πράγμα αδύνατον...αρα κάποιες σίγουρα θα την πάτησαν....

Συγνώμη...δικός μου συλλογισμός :(

Πολλές καισαρικές βρε παιδάκι μου.....γιατί;;;;;;

Τις προτείνουν οι γιατροί με το παραμικρό για ευκολία δική τους ή πάνε πια όλα τόσο στραβά..;;;;

Όχι τίποτα άλλο να ζητήσω και εγώ καισαρική που με έχει φάει το άγχος πως θα είναι και πόσο πονάει και πόσες ώρες θα πάρει και τέτοια.....

dev244pb___.png

Στην δική μου περίπτωση έπρεπε να γίνει διότι δεν είχα διαστολή για δώδεκα ώρες κι ο μικρός ενεργήθηκε και έχασε παλμούς από 155 σε τίποτα.Κοντέψαμε να τον χάσουμε.

Li2ep3.pngKeoEp3.png

Κι εγω αναρωτιέμαι....σαν πολλές απο εδω έχουν κάνε καισαρική.....χμμμ....μήπως καμιά φορά μας τα λένε λίγο πιο σοβαρά τα πράγματα οι γιατροί απ' ότι ειναι.....

Γιατί αν δεν κάνατε όλες καισαρικές θα είχε ανέβει ο δείκτης θνησιμότητας στο 40%!!!! Πράγμα αδύνατον...αρα κάποιες σίγουρα θα την πάτησαν....

Συγνώμη...δικός μου συλλογισμός :(

Δεν ξέρω για τις άλλες περιπτώσεις αλλά η δική μου γιατρός επέμενε για φυσιολογικό τοκετό, δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί γιατροί που περιμένουν πάνω από το κεφάλι σου δώδεκα ώρες μπας και έχεις διαστολή πάνω από 3εκ .Τι να κάνουμε όμως που ο μικρός είχε άλλα σχέδια.Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου που το παιδί γεννήθηκε με καισαρική, φτάνει που είναι καλά. Και στην δική μου περίπτωση η γιατρός δεν το έκανε για περισσότερα χρήματα, γιατί χρεώνει στην ίδια τιμή τους τοκετούς, άφήστε που έβλεπα τους παλμούς να πέφτουν και ο καρδιοτοκογράφος να αρχίσει να βουήζει.

Li2ep3.pngKeoEp3.png

Κι εγώ με καισαρική. Καθόλου ωραία εμπειρία. Από τώρα σκέφτομαι πως θα το ξανακάνω αυτό...13/6/08 γέννησα και τώρα περίπου 2 βδομάδες μετά μπορώ να πώ πως είμαι καλά. Εσείς κορίτσια έχετε μούδιασμα στην τομή. Ένα μυρμήγκιασμα στην περιοχή τησ κοιλιάς?

oIKlp2.png

Κι εγώ με καισαρική. Καθόλου ωραία εμπειρία. Από τώρα σκέφτομαι πως θα το ξανακάνω αυτό...13/6/08 γέννησα και τώρα περίπου 2 βδομάδες μετά μπορώ να πώ πως είμαι καλά. Εσείς κορίτσια έχετε μούδιασμα στην τομή. Ένα μυρμήγκιασμα στην περιοχή τησ κοιλιάς?

To έχω και εγώ το μούδιασμα... Είναι λόγω της καισαρικής.

Διαφημίσεις

Παιδιά, εγώ δεν νιώθω μούδιασμα στην περιοχή της τομής, αλλά που και που με τσούζει, και όταν κάνω μπάνιο, με την αλλαγή ζεστού - κρύου νερου, τη νιώθω πιο έντονα (γέννησα μια μέρα πριν από τη mam to be).

Τώρα, όσον αφορά αυτά που λέει η yogini (δεν έχω μάθει ακόμα πώς το κάνετε αυτό με την παράθεση κειμένου :oops:) την πρώτη εβδομάδα μετά τον τοκετό, ένιωθα πολύ απογοητευμένη/αποτυχημένη που δεν κατάφερα να γεννήσω φυσιολογικά - τώρα το ξεπέρασα κάπως. Και βέβαια σκέφτομαι που και που το ίδιο πράγμα, μήπως δηλαδή μπορούσα να είχα αποφύγει την καισαρική (σημειώνω ότι η περίπτωσή μου είναι όμοια με της Mammyblue). Αλλά τελικά έχω πειστεί ότι ο γιατρός μου, ο οποίος είχε πεισμώσει και περίμενε μπας και γεννήσω φυσιολογικά, δεν θα έκανε καισαρική για ψύλλου πήδημα.

Και όντως, καθόλου ωραία εμπειρία η καισαρική...

Καλημέρα κορίτσια

αν και παλιά μαμα ( εχω ένα αγοράκι 5 ετών ) τα έχω ξεχάσει όλα.

Δυστηχως θα κάνω και πάλι καισαρική το τι με περιμένει πανω κατω το θυμάμαι, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι μετά απο πόσες μέρες μπορει κάποιος να αρχήσει να γυμνάζεται ( ελαφριά κανενα κοιλιακο κτλ...)

Καλημέρα κορίτσια

Δυστηχως θα κάνω και πάλι καισαρική το τι με περιμένει πανω κατω το θυμάμαι, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι μετά απο πόσες μέρες μπορει κάποιος να αρχήσει να γυμνάζεται ( ελαφριά κανενα κοιλιακο κτλ...)

Αν κι εγώ δεν έκανα καμία γυμναστική τελικά (η κοιλιά μου ακόμα υπάρχει!!) θυμάμαι που μας είχαν πει σε κάποια μαθήματα μητρικής τέχνης που κάνουν για τις νέες μανούλες στο "Έλενα" τουλάχιστον 40 ημέρες μετά από την καισαρική να ξεκινήσουμε γυμναστική.

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Καλημέρα κορίτσια

ZS95p3.png  hcT0p3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ με καισαρική και επισκληρίδιο γέννησα. Οι πρώτες 5 μέρες είναι δύσκολες, συγκεκριμένα για την κίνηση που κάνεις όταν θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι, όχι όλες τις ώρες. Παίρνεις και κάποια παυσίπονα όμως σε υπόθετο - κάθε 8 ώρες είχα εγώ βολταρεν και λοναριντ αν θυμάμαι καλά. Σκέψου όμως οτι τη 2η μέρα ξυριζόμουν στο ντους, δεν ήταν τόοοσο φοβερός ο πόνος.

Στο σπίτι μόλις γύρισα πονούσα 2-3 μέρες όταν σηκωνόμουν από το κρεβάτι για μια στιγμή και ήταν άβολο το οτι η μικρή ήταν δίπλα μου στην καλαθούνα και έκλαιγε γοερά κάθε 2 ώρες οπότε έπρεπε να τη σηκώσω γρήγορα :roll:. Δεν χρειαζόμουν όμως παυσίπονα.

Από τα 19 κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη, έχασα τις πρώτες 25 μέρες τα 11.

Η κοιλιά κάθε μέρα και πιο επίπεδη. Όταν είμαι όρθια σχεδόν δεν φαίνεται, όταν κάθομαι και δεν τη μαζεύω φαίνεται -κάπως-. Δεν είμαι σαν έγκυος αλλά σα γυναίκα που γέννησε πρόσφατα. Μέχρι να μαζέψει το δέρμα φαντάζομαι δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Εξαρτάται από το σώμα σου νομίζω. Εγώ είχα πάντα κάποιους κοιλιακούς.

Ήμουν πολύ πιασμένη στη πλάτη και στη μέση αλλά τώρα χαλάρωσαν λίγο. Η λεκάνη είναι ακόμα πιο φαρδιά από πριν και δεν μου κάνουν τα παντελόνια μου. Μερικές φούστες μου κάνουν, αλλά κοιτάξτε να ψωνίσετε γιατί μετά είναι ΠΟΛΥ δύσκολο για τουλάχιστον 11/2μήνα.

Τα τιραντάκια επίσης δεν κάνουν γιατί είναι κολλητά και φαίνεται το σουτιεν θηλασμού. Απλά κοντομάνικα είναι καλύτερα. Επίσης άνετα φορεματάκια με κουμπάκια μπροστά ή κρουαζε που να τα πετάς έξω. :lol:

Για 20 μέρες περίπου μάλλον δεν θα θέλετε να βγείτε από το σπίτι οπότε υπολογίστε τί καιρό θα κάνει μετά...

Εγώ μπήκα άνοιξη και βγήκα από το μαιευτήριο με 33 βαθμούς μετά από 5 μέρες ! Μετά από 15 που βγήκα έξω είχε πλέον 40 βαθμούς... και τα ρούχα εγκυμοσύνης ήταν τα περισσότερα χειμερινά.

g4BDp3.pngyCdLp3.png

sunsun τότε ήσουν κι εσύ από τις τυχερές διότι εγώ είχα φρικτούς πόνους όσες μέρες ήμουνα στην κλινική και μετά τουλάχιστον για 10 μέρες στο σπίτι ακόμη υπέφερα. Δεν μπορούσα ούτε στα πλάγια να γυρίσω να κοιμηθώ.

Εγώ έβαλα 12 κιλά στην εγκυμοσύνη τα οποίτα χθες που ζυγίστηκα τα έχω χάσει όλα, αλλά κοιλίτσα έχω ακόμη. Κάποια άνετα κοντά παντελονάκια που είχα μου κάνουνε πάλι αλλά τα τζιν μου δεν τα έχω δοκιμάσει διότι είμαι σίγουρη πως λόγο κοιλιάς δεν θα μου κάνουν. Στήθος δεν είχα βάλει πολύ και μου κάνουν όλα τα μπλουζάκια μου...τώρα θα αρχίσω να δοκιμάζω και κάποιες φούστες μου που κι αυτές ίσως μου κάνουν...θα δείξει!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Σ΄ευχαριστώ γλυκιά μου...

κι εσένα να σου ζήσει :D να ΄ναι γερά τα νινάκια μας γιατι αυτό μετράει πραγματικά :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Κοριτσια θα σας εμψυχωσω!!!!! γεννησα με καισαρικη πριν 2 χρονια και κατι. την πρωτη μερα είμουν στον κοσμο μου μαλλον απ την επισκληριδιο. 'ελεγα οτι θα ηταν αδυνατο να κουνηθω και εβλεπα την διπλανη μου με καισαιρικη 4 μερες μετα να καθεται οκλαδον στον κρεβατι !!!!!!. Την αλλη μερα με σηκωσαν εκει λιγο τα ειδα ολα και ζαλιστικα αλλα απο κει και περα μια χαρα .

Επερνα τον ορο μου και εκοβα βολτες γιατι ηθελα να συνελθω γρηγορα. Ασε που στο παπαγεωργιου που ειμουν δεν επιτρεπουν συνοδο οποτε σηκωνομουν μονη μου και γενικα αυτοεξυπηρετουμουν μου εκανε καλο νομιζω. Υπεγραψα και βγηκα κυριακη μια μερα νωριτερα. Λιγο στην τουαλετα δυσκολευομουν τις πρωτεσ 2 μερεσ και μετα απο 2 βδομαδες σηκωνομουν κανονικα απτο κρεβατι και κοιμομουν μπρουμυτα επιτελους! Η εμπειρια μου γενικα ήταν καλη αν εξαιρεσεις κατι ¨μου φερανε το αγορακι μου μολις πηγα στο δωματιο και εεπειδη ήμουν ταβλα τον κοιτουσα δεν μπορουσα να τον παρω αγκαλια μονο τον χαιδευα ..... γι αυτο ακομα τωρα δεν τον χορταινω!!!! Τωρα δεν ξερω πως θα γεννησω θα σας πω συντομα!!!!!!!!!!!!1

...κάπως έτσι κι εγώ και τις 2 φορές,τη δεύτερη φορά ειδικά ανάρρωσα πολύ γρηγορότερα,και μια χαρά όλα! Μάλιστα αυτή τη σεύτερη φορά το μωρό το είχα συνέχεια εγώ και όλα τέλεια!

μην φοβόσαστε,έχει πόνους η καισαρική αλλά περνάνε :cool:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...